HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 2919 užívateľov

Hry > Sleeping Dogs > hodnotenie


Sleeping Dogs
85%

Moje hodnotenie - Sleeping Dogs





Recenzie - Sleeping Dogs

Velmi příjemné překvapení, které hodilo s kantonskou nadávkou rukavici GTA V. Stylový příběh a inovace mnohých herních prvků dělají ze Sleeping Dogs zábavnou jízdu nejvyšších kvalit, která se jen tak nepřejí a nesnaží se svou předlohu kopírovat, kde to jen jde. Sorry Niko, byl jsi dobrý, ale Wej Šen to nakonec vyhrál na celé čáře.
Sleeping Dogs je prekvapením tohto roka, ktoré v niektorých častiach predbieha aj samotného kráľa žánru, GTA a v mnohých oblastiach za sebou zanecháva Saints Row. Má síce svoje chyby a nedotiahnuté prvky, ale celkovo hra ponúka jedinečný atmosferický zážitok, ktorý vám priblíži Hong Kongské podsvetie, tak ako doteraz žiadna iná hra alebo film. K tomu rozmanitá hrateľnosť a dokonalé rozdelenie upgradov motivujú hrať stále viac a viac.


Užívateľské hodnotenia - Sleeping Dogs

Teda čakal som, že to bude dobré, ale ten príbeh ma teda fakt kladne prekvapil. Detektiv v utajení, infiltruje jakuzu ? Fakt dobré, trocha mi to pripomenulo film Departed. GTA IV sa oproti tomuto môže ísť schovať. Grafika fakt pekná, Hong kong super, jediné čo mi na ňom vadilo, že sa tam jazdí po ľavej strane, nepríjemné, ale je to len detail. Hra sa snaží byť originálna, asi do tretiny žiadne zbrane, používate len Kungfu, kombá sú super a pekne sa na to pozerá, je to dokonca lepšie, než prestrelky. Dĺžka hry je tiež slušná, ja som plnil všetky úlohy, aj tie malé láskavosti a vedlajšky cez telefón a slušne sa to natiahlo. Len v tom meste veľa možností nie je, podobne ako v GTA IV, San Andreas v tomto stále vedie. Už sa teším na pokračovanie, dúfam že nejaké bude určite do toho pojdem.

+1 Dobré Zlé
+zábava
+pestrý boj bez zbraně
+příběh
+lokace
+dostatek dlc (dodatky ke hře )
+po dokončení je stále spousta aktivit co dělat
-při méně výkonném pc se seká a hraní může být otravné
-mimo mise nejde používat kamera
-bojové kluby jsou příliš jednoduché

+1 Dobré Zlé
Ako konkurencia pre GTA 5 podľa mňa nie, no na poriadne vypadnutie z reality ideálne. Najviac na hre vyzdvihujem príbeh, jednoznačne najsilnejší aspekt projektu. Ako zanietený policajt bojujúci proti organizovanému zločinu až ku hlave jedného z najmocnejších rodín, WAU. Párkrát ma to dostalo, až som si prial aby som zanechal kariéru undercover seržanta a stal sa ozaj gaunerom. Taktiež strety s protivníkmi a ich následné spacifikovanie kung-fu štýlom je na vysokej úrovni. Grafika trošku zaostáva, ale nie je to nič tragické. Model ovládania je zvládnuteľný, no treba si zvyknúť. A hlavne si treba zvyknúť na ľavú stranu v doprave. Výborná hra, ktorú si treba zahrať, nechať sa vtiahnuť do deju a vychutnať si to na plné gule.

0 Dobré Zlé
super hra velmi dobry dej grafika ovladanie preto jej davam sto percent lebo oplati sa zahrat a nie je to hlupa hra jak niektore zvyknu byt

0 Dobré Zlé
vyborna hra ,ale neviem kde kto videl v tejto hre aby sa lietalo ? .ja som ziadny dopravny letecky prostriedok nenasiel .. a presiel som ju 2 krat a nemam pocit zeby bolo co len v misi nejake .. kebyze je to tam tak ma to u mna 100%

0 Dobré Zlé
Táto hra ma veľmi nadchla...je to niečo ako spojenie - GTA + Mafia 2 + Assassins Creed..a to je na tom také veľké +...Grafika je vynikajúca aj mimické spracovanie..tak tiež aj súboje..mne sa to osobne páči viacej bez zbraní..sú tam menšie "bugečky"..taktiež aj "histerické hackovania"..ináč povedané ako sa idete hacknúť na dakú kameru alebo také..tak ako idiotko musíte hladať čísla cca. 10 min...ale ináč...Vynikajúca hra...U mňa kladov je viac ako záporov, ktoré skoro ani niesu...rozhodne 100 % !! :)..

0 Dobré Zlé
takže sleeping dogs je to hra v ktorej hrajete za čínana , vyzera jak jackie chan :D , ale neni , hrajete v mesto kde je plno čínanov , je to HONK-KONG .
plusy
+ grafika ak si dáte na extremnu tak je skvela grafika aj detaily
+ volne mesto podobne mafia 2 a gta 4
+ zbrane
+ nove auta
+ honk-kong konečne nie len amerika alebo new yourk jak v gta 4 :D
+ až 30 misi ale pozor lahkych misii :D
+ príbeh
+ karate
+ je to skvele že možete v meste hocikoho chytit a rozbit mu/ jej hlavu dvermi od auta :D

mínusy
- dakedy blbe ovladanie ale to si zviknete
- bugy
- tuto hru mohly urobit z pohladu svojich vlastných očí :D by to bolo super :D
- velke HW naroky na pc alebo notebook
- ak máte len jednojadrovy procak tak vám hra ani nenaskoci ja som mal na mojom starom notebooku jednojadrovy procak a ani nenaskočilo ale teraz na novom notebooku s 2-jadrovym procesorom mi v pohode šlape .

to je asi všetko :D

0 Dobré Zlé
-: bugy, jazdný model, odozva ovládania, absencia multiplayeru, miestami kamera a umelá inteligencia
+: grafika, efekty, audio, rádiá a hudba, dizajn, postavy, dabing, príbeh, atmosféra, zábava, RPG prvky, bojové umenie, brutalita, mesto, voľnosť pohybu, vozový park, humor, motivácia k prehľadávaniu, prestrelky, obchody, vedľajšie úlohy a aktivity, mobil, príbehové animácie
Verdikt: Sleeping Dogs je ako mytologický vták Fénix, ktorý povstal z popola, pretože ešte pred vydaním bola pôvodná hra zrušená. Našťastie sa vývoja chopilo iné štúdio a vytvorilo kvalitného konkurenta GTA. V roli policajta v utajení Wei Shena máme za úlohu infiltrovať Triady a rozložiť ju z vnútra. Kulisami kvalitného príbehu je Hong Kong, ktorý nie je rozsiahlý, ale plný rôznych možností. Ešte v žiadnej hre tohto typu neboli tak dôležité a zábavné vedľajšie úlohy. Hráčovi je skutočne poskytnutý kvalitný piesoček. Dôležitým prvkom hry je štýl hrania a rozvoj postavy, ktorý sa delí hlavne medzi policajnú vetvu a vetvu triad. Každá z nich má svoje špecifiká. Celkovo je rozvoj postavy veľmi zaujímavý a taktiež aj ďalšie prvky s krátkodobým vplyvom ako je taká polievka alebo čaj. Podstatnou súčasťou hry sú súboje, s ktorými sa spája aj nedotiahnuté ovládanie. To sa týka aj jazdného modelu a samotnej kamery. Áno, nájdu sa nedostatky, ktoré znepríjemnia hranie, ale to čo ponúka a v takej intezite Sleeping Dogs, nedokáže každá hra.

0 Dobré Zlé
Jeden z nejvetsich hernich zazitku v mym zivote.Vedle GTA V, a mozna (zatim jsem nehral) RDR je toto nejkreativnejsi herni titul po vsech strankach.Pribehove to Excelovalo v 5i hvezdickovem rozmeru a herni rozhrani a ovladatelnost byla rozmanita a prijemne synchronni. Jednim slovem - DOKONALOST !!

0 Dobré Zlé
jedna z najlepsich modernych hier. Atmosfera hong kongu je vyborna, hratelnost aj zabava v tejto hre urcite je.

0 Dobré Zlé
Hra, ktora sa kvalitou sice nevyrovna hram ako GTA alebo Mafia, ale je to predsa len zaujimave hranie. Atmosfera hry, bojovanie, grafika, hratelnost... to vsetko su plusy, vdaka ktorym hra v recenziach ziskava 70% a vyssie.

0 Dobré Zlé
Ďalšia GTA kópia ... to bol môj prvý názor ale opak je pravdou.
Keď niekomu dáte pero a papier a má nakresliť dom tak každý to nakreslí inak a tak je to aj zo Sleeping Dogs viete áno má to dosť z GTA ale pridáva aj čosi viac o kúsoček viac žijúce mesto,upgrady,mláteniu dáva úplne nový rozmer ktorý je najviac vymakaný,grafika ma očarila keď prší je to krásne no a Honk Kong som si zamiloval..
+Grafika
+Fyzika
+Štatistiky,Vylepšenia - nové bojové útoky
+Žijúce mesto
+Boje a využitie prostredia
+Parkour
+Optimalizácia
+Závody a kopa iných vecí mimo misii

-krkolomné ovládanie
-strieľanie
-občas demencia polície
V podstate Sleeping Dogs má čo ponúknuť a keď vyjde patch ktorý tieto nedostatky opraví môžete si pridať 5 bodov..

0 Dobré Zlé
Hra má vytvorené skvelé prostredie - živé , pestré , skvelý prepracovaný systém bojov ,ak by som to porovnával s GTA IV tak je to asi 100x lepšie .

Hlavne klady
+systém bojov
+prostredie

Hlavne zápory:
-drobné bugy
-nič prevratné ani nové

0 Dobré Zlé
Je to super hra . Mám ju na XBOXe 360 a ma skvelu grafiku aj vsetko . Je to dobrá hra podobna Mafií a GTA .

0 Dobré Zlé
uplne peckova hra podlamna este lepsie ako GTA samozrejma ma to este nejake muchy ale baomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0 Dobré Zlé
Bombova hra
+pribeh
+hlavna postava
+obchody (hlavne s oblecenim)
+bitky
+pohyby hl. postavy

-velke mnozstvo bitiek a su niekedy dost dlhe podla poctu protivnikov

jazda vlavo nie je minus, ale casto sa mi stava ze idem ajtak v pravo :D

0 Dobré Zlé
Super hra, chvílemi to vypadá jako hodně splácaných her dohromady ale naštěstí dobrých her jako je Mafia,GTA,Wheelman,Batman... atd. Celkově mě ale hra dost baví a HW nároky mi nepříjdou zas až tak velké když sem to rozjel na skoro pul gigabitove grafice.

+Příběh
+Boj na blízko
+Volnost
+Animace
+Audio a Grafika

-Systém krytí
-Arkádový model řízení (někomu to možná nevadí ale ja na to nejsem moc zvyklý)

a když si tam hodíte všechny dlcčka tak i po skončení hlavního příběhu máte furt co dělat :D


0 Dobré Zlé
nenormálna hra prešiel som ju celú mne sa osobne veľmi páčila :) a určite si ju zahrám viackrát lebo mne sa pacia najviac tie kung fu boje aj tie prestrelky nie sú zlé skrátka square enix sa podľa mňa prekonal a konečne urobili jednu hru aj pre mňa len to má dosť krátky príbeh a tie minimissie mi trochu lezú na nervy ale inak 100% hra

0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra da sa porovnat s gta ale toto je bobatisticke a coooooooooooooooooooooooooooooool
VERYVERY COOOL
FANSTASTISH


0 Dobré Zlé
Skvelý príbeh, postavy, prostredie. ALE veľkým záporom je pre mňa hrozná, katastrofálna kamera a ovládanie. Bodka.

0 Dobré Zlé
+ jine prostredi
+ dobrá grafika
+ suprový příběh plný zvratů
+ wei je skoro nesmrtelný :D
+ supr fightovací systém + free running

0 Dobré Zlé
Hra ma síce peknú grafiku , prepracované boje no fyzika v hre zaostáva rovnako ako riadenie vozidiel ktoré mi príde príliš arcádove inač je to veľmi zaujímavá hra v ktorej je vela prvkov ktoré ju robia originálnou

0 Dobré Zlé
Paráda :)
+Grafika
+Prostredie
+Autá
+Fighting system
+Parkour
+Dej
+Zvuk
+Možnosti v hre
+Postavy
+Upgrade postavy
+Detaily
+Možnosti ako v GTA (meniť oblečenie , jesť jedlá , masáž, piť energy drinky,...)
+HW nároky

-Nejaké bugy
-Časom mierne stereotypné (stále len udri , zastreľ , dožen , a pod. )
-Nieje MP :(


0 Dobré Zlé
Aj keď SD neprináša do žánru Open World hier prakticky nič nové, ide o zaujímavý titul, ktorý mieša otvorenosť GTA, bojové umenie a atmoséru a unikátne prostredie činskych bojových filmov. V hre sa skoro vôbec nestrieľa, čo je plus, lebo to po čase človeka unaví, táto hra sa sústredí na ručný boj a je zvládnutý výborne, je zábava využívať rôžne možnosti prostredia na zabíjanie nepriateľov. Ovládanie postavy je ako zvyčajne konzolové a lepšie s gamepadom a ovládanie áut krkolomné. V hre neustále vylepšujete svoje schopnosti a raz ste na strane policajtov a raz zločincov.

0 Dobré Zlé
super hra podla mna lepsia ako GTA San Andreas aj IV :D pefektna grafika , prepracovane boje , mnozstvo vozidiel , velke mesto v ktorom je vzdy co objavovat :D davam len 100 percent :D

0 Dobré Zlé
Skvelé jedinečné veľdielo, kde sa postavíte čelom k mafie a postupne si s nimi vybavujete účty. Hra prináša kopu možností a aktivít ako zahnať nudu. Ľahko schová do vrecka hry ako: GTA, Saints Row. Zamrzí chaotické ovládanie a kamera, ale inak to hre moc neuškodí. Okrem toho sú tu najprepracovanejšou stránkou bitky, ktoré si zamilujete rovnako ako hl. postavu Wei Shena.

0 Dobré Zlé
Kde začať?...
Vždy keď som si zapol hru tak mi chvíľu trvalo kým sa spamätalo ovládanie dovtedy sa to nedalo hrať takže ma to trochu sklamalo ale možno to bola chyba inde... Super Príbeh, z ktorého som bol niekedy zmätený o čo v ňom ide. Bojová technika a učenie nových trikov za nájdené sošky bolo dobre premyslené a aj vedľajšie misie boli tiež premyslené... Jazdenie po meste v autách, ktoré škoda neboli certifikované čo ma mrzí... :( Ale nato, že boli vymyslené tak mali pekný dizajn... Super premyslené bolo aj mesto a jeho rôzne zákutia. Streľba v tejto hre ma sklamala a nejde o rozmanitosť zbraní to bolo fajn keďže hra bola zameraná na bitky ale to mierenie a všetko ma kúsok sklamalo. Oblečenie bolo tiež rozmanité... ba páčili sa mi pouličné boje a mnoho možností ako zničiť nepriateľa... Boj o kamery kde ste chytali dílerov bola miestami náročná práve kvôli streľbe
+ prostredie
+ hlavná postava
+ dej
+ parkour a možnosť využiť prostredie na boj
+ premyslené misie
+ preteky mimo misie
+ vlastná garáž so zakúpenými autami
- autá, boli pekné a aj jazdné vlastnosti boli super ale to, že som mu nevedel značku ma mrzelo...

0 Dobré Zlé
+najvätšie plus je bojový systém a snad si R* zoberie niečo z toho a uvidíme to v GTA V
+parkour
+prostredie
+možnosti v hre
+volnosť v hre (otvorený svet)
+HW požiadavky
+grafika
+postavy
+hudba v hre

-bugy
-prestelky
-fyzika aút a ovladanie
-AI


0 Dobré Zlé
Naozaj celkom dobre ázijské prevedenie GTA 4 ...
-vela skvelých chmatov kopov a vobec fight systému
-prepletený dej celkom dobrý
-časom sa síce dostavý trochu stereo a ovládanie vozidiel tiež nič moc ale v globale dost na to aby sa človek dobre zabavil :)

0 Dobré Zlé
No tak po odohratí zhruba hodiny mi stačí aby som tejto hre udelil svoje hodnotenie.Toto je lepšie ako GTA?Neviem či sa to len mne zdá ale tej hre niečo chýba, akoby bola bez duše.GTA ma presne ten potencial otvoreného sveta ktorý si najviac človek vychutná.Neviem ako môže niekomu vyhovat táto hra viacej ako GTA.Celá hra je robéna len akoby na oko pekne.Inak fyzika,ovladanie vozidiel a pohyby hráča ako z roku 2005.Keby to bola stará hra dal by som lepšie hodnotenie ale toto je pre mňa nepostačujúce.Príbeh ma celkom zaujal no neskutočne ma odrádza hratelnosť.To tvrdé ovládanie postavy (trhané pohyby pri zmene smeru) akoby bol z kameňa.Riadenie vozidiel hrúza.Mesto ma ani trošku nepresviedča že žije.Skor mi to pripomína také nudné TRUE CRYME NEW YORK CITY.Ako vravím niečo tomu chýba ,to čo dokáže do otvoreného sveta dať len R*.
+ Dej
+Boj zblízka
...
-Fyzika
-Hratelnosť


-1 Dobré Zlé
Dalsia hra ktora sa chce podobat sa seriel GTA ale za to dost dobra uz som skoro na konci premna je velky plus ze si v chine :D ale od mafie 2 neni vobec lepsia :DDDDDDD

-1 Dobré Zlé
Je to úplná úbohosť... proste vyzerá to ako čínsky fejk. Ľudia sa tam kopú do hlavy, skáču vyššie než hulk a robia veci ktoré sú úplne nereálne. Hra má hroznú optimalizáciu a grafika je priemerná, mesto pomerne malé aj keď zaujímavé. Zvuky sú jedným slovo katastrofa a to je vec na ktorej v hrách poriadne záleží. Dejovo je to menej než priemerné a tie ich hlášky (napr. "Môj kamoš je mŕtvy, nevieš čo mám robiť ?").

-2 Dobré Zlé
Takze pre mna je hra uuplny priemer,nenasiel som v nej absolutne nic cim by ma tato hra nadchla.
-je to taka kopia vsetkeho co tu uz bolo (GTA,Mafia 2,Saints Row - The Third)
-mna hra nicim zvlastnym nezaujala
-Najviac ma mrzi dost chaoticke ovladanie,casom sa ale da zvyknut no len velmi tazko.
-ja osobne by som skorej odporucil Saints Row - The Third ako toto.

-5 Dobré Zlé
80%SABS

95%Ben










100%dodush













100%kejo

100%misor2





85%puck






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |