HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 8225 užívateľov

Hry > Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx > hodnotenie


Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx





Užívateľské hodnotenia - Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx

Tretí a zatiaľ posledný datadisk k výbornej hre, ktorý prináša zrejme najdlhšiu hraciu dobu zo všetkých datadiskov. Pre fanúšikov jednoznačne povinnosť.

+2 Dobré Zlé
Generál Knoxx ponúka veľa kilometrov diaľníc a nových áut, čo autíčkarov zo začiatku poteší, ale po dlhšej dobe omrzí. Celé DLC je postavené na jazdení, čo by nebol taký problém, keby kvôli jednej veci som nemusel prejsť 10 nezáživných minút celú cestu do bodu A a potom ďalších 10 minút ťerigať sa naspäť, kde zoberiem novú úlohu a zase dokola. Toto je asi jediná vec, ktorá tomuto DLC uberá, inak hranie sa s Driftermi alebo behanie po väznici a nakoniec samotný General a jeho pevnosť plná truhlíc potešia a zabavia. Po dosiahnutí max levelu sa s partiou dá zájsť na najťažšieho bossa Crawmeraxa, ktorý ak nebugujete vie byť ťažkým súperom.

+1 Dobré Zlé
-: pretrvávajúce bugy, miestami umelá inteligencia, sporné účinky niektorých zbraní, zdĺhavé cestovanie za úlohami, opakujúce sa úlohy
+: grafika, dizajn, humor, atmosféra, zábava, dabing, efekty, postavy a predovšetkým Moxxi, lokácie, RPG prvky, hudba, skvelé zbrane a ďalšie prvky výbavy, nový nepriatelia, špeciálne schopnosti, automaty, vylepšenia, optimalizácia, multiplayer, engine, nové vozidlo, finále
Verdikt: Tajná zbrojnica generála Knoxxa je tou pravou náplasťou na sklamanie z predchádzajúceho rozšírenia od Moxxi, zameraného na boj v aréne. Rozšírenie prináša návrat k plnohodnotnému príbehu a plneniu úloh, prostredníctvom ktorých sa dostanete k pokladu. A to doslova! Treba však poznamenať, že cesta k nemu vedie cez zdĺhavé putovanie starými diaľnicami a za miestami stereotypnými úlohami. Do cesty sa vám postavia noví a o niečo tuhší nepriatelia. Pre nižšie levely to môže znamenať veľmi rýchly koniec. Hra sa aj naďalej nezbavila rôznych chýb alebo nedostatkov, na ktoré upozorňovali hráči. Príkladom je občasné zasekávanie sa vozidiel, ktoré sú mimoriadne dôležité pre splnenie viacerých úloh. Celkovo sa však jedná o kvalitné a zábavné rozšírenie pôvodnej hry, ktoré je v úplnom závere obohatené skutočnými špecialitami.

0 Dobré Zlé


100%misor

100%msior2

100%misor2




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |