HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 10337 užívateľov

Hry > Battle vs Chess > hodnotenie


Battle vs Chess
77%

Moje hodnotenie - Battle vs Chess





Recenzie - Battle vs Chess

Topware Interactive prináša hráčom pozoruhodný šach s originálnymi mutáciami. Je obdivuhodné, čo všetko vývojári vyryžovali z notoricky známej hry a aké podoby jej dokázali dať. Od tradičného šachu sa presunuli až do sféry ťahových fantasy stratégií a vytvorili unikátny hybrid, ku ktorému si nájdu cestu rôzne kategórie hráčov. Vrelo odporúčame!


Užívateľské hodnotenia - Battle vs Chess

-: kampaň, GFWL, menu, minihry, pomalšie ťahy UI pri vyššej obtiažnosti, cena
+: hudba, zábava, atmosféra, herné módy, animácie figúrok, hracie plochy a prostredie, ovládanie, herná doba
Verdikt: Šach je geniálna hra, ktorá si v dnešnej dobe dokáže získať srdcia a nadšencov aj u mladšieho publika. Battle vs Chess prenáša túto stolovú do virtuálneho herného prostredia vo svojskom poňatí. Hráčovi umožňuje hrať s rôznymi typmi figúrok v atraktívnych hernych lokáciách. Spestrením hry sú animované verzie figúrok, ktoré medzi sebou bojujú na základe ťahov hráča. Okrem klasickej šachovej partie sa v hre nachádzajú rôzne minihry s podivnými pravidlami, ktoré možno niekoho nadchnú, no väčšina z nich je šachu ako takému na míle vzdialená. Súčasťou obsahu je aj kampaň. Jej príbeh jednoducho rozprávka a náplň sa podobá už spomenutým minihrám. V podstate ju možno označiť za tutoriál hry a prezentuje rôzne situácie, ktoré môžu nastať počas bežnej hry . Prítomnosť Game for Windows Live zlikvidovala možnosť multiplayeru a pri pohľade na cenu, v podstate absencia multiplayeru zamrzí. Battle vs Chess však svojim bohatým obsahom dokáže toto negatívum aspoň čiastočne kompenzovať a pobaviť fanúšika virtuálneho šachu.

0 Dobré Zlé
Veľmi príjemná hra, pekná grafika spestrená o rôzne inovácie v šachu, mňa pobavila a ešte stále baví, aj šach je trocha zábavnejší touto formou

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |