HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 5436 užívateľov

Hry > ANNO 1404 > hodnotenie


ANNO 1404
78%

Moje hodnotenie - ANNO 1404





Recenzie - ANNO 1404

Anno 1404 patrí vo svojej kategórii k elite. Priaznivci manažmentu a budovateľských stratégií dostanú veľmi chutnú porciu zábavy. Achilovou pätou je nudná kampaň a absencia multipalyeru. A keďže hra obsahuje množstvo poprepájaných budov aj surovín a jedná sa o dlhodobý proces rozvoja, príležitostných hráčov môže taký komplexný manažment odradiť. Naopak skalní fanúšikovia žánru budú slintať blahom.


Užívateľské hodnotenia - ANNO 1404

tak táto gameska nemá chybu:) na dlhe nudné vecere ako stvorená:) Škoda, ze ich je tak málo:( Inak špica.. Grafika super, zvuk super.. i ked miestami su tie hlasky jednotlivých postáv trosku otravné..:)

+5 Dobré Zlé
Toto je dalsia z hier ktora patri medzi moje oblubene.Ma perfektnu grafiku.Paci sa mi na nej mnozstvo neobmedzenych moznosti,stale vyvijanie populacie,mnozstvo lodi a budov.Najviac sa mi paci prezeranie si bojov lodi v pohladnicovom obraze.

+5 Dobré Zlé
100%rabbid
Graficky na strategia aku som videl. Kamos sa stazoval ze tam idu na mori lode moc rychlo aj ja si o tom myslim ze to tak ma byt vsak co by to bolo za strategiu ktora nema niektore veci zrychlene.Je tam vydno ludi a dokonca ak kosatky a mecune.Fanusikom strategii to velmi odporucam

+4 Dobré Zlé
100%jb1101
Ak by sa dalo dal by som tejto hre aj 200% ale dávam rovnú stovku :)). Je to najlepšia budovateľská stratégia akú som kedy hral a na druhé miesto zaradujem Settlers. Toto jednoznačne u mňa vyhráva. Grafika, misie no jednoducho všetko je geniálne. No ale budem si musieť kúpiť origošku lebo mi to blbne :(. Grafiku síce vypeckujem na plné obrátky 1440x900, všetko na maximum aj vyhladzovanie na 8x no mám čierny terén a to sa tak nedá hrať. Origoška to spraví lebo to sú tie cracky. Neznášam ich.

+4 Dobré Zlé
Pre mna je to najlepsia budovatelska strategia.
+grafika
+ovladanie
+mnozstvo budov
+kampan
+orient
+obchodovanie
+++ este vela veci.

- diplomacia

Pre mna je na hre zla iba diplomacia a preto si zasluzi 95%

+2 Dobré Zlé
ANNO 1440 je samostatná, s porovnaním iních hier (Stratégí) je Anno 1404 asi tá najlepšia ale nerovná sa BFME alebo Warcraftu.

+2 Dobré Zlé
Podla mna je Anno 1404 tov naj. strategickov hrov aku kedy vyrobili a tesim sa na jej dalsie vidanie Anno 2070.Takze super!A davam jej 100%

+1 Dobré Zlé
Grafika je na rok 2009 krapet slabá, už legendárny Gothic 3 z roku 2006 mal prepracovanejšie detaily pri bližšom prepnutí pohľadu (F1) a veľmi sa mi páčila grafika ešte staršej hry Settlers IV (2001). Hrateľnosť - tak na úrovni 7-10ročných deciek. Ak stačí na postavenie domu 2ks dreva a nástroje bez čohokoľvek iného... Podstatne zložitejšie na ekonomiku boli hry Settlers 3/4 (paradoxne ich vyššie verzie už tiež začíbali stáť za dve veci...) Tam bolo nutné drevo zohnať, narobiť dosky, získať kameň a až potom pomocou nástrojov zabezpečiť ľudí, ktorí to postavia. Ale v tejto hre len proste trocha modelovo naukladať domy, zabezpečiť pár komodít (kostol, tržište, jedlo, pitie) a všetko ide hore. U Settlerov 3/4, bolo možné použiť akúkoľvek budovu/sklad/loď/tržište/katapult okamžite, šlo len o to mať na to materiál. Tu - ak nedocielite prítomnosť patriciov/šlachticov ste prakticky odpísaní, a ak sa aj podarí vybudovať fungujúcu ekonomiku, je natoľko nestabilná, že narušenie akejkoľvek vetvy jej zásobovania, alebo funkčnosti pár kľúčových dodávateľských bodov spôsobí krach. U Settlers 3/4 je možné sa v prípade narušenia ekonomiky stiahnuť do úzadia - už tým duplom, že je možné vybudovať sklady, v ktorých suroviny na znovupostavenie a znovuzískanie strateného územia môžeme držať, a ak sú dobre chránené, súperi si proste nepomôžu. Pri tejto hre je stratégia kdesi inde.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
uplne shit oproti tropico 3 je to lama oproti ostatním tropickím hrám toto ked je rok 2009 tak ste uplne mimo táto grafika za nič nestojí ešte ten priblblí názov ze Anno sa to hambím aj sem písat odporná hra nemá to zmysel hry ani príbeh ani podstatu hrania iba nudne to iste postavis dom a druhí dom a tretí a iné nic tam nerobis Odporúčam TROPICO 3 lebo tito shit ale fake shit hry su nanic a moj názor mi nikto nezobere takze kto je proti ignorujem ho kebize sa dá tak bi som to ohodnotil -99999999999999999999999999999999
cize s velkím SHIT :D:D za nic to nestoji ani nebude moze to mat kolko ce prídavkov a vilepsení ale nebude to stát za nic no dalej uz nemozem ja bi som sa hambil vyrobit takúto hru

-10 Dobré Zlé










99%Fedo




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |