HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 20161 užívateľov

Hry > Hunted: The Demon's Forge > hodnotenie


Hunted: The Demon's Forge
61%

Moje hodnotenie - Hunted: The Demon's Forge





Recenzie - Hunted: The Demon's Forge

Tuctová akční rubanice, která neurazí a na delší dobu ani nezaujme. Od příběhu, přes grafiku až po hratelnost a herní mechanismy se Hunted drží těsně nad hranicí průměru, čemuž nejvíce napomáhá solidní kooperace.
Veľmi amatérsky pokus z dielne Briana Farga, ktorý stál hlavne po prvých dvoch Falloutoch na hernom Olympe. Po odchode z Interplay s každou ďalšou vydanou hrou jeho inXile (čítaj „v exile“) firmy, mi pripadá, že buď senilnie alebo má neschopný team. Hunted pripomína celou svojou prezentáciou aj hrateľnosťou jednu slovenskú „Bud Spencer“ televíziu. Niekto to má rád, no my ostatní radšej prepneme na iný kanál.


Užívateľské hodnotenia - Hunted: The Demon's Forge

pro mě výborná hra myslím tím co-op single totálně ztráta času ale co-op to už jiný
+zvuky
+co-op
+sem tam nějaká destrukce
+hratelnost
+- grafika neurazí a ani nenadchne
+- příběh no coment
- sem tam bugy ale už vím jak na ně je to slabší grafikou
-nejhorším prvkem téhle hry je lineárnost ta je tu zastoupena s velkým L

+2 Dobré Zlé
Hra síce neprináša žiadne prevratne nové prvky (spomínaný co-op mód som nehral), no aspoň je zábavná a neunudí stereotypom (aj keď na druhej strane jej nemožno odoprieť určitý dojem arkádovosti). Za osobitý aspekt spomeniem pichľavý humor, ktorý osciluje medzi dvoma ústrednými postavami a titulu dodáva určitý šmrnc. Grafika je tiež veľkým plusom, optimalizácia taktiež (Unreal Engine 3 je stále výborný aj po rokoch). Mimika postáv by mohla byť lepšia, s ňou sa autori veľmi nepohrali...

+1 Dobré Zlé
40%JBan
Zlé spracovaná celá hra, takže nemá význam písať o detailoch. Grafika je bežná, útoky a celkové pohyby mohli byť lepšie. Hra ponúka celý zlý engine, takže hru určite nekupujte.

0 Dobré Zlé
100% dávam :))) jeto dobrá rpg z stých najjjj .. Diablo je iné takže neni to diablovka :Dale zasa to je ako keby prerobené DAO :D

0 Dobré Zlé
Hunted je zaujímavá hra s peknou grafikou a osobitým štýlom boja a prvkom RPG, v ktorej nie je núdza aj o logické úlohy.K plusom teda dávam grafiku a štýl.K mínusom je najviac to,ako celý príbeh skončí,ten mohli tvorcovia viac prepracovať.

0 Dobré Zlé
Hunted je výborná hra, ale je bez príbehu čo ničí tuto hru.Pekná grafika,kampan... Ale 85% je dobre hodnotené...

0 Dobré Zlé
grafika sa neda ani opisať snad sen
pribeh ani nekomentujem
hratelnosť nulova
A.I len sa zasmiať ...no proste zbytocne sa k tomu vyjadrovať HRUZA a DES

-3 Dobré Zlé
stereotyp, linearnosť, AI, malo typov utokov, asi tolko ku minusom, k plusom patri fakt, ze je tam dobrá grafika, to je asi vsetko

-4 Dobré Zlé
Najväčšia definícia slova LINEÁRNOSŤ !! Sklamanie v podobe prastarého Unreal III Enginu !! Vodenie za ručičku by som bral !! Aj neviditelné blokády upozorňujúce na fakt, že sa hráč nachádza v prostredí budovanom pod veľkým tlakom nízkeho rozpočtu !! Ale tú drzosť nazvať virtuálny prekážkový beh ,, RPG " tak to neprekúšem. Aj tak však odporúčam sa presvedčiť na vlastnom PC. U mňa je to sklamanie na plnej plnučičkej čiare !!

-6 Dobré Zlé
Celkom dobrá grafika a to je jediné. Možno ukážky vravia o kvalitnou RPG, no to Hunted určite nie je. Ovládanie je ako krby hru len prerobili z PS3 a dej ani nehovorím. Málo útočných a obranných techník, tiež spomínané AI, proste nepodarený stereotyp.

-7 Dobré Zlé
100%kAs3j



100%bakoun






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |