HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21108
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 46562 užívateľov

Hry > Dead Rising 2 > hodnotenie


Dead Rising 2
78%

Moje hodnotenie - Dead Rising 2





Recenzie - Dead Rising 2

Dead Rising 2 je zábavná akčná adventúra plná krvi, zábavy a hlavne zombíkov. Žiaľ neustále behanie krížom cez mestečko plného nemŕtvych môže byť únavné a frustrujúce. Na druhej strane okoreňuje to príbeh, rozmanité zbrane, šťavu tomu dodáva kooperácia a zabavíte sa aj pri párty multiplayeri. Nedá sa povedať, že by titul mal výraznejšie chyby, je to skôr veľa drobností v hrateľnosti, ktoré ho sťahujú dole. Napríklad, prečo nedať vozidlá ku každým dverám?
Stačilo by velmi málo, aby Dead Rising 2 dosáhl na nejvyšší hodnocení - víc hajzlíků, snadnější bosové, lepší vybalancovanost a trochu ubrat plyn v příběhu, ale nestalo se. Japonci se snaží trefit do vkusu západních hráčů, ale tentokrát se jim to úplně nepovedlo a vylezl z toho tak trochu kočkopes. Výsledek dokáže být i přesto neskutečně zábavný, jen se musíte obrnit trpělivostí a občas přimhouřit oči. Výslednou osmičku si Dead Rising 2 vysloužil opravdu jen s odřenýma ušima.


Užívateľské hodnotenia - Dead Rising 2

99%Ades
Super hra! Čekal jsem jen bezdějovou blbost a docela mě mile překvapila.Doporučuju je to sranda. 99%


+3 Dobré Zlé
Proste super mozes chodit po mape kde chces a nemusis robit hendo potom tamto vela zbrani a daju sa aj kombinovat sila :D 100%

+3 Dobré Zlé
no čo ... zabavilo ma to a už ma to nebaví furt sa hrajkať s tými zombíkmi ... ale je to fajn hra
ale ako gtafykou to nevipadá nič naj ale za to to pýta veľa .. normálne že mi to na notebooku sekáá.. musel som použiľ pc...

+2 Dobré Zlé
Tak je to skvela hra na ktoru som cakal a konecne je tu tak dodam ze je to asi najlepsia hra s titulom Zombie ktora vobec visla (vratane L4D2 a 1) Tych 5% davam dole z toho dovodu ze je na to vsetko cas potrebny pre dokoncenie jednotlivych misii a vobec celej hry takze to je minus a zase velke plus su zbrane je ich pomerne vela a to ze ich mozete kombinovat a kupovat je skvely napad ako hru spestrit. Centrum je obrovske,Zombieov takmer nekonecno,Casu dost takze uzivajme si. :)

+2 Dobré Zlé
Dead Rising 2 som ocakaval. Hry a filmi so zombiekmi mam rad a tak som sa na tuto hru tesil. Musim v prvom rade povedat ze v hre ide o zabavu, bizardnost a pribeh. Zombieci su ako keby az na druhom mieste. Vyzdvihujem grafiku a miestami atmosferu. Pribeh je celkom slusny ale co ma zamrzelo bola frustracia nuda a stereotyp hned od zaciatku. Po pomerne velkom meste chodite 98% casu peso a zombiekov malo nieje, do toho durability zbrani, obmedzeny inventar a o nervy pri hrani je postarane solidne. Ale to mi nezobralo vela nato aby som DR2 nedohral az do konca a nepovedal ze sa jedna o pomerne nadpriemerny titul ktoremu ale miesto v sieni slavy nepredpovedam. 75%

+2 Dobré Zlé
70%Dado
Rezanie, strieľanie, zabíjanie a k tomu ešte aj príbeh v pozadí. To všetko a ešte omnoho viac zažijete, ak si zahráte pokračovanie zombie akcie Dead Rising 2. Znie to skvele, poviete si. To ste však ešte nepočuli, alebo skôr nečítali zápory. V prvom rade je to stereotyp, ktorý príde až prekvapujúco skoro. Aj napriek zaujímavého príbehu, ktorým hra oplýva, sa stále jedná o to isté: prejsť z bodu A do bodu B, vyhubiť pritom desiatky až stovky tupých zombíkov nespočetným množstvom spôsobov a medzi tým ste nútený ukladať hru na verejných toaletách namiesto toho, aby sa hra dala pohodlne uložiť v menu. Sem-tam prídu boje s bossmi, ktoré sú však väčšinou frustrujúce a určite by ste sa tomuto ozvláštneniu hry radšej vyhli. A už to zrazu neznie tak lákavo, DR2 zrazu vyzerá ako primitívna a nudná hra, ktorá si nezaslúži väčšiu pozornosť. Sčasti pravda, ale už len kvôli tomu nespočetnému množstvu možností, ako môžte zabíjať živých mŕtvych, vám túto hru ako oddychovú zábavku (ako inak na dlhé zimné večery) musím odporučiť.

+1 Dobré Zlé
Dead Rising 2 je proste perfektná hra z prostredia Las Vegas plného zombíkov.Fakt ma to prekvapilo.A je velka zabava mlátiť zobmbíkov tým čo vám príde pod ruku.Má to aj slabšie stránky ale len take mini.

+1 Dobré Zlé
Dead Rising 2 je celkom slušný konkurent pre Left 4 Dead. Spolu s L4D sú to najlepšie hry so zombíkmi na dnešnom hernom trhu. Táto hra je dosť zábavná a humorná. Veľmi sa mi páči, že zombíkov môžete zabíjať všetkými dostupnými prostriedkami. Taktiež si môžete meniť oblečenie. Žiaľ systém ukladania hry a prehnaná obtiažnosť zráža hodnotenie tejto hry dole.

+1 Dobré Zlé
Na túto hru som čakal. Táto hra je super!! Kto vraví že nie je debil. Je tam veľa možností ako zabíjať zombikov,môžeš si zmeniť oblečenie a mnoho ďaľšieho... PECKA!!!! Táto hra si zaslúži mať 100% :P Som jej fanúšik.

+1 Dobré Zlé
Tak tato hra je skutocne jedna najlepsia putava a chytlava zombie vyvrazdovacka pri ktorej vam ne/padne sanka a mozem este dodat ze svojim ctenym a neobycajnym pribehom prekonava vsetky hry takehoto typu napr. L4D...je to proste hra plna predovsetkym zombie :),napadov,gagov a podobnych zaujimavych veciciek ktore len tak v inej hre neobjavite.Tato hra aj zahrna samozrejme zbrane a velkym plusom je ze ich mozete kombinovat (vylepsovat) a vyuzit na likvidaciu proti horde zombie ktori su ustavicne takmer na kazdom mieste takze na to pozor!A este sa mi paci ze vyrobcovia si dali zalezat az na tolko ze do hry zasadili viac ENDINGOV.No a nakoniec poviem ze v tejto zazivnej hre je zasadena postava menom Chuck Greene ktori sa snazi urobit vsetko pre to aby mohol zachranit svoju dceru a aj mesto,ktore je infikovane nejakym virusom z podzemia.Jedine co by som tak vypichol je to neustale sa prebijanie cez hordu zombikov + dalsie malickosti.

Moj strucny verdikt:
+osobnost
+zbrane (!kombinacie!)
+zombie
+pribeh
+atmosfera
+hratelnost
+efekty
+bossovia
+ENDINGY
+zachrana ludi
+grafika
+pomerne dost vymozenosti

-tupy system savepointov
-zombie su niekedy poriadnou otravou

Takze koniec dobry vsetko dobre az na par vynimiek ale ja som nad mieru spokojny takze odporucam tento zazitok :)



+1 Dobré Zlé
Dead Rising 2 je blbosť furt je to na čas bosovia sú na prd obtiažnosť je na hard.Tak toto som hovoril už dávno keď som si to zahral od nudy bolo to pre pňa SUPER HRA robil som úkoly síce na čas ale nevadí keď som nespravil tie úkoly tak sa nič nestalo hlavné sú tie CASE misie.Niekedy som narazil na bosov no poviem vám boly lahký ako šlak a keď sa pítate či som zabil TKho tak toho som teda zabil stačí si len dať video.Grafika je tu prostredím dobrá ale zombíkov nie škoda,ovládanie není perfektná ale dá sa a čo ma prekvapilo najviac dajú sa tu zkombinovať veci napr. odporúčam červené boxerky s nožom (malím), baterku s diamantami,lego hlavu s kosačkou len pre srandu plišového medvedíka s gulometom (to má ten boss s gulometom).Hovoril som že to nieje dobrá hra ale je to inač super.Ešte je tu CO-OP čo je sranda.Hra má zombíkov čo ma bavilo ale keď to takto bude pokračovať tak to nebudé mať hranosť...Hra musí byť bez času!

0 Dobré Zlé
Pobíhat v damskem kostymku s kabelkou, nebo naopak ve skate hadrech,v pyzamu, v teplakovce, rozje**vat zombiky na 1000 zpusobu, PROC NE!? Neveril sem tomu a ono me to zabavilo na hooodne dlouhou dobu.
+stóry neni spatny
+grafika
+vcelku velka mapa
+hodne zbrani a moznosti s nimi
+sympatickej hl. "hrdina"
- STEREOTYP
- fyzika a obcas hratelnost (pohyb) stoji za ****o


0 Dobré Zlé
O zabavu postarane

+zabava
+mnostvo zaujimavich zbrani :D

-pribeh
-grafika
-hratelnost
-stereotyp misii .. niekedy vas aj omrzy vas to hrat
-dlzka hry

Aj ked podla mna ma vela vela nedostatkou aj tak si myslim ze kdo sa rad zasmeje a bavi tak vas ta hra potesi :D

0 Dobré Zlé
Suprova hra !! ale je tu jedna vec ktorá sa mi nelubila to blbe ukladanie . Ale ináč je to super hry !! :-)

0 Dobré Zlé
skončil som to po asi 30 minútach. Stereotypná hra kde len musíte mlátiť zombíkov všetkým čo nájdete, nikekoho to môže baviť, ale mňa nie, plus je tam zbytočne veľa loadingov.

0 Dobré Zlé
Celkom dobrá zombie vyvražďovačka s množstvom originálnych nápadov a humorom, ktorý stavia na nadhľad. Časom sa stane ale dosť stereotypná a arkádová. Stovky zombíkov na námestí síce potešia, a aj keď sa vám podarí všetkých zlikvidovať, objavia sa znovu. Navyše zbrane majú veľmi obmedzenú životnosť a hľadať nové a lepšie je nielen fuška, ale aj otrava.

0 Dobré Zlé
Cool hra. Mohol som si spracovať všeliake zbrane a zabíjať zombíkov. Čím viac zombíkov som zabil tým som mal väčší level (viac životov a zbraní). Zakaždým som si to musel uložiť na toaletách pretože keď ma zabili tak som vždy musel ísť od začiatku a to je tá najhoršia chyba. Niežeby sa to ukladalo keď by som stlačil F5 alebo za každé kolo ale museli to dať takto? ...Niekedy som sa stretával s bossmi. Niektorí boli ľahký a niektorí zas ťažký. Vlastne tý bossovia by sa dali zvládnuť ale keby to nebolo na čas tak by to bolo oveľa ľahšie a lepšie. No musel som to nejako zvládnuť. Asi po mesiaci čo som to nehral až som si to zase zahral. Teraz si pozerám videá aby som vedel... Na koniec som si dal nový profil. Ale teraz už viem všetko. Úlohy stíham, čas je pre mňa ľahší, bossov zabíjam po poradí, zombrexy mám všetky a keď nie tak kúpim od zlodeja. Poviem Vám že táto hra nieje až taká ťažká keď ju viete hrať. Stých 92% dávam 97%. Lepšie hrať toto ako Dead Rising 2 Time off the record.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Pribehovo sa mi hra paci aj napriek tomu ze som nehral Dead rising 1 grafikcka uprava + jedine co mi vadilo bol čas chybal tomu sandbox mod ako u DR2 OTR a tiez + davam humoru ako napr. jazda na bicykli pre deti XD

0 Dobré Zlé
S verbou som sa pustil do odľudňovania, zabavil som sa hasičskou sekerou, príklepovou vŕtačkou, či nožnicami, zďaleka nie všetky predmety som však otestoval, lebo ma to onedlho prestalo baviť. Je to stereotypné, hlavný hrdina sa hýbe ako zo spomaleného filmu, táto hra je na PC zle ovládateľná. O príbehu ani nehovorím. A prečo tam nie sú tínedžeri a starci? Stratený potenciál. Keď sekať tú infikovanú háveď prestalo baviť dokonca aj mňa, neviem ako to niekto mohol dohrať do konca.

0 Dobré Zlé
















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |