HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 15761 užívateľov

Hry > Kung Fu Panda > hodnotenie


Kung Fu Panda
67%

Moje hodnotenie - Kung Fu Panda





Recenzie - Kung Fu Panda

Výborný dizajn levelov spolu s chytľavou hrateľnosťou a výborným technickým spracovaním robia z titulu Kung Fu Panda až nečakane kvalitný herný zážitok, ktorý by si žiaden mladistvý hráč nemal nechať ujsť. Jasné, my dospelejší jedinci tu síce toho potešenia veľa nenájdeme, ale aj napriek tomu si vypasená panda a jej kumpáni zaslúžia minimálne potlesk zato, kam sa v rámci ostatných herných titulov zaradili. A veru, nie je to vôbec zlá pozícia.


Užívateľské hodnotenia - Kung Fu Panda

Tuto hru som prešiel a vemi ma fastinovala najme grafikou a humorom v hre je toho humoru dosť vela

Misie boli zaujmave ale lahke , presiel som to za par Hodin,Dasa to hrat aj proti sebe ked ma niekto Analogovy joystik k pc.


Minusy hry

-HW musite mat dva jadra aby ste hrali na plnych detailoch .


0 Dobré Zlé
Byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Aj tak by sa dal nazvať príbeh Poa , dračieho bojovníka za ktorého hráte v tejto hre a s ktorým porazíte mocného tai-lunga , učňa ktorý si zvolil cestu zla za cieľom získať tajomný zvytok. Po je vskutku šikovná Panda ktorá ovláda niekoľko skvelých schopností , ktoré si môžete vylepšovať avšak to bude maž iba malý vplyv pri súbojoch ktoré sú vskutku efektné aj vďaka obstojnej grafike ktorá je autentická pre prostredie kde sa dej odohráva.Po vás prevedie rôznymi zákutiami pričom sa vôbec nebudete nudiť pretože leveldesing je navrhnutý tak aby sa neopakovali rovnaké lokácie. Takisto je veľmi vtipný a hlavne menších hráčov istotne pobaví , napokon pre nich je hlavne táto hra určená ale má čo to i ponúknuť starším a skúsenejším hráčom. Takisto vás prekvapí skvelým rozprávaním príbehu pri loadingovaní , skvelými animáciami kedy občas musíte zasahovať do hry stláčaním kláves a tým vo vás pocit neporaziteľného dračieho bojovníka umocňuje. Hra v ktorej Po vystupuje má aj skvelý soundtrack a zvukové efekty , podobne to platí pre efekty v hre a dabing ktorý je skvelý a skvele doplňuje precíznu mimiku postáv. škoda že Po je trošku maškrtný čo sa prejavilo na nedopracovanom modele vylepšení a keďže je aj lenivý , bude sa s vami hrať okolo šesť hodín pričom to ale bude tá správna sranda.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |