HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 291 užívateľov

Hry > Limbo > hodnotenie


Limbo

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Limbo





Užívateľské hodnotenia - Limbo

100%wolf17
Skvelá oddychovka, v "temnom" čiernobielom 2D provedení, ktorá určite zabaví, aspoň na tých pár hodín. Žiadne mačkanie "tisícky" tlačítok, ako v iných hrách, postačia len šipky a klávesa CTRL (PC verzia). Doporučujem si túto hru vyskúšať. A keby ste nevedeli ako na hádanky, stači zajsť na youtube, tam je celá hra. Musím dať 100%, pretože som sa skvele zabavil.

+5 Dobré Zlé
Už dosť dlho viem o tejto hre, zaujala ma už dávno ale vtedy bola eštelen na XBOX360 čo ma velmi sklamalo. Velmi som sa tešil ked ju ohlásili aj na PC. Zahral som si ju a neodtrhol som sa od pc kým som ju neprešiel. Vynikajúca 2D čiernobiela originálna hra s temnou atfosmérou a záhadným príbehom ktorá určite stojí za zahratie. Dávam 100%. Chcel by som pokračovanie :)

+4 Dobré Zlé
Limbo je hra, ktorá ma v prvom rade zaujala jej nezvyčajným vizuálnym spracovaním. Je to totiž 2D hra celá odetá v čiernobielom, s vynikajúcou temnou, miestami až strašidelnou atmosférou. I keď na prvý pohľad táto hra vyzerá, že je určená pre mládež, nie je to tak. Osobne by som hru odporúčal pre vekovú hranicu 12 rokov a viac, pretože hra obsahuje dosť brutálnych scén. Najlepší zážitok z toho máte, keď si si to zahráte v noci so zhasnutým svetlom a slúchadlami na ušiach. Hudba, ktorá je v hre, tiež perfektne dotvára tú strašidelnú atmosféru. No ale nechajme strach strachom a prejdime k hlavnému znaku tejto hry a tým sú tie najrôznejšie logické hádanky, ktoré Vám poriadne potrápia mozgové závity. Ich zložitosť sa postupom hry stále zvyšuje a ak nejakú z nich nebudete vedieť zdolať YouTube Vám iste pomôže. A teraz prejdem k záporom tejto hry. Tými sú predovšetkým dĺžka hry a cena. Myslím že 9,99€ je na hru, ktorú zvládnete za jeden večer, je to dosť veľa. Ale každopádne je to kvalitne spracovaná arkádovka, s originálnym spracovaním a preto jej dávam 80%.

+4 Dobré Zlé
90%kejo
Aj ked v poslednej casti hry som uz stracal nervy a myslel som ze rozmlatim klavesnicu, v konecnom dosledku ma hra velmi bavila. Trochu by som jej vytkol dlzku, ale naopak vyzdvihnem uzasne graficke spracovanie a atmosferu (hlavne v prvej casti hry v lese). No a tie obrovske pavuky, krasa :)

+2 Dobré Zlé
Limbo je naozaj skvelá 2D oddychovka na večer,pričom dĺžkou a dejom moc nepoteší,ale každopádne dobrý začiatok Playdead

+2 Dobré Zlé
94%Ampo
Veľmi originálna hra, ktorá vás pohltí svojou smutnou a melancholickou atmosférou plnou temnoty a strašidelných zvukov. Navyše vám aj potrápi mozog. Dlhá je podľa mňa celkom dosť, pokiaľ to samozrejme nehráte vkuse pol dňa.

+2 Dobré Zlé
Dobrá hra so zaujmavou hratelnosťou. Potrápi trocha hlavu a zabaví na pár hodín takže ako oddychovka je to idealne. Taktiež temné pozadie a hudba robí dokonalú atmosféru.

+2 Dobré Zlé
Ja odpadnem,toto nema chybu,treba proste vyskusat ma to len okolo 70 Mb,paradna oddychovka.Dufam ze bude aj dvojka,uz sa tesim...

+2 Dobré Zlé
Tak tuto hru sem projel asi 10x ale pořád se mi líbi, pořád bych tam hledal nové vymoženosti v této hře, nemám co dodat prostě super plošinovka.

+témné prostředí
+2D grafika
+Hratelnost jenom šipky a ctrl
+příběh

+1 Dobré Zlé
Po prvý krát sa mi zdala táto hra trochu brutálna až keď som si to nestiahol. Potom som zistil že je to velmi dobrá hra. Grafika je čiernobiela čo je pekné, ovládanie je ľahké takže si zviknete hneť, pekné hádanky len sa mi zdal koniec trochu nepochopiteľný ale inač je to super hra a mohlo byť aj pokračovanie tak to by sa mi páčilo. Dávam 94% i keď je to trochu vela.

+1 Dobré Zlé
Hra je pekne spracovaná, ovládanie je ľahké, grafika nieje zložita, logika je dobrá, atmosféra na to že je čiernobiela je veľmi pekná, dá sa to hrať celé dni len sú tu tri chyby... príbeh je nepochopiťeľný, koniec tiež a pokračovanie nieje a to mi strašne vadí ale inač je to super hra :-).

+1 Dobré Zlé
Povedať niečo pre túto hru je ľahké - Limbo je veľmi zábavná hra čo sa týka logiky a zábavy na nie minúty ani nie na hodiny ale na celé dni a nebudete sa nikdy nudiť. Táto hra je proste veľmi dobrá. Je to síce málo čo som povedal ale je to všetko.

+1 Dobré Zlé
Limba som pozeral aj v minulosti. Čudoval som sa čo je toto za čudnú čiernobielu hru. Moc sa mi nepáčila pretože bola niekedy škaredá. Až som videl na Steamu Limba... Tak som si to stiahol. A zistil som že to nieje až taká strašná hra ako som si predstavoval.Niekedy je aj smutná a zas niekedy logická čo je veľmi dobre. Začiatku som vhôbec nepochopil. Proste som vstal zo zeme a išiel som strašidelným lesom... A ani koncu som nepochopil (išiel som a stretol som čudné dievča, koniec...) Dal som 97% preto že sú tu niekedy mrtvoli alebo je tu niekedy aj krv (našťastie čierna). A ten príbeh mohol byť oveľa lepší. Keď vymyslia ďalšieho Limba tak nech tu je dobrý začiatok a koniec. (ale aj tak chválim výtvorcov)
...To je všetko...

+1 Dobré Zlé
Limbo je oddychová hra ktorá logika je na prvom mieste.Chodíte temným 2D svetom samozrejme hra vie zabaviť po celú hru.Začnete na tráve stretávate záhadných ľudí a veľkého pavúka čo v určitom kole zabijete.A keď na niečo narazíte a neviete si rady tak pomôže You Tube.A keď vás zabijú je tu automatické ukladanie.Je to hra pre každého.A už sa teším na Limbo 2.Teda ak bude.

0 Dobré Zlé
Zaujímavá platformová adventúra s temnou atmosférou a zaujímavými puzzle, ale príliš krátka a trochu jednotvárna.

0 Dobré Zlé
Veľmi zábavná logická noir-art-ová logická behačka ktorá je svojou jednoduchosťou miestami až nelogicky ťažká! Skutočne umelecký počin a odporúčam si ju zahrať každému. Temná a morbídne ponurá plná momentov tej najkrutejšej mordy možnej len v "limbu" nejakého šialenca! NÁDHERA!

0 Dobré Zlé
Fúha keď vidím tunajšie hodnotenie, tak pôjdem asi dosť proti prúdu. Takže za prvé grafika, ano grafika je naozaj dosť originálna a hlavne nezvyčajná, ale to neznamená že je dobrá a mne po chvíľke liezla dosť na nervy, prostredie bolo strašne monotónne a tak ma netiahlo ďalej hrať hru keď som vedel že nič nové tam nebude. Za druhé príbeh...hmm nieje žiadny aspoň keby to malo nejaký koniec ale aj ten sa dosť rozplynul. takže ani v tomto smere nič zaujímave. No ale prečo teda tých 60 % páčila sa mi ta logická stránka hry, neboli to moc ťažké úlohy ale rôznorodosť potešila, taktiež dobre zvládli ovládanie len za pomoci 4 kláves, ďalej sa mi páčila aj brutalita, nečakal som to u tejto hry a páčila sa mi tu ešte jedna vec a ako vidím som asi jediný a to to že hra bola krátka. Dĺžku vystihli dobre...lebo ešte nejaká ta hodina a asi by som to nedohral. Toť môj názor, ostatným ho neberiem.

0 Dobré Zlé
-: herná doba, niektoré prekážky, príbeh
+: grafika, audio, hudba, efekty, atmosféra, ovládanie, zábava, dizajn, hlavolamy, animácie, prostredie, nepriatelia
Verdikt: Pamätáte sa na Heart of Darkness? Temná detská plošinovka. Prešli však roky, hráči zostarli a aj plošinovky potemneli, čoho dôkazom je hra Limbo. Príbeh v podstate je putovaním za stratenou sestrou v úlohe malého chlapca, ktorý skutočne bude často umierať. Od prvého okamihu pochopíte, že s temnotou je to myslené vážne v podobe desivého dizajnu, temnej hudby, miestami drsných prekážok, nemilosrdných nepriateľov a práve umierania. Pred pár rokmi by hra bola za to určite kritizovaná, ale doba pokročila a konečne dospela aj kritika. Niektoré prekážky dokážu poriadne zavariť, ale hra si hráča dokáže aj tak získať vďaka skvelej atmosfére. Tá je veľmi špecifická a má svoje čaro. Pod plášťom temnoty sa však nezdržíme veľmi dlho. Herná doba a relatívne slabo podaný príbeh sú hlavnými mínusmi tohto titulu. Po prejdení hry sa pýtate samého seba: To je všetko? Napriek tomu treba uznať, že Limbo je predovšetkým o kvalite, temnej kvalite.

0 Dobré Zlé
Zkurvysynsky, zakomplexovany buzerant, co se vylozene musel nasrat do herniho prumyslu a zkurvit tak jeden z nejlepsich konceptu 2D her ... at ten zkundykzicht, co to nazval logickou hrou a sesral to tunami nelogickych limitu je odkazan zrat vlastni hovna na 60 dni, at si uvedomi, jak spatne se rozhoduje !!

0 Dobré Zlé
95%Enoo
Veľmi pekne pribehové spracovanie. V jednoduchosti je krása.
Odporučam zahrať. Pribeh super. Hudba tiež super.
Taká čiernobiela oddychovka.
Celkom na logiku čo je veľmi fajn na tom že to neprejdete za 10 minut.

0 Dobré Zlé














100%vnimac




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |