HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 1272 užívateľov

Hry > Battlefield: Bad Company 2 > hodnotenie


Battlefield: Bad Company 2
85%

Moje hodnotenie - Battlefield: Bad Company 2





Recenzie - Battlefield: Bad Company 2

Solídny (i keď kratší) singleplayer, masívny a nesmierne zábavný (no momentálne technicky trochu nedoladený mutliplayer) robia z Bad Company 2 hru, ktorú by si nemal nechať ujsť žiadny pravý online bojovník. Keď sa vyriešia problémy so servermi, k výslednému hodnoteniu si pripočítajte ešte 0,5 bodov a v tom momente už nemusíte otázku „kúpiť/nekúpiť“ riešiť vôbec. Kúpiť! Jednoznačne!


Užívateľské hodnotenia - Battlefield: Bad Company 2

je to pecka hra na ktoru som sa strasne tesil , a je to tu uz ju tu mame ako na platne stvorenu a tak ju na zaciatku budem hodnotit velmi dobre a spokojne predsa na 99% :)

+13 Dobré Zlé
Na túto hru som sa strašne tešil ... je to vynikajúca hra s perfektnou grafikou, dobrou ovládateľnosťou a aj dobrým príbehom (skoro ako COD) ! Jediné čo mi na nej vadí je dosť blbá umelá inteligencia nepriateľov :( to je asi jediná chybička hry ...


+11 Dobré Zlé
Hru som dohral za 6 hofín teda nieje príliš dlhá no dlhšia ako CoD 6.Grafika je velmi dobrá no občas sa nájde nejaká chyba.Hratelnost skvelá,funkcie hry sú tiež skvelé no najviac sa mi páčilo že možem napríklad dom zrovnť zo zemou :).Preto 90.


+10 Dobré Zlé
Tie zvuky to su take realne ze ja mam pocit ze som fakt v tej vojne. :D davam velmi dobre hodnotenie lebo fyzika zvuky vybuchy hratelnost grafika su na prvom mieste :)

+7 Dobré Zlé
Vynikajuca vojnova hra zatial najlepsia aku som hral dokonca lepsia ako Modern Warfare 2. Super grafika a zbrane multiplayer som nikdy nehral ale tu som spravil vynimku je to fakt pecka nema chybu odporucam kazdemu.

+2 Dobré Zlé
grafika nie je vsetko, evidentne urobili tu istu kravinu ako v mw2 kde vynechali kritie, to uz na moderne hry nie je...

+2 Dobré Zlé
Grafika celkom fajn ...ale kampaň dosť blbá. 5 minút hráš potom 10 minút pozeráš film. Mohli tam dať viacej nepriateľských vojakov...takže je to dosť ľahká hra.
+ Grafika
+ Príbeh
+ Deštrukcia
+ Multyplayer

- Kampaň
- Málo nepriateľov
- Na môj vkus málo zbraní



+1 Dobré Zlé
Ako hra je to perfetkne spracovaná. Zbrane sa mi veľmi páčia, a hlavne tie zvuky, sú veľmi reálne, hlavne keď máte dobré sluchátka.
Čo sa týka príbehu je tiež dobrý, akurát veľmi krátky, keďže mi to netrvalo prejsť ani deň.
Kvôli krátkemu deju dávam 98% ...
PS: Odporúčam každému !

+1 Dobré Zlé
Battlefield: Bad Company 2 je něco úžasného. Opravdu skvělá hra, která je povinností pro všechny hráče stříleček.

+1 Dobré Zlé
no...dostali sme to aj na PC...

+vypadá to super aj to tak znie
+multiplayer bol na pár hodín sranda
+to isté platí o singlu
+humor v singlu
+atmosféra v sinlgu
+niektoré mapy a level design
+vozidlá
+vietnam dlc
+server browser a servery celkovo boli ok

-obmedzenosť v MP(iba 16v16 servery)
-singleplayer je strašný koridor a trošku miestami stereotypný a nudný
-absurdné dizajnové rozhodnutia(ako napríklad sniper si nemôže ľahnúť)
-postavy...zabudnuteľné
-iba 4 classy
-leveling ma nebavil a frustroval
-komunita nie je ok
-niektoré mapy a level dizajn
-trošku to smrdelo(trošku dosť) CoDčkom
-kde je fov changer ?
-konzoloidnosť

Toto platí jak o singlu tak aj multiplayeru. Bola to chvíľu sranda ale...potom aj frustrácia a aj nuda no...

0 Dobré Zlé
+ multiplayer
+grafika
+ovladanie
+prostredie
+zbrane
+deštrukcia

-inteligencia
-krátka kampaň
-bugy


0 Dobré Zlé
+Možnosti destrukce okolí (stromy,bilboardy,domy,ploty)
+HW (na takovou grafiku normální)
+Optimalizace
+Engine (připomíná mi to strašně Crysis)
-Hratelnost (ovladatelnost postavy nic moc ... příliš pomalá míření se mi zdá trošku divné)
-Grafika ( Postavy vypadají skvěle ale zbytek odfláknuté prostředí hraju vše na max a nevidím v Grafice moc veliký rozdíl ...)
-Délka hry (krátké)
Hru bych si nekoupil ale pokud se nudíte tak dokáže zabavit :)

0 Dobré Zlé
-: bugy, sporné vlastnosti a účinky zbraní, prehnaný vývoj postavy, strohé taktické možnosti a komunikácia tímu, správa jednotiek, herná doba SP, nemožnosť ľahnúť
+: grafika, efekty, audio, hudba, lokácie, módy, dabing, frakcie, atmosféra, množstvo zbraní, umelá inteligencia v SP, vojenská technika, hodnosti, MP, menu, deštrukcia
Verdikt: Hej vojak! Kde máš väčšinu výstroje? Bolia ťa gule, že si nevieš ľahnúť na zem? Ako sa staráš o zbraň, že nevieš trafiť cieľ na päť metrov? Prešiel si vôbec základným školením (SP)? Čo to máš ku.. s očami a vysielačkou? To mi chceš nahovoriť, že si nezbadal tú helikoptéru a ten tank taktiež? Ty máš vidieť aj hadí prd! Vieš prečo? Lebo si dlhoročný hráč Battlefieldu! Nejak takto by vyzeralo buzerácia od veliteľa, ak by vojaci konali podľa vzoru Bad Company 2. Pod takmer uctievanom BF2, Bad Company 2 pôsobí ako nedorobená hra alebo demo. Trpí bugmi a nelogickými obmedzeniami, ktoré kazia hru. Rozvoj postavy je prehnaný a pokojne sa mohol zachovať ten z BF 2142. Bad Company 2 je krokom späť v sérii a dôkazom, že grafika nie je všetko. Hej vojak! Trochu sa uprav, nech aspoň marketing vyzerá dobre.

0 Dobré Zlé
hra ktorá určite neunudí. je to síce cítiť EA-čkom a DICE a evidentne si bratríčkuje s medal of honor 2010 (aj vizuálnym spracovaním), má tam to z toho a tam to z onoho, cítim tam aj call of duty black ops, zasa špinavé jednostranné politizovanie, no všetko to ospravedlňuje pestrosť prostredia, takže si hru kompletko užijete. zbrane sú proti MOH 2010 pestrejšie, aj keď to na prvý pohľad tak nevyzerá. väčšina misií je vcelku hektická, takže počítajte s tým, že budete mať čo stíhať. keby som predtým nevidel vopred spomínané hry, určite by som pridal aspoň 10% navyše. MP som nehral, neviem posúdiť. cca, hra určite nepatrí medzi tie, ktoré prejdete a idete ďalej.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Battlefield: Bad Company 2 Je sice starší hra ale pěkná grafika  zajímavé mise celkem odpočinková střílečka

minus nedokonalé označení aktuálních cílu

0 Dobré Zlé
+super grafika, super zvuky a super vozidla.
- otrasny engine, myska sa chova divne, neda sa poriadne mierit. otrasne mapy. vacsinou su to len dlhe-volne planiny bez jedineho kamena alebo budovy.
-single-neoplati sa ani zacat, proste epic fail.

skutocna zabava je az DLC VIETNAM. bez vietnamu sa neoplati hrat tuto hru, lebo je to NUDAAAA. vietnam=to je pecka.

0 Dobré Zlé
97%colo
veľmi dobrá hra.
asi najlepšia z celej serie.
pekná grafika.
dobrá hratelnosť.
len nech pokračujú aj dalšie verzie.

0 Dobré Zlé
Battlefield Bad company vyhráva súboj, zo Call of duty MW2.Hra, má krásnu grafiku :))
Dost, kvalitné je tam Inteligencia :) ale 99% je dost nie?

0 Dobré Zlé
Celkem slušná střílečka která pěkně vypadá, slušně se hraje ale bohužel se nijak neliší od serie CoD a tak rychle zapadne, jediný čím se trochu liší je zničitelnost prostředí. Takže na odreagovaní věc dobrá ale nic hlubšího ve hře není. Mírně nadprůměrná střelnice. (hodnocen pouze singleplayer)

0 Dobré Zlé
Battlefield:Bad Company 2 ma ničím novým neprekvapilo okrem zbraní.Dej je dobrý a misií by mohlo byť trochu viac...ale najviac sa my na Battlefield Bad Company 2 páčila grafika...keby nebola grafika taká aká je tak dávam menšie hodnotenie

+GRAFIKA
+zbrane
+nepriatelia

85%

-1 Dobré Zlé
100%S3aF
Takže táto hra bola evolúcia medzi hrami. Posunula gaming o pekný kus dopredu. Pripomeniem: COD JE INÉ AKO BF!! NEPOROVNÁVAJTE TO! vidno že ste CoD deti ;)
+krásna grafika
+vodizlá, zbrane a podobne na 1tku
+hrateľnosť, nenudíte sa
+pestrý singleplayer, s výborným, tajomným dejom, od 2WW, po vojnu s ruskom...
-.. mínus sa v tejto hre nedá nájsť..

-1 Dobré Zlé
Dobra hra ale ked si ju kupite po 5 dnoch vas prestane bavit :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

-1 Dobré Zlé
+Grafika
+Zvuky,efekty
+Celkom dobrí dej
+Fakt výborný multiplayer

-Bugy
-Málo zbraní

Singleplayer dosť krátky ale zachraňuje to úžasný multiplayer.

-1 Dobré Zlé
No musim povedat ze ma hra prekvapila, a to milo. Grafika je fakt dost dobra, a vzhladom na to ma dost male naroky, co je dost velke plus. Trosku mi to pripomina CoD (prostredim) a trosku aj Crysis (graficky). Ale inak fakt dobra hra, aj ked som ju este nepresiel celu ale hodnotim velmi pozitivne/

-1 Dobré Zlé
100%Adik
je to velmi dobra hra EA a DICE si dali teraz zalezat na hre ma skvele programuvani grafiku hratelnost a je tam vacej zbrani vozidel a classov

-2 Dobré Zlé
Tato hra se my líbí nejvic z vydaných her za poslední 3.měsíce moc mne zaujalo jezdění ve všelijakých vozidlech krásná GRAFIKA a realistické zbraně.Electronic Arts si na této hře daly moc záležet mínusem akorát je že když neumíte dobře Anglicky občas nepřehledné,JINAK VÁM HRU MOC DOPORUČUJU A NENECHTE SI JI UJÍT!!!

-2 Dobré Zlé
100%jb1101
Tak túto hru som si najprv stiahol či ma nejako osloví lebo ešte nikdy pred tým som nehral žiaden Battlefield ale kvôli tej približujúcej sa reálnej grafike som si to stiahol a spustil a veľké sklamanie ... akurát tak som videl nožík a pohľad dohora teda doblba ... Neváhal som a kúpil som si túto hru a neľutujem ... je to super hra a to som si myslel že séria CoD je super ... no bohužial som sa mýlil táto hra to len potvrdzuje ... je to geniálne či už po grafickej stránke ako i hrateľnosti ... no a o tom zničiteľnom prostredí ani nehovorím prvá hra kde sa dá rozstrielať takmer všetko normálne sa v tom vyžívam a hlavne s tankom :DDDDD ... u mňa zabodovala táto hra viac ako som čakal. No najprv dokončím SP a potom šupnem na MP

-2 Dobré Zlé
Silnou stránkou hry je nepochybne grafické spracovanie s dôrazom na detaily.Je silnou konkurenciou COD 6,má výborné ovládanie,no na môj vkus až príliš časté videosekvencie.Nič záporné som v hre nepostrehol až na dlžku hry,čo je o niečo kratšia ako COD 6.Určite si ju zahrajte !

-2 Dobré Zlé
90 percent si myslim je akurat dost. Prepracovana grafika , pestre misie . Dovolim si povedat ze tam nic nechyba. Velmi mi to pripomina Call Of Duty 5 - uz podla screenov.

-2 Dobré Zlé
100%555666
Velmi dobry mozno aj najlepsi battlefield ktory som hral (hral som vsetky)
Plusy:
+grafika
+takmer vsetko sa da znicit
+ovladanie
+hudba
+MP
+prepracovanot
+ atd
proste good hra
odporučam zahrat

-2 Dobré Zlé
90%Dado
Bravúrna hra z dielne Digital Illusions a u mňa spoločne s hrou Metro 2033 najlepšia FPS roka 2010. Nič iné o Bad Company 2 nemusím hovoriť, bravúrny multiplayer dopĺňaný chválitebnou hrou pre jedného hráča sú jasnou voľbou pre každého milovníka hier, nad kúpou vážne netreba dlhšie premýšľať, ale rovno zbehnúť do obchodu s hrami a tento kúsok si zaobstarať. Oplatí sa to!

-2 Dobré Zlé
Dlho som váhal či túto hru kúpim alebo nie kedže mám rozohratých ešte dosť vecí a nestíham hrať multiplayerové hry okrem CSka ale nakoniec ma zlomil kolega a ten obal na hre ktorý vidím každý deň v práci ( BRLOH ) tak sa na mňa celý čas usmieval až som si to teda kúpil. Nevedel som sa dočkať kedy mi skončí pracovná doba aby som rýchlo utekal domov to spustiť a drviť až do rááána :) takže k hre stručne v živote som nevidel tolko buuuračiek barakov pri tak ohlučujuuucom prostredí perfektne spracované mapy, zbrane suu podla mňa až moc reaaalne ale človek ktorý to hrá stále sa vy-aimiii :) ďalej bojová technika perfektná vela vozidiel na výber ďalej sa mi páči na hre to že človek je motivovaný hrať to ďalej pretože za jeho skill sa mu otvaraaaju nove možnosti zbraní a celkovo beh, aim a skill hlavne :)) lenže ja som zase CSková lama a myslel som si, že keď to zapnem tak budem dávať všetko ale opak bol realitou táto hra ponuka úplne iný pohlad aj na hru ale aj na celkové hranie s pohladu hráča ten kto hrával Battlefield pred BC2 tak sa do toho dostane pomerne rýchlo ale hráč takejto sorty ako som ja že hrám všetko rad radom tak nemám šancu jedine ak by som hrával len BC2 perfektná hra ktorej som ja dal 95 percent zo 100 aj to len pre to, že mi tam predsa niečo nesediii a to sú napríklad take veci ktore boli v predchodzích dieloch a tu chýbajú napr. početnejšie skupiny ludi vacsia kooperácia nevadi dá sa zvyknúť, mapy sú obrovské čo je nevýhoda pri presunoc

-2 Dobré Zlé
hra vyborne spracovana s krasnou grafikou, misie su podarene uzasne , multiplayer ma uplne dojal to je pecka , odporucam

-2 Dobré Zlé
Pokracovanie dalsieho EA game - battlefield: Bad Company 2 je dobra na misie darada hra aj grakika ovladanie a efekti je tam jeden problem a toje zivoty je moze sa len 5 strelp a je potebe ale aspon ze sa moze lecit ako cod4 tej hre nic ako zle nemam proste je dobra

-2 Dobré Zlé
je to supris hra aj jednotka je to super grafika no proste super su tam super zbrane a sranda je ked idem na vortulniku alebo lietadlu

-2 Dobré Zlé
Je to super hra.Prestrelky v tejto hre nemaju chybu.Super atmosfera.Bavila ma viac než Call of Duty Black Ops.Aj ked v CoD mi prisiel pribeh zasa lepsi.Ale stale tato hra ocarí.

-2 Dobré Zlé
Asi vítez akčních FPS pro rok 2010, pefektní grafika, žádné chyby a slušný příběh.

+ grafika

- málo zbraní

-2 Dobré Zlé
Arzenál zbraní, ničiteľnosť a nádherná grafika.................proste, je to hra ako sa patrí! Nemám k nej čo dodať. jediné čo je od veci, ale je to prospešné je to , že nepriatelia nemôžu zastreliť členov roty.

-2 Dobré Zlé
Single player krátky, príbeh o ničom, no multiplayer je božský a musím pochváliť engine a deštrukciu prostredia. Kvôli multiplayeru sa BC2 oplatí kúpiť.

-2 Dobré Zlé
proste super hra nemam slov multiplayer a Singleplayer proste pecka.grafika super o mnoho lepsia ako mw2 o mnoho


-2 Dobré Zlé
Velmy dobrý BTF +Grafika
+Engine
+Multiplayer
+Misie
+ešte veľa =)

A to 1% dole drobné chybičky ale to nemá zmysel spomínať proste je to dokonalá hra

-2 Dobré Zlé
Tak táto hra je vážne špička a radí sa do tých podarených FPS s nádhernou grafikou.Intenzívna akcia pri ktorej sa nenudíte,štvorčlenný tým ktorý dosť pomáha tak že na akciu nie ste sám a veľmi podarený deštrukčný model(aj keď u niektorých predmetoch trochu prehnaný).Z tejto hry som mal dobrý pocit no ešte som nevyskúšal MP preto že nemám origo a neviem či sa to dá nejako hrať aj na stiahnutej hre.Dávam 99% s čistým svedomím.

-2 Dobré Zlé
Nemám čo dodať. Atmosféra boja je pekná, na bojisku to naozaj iskrí: trasie sa vám zbraň / obraz keď bežíte atď. SP trochu krátky ale účinný a MP bol najlepší Multiplayer aký som kedy hral v RPG akčných hrách.
+80% grafika
+95% atmosféra na bojisku spojená s reálnosťou
+100% Multiplayer
+40% zbrane
-20% postavy
-30% krátky SP
"Shit, where did Rasputin go?"



-2 Dobré Zlé
Skveláááá Hra !!
-Grafika
-Hratelnosť
-Multiplayer
-Singleplayer
-Atmosféra
Prosťe nemám Slov!! Super !!

-2 Dobré Zlé
Plusy: Skvelá grafika ,zvuky ,deštrukcia okolia ,cena ,vozidlá ,zbrane ,mapy

Mínusy: SinglePlayer ,presnosť guľometov ,oproti BF2 menšie a menej zaujímavé mapy ,chýbajú mi stíhačky(aj keď na takýchto mapách by som si moc nezalietal)

Kto nehral Multiplayer by nemal hodnotiť ,však je to MP hra. SP bol fakt hrozný keby som ho mal hodnotiť tak mu dám možno 60% ,a to len za grafiku a deštrukciu okolia. Bol extrémne krátky a ničím výnimočný(okrem tej deštrukcie) ,jednoducho mi tam chýbala PORIADNA akcia ,nejaká misia kde by sme sa strieľali zo stíhačkami a helikoptérami ,alebo niečo také. Ale MultiPlayer ten je fakt úžastný ,podľa mňa najlepšia MP hra dokým nevyjde poračovanie (BF3). Keď som to nainštaloval tak som to drtil do štvrtej ráno ,potom ma začala bolieť hlava tak som šiel spať. .Grafika je skvelá ,aj keď stromy v zimných mapách vyzerajú hrozne. Mapy sú celkom veľké ,ale určite menšie ako v BF2 ,preto tu asi ani nedali lietadlá ,a max iba 32hráčov v MP .Ale pár vecí mi na tejto hre vadilo ,ako napríklad Autoheal ,neobmedzený šprint alebo to že sa nedajú zničit vnútorné steny domov(OK to by som už chcel priveľa) . Ale nič z týchto vecí mi nevadilo natoľko že by som tomu dal menej ako 100%. Neviem sa dočkať na BF3.

-2 Dobré Zlé
skvelá hra s úžasnou grafikou :) Keď som zbadal ako sa tvorocovia pohrali s prírodou a celým prostredím bol som ve nemom úžase :D
Plusy: - skvelá grafika
- dobrý príbeh
- zvuky

Mínusy: - Kirilenkov ksicht :D

-2 Dobré Zlé
Celkom dobre

+grafika
+zbrane
+hratelnost
+pribeh
+multiplayer

-doba hrania

zaver celkom dopohody strielacka v dzungli aj v meste


-2 Dobré Zlé
hra sa mi velmi paci je dobre prepracovana lahko sa instaluje,dôvod preco 84% je ze niesu zase dobre prepracovane akcie ako napr. hned prva misia ked sa skrivate pred nemeckimi tankami urcite bi si nas vsimli je to sice iba hra ale v ostatnych som nic take nevidel medal of honor 2010 nic take nebolo ani call of duty vsetky casti crysis 1,2 nic nebolo...dalej grafika mohla byt ties viac prepracovana mohli dat aspon cryengine a este umela inteligecia je fakt ako umela to su tie veci ktore mi vadia...a este neviete ako mam spravit ze mi neulozi hru aj ked mi pise saving game ale ked vipnem hru a o den zapnem nemam ulozenu pls napiste mi jojo282@centrum.sk

-2 Dobré Zlé
Po dlhom čase som sa rozhodol zahrať si riadnu bojovku a moja voľba padla práve na Battlefield: Bad Company 2.Hra presne naplnila moje očakávania v podobe simulácie vojenských bojov s dobrou fyzikou,grafikou zmysluplným príbehom a rôznymi vojenskými situáciami.Samozrejme že v hre nechýbali perfektné prestrelky z rôznymi zbraňami od pištole až po raketomet.

Výhody: Pekná grafika,dobrá Fyzika, adrenalínové prestrelky.

Nevýhody: Pomerne krátka hracia doba,žiaden veľkolepý príbeh nečakajte.(ale pri hrách tohto žánru to asi ani nikto nečaká)

Dávam 85%.

-2 Dobré Zlé
+grafika
+zbieranie zbraní a ,,mincí,,
+sympatický záporný hrdina

-občas stereotyp a všedné prostredie


-2 Dobré Zlé
+ : Grafika
Dej
Zbrane
Prostredie
Efekty
Plne znicitelne prostredie
Tímová akcia
a ďalšie ...

- : Pár bugov
Dĺžka hry

Verdikt : Veľmi dobrá hrá ktorú sa oplatí zahrať a nebudete ľutovať keď si aj kúpite original :)

-2 Dobré Zlé
ako tak tato hra to je pecka ... tak najme ket ste v budove a niaky idiot otpali celu stenu alebo rovno cely dom xDDDDD ... grafika super, fyziika peckova, sbrane super, zajazdite si na stvorkolke bugine, dzipe, zhodite par domou no proste PECKAAAA ... ja som to presiel a musim povedat ze toto by si mal zahrat ( a mohol/a by to aj prejst ) kazdy spravny hrac/ka!

-2 Dobré Zlé
Hodnoceni singleplayer bol velmi zaujimavy pribeh typicky pre danu hru taze svet idu zničit zachrante ho...no ale grafika velmi pekna hratelnost taktiež jedine čo mi vadilo bolo ai trochu doladit a uplne super hra odporučam zahrat

-2 Dobré Zlé
100%robic
Uplne perfektná hra čo sa týka po každej stránke,má dej pointu a peknu grafiku treba si ju určite zahrať nikto neolutuje..Som zvedavý na 3..

-2 Dobré Zlé
Veľmi dobrá fps-ka s deštrukciou, ktorá pobaví nejaké tie hodinky.

Plusy: Grafika, Deštrukčný model, zbrane, zvuky, zábava (skrývate sa v dome a tank zničí múr za vami...).

Mínusy: AI, príbeh.

Fakt výborná fps-ka, ktorú keď si nezahráte, urobíte veľkú chybu.

-2 Dobré Zlé
Je to dobra akcna PChra.Oplatila sa kupit lebo ma fantasticky MP :D
plusi:
grafika,hratelnost,,znicitelnost :),MP

minusi:
ziadne

-2 Dobré Zlé
najlepšia vojnová FPS !! Call of Duty sa môže schovať !!
+
Multiplayer !!
grafika
Frostbite Engine
návyk
-
kampaň je krátka a moc nezabaví

-2 Dobré Zlé
100%mytnne
Úplne, že perfektná hra! Ragdolly fungujú krásne, niekedy sa smejem na bugoch ( že lietajú po mape :D ). Fyzika na odstreľovanie je gravitácia, dolet strely ( vietor nie ). Recoil je na zbraniach + - realistický, no poškodenie na nepriateľoch je tak trošku na hovno. :P Slabý damage. Ale aj tak ta hra stojí za to! ♥

-2 Dobré Zlé
Battlefield 2 bad company je perfektna hra,perfektne spracovana a grafika je do detailov prepracovana ,môžte tam zničit takmer všetko.MP je perfektný proste jeden z najlepších čo som hral.SP je tiež dobrý no však battlefield predovšetkým MP. Kebo bolo samostatne hodnotenie tak SP dam len 70% ale perfektna hra.

-2 Dobré Zlé
90%Joe1
Myslím že záčina "trošku" konkurovať Call Of Duty!

+: Grafika je vyborna!, Dej to ma celkom dobrý (ja som ho pochopil hneď), daktoré steny sa dajú rozbiť, jazdenia na aute, štvorkolke, ammo v skrinkách-zbrane...
-: Daktoré steny sa NEdajú rozbiť, príliš krátke,iba 4 na celu kampaň (možno v nejakej časti aj viac ale vždy podochli), a strašne malo nepriateľov,...

Odporúčam zohnať!


-2 Dobré Zlé
BT:BC2 je podla mna dost dobra hra. Neviem preco ale ja som alergicky na CoD takze tu si to v pohode vynahradim:D.
+grafika
+znicitelnost
+multiplayer

pribeh nic moc ale snazili sa :)
-umela inteligencia
Mne sa seria Battlefield velmy lubi ako BT2 BT3 BT1942 takze toto je dalsia podarena cast Battlefieldu. Preto dava, 90 %!

-2 Dobré Zlé
100%bfko
Asi najlepšia multiplayerovka aku som kedy hral je tam všetko super uplne ani nemusim pisat tato hra si zasluži 100% všetky detaily všetko mam na high a počitač nie je prave najnovši ale ide skvele aj na DX10 je to fakt vyvažene nie je čo riešit odporučam uplne všetkym :-D len jeden minus na joystiku sa to neda hrat škoda :-(.

-3 Dobré Zlé
silný konkurent codmw2 dobrá grafika jedno mínu docela velké je neschopnost tvých vojáků v singláči.. multiplayer mi připadá lepší než multiplayer v codmw a codmw2

-3 Dobré Zlé
Všetko mega super a skvele ale tie požiadavky a ovladanie je strašne musel za to 100 EUR len abi mi to išlo hladko a za ovladanie dalšie 15 eur za jostick strašne!

-3 Dobré Zlé
100%CoXer
Vyborna super hra ktora je konecne podla mojich predstav. Ma peknu grafiku s jednoduchym ale zaujimavym dejom. Mozete páliť z roznyh zbrani rozlicneho typu. Od sniperiek az po SMG alebo rotacne gulomety. Brutalny je aj boj z oci do oci s malimi dykami.

-3 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra, hlavne Multiplayer príbeh je dosť suchý ale multiplayer to zachranuje takže dávam 90 %

-3 Dobré Zlé
100%Kl17
podla mna je to viiiiiiiiborna hra tie zvuky zbrani ani v call of duty take dobre neboli a to je pecka ze sa da rozbit vsetko a preto davam 100%

-3 Dobré Zlé
Tato hra ma velmi natchla a bavi... Ma to velmi dobry dej, spracovanie aj hernost... Cela hra je ponorena do napatia, zahad a intrig. Najhorsie je ze predvami vsetko vlada taji... Odporucam to zahrat si:)

+
*Grafika
*Hernost
*Zbrane
*Vozidla, vrtulniky, lode
*Prepracovanost
*Dej
*A veľa ďalších

-
*Dve veci... prve co mi vadi je ked odidete z bojovacieho pola tak sa zacne odpocitavat 10 sekund a vybuchnete... napriklad som raz zisiel z cesty na bugine a zacalo sa odpocitavat...
*Priliz kratke na moj vkus... ani som nemal radost ze som to presiel
90%

-3 Dobré Zlé
Ani v najhoršom sne by ma nenapadlo, že sa EA niekedy dopustí takej chyby akou je absencia sieťového hrania. Nie každý z nás má internet, a aj keď sa to môže pre niektorých znieť ako sci-fi tak opakujem: NIE KAŽDÝ Z NÁS MÁ DOMA INTERNET !!!
Rád by som však podotkol že nebiť tohto veľkého omylu, dostala by táto hra 110% zo 100

-3 Dobré Zlé
Zo série Battlefield som mal naposledy tú česť s titulom Battlefield Vietnam, ktorý bol v podstate totožný s Battlefield 1942, len s tým rozdielom, že sa odohrával v inej časovej rovine. A musím priznať, že ma hranie týchto hier vôbec nebavilo, pretože stavalo predovšetkým na multiplayeri. Odvtedy som na celú sériu zanevrel... až dokým sa mi nedostalo do rúk práve toto najnovšie pokračovanie, ktoré veľmi príjemne prekvapilo. Hrateľnosť výborná, grafika a optimalizácia taktiež. Z mínusov by som spomenul len krátku kampaň, slabú inteligenciu protivníkov a tiež pocit z určitej arkádovosti.

-3 Dobré Zlé
najlepsia hra aku som hral.je trochu tazka a nejde sa mi prihlasit na multipalayer.grafika je velmi dobra.no a hej ten haggard som ja len na inom pc. urobil som to ako tretiak a lutujem toho tej trapnosti

-3 Dobré Zlé
+ miestami az neuveritelne realne graficke spracovanie
+ fyzika
+ vtipne a originalne komentare

- kratky pribeh
- miestami nelinearne

-3 Dobré Zlé
Skvelý namakaný Multiplayer super grafika, zvuky zbrane a ľahké ovládanie.
To je to o čom sníva každý hráč FPS a BBC2 to má.
Chýbajú tomu len lietadlá a väčšie mapky a viac.


-3 Dobré Zlé
Solídna hra, zaujímavý príbeh. Vymykajúc sa trendu hlavný hrdina prežil :) Grafika pohodová, nijak prelomová, menšie-väčšie bugy sa nájdu. AI nepriateľov je miestami lepšia ako tvojho vlastného týmu ale ani to nie je žiadna výhra. Biedne videá počas loadingu ale to sa dá prehltnúť. Vďaka dobrému príbehu, zbraniam (normálne majú aj spätný ráz :) a solídnej prepracovanosti dávam 85%

-3 Dobré Zlé
je to super hra s krasnou grafikou,prostredim,dejom,da sa jazdit na autach,vrtulnikoch,clnoch a lodiach a vsetko sa da znicit to je na tom naj!!
moje minusi:
niekedy ta grafika,misie a je to trochu kratke ale aj tak vas to bude stale bavit

naj hrrraaaa ktoruuu som kedy hraaal!!

-3 Dobré Zlé
tohle je nejlepsi kousek co se vyvojarum podarilo ato ted myslim vazne ze battlefield bad company 2 je nejpovedenejsi hra roku 2010 a tesim se nanejaky novy dil z velkolepe serie battlefield

-3 Dobré Zlé
Táto hra ma sklamala. A to hlavne: Z akej doby sa to odohráva
Už to není klasické Battlefield. No viete po takom čase výde na PC aj BF:BC 2 a po hraní zistíte že to není klasická dobrá vojnovka ako to bývalo. Toto je akčná hra a to my na Battlefield nesedí. Aj keď veľa ľudí nebude súhlasiť z mojím názorom ale môj názor je takýto. Ale určite mám z tej veci pravdu aj ja. Skratka po BF 1942 a BF 2 čo ste si užívali zážitky z bojov ktoré sa tam odohrávali vo vojnových scénach, tak zrazu príde na radu Moderná doba. A to po klasike není to pravé orechové ako to bývalo, lebo ako to chodí po vojnovke sa neskôr zaplietať s akčnými scénami. Je to fakt.
Grafika je tam nádherná a hrateľnosť je na suprovej úrovni ako aj ovládanie tak už aj tej reality je tam viacej. Dávam 45 len za to že to není klasika Vojnovka. Už som len zvedavý ako dopadne Battlefield 1943. Dúfam že tam sa tá vojnovka zachovala.

-3 Dobré Zlé
Hra má veľa výhod. Jedna veľká je že môžete zničiť 90 % prostredia v hre. A je tam slušná grafika. Kampaň skoro bez deja ako vätšina strielačok. Ale hra sa výrobcom veľmi podarila.

-3 Dobré Zlé
100%Groon
Úžasná hra prostě, velmi podařené, nemám co vytyčit. Realita, fyzika no prostě všecko je tak realistické že to nemůžu ani popsat. xD Fakt GooD a proto dávám 100%.

-3 Dobré Zlé
uzas supa krasa lepsie ako cod6 ... elke plus su vozidla najlepsai MP hra .... nperesvedcite ma o opaku

-3 Dobré Zlé
grafika +
pribeh + -
multiplayerv +
______________________________________________________________

sg to nieje zrovna nejaké extra titul asi tak na 75 % alee MP tam to je na 100 % najlepsia mp hra toho raku ...

-3 Dobré Zlé
Toto je prvá hra na ktorú som sa tešil pol roka a nesklamala .. Totálne vymakaná grafika , detialy a deštruktívnosť prostredia .. Nemá to chybu hrám to v kuse aj keď som to už prešiel .. Jediná chybička je že tam neni hra proti Bottom niečo ako napr. v Battlefield 2 na štýl CS .. ale to nevadí bavý ma to aj tak a odporúčam túto hru všetkým čo majú radi štý MODERN WARFARE aj keď sa COD vobec na toto nechytá :)

-3 Dobré Zlé
táto hra nemá chybu je tam všetko čo som tam chcel je tam 98% ničiteľnosť, vraky vozidiel ostávajú, je tam singleplayerová kampaň, veľa zbraní na odomknutie. proste všetko

-3 Dobré Zlé
Velmi dobry mozno aj najlepsi battlefield ktori som hral (hral som vsetky)
+grafika
+vsetko sa da znicit
+ovladanie
+hudba
+MP
+prepracovanot
+ atd

- sem tam AI

-3 Dobré Zlé
Je to dobra hra proste je to šupa.Zatial ma tento battlefield asi bavil najviac ale dali sa aj tie pred tim napr:1942,2142 atd.

-3 Dobré Zlé
Mne osobne sa viac páči ako COD 6, grafický perfektne spracovaná a mám dojem aj že je dlhšia ako COD 6 a relativne aj realne hracie nároky na rok 2010. Hlavne som celkom spokojný, odporúčam,...

-3 Dobré Zlé
Vypada to ako odroda Call of duty myslim ale ze grafika ziskava jednoznacne vacsi pocet ako hratelnost , lebo je premakana ...Je tam pridany pekny zaciatok hry ... Myslim ze si to zasluzi 80%

-4 Dobré Zlé
100%comi
straaasnee good hraa ,,,len ten multiplayer vadii ale inaq supeer ,,kopa zbrany ataq grafika 100% hratelnost tiez ale mohla byt aj lepsia 100%,,a troska kratke 90%..super

-4 Dobré Zlé
Mislel som si ze Call of duty nic neprekona aspon ne tak skoro . Vidno ze tvorcovia sa snazily vytvorit super hru a skoro sa im to aj podarilo.

klady a zapory:

+ grafika -konecne niaka hra graficky prekonala crysis po 3 rokoch
+hratelnost je velmi dobra a a tiez a plus ratam aj moznost ovladania vozidiel
+siroky vyber zbrani
+moznost zlikvidovat budovu minometom napr. kde neni nablizku v chod tak sa da donutra dostat pomocou minometu:-)
+prva misia v druhej sv. vojne a potom moderny boj to je tiez zaujimave
+ realne spracovanie zdravia - ako v call of duty

-velka podobnost s call of duty modern warfare a modern warfare 2






-4 Dobré Zlé
Tak a teraz napíšem pár slov k tejto hre... Podľa mňa fakt dobrá hra, jedna z mála, za ktorú som ochotný zaplatiť aj v obchode, aby som mohol hrávať multiplayer... Dnes som konečne prešiel singlplayer (22 hodin čistého hracieho času) a musím povedať že EA ma prekvapila... Veľmi zaujímavý dej, plno akcie, jednoducho sa zaručene nebudete nudiť... Čo môžem tak podotknúť alebo vyčítať je to, že moji 3 spoluhráči sú nesmrtelný, pretože zasahujú do deja v hre až do konca... To sa mi fakt nepáčilo, keď do jedného z nich napríklad vypálil tank on iba spadol a o chvíľu sa postavil na nohy... No však samozrejme že nič nemôže byť dokonalé... :D Teraz ku grafike... Tak oproti BF 2 sa grafika vysoko vylepšila... Veľmi sa mi páči to búranie budov, či už silnejšími zbraňami alebo autami a tankami... Plne odporúčam túto hru si zakúpiť alebo stiahnuť... Síce ma ešte svoje nevychytané muchy a bugy, ale časom určite vyjdú patche, ktoré tieto chyby opravia... S pozdravom SuRiK

-4 Dobré Zlé
Táto hra je pre mňa sklamanie. Som celkom fanúšik vojnoviek ale toto mi pripadá už skôr ako akcia, príbeh je nezaujímavý, grafika slabá, prostredie v ktorom sa odohráva je nezaujímavé, AI je hlúpe. Táto hra nemá veľmi čo ponúknuť. Čo oceňujem je ničenie budov. Ja som túto hru hral od tretiny už iba nasilu, pretože už ma nebavilo ničiť každú budovu do základov. Čo sa týka MP tak ten som neskúšal, ale myslím, že to nebude veľký zázrak. Na svojcih predchodcov ktorým boli Battlefield 1942, Battlefield 2 a Battlefield 2 Special Ops nemá, pretože táto hra mi mierne pripomína blížku budúcnosť.

-4 Dobré Zlé
bombova hra ....... ktora nema chyby .... kdo si nezahra multiplayer neviem o co prichadza. totalna destrukcia prostredia .... pekna zbierka zbrani a roznych upgreadou zbrani a inych veci ..... totalne dobre ......

-4 Dobré Zlé
super hra hlavne na ps3 na multiplayer :D som lvl. 19 som veteran aj V.I.P a je fakt husta hra odporucim to kazdemu fanusikovi strielaciek

-4 Dobré Zlé
BC2 je výborná hra,myslím si že je to zatím nejlepší válečná FPS,většina lidí říká že má hra slabý single-player,je sice krátký ale mě velmi mile překvapil,nebojím se říct že je to hra s nejlepším multi-payerem.Ovšem tato hra není bez chyb a lagy,propadávání předmětů do země a podobně ubírá pocitu na tom že je to lepší než slavné Modern warfare 2 i když je to úplně rozdílná střílečka.Výborný je taky destrukční model který vás dostanej do pocitu opravdové války.Bad Company 2JE MOJE DRUHÁ NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRA a každému jí velmi doporučuju.

-4 Dobré Zlé
inu,takto.singel je dobry az na to ze potrebujete lepsie pc aby vam to islo plynule.v hre najdete skvele veci,ako je nicenie budov atd..celkovo tuto hru hodnotim pozivne.ale.. multiplayer ma sklamal! tdm len 4-ry mapy!to ma fakt dostalo,..+ tie tri mody.tych 13-nast bodov je dole za mp.

-4 Dobré Zlé
V poslednom čase ma už BF začalo nudiť a tak som si dal prestávku a opäť som sa pustil do nového CoD5, ktoré ma chytilo viac. Teraz som sa tu vrátil a BF šiel zas dolu.

-5 Dobré Zlé
tak tu proste nie je o com... jasnych 100 %... doteraz som fical na BF 2 complete (EF, AF, SF)... no potom som pocul tu uzasnu spravy ze to vyjde na PC.. tesil som sa... a musim povedat ze BF Bad Company 2 ma vobec nesklamala... ba co viac.. som tou hrou nadseny.... pekelna grafika, realnejsie misie, vyborvny single- aj multi- player... pestra skala zbrani, putave, akcne, .... skratka tazko prestat hrat... dej vas vtiahne do diania a vy si proste poviete ze im to nandate a idete dalej a dalej.... skratka SUPER.... :):):) ... urcite odporucat

-5 Dobré Zlé
Battlefield tak trosku inak. Kampan je prepracovana, pridany pribeh a misie, nie len bezcielne prestrelky. Grafika je uzasna, fyzika efekty no comment, ale to k dobrej hre nestaci. S MW2 sa to neda ani porovnavat (co sa singleplayeru tyka) COD je uplne niekde inde a BF ho len velmi trapne nepodobnuje. Ale i tak sa jedna o celkom nadpriemernu hru s vynikajucim MP koli ktoremu si ho aj vela ludi kupuje. Ale ja u hier hladam prave ten pribeh a ten ma dost sklamal i ked mohol dopadnut i o poznanie horsie. 75%

-6 Dobré Zlé
ked mam povedat pravdu tato je dobra maa vela plusov takze ma dobru grafiku dobra hranetelnost a jeto najlepsi battlefield lenze niektori vravia ze je to modern warfare 2 je lepsi ani bi som nepovedal vi si to len preto mislite lebo ma lepsiu grafiku ale moj nazor je ze modern warfare 2 jee o 100x krat lepsi takze neviem ocom rozpravate mno ale neva oby dve modern warfare 2 a battlefield su najlepsi hry ake mozu bit 90%

-6 Dobré Zlé
Vynikajúca FPS akcia, ktorá ma chytľavú grafiku a hrateľnosť, parádne deštrukcie a skvelý MP. Zamrzí kratšia SP kampaň (naozaj je tak ťažké pridať ešte pár misií naviac) a nemožnosť zapnutia AA pod DirectX 9.

-6 Dobré Zlé
93%Jsor
Grafcky to je fantasticke a ma to o polovicu mensiu velkost ako COD6..
hratelnost nemozem ohodnotit pretoze mi to hrapruje a mozem ist iba dopredu doprava as misou a doprava sa mi da docit a hore aj ked dam pohyb dole da sa mi to hore ak by ste niekto vedeli pomoct napiste mi na
icq:395146290

-10 Dobré Zlé
je tam dosť chýb v strielani nepriateľov, ktorý občas majú tupú UI :) a pri niektorych missiách sa nedajú prestreliť niektoré budovy resp. blokády atd.

-16 Dobré Zlé


100%Vito51


85%dvC








100%puking












90%hifi































90%Ben

100%TwIter









60%BixS




95%Lyra




100%sekin

100%Kosot






85%puck





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |