HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 20068 užívateľov

Hry > Garbage Truck Simulator > hodnotenie


Garbage Truck Simulator
25%

Moje hodnotenie - Garbage Truck Simulator





Recenzie - Garbage Truck Simulator

Jediným plusem Popelářů je asi originální nápad, který tu ještě nebyl. Vše ostatní je buď povedené jen zčásti nebo vůbec. Hlavním mínusem je herní koncept, při kterém největší porci času strávíte zdlouhavým pohybem panáčka s popelnicí od domu k popelářskému vozu a zase zpátky. Tohle jako hra opravdu není zábavné, nehledě na chyby technického rázu.
Hra Smetiari má nakoniec s odpadom spoločné omnoho viac ako len názov na krabici. Namiesto recenzii by sa k tejto hre mali písať varovania. Výhodou dokonca nie je ani zdanlivo nízka cena, pretože k tej si musíte prirátať cenu za sedenia u psychiatra, ak sa rozhodnete z nejakého temného dôvodu túto hru vyskúšať. Mne neostáva nič iné, len si jedno také sedenie objednať, vás varovať a autorov poprosiť nech už takéto niečo viac krát nerobia. Ďakujem.


Užívateľské hodnotenia - Garbage Truck Simulator

Najhorsia hra aku som kedy hral no Grafika uplne nanic HW naroky :D:D sak podobne ma gta 4 uplne nerealne a nudne racej by som sa pozeral na stenu ako hral tuto hru.

+4 Dobré Zlé
Chcel som ot tejto hry viac. Je tam naprd hratelnost aj grafika. Ten truck trubi ako osobne auto. Jedine pozitivum je ze sa to paci bratovi.

+3 Dobré Zlé
OMG najhorsi simulator co som kedy hral
stale to iste dookola prestal som to hrat po 10 minutach
NEODPORUCAM


+2 Dobré Zlé
strasna blbost grafika 35% hratelnost 35% HW 10% realnost 20% BLBOST lutujem ze som si to kupil radim seckym nech si to nekupuju je to blbost

+1 Dobré Zlé
Absolútne katastrofálna hra, ktorá je absolútnym utrpením. Dávam 1% lebo je to o niečo lepšie ako Street Cleaning Simulator.

0 Dobré Zlé
Je to výborný simulátor.Skúšal som demo a veľmi sa mi to zapáčilo.V hodnotení mu dávam 90 bodov zo 100,pretože je to veľmi pekne spracované.Odporúčam buď vyskúšať demo,alebo si kúpiť plnú verziu.

-4 Dobré Zlé
Celkom dobra hram ale horsie a dlhave je to chodenie k smetiakom,a grafika celkom dobra davam tomu 80 percent

-4 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |