HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 26692 užívateľov

Hry > Blacklight: Tango Down > hodnotenie


Blacklight: Tango Down
50%

Moje hodnotenie - Blacklight: Tango Down





Recenzie - Blacklight: Tango Down

Šanca tu bola. Je tu dokonca aj kopa dobrých vecí. HRV HUD sa snaží tváriť strašne cool a niekomu sa môže páčiť, navyše je aj celkom prehľadný a poskytuje všetky dôležité informácie. Akcia, keď je vyrovnaná, tak aj celkom zabaví. Len vyrovnané tímy a hráči nepátrajúci navzájom po sebe na mape (prípadne nevyužívajúci nekalé taktiky) sú tak ojedinelé, že osobne som sa s tým stretol iba raz a aj to hra padla (hneď v prvý deň). Veľa chýb, nedotiahnutých vecí, amatérska prezentácia a celková nezáživnosť aktuálneho stavu mi však nedávajú inú možnosť. Navyše autori sa na Blacklight hneď po vydaní vykašlali a sústredia sa na pokračovanie, čím len číselko hodnotenia potvrdzujú.


Užívateľské hodnotenia - Blacklight: Tango Down

Celkom dobra futuristicka strielacka ktora je este k tomu uplne zadarmo.
Ak by ju bolo treba kupit, asi dam o 10% nizsie hodnotenie ale spravit takuto dobru hru a dat to zadarmo, za to maju Zombie Studios u mna respekt.
Je tam mnoho dobrych zbrani ale najviac sa mi pacia mechovia! To su vlastne taky ovladatelny roboti, podobny tym z Battlefieldu 2142.
Paci sa mi aj dobra grafika ktora je zaroven nenarocna co je dalsie pozitivum pretoze niektore hry ktore maju blbu grafiku maju vysoke naroky, comu vazne nerozumiet.
Jedine veci ktore sa mi nepacia su asi tie helmy. Nie helmy na postavach ale ze ked hrate tak mate pohlad akoby cez tu helmu, neni to zle je to akoby to vyzeralo naozaj ale tak mali tam dat aspon moznost ist bez helmy pretoze mne by to tak viacej vyhovovalo.

+2 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |