HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31538 užívateľov

Hry > Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs > hodnotenie


Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
68%

Moje hodnotenie - Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs





Recenzie - Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Prvá polovica hry iba dobrá, tá druhá priam vynikajúca. Síce hra z Bandicootovskej série vykradla čo sa dalo, vôbec to nevadí a hrá sa veľmi dobre. Ponúka pomerne dlhý herný zážitok rozšírený o možnosti multiplayeru a výziev. Hrateľnosť sa v druhej polovici permanentne mení a neviete, kedy sa vám hrá lepšie. Taktiež poteší aj dobrá prídavná hodnota v podobe filmových materiálov. Môžeme vytýkať jedine problémy pri skákaní a úplne nepochopiteľnú absenciu akejkoľvek lokalizácie titulu (dokonca aj manuál je v angličtine).


Užívateľské hodnotenia - Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

podľa mňa je to dobré občerstvenie medzi tými brutálnymi hrami napr(Prototype,Left four death atď.)grafika je dosť dobrá, hrateľnosť musím pochváliť ale aj tak tam neboli využité všetky možnosti.Tvorcovia sa zamerali len na dve postavy a to Sida a Bucka ale iné postavy tam majú maximálne 1 level.Musím pochváliť HV nároky nepotrebujeťe mať PC ako delo aby ste si ju mohli zahrať.

0 Dobré Zlé
70%easy
dobra :D grafika dobra hratelnost tiez :D:D len pre deti do 10 rokov starsim sa to bude zdat smiesne :D:D ale pobavi aj starsich ale iba na chvilu :D:D

0 Dobré Zlé
uplne v pohodke hra grafika je sice dost stara a nedetailna ale velmi prijemna hratelnost a vela postav super a pobavy kazdeho

0 Dobré Zlé
Hra je veľmi pekná aj po grafickej a aj po hracej stránke. Žiadne náročné questy, kde by ste museli rozmýšľať kam ísť a čo urobiť. Tu si proste sadnete a relaxujete, niektoré rozhovory sú priamo z filmu a taktiež aj niektoré ukážky. Aj dej sa vyvíja podľa filmovej predlohy, proste hra pre srandu, skákačka. Zahráte si za každú postavu od Sida až po mamuta Mannyho. Zajazdíte si na nosorožcoch a iných zvierat a aj na pár dinosauroch a budete musieť skoliť aj pár bylinožravcov. :) Budete mať aj silný arzenál zbraní. :)

0 Dobré Zlé
jedna z najlepších hier ktoré som hral
+ pekne spracované
+ príbeh
+ akcie

- zvieratá nemajú srsť
- problémy so skákaním

- nemá lokalizáciu

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |