HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 38882 užívateľov

Hry > Men of War > hodnotenie


Men of War
77%

Moje hodnotenie - Men of War





Recenzie - Men of War

Men of War hodnotím výše než Faces of War, i když se na první pohled může zdát, že se vlastně nic nezměnilo. Nejedná se tedy o žádnou nastavovanou kaši, ale naopak o nášup výborně designovaných scénářů, jenž procvičí vaše taktické a strategické dovednosti a kde se nešetří dobrou atmosférou. Navíc potěší fakt, že technické chybky z Faces of War byly vyřešeny a pohodovému hraní tentokrát nebrání ani žádné vysoké hardwarové nároky.
Men of War má výborne navrhnuté misie, skvelý multiplayer a čo sa týka realistického spracovania jednotiek, ich parametrov a správania na bojisku, rozhodne predčí aj Company of Heroes. Nie je to však RTS pre príležitostných hráčov, ale pre hardcore stratégov, ktorí ocenia bohaté možnosti a nezľaknú sa vysokej obtiažnosti. Navyše považujem túto stratégiu skôr za expanziu, pretože sa jedná o dokonalý klon predošlých hier od Best Way, dokonca s takmer autentickým dizajnom. Znalým užívateľom to však zrejme nebude prekážať, aj keď to už dávno poznajú a tí, čo nehrali Soldiers: Heroes of World War II a Faces of War, budú príjemne prekvapení.


Užívateľské hodnotenia - Men of War

Men of War je ďalším strategickým kúskom z kolekcie stratégií od tímu Best way. Predchádzali mu slušné tituly Soldiers: Heroes of World War II a Faces of War, ktorý bohužiaľ kvôli práve vtedy vydanej RTS Company of Heroes, nezožal u kritiky dobré ohlasy.

+3 Dobré Zlé
TOTO je super strategie nema ziadne chyby az na tie poziadavky ....* super grafika super efekty super hratelnos cool kampan a aj multyplayer jednoducho je ti naozaj dobra hra odporucam si ju zaobstarat

+2 Dobré Zlé
Jedna z najlepších vojnových stratégí.Nedá sa od nej odtrhnut.Moc sa ale neliší od predchodcu faces of war iba novými zbranami,vozidlami.........ale grafilcky je na tom rovnako ako hra predtym.

+2 Dobré Zlé
Ve hře jsou mise zajímavé né moc nudné. Je tam hodně vojenské techniky a zbraní které si můžou jednotlivý vojáci vzít či vyměnit s mrtvími vojáky, anebo vyměnit mezi sebou. Dost zajímavých misí. Nevýhoda je že, u některých misí nevim co po mě chtěj. I přes to musim hodnotit takhle.

+1 Dobré Zlé
Nejúžasnější hra z 2.sv co jsem kdy hrál, musim říct že se hodné hra povedla jak graficky tak i obsáhle. Suprdupr !!!

+1 Dobré Zlé
naozaj dobra strategy game, vela strojov jednotiek a misií ale najviac sa mi pači pisanie poškodeni na tankoch a iných strojoch to sa tak často nevidí

+1 Dobré Zlé
100%Latin
Perfekta hra niet co dodat prosto super strategia vela srandy a hlavne rozmislania.Dobre je urobene to ze tanky sa daju viac krat znicit (myslim ten trup hlaven a toto)aj ten editor je super len treba nanho maturitu lebo je to tam komlikovane jak... ale 100% paradna hra odporucam

+1 Dobré Zlé
60%quak
hra celkovo pekna grafika ale inac...pribeh cudny k tomu ten inventar jezis maria spadne pred vojakov bomba polka postraca zbrane druha polka pride o municiu... AI ta sa este niak tak da

0 Dobré Zlé
Toto je super hra aj keď sú niektoré misie až moc dlhé ale mne to nevadilo a ani teraz mi to nevadí. Grafika je dobrá ale detaily mohli byť na lepšej úrovni ale príbeh stojí za to. Ovládanie vojaka na tom si dali tvorcovia zabrať môžete sami strieľať,chodiť,hádzať granáty,dávať na zem pasce proste skoro všetko.

Plusy:
+Grafika
+Pekná prepracovanosť
+Príbeh

Mínusy:
-Slabé Detaily

Známka: 1-
Doporučenie: Kúpte si to

0 Dobré Zlé
Začínam tak isto. Hra je to výborná. Vynikajúca grafika a doplňovacie zvuky. Príbeh kampaní sa pekne rozvíja. Niektoré sú nudné iné zaujímavé ale zdĺhavé. Tutoriál je pekne zakomponovaný do prvého boja. Je to aj hra zameraná na pozornosť (sledovanie munície atď).

0 Dobré Zlé
Nie je to zla hra dobra grafika dobry pribeh fizika mohla bit lepsia dobre je ze si mozete ovladat postavicky 80% Pre milovnikov takihto hier odporucam Company of Heroes vyborna hra mne osobne sa to paci viac nez Men of War

0 Dobré Zlé
no po odohrati 5 hodin som dospel k nasledovnemu nazoru: hra je zaujimava,
no odohrati kampanovych urovni vas uz dalej necaka nic. Keby urobili skirmish ako na company of heroes tak by som dal aspon o 10 % vyssie hodnotenie. Dalsia vec co mi vadi je prilisna zlozitost hry. Vie ma dost nasrat ked moja jednotka postraca zbrane a potom pri utoku zistim ze ti blbci nemaju s cim bojovat. A naozaj nechapem preco tam este nasrali inventar ked pri 4 tankoch a 25 muzoch urcite pri utoku im budete prehladavat inventare. Taktiez pribeh neovplyva velkym dejom, aj graficke spracovanie ukazok mohlo byt lepsie. Ale zase musim pochvalit verne zobrazenie modelov zbrani a tankov, vrcanie motoru a tryskajuce vyfukove plyny pri otacani tanku. Tiez sa mi velmi paci mod Direct Fire pomocou coho sa mozete zahrat na hrdinu a odohrat misiu za jedneho vojaka, alebo sa chpite tanku a svojimi presnymi strelami odrovnate nepriatelsku kolonu. Tot vsjo :D

0 Dobré Zlé
Táto hra je to čo sa v dnešnej dobe pokladá velkými spoločnosťami za mrhanie prostriedkami: kvalitná no nie podľa dnešnej mierky ale obstojí aj v súboji s hrami staršími, výborné spracovanie, aj keď chybička sa vždy nájde,
dobrá grafika a kvalitná AI, vyvážená obtiažnosť, no hru sa nový hráči musia
naučiť hrať, nie je ľahké sa do nej vrhnúť bez čitania návodu, ale keď sa to naučíte, máte o zábavu pri kvalitnej hre postarané. Trochu chýba skrimish, ale multiplayer ho vynahradí.

0 Dobré Zlé
Skvelá stratégia, kde je rozhodujúca takika a nie množstvo. Zásahové zóny, rôzny dostrel a taktiež skutočnosť, že nejakým 37mm kanónom nemožno zničiť ťažké tanky ako napr. nemeckého Tigra (poprípade iba poškodiť pásy alebo hlavnú zbraň) sú skvelým spestrením. Takúto skvelú stratégiu som asi ešte nehral. Vrelo odporúčam hráčom zaujímajúcich sa o WWII.
(nemožno porovnať s ospevovaným Company of Heroes, v ktorom tanky na seba útočia z pol metrovej vzdialenosti)

0 Dobré Zlé
Je to asi najlepšia stratégia z WW II. Ponúkne vám dlhé misie za tri strany konkrétne Nemecko, Rusko a USA, takže o zábavu je postarané. Grafické a zvukové spracovanie je prekrásne a profesionálne. Taktiež vás očaria prenádherné efekty a Ai. Ai je perfektná takže ponúka veľmi lákavú možnosť pre HardCore hráčov, niektoré misie by nezvládol len taký RTS stratég. No ale ta pravá lahoda je hra viachráčov kde si to užijete do sýta, viac o tom písať snaď ani netreba. Fanúšikom WW II to nemôže chýbať za žiadnych okolností.

0 Dobré Zlé
100%Erik97
U mňa táto hra vyhrala na plnej čiare, už ju hrám od kedy vyšla a stále ma neprestala baviť, tak isto ani jej pokračovania. Čakám na nové pokračovanie od nich ktoré má názov Call to Arms, vyzerá to dobre aj keď podľa toho čo som sa dočítal nemá to byť až taká plná verzia s väčším počtom vozidiel a podobne, no uvidí sa. :) hlavne mi ide o ten štýl aspoň trochu reálnejšej vojny ako napr. ľahšia smrť vojakov, tanky sa neničia na HP-čka ale na časti tanku a dobrý výstrel ho môže zložiť :)

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
grafika fajin..ale inak uplna hovadina...hral som to hodinu a hned to islo prec.....dynamika hry uplne na prd o zvukoch uz ani nehovorim...a to ze tam mate este pri kazdom vojakovi inventar..kto stiha sledovat ci ma vojak dost nabojov a potobne..dalej chyba tutorial takze na vsetko musite dojst sami..hm cakal som od tej hry viac... coh je milion krat lepsie..

-3 Dobré Zlé



100%Norman










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |