HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 1958 užívateľov

Hry > Warhammer 40000: Dawn of War II > hodnotenie


Warhammer 40000: Dawn of War II
83%

Moje hodnotenie - Warhammer 40000: Dawn of War II





Recenzie - Warhammer 40000: Dawn of War II

To, co bylo uděláno, bylo uděláno velmi precizně. Zbytek prostě chybí. Potenciál stát se plnohodnotným nástupcem má Dawn of War 2 zcela kolosální, ale bude muset nejdříve pěkně dozrát a hlavně zdravě přibrat na těch správných partiích. Počkejme si, jak se situací zamíchá čas a třeba i datadisk, který jistě přijde.




Užívateľské hodnotenia - Warhammer 40000: Dawn of War II

Velmi uzasna hra (co sa tyk kampani ktoru som hral). Nieco nadherne, prekrasna grafika, hudba, RPG prvky v strategii, kopu moznosti atd atd. Velka krasa (a to strategie ja skoro vobec nehravam) ale od tochto krasneho pocinu som sa proste odtrhnut nemohol. Najviac ma prekvapil koniec ktory bol tak velkolepy ako len koniec hry velkolepy byt moze, az ma mrazilo. Je ale pravda ze vacsina bojov je dost stereotypnych a trochu omrzia, ale tie veci ktore za ne ziskavate vas zenu do dalsieho hrania. Vytknut sa da iba toto. Toto bude vaznou strategiou ktora sa bude bit o post najlepsej RTS tochto roku. 95%

+3 Dobré Zlé
+ odlišný spôsob hry v kampani a multiplayeri
+ dynamický priebeh bojov bez zbytočnej výstavby
+ herné princípy z DOW, Company of Heroes a Starcraft
+ RPG vývoj postáv (družstiev) v kampani
+ výborný dizajn a atmosféra

- kampaň sa v neskoršej fáze stáva stereotypnou
- menšie technické chyby v multiplayeri

Jedna z najlepších strategických hier ktorá dokáže zabaviť na dlhú dobu. Pre milovníkov strategií je to skôr povinnosť zahrať si túto hru.

+2 Dobré Zlé
Mne osobne sa táto hra veľmi páčila.Veľmi dobre spracovaná grafika, široký výber zbraní a brnenia ale aj bonusové doplnky. To čo sa mi nepáčilo je to že jednotky po smrteľnom zásahu preletia aj 20 metrov a bossovia by tiež mohli byť jednoduchší :)......ja túto hru doporučujem aj tým, ktorým strategické hry veľmi nevoňajú :)).....

+2 Dobré Zlé
Podľa mňa veľmi podarená hra ktorú sa oplatí zahrať si. Aj keď nie som milovníkom stratégii tak táto hra ma dosť oslovila, hratelnosť je lepšia ako som očakával. Jediná chyba pre mňa je, že mapy sú dosť malé často sa vraciate na tie isté lokácie. V globále je ale táto hra veľmi vydarená.

+1 Dobré Zlé
Tak je to strasne dobra hra grafika pekna atmosfera tiez je tam vyborna zvuky su tam cool lem scrimish tam chyba a pekny rpg system

+1 Dobré Zlé
Je to sklamanie no...poďme si zhrnúť prečo si myslím že je to tak.

+grafická a audiovizuálna časť hry
+kampaň je super
+postavy
+soundtrack
+voice acting
+skirmish
+výborný datadisk chaos rising
+atmosféra
+coop(last stand jak v originálnom DoW2 tak aj v retribution)
+level dizajn a mapy pre last stand aj multiplayer

-datadisk retribution neprinieslo moc dobrú kampaň ale hlavne že priniesol milióny zbytočných DLC(ako krv za 2€)
-AI je príšerná
-moc veľká arkádovitosť hry(oproti DoW1 je tam cítiť riadne)
-multiplayer je o ničom a šiel cez idiockú funkciu Games for Windows live
-aby toho nebolo málo nemal ten MP tam stavanie budov ktoré zmizlo
-ale celkovo aj díky obmedzeniu väčšej arkádovitosti bol ten multiplayer o ničom a komunita to dala pocítiť
-matchmaking(teraz po odstránení G4WL) je príšerný

čo už no ja nadšený z DoW2 som nebol. Priniesla super kampaň skirmish aj last stand či aj mapy ale čo už no multiplayer bol príšerný. Arkádový, obmedzený(ako zmizlo stavanie budov) a hlavne išiel cez Games for Windows live čo bola katastrofa. Sice je to jediná zložka ale pachuť ostala o to väčšia kedže v MP v DoW1 som nahral stovky hodín a bavil ma a nebol taký arkádový. Takže asi tak.

0 Dobré Zlé
Tak Dawn of War na mňa urobilo dosť velky dojem najme po grafickej stranke ale aj po pribehovej odporučam každemu kto ma rad strategie.Davam 99%! najme kvoli grafike.

0 Dobré Zlé
Mna táto hra oslovila svojov grafikov a gameplaye čo som videl...no ale milovníkovia napálených hier majú smolu... Vynervujú sa pri tej blbej inštalácii a môžte tam hrať iba kampan, pretože skrimish tam neni... a to najhlavnejšie v tejto hre je podla mna multiplayer, ktorý si bohužial nezahráte pokým nebudete mať original.. a podla mna na to nijaký patch nebude aby vám spojazdnil multiplayer, pretože sa to inštaluje cez steam a Live.. moje hodnotenie by bolo možno aj vyššie keby som hral MP.. alebo keby tam bol skrimish.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-2 Dobré Zlé

100%Sn4rk













100%Tomy77



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |