HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 29054 užívateľov

Hry > Battlefield: Bad Company 2 Vietnam > hodnotenie


Battlefield: Bad Company 2 Vietnam
85%

Moje hodnotenie - Battlefield: Bad Company 2 Vietnam





Recenzie - Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

Vietnam je multiplayerový přídavek nevhodný pro členy hnutí Hippies, všem ostatním ho rád doporučím. Pětice vynikajících map věrohodně servíruje atmosféru vietnamské války, a když k tomu přidáte nové zbraně a obecně přístupný způsob multiplayerového hraní Battlefield Bad: Company 2, tak je z toho stěží odolatelné vábení války.
Nie náhodou je Bad Company 2 hodnotená ako najlepšia multiplayerová akcia roku 2010. A určite má na tom zásluhu aj vietnamský doplnok, ktorý znásobil už aj tak skvelú atmosféru hry a pridal extra porciu adrenalínu. Ak si to chcete rozdať s inými hráčmi, BC 2 je v súčasnosti bez debaty najlepšou voľbou. (Teda keď nazbierate nejaké úrovne, pretože začiatočníci sú výrazne znevýhodnení.) Ukázalo sa, že zlá spoločnosť vo Vietname je pre hráčov v skutočnosti tá najlepšia.


Užívateľské hodnotenia - Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam je úžasné DLC pro úžasnou hru. Fanouškům stříleček doporučuji, pro fanoušky Battlefieldu je to povinnost.

+1 Dobré Zlé
tato hra je skvele ozivenie pre hracov bfbc2, ktorich uz nebavila dokola ta ista hra a aj ked toto je len datadisk moze to byt par skvelych hodin hrania navyse. okrem toho za tych par eur je takmer hriech si tuto vietnamsku strielacku nekupit.:D

-1 Dobré Zlé
B: BC 2 Vietnam je výborný MP prídavok, je omnoho lepší ako BC 2. Vietnam je moja záľuba, síce sú tam iba 4 mapy, ale ako spestrenie Vietnamskej vojny to určite odporúčam. Zatiaľ asi najlepšia hra z Vietnamu, i keď iba MP, ale i tak to stojí za to.


-1 Dobré Zlé
Mňa táto hra veľmi sklamala očakával som viac grafika dobra ale aj zbrane ale to že sa dá hrať iba cez multiplayer mňa naštvalo a ta inštalacia vôbec tam nebol disk ale som si ju musel stiahnut. Tejto hre dávam 58% kôly tomu ze sa neda hrať singlplayer a že sa to musí stiahnuť ale dávam + za zbrane,grafiku,mapy.Dúfam že Battlefield 3 bude lepšia lebo ja si myslim ze je to jeden s najhorších battlefieldov.

-3 Dobré Zlé
paradna hra odporucam kazdemu pekna grafika pekne mapy akurat na jednej sa robil bordel s granatmi neda sa povacsine dobit ani prve stanoviste :D paci sa mi tam lietat na vrtulniku je ovela lahsie ako v normalnom bad company 2 a aj lode uz maju svoje vyuzitie. Len trosku malo zbrani tam je ale v tom nevidim problem. Aj pekne pesnicky hraju v tankoch

-3 Dobré Zlé
No taato hra... PERFEKTNA!!
+mapy
+zbrane
+postavy
+grafika
+hudba (v menu a v tankoch :) )

-malo map . ale hra teraz visla takze podla mna este vijdu niakee mapy :)
-nieje ciel za co bojovat napr:v normal bfbc2 si dostaval zbrane,vylepsenia atd. ale tuto nie len bojujes
ale to nepolkadam za niaky velky minus

-5 Dobré Zlé
Celkom dobre spravene DLC v ktorom si pripadate ako v novej hre.

+upravena grafika
+ako vzdy MP
+nove vozidla a zbrane
+radio v autach a v helinach

-male mapy
-nevyvazenost map
-velke hitboxi


-5 Dobré Zlé
+hudba
+velke hitboxi pretoze v normal BC2 su neuveritelne male
+celkom pekne mapy a obsah previšuje cenu
-3/5 map su aspoň ako tak vačšie
-huey je šit

-5 Dobré Zlé
Táto hra ma až tak velmi nezaujala ako pôvodný Bad Company 2 ale každopádne je to dobrá hra s perfektnou grafikou a parádnou vojnou vo Vietname ale škode že je taká krátka ja preferujem skôr nejaku inú vojnu ako vo Vietname ale to by až tak nevadilo každopádne veľmi dobrá hra.

-5 Dobré Zlé
Mám pocit, že je to lepší Vietnam, no BF ma baví nejako menej. Teraz nové CoD6: MW2 a aj Black Ops na podobný štýl ako toto, bodovali u mňa viac. Teraz hrám Mafia 2.

-5 Dobré Zlé
Datadisk na BFBC 2 ma zaskočil Singleplayer-om. Myslel som že to bude balíček s mapami pre MP ako napr. u BO bol datadisk BO - First Strike. Preto (keďže som mal BC 2 originál) som si toto nemohol nechať ujsť.

-6 Dobré Zlé
Som prekvapený,myslel som že to nebude veľmi dobre ako Bad Comapny 2 ale je to ešte lepšie.Chybí tam nevidím,sú tam dobre efekty,zvuky a detailu grafika,zbrane a misie.Je to nová vec:)

-6 Dobré Zlé
+ dobrá hrateľnosť
grafika, detaily
prepracované zbrane, veľké mapy, vozidlá, pesničky (rádio stanice)
- nie je zadarmo, zopár bugov, málo zbraní
... ale inak celkom ujde

-6 Dobré Zlé







100%sekin


100%Walt10

100%Suva10




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |