HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 48276 užívateľov

Hry > Diablo III > hodnotenie


Diablo III
83%

Moje hodnotenie - Diablo III





Recenzie - Diablo III

Blizzard to rozbalil opatrně, ale s důrazem na pečlivost. S přibývajícími hodinami a levely se tak Diablo III mění v adrenalinovou jízdu, na jejímž konci vám sice odpadne prst, ale vy si seženete protézu a pojedete to celé znovu.
Nechcem pozerať hokej a nie, nemusím ísť v nedeľu do kostola, lebo tam sa o diablovi len šepky rozpráva, no ja som ho zabil. Trikrát. V pekle som strávil už 30 hodín a vlastne ani neviem ako a týmto obviňujem autorov, že do hry púšťajú podprahové mantry, ktoré ma povolávajú späť. Kresťania, židia, moslimovia a iné náboženstvá sa pekla boja. Ja nie, pretože ja som tu doma.


Užívateľské hodnotenia - Diablo III

Najlepsia hra uplne vsetkych cias davam 99 1% chyba lebo sa maju este veci dolepsit ako legendarne atd... a + sa tesim na pvp ostatny si p=iste co chcete len zavidite ze to nemate a hrate same kkt... proste najlepsia hra ostatne sa nic neoplati hrat :-)

+5 Dobré Zlé
100%akto
+ graficke spracovanie
+ atmosfera
+ novy system pridellovania atributov
+ novy system skillov
+hratelnost
+znovuhratelnost

- pociatocne padanie serverov
- slabe textury postav

+3 Dobré Zlé
Skvelá hra! Nesklamala. Grafika super, hrateľnosť nádherná. Diablo 1 a 2 som prešiel krížom-krážom, teraz ma čaká Diablo 3. Podľa mňa jej nie čo vytknúť, akurát to dlhé čakanie. Ale 15.mája bolo všetko odpustené :o)
Už teraz začali krátke noci pri hraní a dlhé dni v práci. Z roboty upaľovať rýchlo domov a hurá do hrania...


+3 Dobré Zlé
Akoze nechapem tych co tejto hre dali 0%... asi vobec nevedeli do coho idu a vobec nemaju sajnu co to diablo vobec je. Podla mna diablo 3 je velmi kvalitne urobena hra grafika je trosku slabsia ale pri takejto hre uplne postacuje, cena no za kvalitu sa plati jedine co mi vadi tak stabilita serverov preto som nedal viac percent ale kazdopadne klobuk dole Blizzard robi velmi kvalitne hry a tato sa im tak isto podarila. Moje ocakavania boli splnene do bodky.

+2 Dobré Zlé
Neviem, ako niekto môže povedať, že je to sprostá hra.Určite ju buď nehral, alebo skrátka ho nebaví tento žáner hry.Podľa mňa je to veľmi dobrá hra.Aj keď nestojí najmenej, stojí za to investovať do toho.Nepáči sa mi, až príliš veľké zabezpečenie, ktoré bráni hrať z 1DVD na viac počítačoch, čo je dosť nevýhodné.Ďalej je tu celkom dosť slabá grafika na to, že to je hra z roku 2012.Veľa vecí zmenili z Diabla 2 LoD, ktoré sa meniť nemuseli (nemali) a tak zbytočne hra zasa prichádza o ďalšie vylepšenia.
Môj názor je taký, že je to dobrá hra, no nepreskočila laťku 2ky :)
10% strhávam za príliš veľké a nezmyselné zabezpečenie
5% za grafiku a nedostatky :)

+1 Dobré Zlé
Čakalo sa 10 rokov-vyplatilo sa??
100% áno, Diablo III som síce hral len 5 hodín, ale brutálne som si to užil!!
Je pravda že na staré dobré Diablo II to nemá, ale vôbec to neničí reputáciu hry.
Mohli tam dať viac ako 5 tried ale zasa za jednu sa dá hrať dosť dlho. Najskôr som sa bál že keď musím byť stále pripojený na internet tak mi to bude dosť sekať ale nakoniec mi to šlo výborne aj pri mojom slabom, fakt slabom internete.
+ príjemná grafika
+ zničiteľnosť
+ výborne videá
+ príbeh
Nechápem ľudí ktorý hru odsudzujú že nieje crack a že sa to robilo 10 rokov (určite sa na tom nepracovalo stále 10 rokov keďže BLIZZARD robil dosť na WoW a SCII)...


+1 Dobré Zlé
D3... Tak v skratke asi to, že určite NEODPORÚČAM okamžite skočiť do online-ových zápolení. Je to čistá sebavražda. Určite kým začnete hrať ON-LINE, hru za tú ktorú postavu aspoň raz prejdite sólo. Alebo rovno s partičkou susedov, čo začínajú na tej istej úrovni. Technická stránka sa drží pôvodného štýlu, avšak v naprosto modernom dizajne. To je perfektné. Tých 10% dole je za dosť závažné zmeny v štýle hrania a levelovania. Kalený "diablisti" si majú na čo zvykať. Noviniek je viac ako dosť a spústa "klasiky" zmizla. Cez to všetko vynikajúca hra! Zaslúžených 90%.

BTW-Pri výpadku internetového pripojenia s Battle.NET sa hra okamžite "uzamkne" a je nutné obnoviť pripojenie a potom sa dá "respawnovať" na miesto, kde sa to v hre stalo.

0 Dobré Zlé
Diablo III bola to alebo je to moja úplne prvá počítačová hra ktorú som si kúpil - objednal som si ju mesiac po vydaní. Môžem povedať že túto kúpu som vôbec neľutoval a to som predtým Diablo I a II nehral.Stojí to za to (vtedy ešte necelých päťdesiat euro) oplatí sa hrať každému túto pecku od Blizzardu všetko je tam super výber postáv ich vylepšovanie okolitý svet aj grafika.Kto to ešte nehral vrelo odporúčam kúpiť a hrať.

PS:Najlepšia postava podľa môjho názoru je jednoznačne Barbarian za toho som hral najviac, vybral som si ho ako prvého.

0 Dobré Zlé
Slušný následovník svého předchůdce, ale nezabaví na tak dlouho. Některé prvky převzaté ze hry World of Warcraft se slušným potenciálem a především aukce je skvělá věc. Nevýhodu vidím hlavně v tom, že postava dostane přesně zadaný počet bodů síly, životů, apod. a naučí se všechny dovednosti, bez toho aby si hráč mohl vybrat, jak body rozdělí a kterou schopnost se naučí a kterou ne.

0 Dobré Zlé
Hru som kupil hned ako vysla. Hral som za Barbariana a dostaval som v 2. akte pekne na frak. Po roku som sa rozhodol, ze skusim znovu a presiel som to s Witcherom za 2 vikendy.

0 Dobré Zlé
Dostal som to čo som očakával.vynikajúce grafické spracovanie,taktiež dej,hudba.proste úžasná hra na ktorú sa nezabúda.hodnotenie plných 100%

0 Dobré Zlé
pecka len skoda že na to treba net ale super hra
ako boli tie predchádzajúce hry
hral som i Diablo II ..Diablo II Lord of Destruction
a boli super :D
1 - bod za internetové pripojenie

0 Dobré Zlé
+ Príbeh
+ Havok fyzika
+ Znovuhrateľnosť
+ Animácie

- "Powowkarcene"
- Grafika
- Obtiažnosť (prešiel som to na Hard a keby Diablo nepoužil dych ta mi neubere pod 95%hp )
- Vyžaduje neustále pripojenie na internet

0 Dobré Zlé
Super RPG hra z pohľadu tretej osoby. Jediná výtka je v tom ze posledné 2 acty sú príliš krátke a potenciál 3. actu je nevyužitý.
90%

0 Dobré Zlé
100%Teeper
Hra je to geinálna, hrateľnosť, spelly, ability, prostredie, hudba, inteligentnejšie moby, grafika, proste všetko sa dá skonštatovať ako super. Classy vyzerajú dobre, hral som všetky a každá majú svoju výhodu v niečom. Kúpa hry sa oplatí na 100%, single player mód ponúka rozsiahlu kampaň, koho to nebaví, môže ísť hrať online. Všetko to vylepšuje aukcia, buď za goldy alebo za real money (zatial neni spustená, vraj by mala byť otvorená 30.5.2012). Jednoducho, plné hodnotenie a za tým si stojím. Počkali sme si síce na ňu 11 rokov, ale môžem povedať, že oplatilo sa.

0 Dobré Zlé
Síce už nemá na Diablo 2 ale zaslúži si aspoň 80 % len to by to nemohli hodnotiť same 10 ročne zakomplexované decká čo tú hru v živote nehrali lebo na nu ani nemajú takže sa uvedomte trošku.

0 Dobré Zlé
85%maat
Takže začneme kritikou vašich hodnocení :D Barvy jsou prý hrozně křiklavé -> Změň si Jas v nastavení. Hra pouze s netem -> Ochrana proti cracknutí. Špatná grafika -> V nastavení si změň Kvalitu videa. Není crack -> A o co myslíš že vývojářům šlo? Jestli chceš hrát zadara, na battle.net je Demoverze. Nehratelné -> Specifikuj. Cena -> Cena je sice okolo 900kč, ale porovnej cenu s kvalitou, ne cenu s cenou. Tato hra je zaostalá -> Ale notak... Grafika je dobrá, rozvinutost možností je taky dobrá. Specifikuj
A teď moje hodnocení
+Grafika
+Classy
+Více classů na účet
+Je demo
+Možnost obchodovat za reálné peníze
+Schopnosti
+Rozbíjení věcí
-Zabírá mnoho místa na disku (ovšem to není zas tak problém, stačí smazat pár věcí)

0 Dobré Zlé
100%mpuco1
Výborná hra, ale neschopný hráči ruky preč. Fyzika výborná, dĺžka hry primeraná. Samozrejme nehovorím že tých 400 nahraných hodín je primeraných pre každého. Prepracovaný AH a mnoho ďalšieho. Jedinou nevýhodou je hra cez internet, ale to by po čase nemal byť problém :)

0 Dobré Zlé
D3 je antirasitickofuturisticky dokalicena hra. Tak v skratke:
- postavy: okrem barabara su vsetky na prd. chyba nekromancer a skutocna carodejnica alebo aspon Warlock ci druid.
- veci zbrane a skily-kuzla: skoro vsetky zbrane svietia kriklavymi farbami ako by boli z WOW, weci odev atd su priliz futuristickomoderne na to aky ma hra kontext doby. skily a kuzla nesedia na postavy. napr. samani nehadzu ohnive gule atd. ale skor vida do buducna, liecia a pod. mal to byt necromancer, ale z dovodu rasizmu museli obsadit aj ciernu postavu.
instalacia a uzivanie: ked nemate internet tak ste v p..i. stahovanie z extremne pomaleho sreveru s bugmy je muka. registracie a koko...y dookola.
- zaver: hra je stavana na marketing a nie na zabavu preto obsadili vsetky ludske rasi a vsetky tie registracie ktore znemoznuju hrat bez netu. som si isty ze toto legenda ako bolo D2 nebude!!

0 Dobré Zlé
Určitě to bude jedno z nejslavnějších RPG roku 2012.
Má to atmosféru,má to příběh,má to dobrou hratelnost
Jenom ty začáteční mise mě moc nechytli ale postupně se to rozjíždí.
Grafika je přinejmenším dobrá.
Ale přece jen ruku na srdce po tolika letech vývoje,čekání nečekali jsme něco trošilinku víc?

0 Dobré Zlé
Čo vás napadne pod pojmom "Diablo"?? Určite si s radosťou spomeniete na nepríjemné vstávania, kruhy pod očami a celodenné klebetenie so spolužiakmy o hodinách stráveních v onom vyrtualnom svete. Rok 2012 a rok velkých Trilógií nám konečne ponúkol ďalši dovod na zámerné kazenie očí, a či to zato stojí..! Legendárne Diablo od Legendárnych Blizzard v pokročilom technologickom veku?? BEZ PARDÓNU MUST HAVE!!
+nenáročný a sympatický vyzuál
+soundtrack, audio stránka, zvuky prostredia a postáv, dabing
+vyladená a návyková hratelnosť
+staré dobré a vylepšené mechanizmy hry
+samotný svet
+atď..
Zápory:
-snaď nejaké tie technické drobnosti
-nezapracovaný PnP mod do multiplayeru (časom bude vydaní formou patchu)
RPG roka 2012?? Vyrovná sa snáď niektorý iný titul kultovnému Diablo??

0 Dobré Zlé
Podla mna diablo 3 ide v stopach svojich predkov s vylepsenou grafikou hratelnostou a Multiplayerom co viac si mozem priat. Vynikajuca kupa, zabava na dlhu dobu. Sice sme cakali celkom dost dlho ale podla mna to neubralo na kvalite hry a co sa tyka grafiky je podla mojho nazoru uzasna. Nepáči sa mi ale chodenie štýlu tunel. Žiadna volnosť, taktiež dungy sa stále opakujú.

0 Dobré Zlé
+Ability & Runy
+Gameplay

-Stereotyp
-Dĺžka hry
-Cena
-Aukcia (€)

Diablo III je záležitosť na pár dní. Som zvyknutý na veľké veci keďže hra je od Blizzardu, no tentokrát som asi nemal veľa očakávať. Vzhľadom na to že hru už x krát odkladali, vravel som si dobre, to nebude problém, predsa len to má niesť titul Diablo III... Bohužiaľ moje očakávania sa nenaplnili. Hra neprináša nič nového okrem možnosti ničenia prostredia. Pre 60 lvl je potrebné hru prejsť 3 krát na ťažších obtiažnosti, kde prichádza stereotyp. Čakal som že si budem užívať príbeh a nové lokácie po 60 lvl, márne. Aukcia za reálne peniaze prináša možnosť "Pay to win", čiže netreba žiadné úsilie pre nazbieranie zbroje. Príbeh je dobrý ale jeho dĺžka je až trápna. Nieje problém prejsť hru za 13 hodín. Neverím že PvP ktoré príde bohvie kedy dá hre nejaký nádych. Vcelku sklamanie, Blizzard ide dole vodou, v toľkej kope peňazí strácajú nápady.

0 Dobré Zlé
Jednoducho odpad, cakalo sa na to viac ako 10 rokov ale ani za 10 rokov nedokazali urobit jaks tak super "RPG" Blizzard si to uz len posral s tym ze nieje normalny Free server a hra sa neda stiahnut kedze tam nieje CRACK. Tymto Blizzard ma sklamal. Radsej ostanem pri Supermariu jak pri D3. Odporucam NEKUPOVAT.

0 Dobré Zlé
Nekoná se další revoluce, tak jak tomu bylo u Diablo II. Je to čistokrevná řezba pro milovníky tohoto žánru a svá srdce si dozajista najde. Štvalo mě snad akorát to, že oproti dvojce mi zde chyběla obnova bossů po jejich poražení a tak nějak celkově mi přišlo, že Blizzardu tu základní 3 ošidil, ale datadisk to naštěstí změnil a přinesl to co mi zde chybělo.

0 Dobré Zlé
Nejedná se už o revoluci tak jako tomu bylo u Diablo II. To ale nemusí vůbec vadit, protože je to čistokrevné RPG skz na skrz u kterého zabijete nespočet času a vždy se budete bavit a kochat hrou. A přesně o tohle v Diablu jde.

0 Dobré Zlé
100%Bill10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
Tak nejde hodnotit jinak než 100%. Grafika krásná, i pro ty co nehráli starší diablo, jednoduché k pochopení. Luxusní action bar s promakanými skilli + runy. Krásné a jednoduché. Po prvních 6ti hodinách hraní mě to nepřestává překvapovat, a další a další skilly otvírají další možnosti hraní. Nelze jinak než doporučit všem, kteří hráli Diablo 1,2, ale i těm kteří ho nehráli. Vůbec nelituji toho, že jsem do této hry investoval. Určitě nejenom pro mě bude tohle hrou roku 2012.

-1 Dobré Zlé
Perfektná hra, nemá chyb kvalitné grafické spracovanie, výborná hratelnosť, inteligencia nepriateľa atď. Som s touto hrou veľmi spokojný odporúčam ju každému kto má rad RPG :)

-2 Dobré Zlé
-Zla grefika
-odporna iba v niektorych castiach
-nie je crack a ani nebude !
-ktory zdravy clovek by si to kupoval ??
-niekto to naozaj hraje ?
-nehratelne
-10 rokov sa naco cakalo na ...

+Blizzard
+v celku kvalitne audio
+ide to aj na 1 jadre celerone :D
+nema to ziadne naroky pre dnesne lacne pc to ide na full
+aj moj mobil by to spustil na plnej


-4 Dobré Zlé
Pokiaľ hráte Online Mód nič Vás nezklame. Ale keď hráte Offline Mod, tak si poviete že je to hrozná hra.

-7 Dobré Zlé
Mne sa to vôbec nepáči, nie len samotné D3 ale celkový štýl hry, má pár vychytávok... no to je všetko - len pár. Neviem či je chyby vo mne ale vydržal som to hrať možno 2 hod.

-8 Dobré Zlé
ak mam tuto hru naozaj objektivne a rozumne ohodnotit, musim napisat - tvorcovia sklamali.GRafika na ho., okrem toho cely system a spracovanie hrxy, poskodenia porstredia OK no to nestaci.

-8 Dobré Zlé
Normálny človek tomu dá tak 0-40% nie to že 80. Nechápem ako sa to dá dlhodobo hrať... pochopím keď dakoho bavia 2D plošinovky alebo hry na nete, no toto je plnohodnotná (hlúpa) hra - objektívne: všetko okrem prepracovaných poškodení je na ...

-8 Dobré Zlé
Sprosta hra!Neviem kto moze hovorit ze je to dobra hra.Ked som ju kupil po 15 minutach som ju odinstaloval.Radim nekupovat.

-9 Dobré Zlé
Nechápem ako táto zaostalá hra môže niekoho baviť! Hra z roku 2012 by mala mať hodnú grafiku na tento rok... Aj FarCry 1 má krajšiu grafiku. Hral som to zhruba 15min. a hňeď som to VYMAZAL! neodporúčam ani stiahnúť!

-12 Dobré Zlé


100%Samjo































75%Lyra




90%Asot










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |