HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 33271 užívateľov

Hry > The Bureau: XCOM Declassified > hodnotenie


The Bureau: XCOM Declassified
66%

Moje hodnotenie - The Bureau: XCOM Declassified





Recenzie - The Bureau: XCOM Declassified

XCOM chtěl být další BioShockem, ale z velkých ambic si přivodil infarkt a zdlouhavá resuscitace se na něm podepsala. Nakonec se probral jako úplně jiná hra s docela jiným názvem, ale důležité je, že funguje, baví, dobře vypadá a příjemně odsýpá. Prostě povedená taktická střílečka.
The Bureau: XCOM Declassified má vcelku pekný vizuál ladený do 50-tych rokov použitím rôznych vintage filtrov, techník a dobových predmetov. Všetky modely sú solídne spracované a kolízie postáv s objektami pekne odladené. Hra má však komótny začiatok a prvých pár hodín nudí. Je to spôsobené nízkou variabilitou útokov. Akonáhle sa ale vyšplháte s agentami na úroveň, kedy je dostupných väčšina skillov, hra začne baviť. Po 12 hodinách končí. Fanúšikom pôvodných stratégii nemá čo ponúknuť, pretože zo známeho univerza obsahuje len čriepky a navyše všetci vieme, že organizácia XCOM vznikla v roku 1999 a The Bureau: XCOM Declassified sa odohráva počas studenej vojny. Potešiť by však mohla priaznivcov súbojov ala Mass Effect alebo Brothers in Arms, ktorí dokážu tolerovať zopár (dosť) chybičiek krásy.


Užívateľské hodnotenia - The Bureau: XCOM Declassified

davam 100 lebo je to dobra hra ktora sa sklada s tahovky a strielacky . efekty ako tocenie tela a hlavy , mrtvoly zostavaju ale aj grafika sa da ale na 2k games je to dost slabe a cakal som hlavne kvalitny phyx ale nevadi a dockaly sme sa docela slusnej hry.

dakujem.

+1 Dobré Zlé
Tato hra mě velice překvapila hlavně tím že jsou v ní prvky strategie. Proto jí dávám plný počet procent.

+1 Dobré Zlé
Sem velmi zklamaný :( Příběh je plytký, hratelnost nudná, strategický mod divný a výzkum je totálně zabitý...


+1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


+1 Dobré Zlé
Hra byla nefunkcni, nepromyslena, a kooperace jako u vsech coop her byla stupidni a zbytecna ... hrac se nema starat o chyby, ktere dela inteligence boot spoluhracu...

+1 Dobré Zlé
Po drvivej kritike som sa rozhodol urobiť menšie zmeny v mojom hodnotení. Očakávania od hry nesklamali, lebo príbeh, prostredie a štýl boja sa mi veľmi páčili. Zmätky nastali počas taktiky, ale tie sa stratili behom pár sekúnd. Hlúpe je, že je to len o Američanoch. Schopnosti vašich spolujunákov sú fajn, len škoda, že každý má niečo iné, a to čo by sa hodilo najviac, niekedy mať nemôžete. A vo väčšine sú to skôr retardi ako agenti, keďže všetko si odmakáte len vy sami, teda iba ak im nedáte príkaz niečo konečne urobiť. Tiež aj výzor nepriateľov mohol byť originálnejší, ale AI je veľmi dobre spravený. Vývojári sa snažili aj trochu šialenej atmosféry, ale to im moc nevyšlo. Ale potenciál tu bol, škoda len že slabo využitý.

0 Dobré Zlé
+dobrá grafika
+RPG prvky a vylepšovanie postáv
+cover systém
+taktickosť
+štylizácia 50. rokov
+špeciálne schopnosti
+slušné postavy a aj príbeh
+zábavnosť miestami

-tragická AI
-ovládanie a interface...tragédia
-fakt krátke
-brutálne lineárne
-občasný stereotyp a aj nuda
-neoriginalita

Nejedná sa fakt o nič iné ako priemer. Za nejakú slušnú cenu...kľudne. Skúste.

-1 Dobré Zlé
-: umelá inteligencia členov tímu, ovládanie, ovládanie taktického módu, menšie bugy, menšie chybičky v príbehových animáciách, absencia multiplayeru
+: grafika, soundtrack, audio, engine, atmosféra, zábava, dizajn, menu, lokácie, zbrane, vylepšenia, správa tímu, postavy, dabing, misie, efekty, príbeh, epické scény, základňa, hracia doba, možnosť viacerých koncov, perky, taktický mód
Verdikt: Ľudstvo je opäť čelí invázii mimozemšťanov. Hráč sa zhostí postavy agenta Cartera, veliteľa špeciálneho tímu organizácie XCOM. hra je hybridom akčnej hry a ťahovej stratégie. Toto neobvyklé spojenie dvoch herných žánrov sa to podarilo. Hra je po vizuálnej stránke úžasná. Dizajn a hudobný sprievod dokonale navodzujú atmosféru 60. rokov 20. storočia. Koncept hry je založený na správe tímu a taktickom móde veliteľa, ktorým možno dávať príkazy tímu. Taktický mód je priehľadný, ale na jeho ovládanie si treba chvíľu zvykať. Príkazy, ktoré možno dať tímu sú niekedy zbytočné, pretože umelá inteligencia alebo skôr demencia agentov je občas až tragická. Miestami sú len príťažou ako podporov na bojovom poli. Autori do hry mohli taktiež implementovať multiplayer, ktorý by bol určite zábavný pri takomto type hry. XCOM Declassified je hrou, ktorá si zaslúži pozornosť hráčov a možno ju označiť za prvú hybridnú lastovičku v tejto sérii, ktorá si určite zaslúži pokračovanie.

-1 Dobré Zlé
100%simak






100%misor2




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |