HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 63649 užívateľov

Hry > Alice: Madness Returns > hodnotenie


Alice: Madness Returns
64%

Moje hodnotenie - Alice: Madness Returns





Recenzie - Alice: Madness Returns

Knižní předloha je věčná klasika, ze které si rozhodně vzal úspěch i předchozí díl. Madness Returns se snaží na úspěch předchůdce navázat a má za to, že jí k tomu stačí více brutality, pošahanosti a obecně ujetosti. Až na neopakovatelný výtvarný styl a některé dobré pasáže ale dokáže udržet pozornost jen stěží. Snad příště.
Alicu nemožno nemať rád už len z toho hľadiska, že je prototypom rozprávky. Či si ju zoberie do parády McGee, Burton alebo ktokoľvek iný, vždy musí byť iná. Madness Returns indikovala návrat šialenosti od nočného tvora, namiesto toho je to vymäknutá zlátanina, do ktorej bol naliaty obrovský výtvarný potenciál. Z herného hľadiska malá katastrofa, z výtvarného poriadna žranica, len v Spicy Horse zabudli na to, že na tie obrazy nebudete len hľadieť, ale že vy ich budete chcieť aj hrať.


Užívateľské hodnotenia - Alice: Madness Returns

tak opravujem pretoze som sa strasne prekvapil tato hra je najbrutalnejsia a ma taku psycho atmosferu ze sa cloveku az oci otvoria ked uvidia na hojdacke babiku bez hlavy celu od klincov alebo z noznicami v ruke a k tomu este chrli ohen a nevzda sa ani ked jej obydve ruky odstrelite tak to je vazne brutal zaciatok hry tak brutalne mozno nebude pôsobyt ale potom to je uz vazne nieco graficka stranka hry je pozoruhodna krasna alica je spracovana perfektne zbrani je menej akov jednotke ale môžete si ich aspon zlepsovat takze mna tato hra velmi prekvapila a neviem sa dockat ked siju zahram znova tak vrelo odporučam

+3 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. Skutočne umelecké dielo, pastva pre oči. Občas blbé ovládanie či neposlušná kamera, ale to sú len detaily pre ktoré si nesmiete nechať újsť túto lahôdku. Nádherné lokácie, parádny príbeh, kopec možností.

+1 Dobré Zlé
Alenka je zvláštní počin, na jendu stranu dost brutální a násilná akce, na druhou stranu se nemůžu zbavit pocitu, že na mě dejchá dětinskost. Občas moc barevné a roztomilé lokace, ale Alenka není dospělá tudíž se dá její fantazie chápat. Některé lokace primitivní, druhé naopak brutálně hardcore težké. Alenka je prostě nevyvážená hra, v žádném případě ale není na úrovni na jaké je podle tiscali a sectoru. Největsím minusem hry je délka, kdyby se hra postupně vyvíjela nebylo by to tak okaté, ale hra se od určité fáze zasekne ve vývinu a jen ji procházíte...

+ Zajímavá grafika
+ Předměty...lahve, vzpomínky, místnosti, praseší rypáky...
+ Logické hádanky a hlavolamy

- Nevyváženost
- NEPODPOROVANY POMER STRAN 16:10, omg co se to poslední dobou rozmohlo ??

PS: pokud se najde někdo kdo posbíral všechny flašky, vzpomínky atd... je u mě borec

0 Dobré Zlé
Veľmi pekná hra vynikajúca grafika zaujímavý príbeh minihry... Plusov je proste veľa jediné čo mi fakt na hre vadilo je nudný gameplay.Bavia ma vyvražďovačky ale toto mi prišlo ohľadom súbojov trochu suché.To mi ale nebránilo v tom si to zahrať ešte raz už len preto aby som odomkol všetko extra obsah :)

0 Dobré Zlé
Táto hra si určite nezaslúži 55-60percent, lebo to by bola priemerná a priemerná určite nieje. Je to jedna z mála dnešných nových hier, čo som prešiel, takže musí byť dobrá. Vždy ma poháňalo pri tejto hre, že chcem vedieť čo je ďalej a to robí tu hru zaujímavou, že načakáš kedy to už skončí ale tešíš sa čo bude nasledovať a to má každá dobrá hra spĺňať-baviť ľudí,odreagovať ich. Bavilo ma vylepšovanie zbraní aj súboje a inak pekná grafika musím povedať aj hudba;P Takže moje hodnotenie 90-tka...zaslúži si to právom.

0 Dobré Zlé
Po pozretí recenzií som mal trocha strach z toho čo od tejto hry očakávať, ale po zapnutí som bol očarovaný tým ako vyzerá vizuál, ktorý je naprosto šialený a totálne pasuje do atmosféry hry a tak som sa čudoval prečo to má také nízke hodnotenia, lenže ejha po polke hry som si začal uvedomovať, že hra je stále a stále taká istá a menia sa len prostredia a ku všetkému hra obsahuje veľa technických chýb, napr. veľakrát som nemohol skákať cez nejaké neviditeľné prekážky takisto kamera bola častokrát jeden veľký horor a keď som to dohral bol už aj šťastný že to je za mnou. Dávam trocha vyšie hodnotenie a to hlavne kvôli neskutočnému dizajnu levelov morbídnosti hry a aj preto lebo v dnešnej dobe takýchto typov hier nieje veľa.

0 Dobré Zlé
Alica mi spočiatku pripadala z trailerov a screenov ako hra pekne pritiahnutá za vlasy a ona aj vlastne je, ale tým nehovorím, že je zlá. Táto hra je totiž viac než dobrá. Kombinácia rozprávkového sveta a brutality vyznela veľmi dobre. V hre sa prevažne striedajú hopsacie pasáže s bojovými. Príbeh sa odohráva v tých najrozmanitejších prostrediach. Potešila ma tiež možnosť upgradovania zbraní za zuby, ktoré počas hry zbierate. Hracia doba je naozaj dosť dlhá vzhľadom na iné dnešné hry. Znovuhrateľnosť je myslím si dosť vysoká už len preto aby ste vyzbierali všetky ukryté spomienky, fľaše a prasačie rypáky. Bonusom je že táto hra obsahuje aj prvý diel American McGee's Alice, ktorý si môžete spustiť priamo z menu. Takže týmto vyjadrujem spokojnosť s touto hrou, nevymenoval som všetky plusy v hrateľnosti, pretože toho by ešte bolo mnoho. Za zápory môžem vymenovať občas problematickú kameru, na ktorú sa myslím dá zvyknúť, a tiež miestami slabšie textúry.

0 Dobré Zlé
+ Grafika
+ Pestrost
+ Pribeh

- Technicke cele spatne
- zbytecne minihry, co nemelo nic spolecneho se hrou
- bugy, ktere byly jen tam, kde to bylo rozhodujici
- hra nebyla zamyslena k tomu, aby to poskytlo hraci herni zazitek, ale aby hrac prohraval dokud nahodne nevyhraje

0 Dobré Zlé










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |