HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 10298 užívateľov

Hry > Ride to Hell: Retribution > hodnotenie


Ride to Hell: Retribution

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Ride to Hell: Retribution





Užívateľské hodnotenia - Ride to Hell: Retribution

Proste hrúza. Hru som ani nedohral lebo ma veľmi rýchlo prestala baviť.
- Hrateľnosť
- Príbeh
- Umelá inteligencia


0 Dobré Zlé
Z trailerov vyzerá hra celkom sľubne, ale ako náhle si ju spustíte sklame vás krutá realita. Je tam množstvom bugov ako napríklad pri jazdení na motorke keď hlavní hrdina mláti ostatných, tak udiera do vzduchu a nie priamo na nepriateľa. Ďalej sú tam medzery v príbehu, niektoré časti mi tam chýbajú ale sú zle vysvetlené.

0 Dobré Zlé
Hneď ako som spustil hru, tak som si všimol, že v hre nie sú vôbec žiadne možnosti grafiky a len 3 prednastavené nadstavenia kláves, ale OK.

Hra začína prestrihovou scénou kde jazdíte na motorke a potom absolútne bez dôvodu preskočí do turret sekcie kde odstrelíte pár ľudí a sudov s guľometom ktorý znie skôr ako hračka než skutočná zbraň a zvuky výbuchov znejú absolútne smiešne . Potom znovu krátky skok na hlavného hrdinu jazdiaceho na motorke a hra vás hneď hodí do debilného pästného súboja, kde len stlačíte pár kláves a hneď potom je náhly strih na vás, ako zastrelíte nejakého ležiaceho týpka asi najhoršou animáciou, akú som kedy videl a potom znova náhly strih na jazdca na motorke čo preskočil cez helikoptéru. Čo robil túto hru niekto s ADHD? V intre stále preskakujete z jednej časti do druhej a vôbec neviete čo sa deje.

A čo nasleduje potom? Áno ďalšia cutscéna! Pomer cutscén a hrateľných sekcií je taký smiešny, že by sa nehanbili ani Hideo Kojima a tvorcovia Max Payne 3, Navyše príbeh a dialógy sa na vás valia tak rýchlo, že postavy nestíhajú otvárať ústa. Hneď potom je hlúpa naháňačka na motorke, ktorá trvá menej než 2 minúty, ďalšia cutscéna, cesta späť a mnoho ďalších nesúvislých scén a hrateľných častí...

0 Dobré Zlé
hra je absolutny otras hrat ju je sebaposkodzovanie grafika je odpad aj COD Ghosts ma krajsiu grafiku hratelnost je odpad no najhorsie je ked nejaku "zenu" zachranite tak okamizite sa s vami OBLECENA vyspi.
-100/10
ani sa nepozerajte na gameplaye nechcete predsa umriet

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |