HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 22435 užívateľov

Hry > Pro Evolution Soccer 2011 > hodnotenie


Pro Evolution Soccer 2011
73%

Moje hodnotenie - Pro Evolution Soccer 2011





Recenzie - Pro Evolution Soccer 2011

Další ročník PES přináší drobná vylepšení, která jej nekatapultují jako konkurenci, ale rozhodně nemohou příznivce fotbalu od Konami zklamat. Výsledkem je tedy solidní fotbal, který osloví cílové publikum, ale už nemá náskok oproti konkurenci.


Užívateľské hodnotenia - Pro Evolution Soccer 2011

100%meiro
Konečně to není jen hra, ale pořádný simulátor. parádní fyzika, odskoky míčů, a pohyb spojen s kličkama, paráda.

+5 Dobré Zlé
100%Tadino
Velmy dobre spracovana hráá..ja som hraval stale fifu od 07 as po 09 ale ked so videl to pesko som nechapal kks :DD bomba ....

+3 Dobré Zlé
100%D-cko
Veľmi som čakal na túto hru a moje očakávanie úplne splnil. Pred 3 rokmi som hral FIFU, ale raz som mal možnosť vyskúšať PES 2008 a odvtedy som na ňom závislý. FIFA na PES nemá! To je môj názor.
Grafika perfektná, ovládanie niečo neuveriteľné, prihrávky realistické, triky spravili veľmi dobre.
Potom nové menu, Master League, Be a legend mode a potom aj rôzne extra.
Čiže perfektné.
Jediné mínus by mohlo byť absencia licencií, ale stačí si stiahnuť patch, a máte tam všetky originálne tými, hráčov :)

Proste pecka, klobúk dole !

+2 Dobré Zlé
Môžem povedať že je to asi najlepší simulátor futbalu v dnešnej dobe, ale nedá mi že stále v hre cítim takú tú ťažkopádnosť. Hrač s loptou keď ide na bránu tak mi pripadá ako keby ten dres a tie kopačky čo má na nohách mali 120kg a lopta minimalne 20 kg. Najviac ma vytáča fakt že keď vás súper obere o loptu a vášmu hračovi lopta sklzne z nohy pritom protihrač sa jej nezmocní váš hráč uplne rezignuje a buť sa len okúňa alebo kým sa spametá z toho že mu vypichol loptu tak už sa striela na vašu bránu. To nemôžem tolerovať pretože v normálnom realnom futbale to tak nieje a mňa to strašne vytáča. Spomínam na Word Cup 98 kde sa grafika a parádičky nedali porovnať s týmto titulom, ale tá interaktivita a rýchla hratelnosť realnosť (boj o loptu) a strely z dialky na bránu sú na ovela vyššej úrovni a tá hra už má 12 rokov...

+1 Dobré Zlé
Hratelne perfektna hra konecne vsetky minusy z minulorocnych rocnikov boli odstranene a ostatne aspekty hry ostali tak ako boli,umela inteligencia hracov nabiehanie do volnych priestorov rozhodcovia brankari vsetko je konecne tak ako ma byt a tato hra ponuka najlepsiu simulaciu futbalu na trhu tvorcovia od konami prijali vyzvu od ea sports a vytvorili htatelne perfektny futbal.Z mojho hodnotenia som ubral len koli kazdorocnym licenciam ktore ako vzdy konami nema aj ked sa to a viriesit patchmi samozrejme ale su to len zbytocne komplikacie.Takze tuto hru vrelo odporucam vsetkym fanusikom futbalu a tesim sa na dlhe zimne vecery ako rozprasim vsetky europske tymi.

0 Dobré Zlé
Celkom vydareny diel, pekne menu, hratelnost..S porovnani s Fifa11 to ani nejde...Fifa sklamala, robia z toho totalny gyc

0 Dobré Zlé
Po pravde som fanusikom skor FIFI ako PES ale myslim si ze ako konkurencia to je slusna. Velmi velkym minusom hry je to ze v hre je velmi vela nelicencovanych timov, hracov, dresov, erbov cim si PES velmi pohorsil. Ked dve najlepsie ligy na svete (Primera División a Premier League) nie su celkom licencovane tak si tato hra ani nemoze hovorit futbalova, nemam pravdu? A tam to len zacina hra obsahuje zopar lig a aj to casto nelicencovanych. Chapem ze hra je skor orientovana na reprezentacny styl kde ma mozno o nieco viac reprezentacii ako FIFA ale tiez sa tu stretneme s nelicencovanymi timami ako napriklad aj samotne Slovensko ci USA alebo Paraguay... (Poznamka nelicencovane je ze tam hraci maju schomolene mena pretoze PES nezaplatil za ich licencovanie) No co musim vyzdvihnut oproti FIFE je to ze sa v hre nachadzaju sutaze ako Liga Majstrov, Majstrovstva sveta ci Europy ako aj ostatnych kontinentov. Takisto cim je hra lepsia ako FIFA je vyzor hracov taky Hamsik alebo Skrtel sa podobaju ako cez kopirak zatial co vo FIFE vyzeraju ako niekto uplne iny a to je tak aj pri ostatnych hracoch. No oproti FIFE je minusom tiez pohyby, triky a oslavy po gole (oslavy v PES vobec nie su). Hra obsahuje aj multiplayer ktory som vsak ja neochutnal kedze nemam hru zakupenu. A aj preto hram radsej FIFU ktora sa da hrat multiplayer aj bez zakupenia hry (cez GameRanger, vo FIFE 2012 sa uz neda)

Takze celkovy dojem na mna PES 2011 zanechal tak na tych 70 percent. Zohladnil som to aj kvoli tomu ze som hru hraval kazdy den ako teraz FIFU, no aj PES ma dokazal zabavit.

0 Dobré Zlé
50%Dado
Vopred upozorňujem, že výsledné hodnotenie neodzrkadľuje moje skutočné dojmy z celej hry. KONAMI totiž v novom ročníka Pro Evolution Soccer dosiahli skutočne kvalitné technické spracovanie a takisto aj hrateľnosť. Pokojne by som mohol povedať, že sa jedná o najlepší futbal, aký sme kedy mali možnosť vidieť, ale je tu jedno ale. Jeden obrovský mínus, ktorý zráža skvelý pocit hry hlboko nadol. Týmto mínusom je umelá inteligencia. Inteligencia rozhodcu, súpera a dokonca aj vašich hráčov je skutočne mizerná, tak mizerná, až sa to nedá ani pomenovať. Rozhodca píska absolútne hlúpe ofsajdy, vám aj ten najmenší dotyk so súperom a naopak súperovi ani tvrdé fauly odzadu a to len kvôli tomu, že pri spomalenom zázname na desiaty pokus zistíte, že súperovi sa o stotinu sekundy predtým, ako trafil nohy vášho hráča, odkopol loptu. Na druhej strane však skvele vidí akýkoľvek náznak filmovania, aj keď stojí 30 metrov od inkriminovanej situácie. Čo sa týka samotných ovládaných hráčov, tu je lepšie povedať, že ovládate skutočne len jedného hráča. Tí ostatní sa vám budú maximálne pravidelne pliesť do dráhy striel a zaostávať v ofsajdovej pozícií ako idioti. Týchto prípadov katastrofálnej AI je ešte omnoho viac, no tým by sa radikálne predĺžilo moje hodnotenie a to nechcem. Na PES 2011 nádherne vidno situáciu, keď skutočne kvalitnú hru dokáže jediný mínus úplne pokaziť celý dobrý dojem z hry.

0 Dobré Zlé
Tento rok musim povedat ze FIFA bola lepsia ako PES.FIFA spravila velky skok oproti spackanej 10 a konecne sa moze FIFA 11 rovnat tej konzolovej.
+lepsia grafika
+hratelnost
+narodne tymi
+Liga Majstrov,Master League

-licencie (patch opravil)
-menej lig oproti FIFE
-faces



0 Dobré Zlé
neuveritelna hra ja som hraval doteraz fifu 07 ale fifa je oproti pesku. ja hravam pes na ps 2 a ta grafika je nauzaj vyborna ak to bude pokracovat aj dalsich v peskach tak to budem znamkovat fantastickym hodnotenim

0 Dobré Zlé
katastrofálni rozhodcovia, neobjektívne pískanie faulov, katastrofálna hra pri vyššej obtiažnosti, málo futbalových "fintičiek"..s pribúdajúcimi rokmi je to len horšie a horšie..

0 Dobré Zlé
HRa ktoru hravam doteraz kvoli tomu ze som si v nej vytvoril vskutku perfektny team. Hre celkove skodi ze su tam overally poddimenzovane, keby boli trocha zvysene, hra by dostala uplne ine obratky a bola by to bezkonkurencna sportova hra na PC.

0 Dobré Zlé
Tak je tu další díl od Konami Pro Evolution Soccer 2011 (PES 11) tak abych pravdu řekl tak mně to nenadchlo až na 100% hra má stále své chyby... např začneme pozitivním hodnocením
+Grafika-při automatickém přehráváním golu je kamera lépe upravená jen tam efekt rozmazanosti což se jim povedlo jinak tváře hráčů stále stejné :/ ovšem nové učesy
+Fyzika-pohyb hráču i pohyb balonu je neuvěřitelně realisticky zpracovaný lépe než ve FIFA 11
+hratelost-je tu nová věc ukazatel síly kopu přihrávek i střel ted můžete ovlivnovat i silu přihrávek nejen střel
+Novinky-byla přidána 1Liga
ted - hodnocení
-Atmosféra naprosto špatná atmoseféra fanoušci skoro nejde slyšet když padne gol.. pouze sem tam se raduji ale to je vše.
-ukázky například momenty faulu a autového vhazování nebo střídáni je nic moc neukáže se scénka např jak v televizi
to bylo vše :-) podle mně se PES 2011 neliší od 2010 moc pouze pár vylepšených věcí.

0 Dobré Zlé
Pre mňa osobne je zaujímavý iba Become a legend mód, ostatné ma tak nebavia. Become a legend mód som prešiel dva krát = viac odohraného času, než je pre súdneho človeka prijateľné :) V zásade nemám veľmi čo vytknúť, možno iba málo líg oproti FIFE a chýbajúce licencie, na čo sme si pri PES už zvykli. Hra sa mi veľmi páčila, a neskôr som už hral na najťažšej obtiažnosti bez väčších problémov.

0 Dobré Zlé
+Ovladaťeľnosť
+Animácie
+Pocity z kvalitného futbalu
+Grafika
+Champions league
-Horšie než FIFA 11
Výborný a zábavný futbal , ktorý vás nepustí dlhú dobu.

-1 Dobré Zlé
V porovnanís FIFOU:

+ Lepšia grafika a hrateľnosť
+ Krajšie menu
+ Realistiscké pohyby, UI
+ Viec reprezentačných tímov
+ Lepšie animácie

- Licencie
- Menej líg
- Podoba hráčov
- Reflexy hráčov

-1 Dobré Zlé
Konkurenčná Fifa sa tentokrát môže skryť. Už úvodné Menu je omnoho prehľadnejšie a jednoduchšie na ovládanie a to aj napriek tomu, že Fifu som mal v českej lokalizácii a Pes len v anglickej. PES 2011 však výhráva aj v ostatných ohľadoch, lepšia grafika, lepšie ovládanie, lepšia hrateľnosť, veľa hrateľných módov a plynulý priebeh celej hry. Jediná výhrada ostáva v licenciách, ale patch tento problém vyrieši. Jednoznačne palec hore a idem hrať ďalej :-)

-1 Dobré Zlé
100%Figo36
Oproti Fife Neporovnateľná hra ..... Všetko ako Skutočnéééé BEST .. PESKA JEEE NAJLEPSIA :P Ako to Vynovili Zdalo sa mi Ze to tak nebude dobre .. ale Je to brutálne ..

-1 Dobré Zlé
KONĚČNĚ NĚJAKÝ POŘADNÝ SIMULÁTOR, ODJAKŽIVA JSEM POVAŽOVAL SÉRII PRO EVOLUTION SOCCER ZA LEPŠÍ NEŽ FIFA A TAK PROSTĚ MUSÍM DÁT 97 % TY 3 % JSOU JEN ZA TY LICENSE, ALE TO SE POTOM DOLADÍ NĚJAKÝM TÍM PATCHEM.CO SE TÝČE FIFY TO OPRAVDU VYPADÁ HROZNĚ (NIC PROTI EA, ALE KONAMI JE PROSTĚ LEPŠÍ).

-1 Dobré Zlé
PES 2011 je vynikajúca hra ale má tiež nejaké malé muchy.napr...licencie ale patch to vyrieši,hráči sa trošku dlhšie zorientuvajú po súbojoch a super to využíva ale dá sa nato zvyknúť,a ešte trochu streľba na bránu je trochu ťažšia.to je asi s téj horšej stánky všetko.plusii hry - grafika,hratelnosť,pohyby hráčov su užasne proste celková hra je uplne brutálna .tí čo tvrdia že fifa je lepšia než pes tak mam pre vás len toto.téj fife (odpadu) čo hovoríte kvalitný futbal tak ten (odpad) nikdy nebude tak na takéj úrovni ako je pessko a tí čo si myslia opak tak prijemne hranie tej vašej super hry toho výkalu(fifa)


-1 Dobré Zlé
100%Hendis
Ako fanúšik PES už od jeho začiatkov, bol pre mňa stále PES o niečo ďalej ako Fifa a myslím si že aj tento titul to potvrdil
+ grafika a textúry
+ hratelnosť
+ fyzika či atmosféra na zápase
+ Master Liga doplnená o mnoho možností
+ komentátor
+ a mnoho ďalších nedostatkov ktoré vymizli postupne (ako nezmyselné offside a tak..)
PES11 je proste bomobvá akcia, hlavne na joypade (doporučujem) jediným nedostatkom sú licencie ale na 3deň od vydania hry už boli stiahnutelné patche takže úplna pohoda :)) 100%


-1 Dobré Zlé
Tento rok to bolo velmi vyrovnane.. Tak ako FiFA tak ani PES nesklamal.. No u mna vitazi PES a to kvoli lepsiej komplexnosti hry a viac sa mi paci aj grafika , 5 percent dole za nedoladenosti... NApriek tomu super hra..

-1 Dobré Zlé
Najlepší futbal všetkých čias.
FIFA sa môže odusiť hanbou.
-> v živote sa nevyrovnajú PES-ku
Túto hru vrelo odporúčam všetkým fanúšikom futbalu, ktorý vedia oceniť naozaj kvalitnú hru.
Má aj svoje chyby a nie je ich málo, ale keď hráte všimnete si minimum.

-2 Dobré Zlé
PES 11 je velmi slušna hra grafika je velmi pekna tie efekty rozmazania atd dodavajú realitu miestami to vyzera ako naozaj mno ale tváre hracou su menej prepracovanejsie ako na pes 10 taže kus mínus a opakovane záznami proste krása hratelnost úžasná velmi odbre je pravene zehráč čaká na klučku že po vás hned nevyštartuje a mopžete si pripravit nejaku tu fintičku davam 90% stale je čo zlepšovat

-2 Dobré Zlé
94%naro
no takto poviem moj nazor ja som hraval fifu 2005 až fifu 09 ale ked sme z bratom stiahly PES 2010 no nemohly sme uveriť čo to je zač uplne pre nas nova pecka dritili sme pohyby realisticke triki trochu ty brankary čudny v sejfoch ale to neva som štastny že tam je Master League Bea pro a proste je to lepšie ako Fifa 10 ale KEd som stiahol Fifu 11 tak som nechápal konečne sa Easport spametala ! :D konečne vidala taku istu na PC ako na konzoly a asi tento rok porazy realistecke pohyby sejfi brankarov nadhera . Pes ale ja teraz tiež stahujem aj PES 11 tak nwm čo buden hrat asi obojo :D

-2 Dobré Zlé
100%brenky
-Nekonštruktívne hodnotenie, spam a pod. budú zmazané a užívateľovi bude zablokovaný účet!
- V hodnotení stručne a výstižne popíšte hru (min. 100 znakov), aby to bolo užitočné aj pre ostatných.
- Nad hodnotením sa zamyslite a nehodnoťte hru ak ste ju nehrali.
- Píšte s diakritikou a bez chýb, hodnotenie je vaša vizitka.

-2 Dobré Zlé
100%Frodas
Paradna hra. Pes ma presvedčil že mám hrávať jeho a nie fifu. Nevyhoda je v tom ze ma malo lig a tazke strelanie ako su volne kopy s ciary (myslim z okraja pokutoveho uzemia) a penalty.

-2 Dobré Zlé
fifa moze ist do p""""
nema to chcybu len par chybiciek ale to vobec nevadi hral som fifu 09 (moc ma to nebavilo grafika na nic ze to bolo stoho roku 2008 srot)
pesko som zacal hrat od pes 2010 a hned som videl ze je to naj futbal

-2 Dobré Zlé
Čakal som viac!! :(

+ grafika a textúry
+ hráči (fyzička)
+ súťaže (liga majstrov, becom a legend)
+ komentátor
+ veľa národných tímov

- málo líg
- menu

Dávam 70%...

-2 Dobré Zlé
velmi dobra hra,super grafika,hratelnost,male naroky na HW, mínus je ze tam nedali corgon ligu a cesku ligu ale inak dobre

-2 Dobré Zlé
100%gulo
proste je to riadna pecka fifa sa s pes nemoze rovnat a este ked tam mate patche fuuu pecka
aj tie pohyby ako zivi grafika pecka setko pecka ta liga majstrov superhpohar nooo je to pecka


-2 Dobré Zlé
neviem...ale ja tomu nemôžem prísť na chuť...možno ma budete považovať za kreténa...ale mňa to nebaví....tak ako som sa na to tešil tak som sa sklamal...ani po zápase nevidím nikde hodnotenie hráčov...ani ich rast...práve sťahujem fifu 11 no uvidíme...pre mňa 50%...možno sa musím do toho iba dostať ...lebo vkuse som hral 2010 možno je to pre mňa až veľká zmena :-)

-4 Dobré Zlé
Niesom tejto hry fanúšik ale keď dávajú ostatný 100 alebo 90% tak dám 100% a basta aj keď som to ešte nehral XD ale všetky futbalové hry sú rovnaké tak čo.

-5 Dobré Zlé
Pro Evolution soccer ide stále ďalej a ďalej

+
Zlepšená Artifical Inteligence obrancov
Nový stealth systém
nádherné Tváre hráčov
Podľa mňa najväčšie plus je Prepracováný mód become a Legend kde si musíte dôveru u trénera vybudovať sám a nie ako vo fife kde môžete hneď podísať zmluvu s interom.

-občas zvláštne chovanie lopty
Keď hráte finále ligy majstrov tak publikum sa nechová ako keby to bolo finále ligy majstrov
-A najväčšia mínus je že si nemôžem zahrať licencovanú ligu s licencovanímy hráčmi

Pro Evolution soccer nie je ešte na úrovni FIFA.Ale Fife začína rásť konkurent v podobe PES

Odo mňa si táto hra vyslúžilu 8/10

-6 Dobré Zlé




100%capy










100%misor2



100%Vito51


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |