HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 13609 užívateľov

Hry > Kane & Lynch 2: Dog Days > hodnotenie


Kane & Lynch 2: Dog Days
64%

Moje hodnotenie - Kane & Lynch 2: Dog Days





Recenzie - Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane and Lynch 2 je netradičnejší, drsnejší, akčnejší a aj keď má niečo do seba, chýba mu ale herná prepracovanosť a hĺbka Hitmana. Dúfajme, že sa autori čoskoro vrátia späť k Hitmanovi, Kane & Lynch stále vyzerá len ako experiment štúdia, v ktorom neustále niečo autori skúšajú, ale nikdy to poriadne nedotiahnu.


Užívateľské hodnotenia - Kane & Lynch 2: Dog Days

Takže grafika je nenormálne bombová dobre sú tam zbrane a aj tie cenzúry sú velmi originálne dobre je to spravené celá hra je bombová

+7 Dobré Zlé
Kvalitna hra, je tam zaujimava grafika, prestrelky, dobra hra ! Hry mi niekedy prisla naozaj neskutocne tazka, ale tak ja som to hral na extreme obriaznosti :D tak mozno preto, ale ta grafika mohla byt aj detajlnejsia, ale inac bomba,
necakal som ze to bude take dobre

+4 Dobré Zlé
100%Ades
Já musim dát 100%, tato hra je prostě, taková jakou jsem očekával. Provedení vzhledu a kamery je také originální. Děj 100%, ale jedině co mě mrzí je cenzura. Doufám, že si to zahrajete bez ni, jako já.

+4 Dobré Zlé
skvělá hra, neustálá akce, super kamera, lokace, prostě nemá chybu!!! lepší střílečku sem snad nehrál!!!


+2 Dobré Zlé
Super akcna hra. :D Prepracovana grafika a hratelnost. Najlepsie je ze sa da vsetko rozbit a rozstrielat to je uplne fajne. Dufam ze vyjde aj trojka. :D

+2 Dobré Zlé
K tomu nejde ani moc co rict, neveril sem recenzim a udelal sem chybu. Tohle pro me byla maximalni sracka ktera by se ani nemela dostat na net na download :D. Pane boze, jen dal kazte dobry jmeno predesleho dilu. To snad ne toto. 5% za to, ze sem se pri dohrani prvni mise nenasral vic a nerozbil klavesnici.

+1 Dobré Zlé
+grafika(kamera!)
+styl (zabitia,cover...)
+atmosfera
+postavy(dobre prepracovane)
+zbrane
+AI nepriatelov
+Kane
+Brutal
+efekty
+engine

-cenzura
-extremne kratka kampan
-STORY END

Tato hra je bohuzial oproti jej predchodcovi ktory ma fakticky dojal k radosti len maly nedoladeny filmovy gyc s mini rozsahom ktory v niektorych smeroch zlyhal co sa tyka najma pribehu,ale na druhej strane si dali zalezat na nej a vlozili do nej este doteraz neokukany styl (kamera).
tato hra mi pripada ako keby bola na rychlo spravena a chceli sa vratit k staremu ale bozskemu dielu hitmanovi ktoreho sa mozno dockame az v roku 2012.


+1 Dobré Zlé
100%Dave67
Iné hodnotenie ako 100% tejto hre ani dať nemôžem. Prvý diel ma zaujal natoľko, že som sa od neho nevedel odtrhnúť, tak isto to bolo aj s týmto dielom. Kane & Lynch 2 predsavuje všetko, po čom hráč ako ja môže túžiť. Akcia, realita, perfektný dej a dvaja skvelí anti-hrdinovia! Niekedy mi možno hra prišla až príliž ťažká, dokonca aj na obtiažnosti "medium", ale práve to bolo ono, že som ju neprešiel za 5 hodín. Na obtiažnosti extreme sa to stáva nočnou morou, no a TO JE ONO. Trošku nervu nezaškodí :-D Dávam 100%.

+1 Dobré Zlé
Takéto hry by sa ani nemali vydávať na PC. Pokiaľ si autori nedajú aspoň trochu práce s optimalizáciu na PC tak to poroste nejde.

+1 Dobré Zlé
-: bugy, kvalita grafického spracovania vzdialenejšieho okolia, herná doba SP, pasáže prehnane tupej streľby, občas kamera
+: grafika, dizajn, audio, príbeh, atmosféra, postavy, úlohy, prostredie, ovládanie, zbrane, efekty, nepriatelia, prestrelky, zábava, humor, dabing a dialógy, multiplayer a módy hry, menu, systém krytia, deštrukcia, surovosť scén
Verdikt: Kane! Kane, čo si to k...a urobil? Prestaň do mňa pi..vať a radšej sa priprav! Tri! Dva! A to mohol byť tak krásny život... Jedná! Presne tak, treba sa pripraviť na poriadnu porciu akcie. Kane a Lynch ako Pat a Mat to opäť pos..., teda pobabrali a dostali sa do poriadneho maléru. V prestrelke omylom zabijú dcéru významného politika, čím si prekazia plány na pokojnú penziu. Najvýraznejšou zmenou oproti prvému dielu je celkový dizajn hry a detailne spracované prostredie Šanghaja. Atmosféru filmového zážitku podporujú efekty a ručnej kamery a to doslova. Tieto efekty pôsobia autenticky a na druhú stranu zakrývajú grafické nedostatky hry, predovšetkým spracovanie vzdialenejších objektov alebo textúr. Striedanie interiérov s exteriérmi je prevenciou pred stereotypom. Kampani je nutné vytknúť jedine hernú dobu 4-5 hodín. To v podstate napráva mód arcade a chytľavý multiplayer, ale aj tak to mohlo byť dlhšie. Šanghajské peklo, ktorým si táto dvojica musí prejsť, celkovo pôsobí ako akčný film na jeden večer, no na pár ďalších balíčkov pukancov je vhodný práve multiplayer.

0 Dobré Zlé
Takze po projeti tohoto velkolepeho titulu mam jen jednu otazku: proc KURVA takhle nezpracovali prvni dil.Druhy dil je presny protiklad vsech zaporu toho odpadu, co splodili poprve..A ironocky zkritizovali toto nez aby vycetli tu nehratelnost jednicky.
Za mne je toto sice kratka,ale dostatecne zazivna strilecka s exkluzivnim pohledem ze treti osoby.

0 Dobré Zlé
CEnzura cenzura cezura
preco je ta hra 18+ ak je vsetke zacenzurovane bez moznosti vipnut to
clovek nemoze ani strielat do hlav pretoze po chvili ma s tej hry 6 kociek

rovnako ako ked pred vami prebehne niekto nahy a nevidite zas nic

+Kamera
grafika


0 Dobré Zlé
Kane and Lynch 2 bola jedna z mala hier na rok 2010 ktore som ocakaval. Dockal som sa a nebol som boh vie ako poteseny. Akcia je strasne chaoticka obtiazna blazniva a efekt ktory autory chceli tymto stylom hrania dosiahnut prehnali. Pribeh je oproti 1 ovela slabsi, hra je aj o dost linearnejsia, nudna a ku koncu frustrujuca. Chvalim dabing a grafiku tie sa podarili skoro na jednicku. Inac celkom dost velke sklamanie, s chyb jednicky sa vyvojari nepoucili a dvojku dohnali do este horsich vysledkov. 68%

0 Dobré Zlé
ODPAD, obyčajná nudná strieľačka, kde nič iné nerobíte, priblblý príbeh a kampaň ktorá zabere 4 hodiny! Áno, tento odpad, čo má viac ako 7 GB trvá dlhšie stiahnúť ako dohrať. A to nehovoriac o hnusnej grafike, kamere, ktorá sa stále trasie, (až mne s toho prišlo zle) a o katastrofálnom ovládaní, zbrane sa správajú ako hračky a mierenie je takmer nemožné. Ako mohli tvorcovia Hitmana urobiť takýto hnus?

0 Dobré Zlé
Prvú časť som nehral, takže nemám s čím porovnávať, ale ak sa čo i len trochu tieto dva diely podobajú tak zrejme o nič neprídem ak si ju vôbec nezahrám. K&L 2 je totiž len priemernou bezduchou strielačkou, ktorá vás v priebehu šiestich hodín prevedie niečím, čo by sa malo nazývať dej. Pre žiadnu strielačku nieje dobre ak je len čistou 100%-nou akciou, hráč sa totiž musí nejako "odreagovať" od neustále stlačenej spúšte, ale tu to zrejme neplatí. Náplňou hry je strielanie a následný presun a to sa periodicky opakuje počas celého trvania hracej doby. Rovnako technické spracovanie zrejme zaspalo dobu. Prst hore si títo dvaja blázni zaslúžia iba ak za co-op mód, zaujímavé prostredie, uveriteľné akčné efekty a samozrejme výnimočnú kameru (50% z hodnotenia). Kane & Lynch 2 je len ďalšou hrou s nevyužitým potenciálom.

-3 Dobré Zlé
neni to nic moc,cakal som od tej hry ovela viac a hlavne ta grafika je sice zaujimava ale neni niaka extra, moc sa my nepaci

-4 Dobré Zlé
100%Tomy77




65%dvC





70%puck





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |