HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 5687 užívateľov

Hry > Assassins Creed 3 > hodnotenie


Assassins Creed 3
90%

Moje hodnotenie - Assassins Creed 3





Recenzie - Assassins Creed 3

Ubisoft tentoraz vsadil všetko na príbehom poháňaný dej, ktorý prísne kontroluje rozbeh. Keď sa svet otvorí, leží pred vami nová kapitola série s familiárnym gameplayom, skvelými námornými bitkami a rovnako šokujúcim záverom, ako keď ste zistili, že cestujete do minulosti v spomienkach cez DNA. Assassin’s Creed 3 nie je bez chýb, spĺňa však tú najdôležitejšiu vlastnosť série, ktorá vás dokáže pohltiť na desiatky hodín. A keď to už urobí, viete jej odpustiť mnohé.


Užívateľské hodnotenia - Assassins Creed 3

Je priam až neuveriteľné, kam Ubisoft dokáže zájsť. Nový nemainstreamový strhujúci príbeh(okrem mayského dátumu sa mi páči), nové úžasné prostredie, nové možnosti v hraní(spôsob lovu, bitka na oceáne, rekonštrukcia vlastnej usadlosti, hranie minihier ako sú mlyny, dáma), nový perfektný soundtrack, skrátka vytvorili ďalšiu originálnu hru, o ktorej sa bude omieľať veľmi dlho. Hádam Ubisoft bude v tomto všetkom aj naďalej pokračovať. Veď v predstave, že majú tucet možností: Veľká francúzska revolúcia, Sever proti Juhu, Boj o španielske dedičstvo, Nezávislosť Mexika, Zjednotenie Talianska, atď. No, my môžeme len dúfať, že sa niečo nepokazí a stále sa budeme môcť tešiť na Assassin's Creed.

+6 Dobré Zlé
Moc skvelá hra . Všetko je inak ako v predošlích dieloch , napr . štýl boja je moc živí, pomaly ani nestíham sledovať čo Connor robí, lezenie po budovách a stromoch je moc živé všetko sa hýbe , kormidlovanie lode , vlastný obchod s drevom , les , príroda a zvieratá , Hlavne príbeh je dobrý . Túto hru doporučujem každému , ani nemusí poznat AC ale tento diel ho chytí a nepustí . 99 % preto lebo nič není dokonalé .

+6 Dobré Zlé
Nie len táto, ale celá séria Assassins Creed je super...odporúčam každému, pretože je to super prepracovaná hra a veľké poďakovanie UBISOFTU!! :*

+6 Dobré Zlé
AC3 predstavuje nie len skvelu hru ale priam dokonaly zaklad pre dalsie vyvadzanie ubisoftu. jedine co ma vadi je ze 3 uz nie je taky asasin ako boli predosle diely, co je z casti sposobene aj connorom ktory je fakt slabucka postava a brzda celej hry, okrem toho tam nasilu pchaju ameriku (vsade je ta ich tupa vlajka...)

+5 Dobré Zlé
VYRAZENY DYCH co sa tyka pribehu aj hratelnosti.

+grafika
+pribeh
+nove moznosti
+obrovsky svet
+splhanie po stromoch
+zbrane
+AI superov
+hranie za Desmonda

-hratelnost (vsetky PC hry sa poslednej dobe podrobuju Xboxovej konzoli coz je skoda)
-stereotyp
-otvoreny koniec ??

Jednu vec neviem pochopit preco sa podrobuje uz Konzoliam ako Xbox. Ked uz hra ma vyst na PC tak nech aj ovladanie ktomu zodpoveda predosle diely AC sa hrali fantasticky a tu v AC3 novinky na zaciatku som trosku tapal a mylil som si ovladanie ale casom sa do toho dostanete a AC3 vas ocari aky je dokonaly. Aj ked som nasiel par chyb tak musim jednoznacne dat 100 bez toho to nejde fanusik ako ja AC to musim dat lebo pribeh, obrovsky otvoreny svet je proste nieco co vas nuti hrat hru stale a stale.

+4 Dobré Zlé
ÚŽASNÉ!! hral som všetky časti Assassin´s Creed, ale toto nemôže prekonať ani jedna z nich. Úplne dokonalé, lezenie po stromoch, kombá, arzenál, grafika, lovenie (MEDVEDE :D) a Príbeh s veľkým P

+3 Dobré Zlé
Ubisoft sa prekonal a ani tretia časť nieje na zahodenie :)
Hodnotenie SP :
+Grafika
+Prostredie
+Ozvučenie
+Súboje
+Samozrejme dej
+Hrateľnosť
+Nové námorné bitky
+Zbrane (Tomahawk, Oštep na lane, ...)
+Zmena počasia
+Lovenie zvery , jednoduché stopovanie
+Lezenie po stromoch
+Páčenie zámkov (pekne spravené , jednoduché)
+MP

-Hra sa mi pozdávala kratšia než pri druhom diely
-Uplay
-AI
-HW nároky
-Koniec hry


+3 Dobré Zlé
Takže hra ma prekvapila, samozrejme v dobrom, už asi nemusím hovoríť, že je to super hra, všetko tu už bolo spomenuté, má aj svoje muchy, ale tých je tak málo, že si ich ani nevšimnete ...
Plusy -
- Grafika
- Nový súbojový systém
- Námorné bitky
- Nový engine
- Lovenie zvierat
- Hlavná postava (určite nie je nezaujímavá, ako tu niektorí písali, práve naopak, Connor má charakter a bojuje za slobodu)
- Množstvo nových vzhľadov (zasa som tu našiel jedneho použivateľa, ktorý písal v mínusoch že hráte za ten istý skin, ako v AC1, nie je to pravda, v obchode zo zbraňami sa dajú dokúpiť aj iné vzhľady, dokonca si možete odomknúť aj špeciálne vzhľady splnením niektorých vedľajších úloh)
- Ovládanie (tiež som našiel v mínusoch toho istého používateľa ovládanie, ja si myslím že je omnoho vylepšené a jednoduchšie, už nemusíte držať medzerník, ako v predchádzajúcich dieloch takže asi tak, nič v zlom, ale musel som to spomenúť)
- Príroda, lesy a hlavne tá voľnosť
- Vylepšené animácie a lozenie po budovách, stromoch,skalách ... atď .
- A samozrejme Príbeh s veľkým P
Mínusy - Bugy, a tých je naozaj dosť, občas vedia naštvať, ale aj tak je tá hra takmer dokonalá ...
Takže dávam 95%, určite si to AC III zaslúži, aj napriek pár chybám, ale ak si všimnete tie zmeny oproti predošlým dielom, je vidieť že Ubisoft urobil poriadny kus práce, jednoznačne najlepšie AC v serií

+3 Dobré Zlé
Opět nádherná hra.. Už prostě nevím, co bych měl dál psát, Assassin's Creed nabízí opět spoustu možností, zábavy a všeho možného..

+3 Dobré Zlé
Assassins Creed 3 bola iná ako predošlé 4 diely. Bola iná najmä ovládaním, ale k tomu sa dostaneme časom. Poďme postupne. Príbeh v tejto hre bol zaujímavý, ale nepáčil sa mi tak ako v predošlých dieloch. Grafika bola značne od posledných dielov vylepšená, ale taktiež to znamená vyššie požiadavky, ale dá sa to zvládnuť. Bolo vidieť, že na prepracovaní prostredia si dali tvorci záležať. V hre boli rôzne možnosti, čo sa mi páčilo. Jednou z možností boli boje. Neviem si na ne vytvoriť názor. Na jednu stranu sa mi to páčilo, najmä kvôli vzhľadu. Boje vyzerali viac akčnejšie. Ale na druhú stranu mi chýbalo to staré dobre ovládanie s módom nápadnosti. K tejto hre sú rôzne DLC-čka, čo považujem za veľkú výhodu. Môj záver ku koncu hry bol, že hra mala dačo do seba a koniec dostal hráča do neistoty. Otázka bola jednoduchá. Čo bude ďalej?

+2 Dobré Zlé
Perfektna hra, vsetci uz spomenuly plusy, uz nemam co povedat ale tak predsa :D
Grafika
Suboje
Lode
Connor
Pribeh
Lov

...A mnoho dalsieho proste tato hra uz nepotrebuje komentar ... to treba zazit :D

Minusy - ZIADNE - jednoznacne odporucam kupte si to - stoji to zato ...

+2 Dobré Zlé
Super hra!Výborny príbeh,prostredie,nové možnosti,Design sveta,a to by som mohol ešte písať 2 minúty :).
+Grafika
+Design Sveta
+Pribeh
+Herná doba
+Prostredie
+Nové možnosti
Zlý jazykovia hovoria,že dokonalá hra a hra roku 2012 neexistuje.Ale ja im hovorím,že oni ešte nehrali Assassins Creed 3

+2 Dobré Zlé
S hrou som celkovo spokojný, jediné čo mi mierne prekážalo boli občasné bugy a glitche. Hlavne mi vadilo, že kôň dosť bugoval hlavne na hraniciach.

+2 Dobré Zlé
+Volni priestor
+Bitki
+Bitki na mori
+Vyborne obdobie
+Spravovanie a vedlajsie misie
+Akcie
+Pribeh
+Zaujimava postava
-Ovladanie(Bol som zviknuti z 2)
-Drobe Chybi(Vecinov kone )

++++++++--=90%


+2 Dobré Zlé
100%PaloP
Nesklamal ma ani posledný diel série. Grafika pekná aj ked sa to snazim hrat na min., hrateľnosť dobrá a dejovo super. Dĺžka hry je oproti minulým dielom väčšia, čo je dobre. Hodnotím 100% lebo Assassin's Creed je moja oblubena séria.

+1 Dobré Zlé
Výborna hra skvelá grafika skvelý príbeh a postavy niečo výbore a multiplayer ani nehovorim no skvele všetko takže davam 100%

+1 Dobré Zlé
co by som k tejto hre dodal proste uzasna dava, velike plus vivojarom odviedli kus dobrej prace hre davam 1000 %


+1 Dobré Zlé
90%AiX
Príbeh premakaný ako u Ubi býva zvykom, a po 3 dieloch konečne zmena, graficky je hra spracovaná tiež slušne,na druhú stranu niekoho môže trápiť že hra je oproti prechodziemu dielu podstatne náročnejšia, Kenway dokáže toho trochu viac ako Ezio a niektoré nové vymoženosti fakt zaujmú, prostredie je celkovo pekne spracovane hlavne tie lesy a príroda, no najväčšou fackou pre mňa je ovládanie, fakt nepochopím prečo mali v Ubisofte nutkanie zmeniť zaužívaný koncept ktorý bol zatiaľ vo všetkých dieloch, a nahradiť ho niečim podstatne iným, Kenway si miestami robí naozaj čo chce, hra sa síce ovláda s menej prvkami ako bolo u predchodcov, ale to neznamená že je to lepšie a jednoduchšie...za ovládanie má u mňa hra jedno obrovské mínus

+1 Dobré Zlé
+Grafika
+Dej
+Prepojenie hlavných postáv
+Boje na blízko
+Boje na lodi
+Prepracovanie prostredia
+Reálne historické udalosti (Občianska vojna , Bostonské pitie čaju ..)
+Zmena ročných období
+Obrovský svet
+Minihry , lovenie
+Nové zbrane

A myslím že je tam priestor na konci pre pokračovanie

- nič

Je to proste Ubisoft - zaručená kvalita .

+1 Dobré Zlé
proste BEST veľmi ma to prekvapilo
+grafika
+príbeh
+vedlajšie quisti
+parkour
+les
super hra dohral som ju 2. ale plnú sync som nedokazal :(

+1 Dobré Zlé
Som asi v polovici tejto hry, no myslel som si že to nebude mať dobrú grafiku pretože väčšinou všade písali že to bude grafika niečo ako Brotherhood alebo Revelations, no neje vôbec taká zlá. V tejto hre je toľko možností, čo nemalo napr. Brotherhood a Revelation napr. lesy, ktoré by som hodnotil na 100% je to podla mňa tá najlepšia novinka z hry, les e plný zvierat, konvojov, pytliakov... Ďalšia výhoda je napríklad obdobia zimné a letné. Veľmi dobre je spracované napríklad keď sa brodíte cez vysoký sneh ako naozaj a takto by som mohol pokračovať ešte veľmi dlho, proste je to asi tá najlepšia hra akú som hral, stiahol som ju, ale aj trocha banujem že som si ju nekúpil original, no ale ked uz som v polovici neoplatí sa podla mna kupovat ju originál ale hodlám sa kúpiť si aspon nejakú figurku Connora, aby som mal aj neskôr spomienky na tuto užastnú hru. Hru hodnotím na 99%, pretože nič nieje na 100% dokonalé. Som veľmi rád že UBISOFT vymislela takú skvelú hru ako je Assassins , dúfam že bude pokračovať aj v ďalších dieloch tejto úžasnej hry ...

+1 Dobré Zlé
Nebudem spominat čo bolo spomenuté.
Pre mna životná hra dokonala po všetkých strankach ,dlha,skvele spracovana,proste 100%

+1 Dobré Zlé
Hru som si zakupil a je ozaj super.Co ma prekvapilo je krasne a velmi rozlahle prostredie...Trosku ma mrzi ze hra nema co op mod .

+1 Dobré Zlé
85%NjiS
Nový diel Assassinu ma príjemne prekvapil, ponúka perfektnú grafiku oproti predchodcom, perfektný pútavý príbeh ktorý samozrejme nadväzuje na predošlé časti a hrateľnosti sa nedá vičítať nič.
V príbehu je opäť nový predchodca Conor, ktorý sa prebojuje americkou históriou, v ktorom sa spozná s Waschingtonom, Jefersonom, a iními historickými postavami, kde na konci bude musieť zabiť svojho otca, keďže patrí k templárom. Na druhej strane je tu príbeh Desmonda, ktorý bude cestovať, aby našiel zdroje energie pre otvorenie brány v jaskyni. No zvrtne sa to, keď unesú jeho otca. Desmond sa vydá do Absterga kde ho oslobodí a zabije už známeho doktora Vidica. No na konci, po otvorení brány sa mu zjaví Juno, ktorá ho presvedčí o záchrane sveta, no pre Desmonda to znamená smrť.

Tak isto aj hrateľnosť bola úžasná, nové spôsoby boja, a pridané zvieratá a lov bol spracovaný perfektne.

+Grafika
+Príbeh
+Hrateľnosť
+Atmosféra
+Zvieratá

-Drobné chybičky

+1 Dobré Zlé
AC3 ničím nezaostáva za predchádzajúcimi dielmi a pevne ako maják žiari a stojí za kultúrnum odkazom, ktorý je dominantou celej série. Hlavná postava Connor je typický indián, stojaci za kultúrou a odkazom predkov. Charakter celej hry sa nesie v období Americkej revolúcie ako list unášaný divokou riekou. Postavy, ich charakter a príbeh sú rozohrané ako veľmajsterská šachová partia. Skutočne geniálna, až strhujúca atmosféra plná "medziriadkových" momentov a pri pozornom hraní a plnení misií na 100% dá hráčovi vždy niečo málo extra naviac. AC3 zaslúži 100%. KVALITA A DOKONALOSŤ OD PRVÉHO DIELU.

+1 Dobré Zlé
Na Assassins Creed 3 dávam jednoznačne 100% už len kvôli tomu že je to moja najoblubenejšia hra. Páči sa mi tam všetko:
-grafika
-príbeh
-vedľajšie misie
-obrovsky svet
-bojový režim a triky
-lezenie po stromoch a vylepšené lezenie po strechách
-lodné boje
-dialógy
-viac hrania za desmonda

Samozrejme žiadna hra nieje dokonalá tak som sa musel zmieriť z menšími vadami ako sú:
-bugy
-dĺžka hlavného príbehu (bez vedľajších misií)
-divná povaha hlavného hrdinu

Trochu mi je ľúto že v trojke už skončil Desmondov príbeh ale čo sa dá robiť.



+1 Dobré Zlé
táto hra splnila moje očakávania.Dobré ovládanie,lezenie po stromoch,lov zvierat,luk,palné zbrane.Proste skvelá značko ktorá stále má čo ponúknuť

+1 Dobré Zlé
ASSASSINS CREED 3 prekonala všetky predošle dieli a hlavne nadvezuje dej :D
+Grafika
+Dej
+Prostredie
+Perfekne spracovaná
+Dlhá Kampan
+Techniky
+ovladanie
+prostredie
+divočna
+pekné spracovanie realu z fikciou
+zbrane

Velmi perfekná hra pre každého :D doporučujem


+1 Dobré Zlé
AC 3 je výborná hra s prekrásnym prostredím zasadená do správneho obdobia, kde žiaľ v histórií Briti utrpeli porážku. Tešil som sa na AC 3 hlavne kvôli Americkej revolúcií, nie je moc hier, kde je spracovaná. Najviac som sa tešil na spracovanie z čias Americkej revolúcie a celkom sa im to aj podarilo. Rôzne udalosti, postavy spojené s históriou atď. Príbeh je výborne spracovaný, tu je nádherná ukážka ako by mal príbeh vyzerať jednoducho super a k tomu sa pridáva Americká revolúcia, výborný nápad a výborná hrateľnosť. Nie je to hra na pár hodín, takže si každý príde na svoje. Zbrane sú dobre spracované a s ním aj bojový systém, ktorý ponúka pekné zabitia. Námorné bitky sú dobré, i keď sú až moc arkádové. Rýchlosť lodí je až moc veľká a bitky krátko trvajú. Lode potopíte po pár salvách a väčšinou vybuchli, čo nie je moc úžasné, ale námorné bitky dodávajú tú správnu atmosféru a rozširujú hrateľnosť, aj keď ich je málo, celkovo sa výborne dopĺňajú. Sú aj bugy, ale to prehliadnete, až na to, že AI sa správa niekedy blbo, ale vynahradzuje to hrateľnosť. Hudba je tiež dobrá a k rôznym situáciam sa hodí perfektne. Hra ponúka veľa možností, veľa predmetov, RPG prvky, úžasný príbeh zasadený do prekrásneho prostredia a do Americkej revolúcie, ktorá je v AC 3 najlepšie spracovaná.

+1 Dobré Zlé
Výborná hra strašne pekná grafika, výborne optimalizovaná FPS neskáče, pekné animácie...
Ako plus hodnotím aj to že pridali zvieratá ako psy, mačky a iné tvory.

+1 Dobré Zlé
ubisoft se hodne lepsi jestli bude pokracovat dal a jestli bude watch dogs dobre jako assassin a
far cry 3 tak se mame na co tesit ale hlavne budeme mit co hrat

+1 Dobré Zlé
výborný dej, pekné prostredie,málo bugov,pestrý bojový systém proste to je Assassins Creed 3 a preto si zaslúži 100%

+1 Dobré Zlé
skvela hra pribeh famozni konec mi nasra*i a jinak si mylim zetuhlehru by si mel zahrat kazdy protoze v ni neni skoro zadna chyba

+1 Dobré Zlé
Tretí diel síce pre niekoho nemusí byť nutne ten najlepší, ale je jasne najkrajší, najrozľahlejší a najbohatší Assassin Creed všetkých čias.Naozaj v nádhernom stvárnení sa tu stanete vrahom, politikom, lovcom, bojovníkom, obchodníkom, manažérom, námorníkom a mnohými ďalšími v milióna rozmanitých poslania a úloh, ktorými dôkladne popoženete americký boj za nezávislosť v takmer dokonalom hernom eposu.

+audiovizuál
+nové prostredie a obdobie
+námorné bitky
+vedlajšie úlohy
+zvieratá a lov zvierat

-bugy
-súboje
-pasáže za Desmonda

+1 Dobré Zlé
Riadne dobrá hra grafika je tam riadne pekná hranost super ... išiel na mna voláky zlí
so sekerou zahnal sa na mna blokol som ho a v spomalenosti som dal aby mu zobral sekeru
z rúk potom som ho zas blokol a s E tlačítkom som ho prehodil zatial čo vstával zo zeme
zobral som sekeru stlačil Q natiahol sekeru do vzduchu a šmajc mu do chrbta sekeru nechal som mu ju tam a odišiel som :D pecka hra

+1 Dobré Zlé
+ pekna grafika obliceju, oci a celkove fyzika obleceni a postav
+ vice moznosti pohybu a konecne nove prostredi
+ boj za nezavislost
+ rizeni lode, meneni postav, rozlehly svet, loveni
+ prolinani minulosti a pritomnosti

- nic

0 Dobré Zlé
dějově a graficky pěkně udělané. pár překvapivých momentů. nicméně dle trailerů jsem čekal přeci jen trochu více. děj v předchozích dílech byl přeci jen poutavější a já nevím, takový duchovní, že se člověk vcítil do Ezia. nicméně AC3 není špatnou hrou. za mě 80%

0 Dobré Zlé
Ďalší diel zabijaka, ktorý je tak trocha revoluční, pretože je veľa nového narozdiel od prvého, druhého dielu spolu s Brotherhood a Revolutions, ktoré boli pomerne rovnaké, ale aj tak boli lepšie ako tretí diel, aspoň podľa mňa. Ako veľké plus som bral hranie za Desmonda. na druhej strane mi prišiel pomerne slabí príbeh. V predchadzajúcich častiach proste príbehy viac chytili za srdce !
+ nové možnosti hry
+ lode boli perfektné
+ zbrane
+ scény pri killovaní
+ aj ten lov bol celkom dobrý
- príbeh poslabší
- Connor nie je Ezio
- koniec hry !!

0 Dobré Zlé
Na tento díl si rád vzpomenu stejně tak jak na něho zapomenu. Skvělá hra z průměrným příběhem který neurazí ale ani nějak obzvlášť nezabaví. Začneme klady. Nový engine hry je opravdu luxusní a Assassins creed sérii zase posunul o hodně napřed. Určitě jsem se těšil na příběh v přítomnosti protože třetí díl měl být vyvrcholením celé Assassins creed série. Bohužel aby mohl být svět zachráněn tak se Desmond musí obětovat pro dobro lidstva, což je hodně smutné a mě dokonce i ukápla malá slzička protože Desmond to neměl v průběhu celé série vůbec lehké. Nové akrobatické a parkour schopnosti jsou nyní dosti dobře promakané a velmi reálné za což Ubisoft musím pochválit. Nové lokace jako je třeba New York nebo Boston jsou velké,volné a graficky perfektně zpracované.Celkem je poznat že se nacházíte v Americké revoluci. Bojový systém se změnil od základu a nyní mě potěšil i zklamal. Connor v podání superhrdiny seká do všech jako kdyby to byl poslední boj co ho čeká a nepřátelé si z toho dělají srandu a vydrží i 50 ran do hrudi skrytou čepelí což není ani krapet reálné. Nyní se můžete plavit po moři jako Kapitán Connor který vlastní loď se kterou se vydáváte na výpravy za Templářskými loďmi. No asi dost chvály. Teď jdeme na zápory : Bezesporu hlavní hrdina Connor je ten nejhorší Exemplář hlavní postavy cel

0 Dobré Zlé
Máme tu už 5 pokračovanie populárnej Assasins Creed séria.Na jednej strane treba oceniť že nám autori ponukajú každý rok aspoň jeden diel ale na druhej strane sme toho už trochu prežratý (teda aspoň ja) ono to je v podstate stále to isté.Za veľké + pokladám vlastnú usadlosť,lesné a morské prostredia.Mesta na oplátku už niesu také uchvatné ako na stredovekom blizkom východe či Renesačnom taliánsku.Hlavná dejová línia teiž až tak nezujme a je dosť krátka.Ale aj napriek výhradám si Assasins Creed séria drží vysoký štandard a všetka česť autorom že dakážu každy rok vypustit takú hru,vždy si ju ráda zahrám.

Výhody: Také iste ako pri predošlých + vlastná prepracovaná usadlosť s ukolmy,morské prostredie s loďami a ukolami,les a lov.

Nevýhody: Už je to otrepané,krátka a nie príliš zaujmavá hlavná dejova línia.


0 Dobré Zlé
Hra je veľmi dobrá, síce nie tak ako predchádzajúci diel, ale dobrá. To slabšie hodnotenie je kvôli častému PC freezu, pri hraní tejto hry mi stále zamŕzal PC a musel som ho tvrdo reštartovať, nech som spravil čokoľvek. Ubisoft ma už dlhodobo štve so svojimi optimalizáciami.

0 Dobré Zlé
Vynikajuca hra, hratelnost, grafika...len ten pribeh som nejak asi na zaver nepochopil. Aj postava hlavneho hrdinu my nebola moc sympaticka.

0 Dobré Zlé
Zatiaľ som hru nedohral, a neviem či ju vôbec dohrám. Začiatok bol veru znamenitý, ale keď som sa dostal do tých obrovských prázdnych lesov, kde musíte chodiť po vlastných (kone sú vzácnosť) doslova som zaspával nudou. Potom sa to už zlepšilo, no nemal som chuť ísť ďalej.


0 Dobré Zlé
Najlepšia hra akú som kedy hral, dej je úplne úžasný, škoda že bolo tak málo misií za Haythama ale inač neprekonateľná ;)

0 Dobré Zlé
+ Atmosféra
+ Grafické spracovanie
+ Hudobné spracovanie
+ Príbeh

- Mierne nedostatky v grafike
- Slabá UI Nepriateľa (v skrývaní)

0 Dobré Zlé
Proti předchozímu dílům zklamání
+Dobrý příběh
+grafika
+crafting
+rozlehlá mapa
+herní délka

-kůň se ,,retardovaně" buguje
-debilní lezení:Connor skáče jak sebevrah(při lezení na rozhledny)
-zbytečně těžké souboje kterým se častokrát nevyhnete(pevnosti prakticky nejdou dobýt stelph, je to assassin!!)


0 Dobré Zlé
100%Kikson
Užasná hra aj príbeh. Odporúčam si to zahrať neoľutujete. Okrem príbehu aj bočné úlohy sú v pohode. Musíte vyzkúšať a dúfam že aj ďalšie diely AC budu tak dobré ako je tento

0 Dobré Zlé
Solídne pokračovanie série Assassin's Creed ktoré prináša lepší engine, lepšiu grafiku a nové prostredie. Bohužiaľ hlavný hrdina nie je až tak zábavný a sympatický. Odporúčam zahrať ale na nejaké fanatické hranie to nevidím.

0 Dobré Zlé
Tato hra sa mi páčila čo si tyká hrania a príbehu. Ked som to hral tak som sa niekedy hneval lebo vyliezol tam kde som nechcel aby liezol a myslím že sa to každému stalo. Veľmi nemám čo dodať iba to že je to dobrá hra pre mňa nie až tak lebo ja som skôr fanúšikom RPG a Stratégii.

0 Dobré Zlé
Další lehce stravitelná lekce dějepisu v asasínském podání, tentokrát z éry amerického boje za nezávislost.
+ šplhání po stromech a skalách
+ divočina plná zvěře a různé techniky lovu (i když některé QTE jsou otravné)
+ skvělé a zábavné námořní mise
+ hra nelíčí boj o nezávislost černobíle
+ průzkum podzemí
+ vedlejší mise (hledání pokladů, přepad konvojů, lov, sbírání pírek a almanachů)
+ dobývání anglických pevností, vylepšování panství
+ střídání ročních období
+ vylepšený stealth, tužší boje
+ česká lokalizace
- Desmondova dějová linka v současnosti je neuspokojivá a slouží jen jako pojítko s předchozími díly
- nový hrdina Connor je nudný a bez emocí
- cestování po střechách není díky davům nepřátel tak efektivní
- nevyvážená ekonomika ve hře
- několikastupňová výroba zboží je otrava
- závěrečné nekonečné titulky nejdou přeskočit, přitom po nich lze pokračovat v hraní
- možnost hrát deskové hry mě neoslovila
- občasné grafické bugy (zaseklí a levitující koně apod.)
- zbytečně moc filmových cut scén

0 Dobré Zlé
Zaciatok hry s Haythamom sa mi velmi pacil. Neskor, ked sa hlavnou postavou stava Connor, ma hra prestala bavit a velmi pomaly si znovu ziskavala moju priazen. Ku koncu hry som mal rad uz aj Connora, ale Haytham bol ovela zaujimavejsia postava. Dostojne ukoncenie Desmondovho pribehu.

0 Dobré Zlé
95%eaer
Dokonalá hra, po Mafii 1/2, AC2 asi to najlepšie čo som kedy hral. Kvalitné spracovanie, síce občas ten bug ale verím že patch to virieši. Hra mohla byť dlhšia - 38 hodín hrania a 98% synchonizácie, na dvojke som mal 38,5 a 100%

0 Dobré Zlé
Hra je založená hlavne na príbehu, ktorý vás pravdepodobne úplne strhne. Grafika je fajn, aj ked podla mňa ničím oproti iným novým hrám nevyniká. V hre sú niektoré veci nedomyslené, narazil som aj na pár bugov, ktoré sa však dali predýchať. Aj napriek všetkému čo som tu zlého o tejto hre napísal ma však úplne očarila a zhltol som ju za pár dní. Moje hodnotenie je 85%, 5% dole za (pre mňa) krátky aj keď úchvatný dej, 10% dole za bugy a nedomyslenosť.

0 Dobré Zlé
Je to najlepšia hra aká zatiaľ vznikla!! Už sa nedokážem dočkať štvorky pretože tie námorné bitky sa im fakt poradili, a pokiaľ viem,tak ich chcú pridať aj do asasina 4!!

0 Dobré Zlé

- 10% preto lebo:
Zabijak ktorý dokáže zložiť 3 medvede do 2 minút a dokáže zložiť 16 nepriateľských vojakov do minúty nevie za toho boha preraziť obranu nejakého dilinka ktorý ma zrejme vyššiu hodnosť alebo čo. Naozaj blbosť a nelogickosť v niektorých momentoch ktorá vie pekne vytočiť. Keby sa jednalo o RPG žáner tak by som ani necekol. A možno by to tak bolo lepšie. V predošlých dieloch bola aspoň aká taká výbavička (okrem prvého dielu) ktorá sa dala kúpiť alebo po dokončení dlhšie trvajúceho questu nájsť.

- 10% preto lebo:
Tiež nerozumiem prečo sa hráčovi sprístupnia tie najšťavnatejšie "hračičky" až na konci. Napríklad Altair vzhľad hráč obdrží ako odmenu za 100% synchronizáciu všetkých úloh hlavného príbehu. (to je ešte väčší fail ako niektoré assigmenty v BF3/BF4) Prečo až na konci ? Sa stavím že drvivá väčšina hráčov si aj tak robí vedľajšie úlohy priebežne a zrejme len málokto sa k hre po prejdení hlavného príbehu ešte vráti na viac ako 2-3 hodinky.

- 10% preto lebo:
Hra má katastrofálnu optimalizáciu

+70% za to že je to Assassins Creed na ktorý sa príbehom (a vôbec pointa okolo ktorej sa táto premyslená fikcia "točí") nechytá ani Mass Effect.



0 Dobré Zlé
Skvelá hra. Sága AC je perfektná a zamiloval som si ju už od AC 1 s Altairom. Nebavil ma len Desmond (neprekážala by mi len historická časť) a postava Conora. Chýbal mi Ezio, ale templár Haythem (veľké zvrat počas hry :) ) ho nahradil skvele vymyslenou osobnosťou. Aj napriek týmto nedostatkom je to 100%, pretože neviem či som niekedy hral zaujímavejšiu hru ako sú hry Asassin's Creed. Obávam sa Black Flagu, pretože mňa námorné bitky moc nebavili, ale teším sa na ďalšiu hru zo série AC

0 Dobré Zlé
Plusy:
+ Námorné bitky
+ Grafika
+ od predchádzajúcich častí veľa zmien
+ zmena dennej doby a počasia

Mínusy:
- pasáže za Desmonda sú dosť nudné
- bugy(ktoré vyrieši patch)

0 Dobré Zlé
Úžasná hra s najviac prepracovaným príbehom a ne len hlavným ale aj vedľajším ktorý sa delí na viacero častí - námorné misie, misie usadlosti, misie oslobodenia atď. Tiež je zaujímavé že Ubisoft kompletne pretvoril hru a to v každom bode ale táto skutočnosť prináša aj jeden z tých väčší záporov tejto hry a to sú bugy a tých sa v hre vyskytuje oveľa viac ako v predošlých dieloch.

Plusy:
+ príbeh ( každá časť príbehu má niečo do seba )
+ zvieratá a stopovací systém
+ prepracovaný free-run systém a lezenie ( novinky lezenie po stromoch veľké plus )
+ nový bodovanie na plnú synchronizáciu
+ získavanie assassinov ( ktorý majú svoj príbeh )
+ dobývanie pevností, členstvá v kluboch a zbieranie predmetov
+ ekonomický systém usadlosti ( obchodovanie, vyrábanie predmetov atď.)
+ námorné bitky ( úplná novinka ktorá ma veľmi potešila )

Mínusy:
- oproti ostatným dielom menšia rozmanitosť obchodov
- veľká rozmanitosť zbraní bohužiaľ nevyužitých
- Bugy ( ktorých je oproti ostatným dielom viacej )
- žiadny romantický príbeh :( :D

PS: ak som na niečo zabudol sorry


0 Dobré Zlé
Assassin's creed III - hra na ktorú som sa veľmi dlho tešil. Hra za čala tutoriálom, v ktorom nemáte veľmi voľnosť a navyše je ozaj dlhý ale vôbec to nevadí lebo človeka to naozaj baví a navyše ovládanie sa mierne zmenilo, tak sa vlastne hodil. Hneď po prejdení tutoriálu, ktorý hráme s otcom nášho Connora prichádza prvé nečakané odhalenie a príbeh sa začína a je skutočne pútavý a naozaj som bol rád, že som v Americkom prostredí hral práve za indiána a potešili ma aj dialógy v indiánskom jazyku, čo len zvýraznilo atmosféru. Čo sa grafiky týka, je skutočne nádherná a model šiat ktoré vejú vo vetre je skutočne úchvatný, ale najkrajšia grafika sa ukázala v námorných misíách kde má človek pocit, že je skutočne na mori. Hra vyzerá naozaj krásne ale našiel sa malý nedostatok, po skočení do vody výjdete na breh suchý a to ma dosť sklamalo nakoľko v predchádzajúcich dieloch som sa tešil, že to bolo ošetrené. Trošku ma zamrzelo, že na to, že vlastníte v hre ľoď a máte na nej len asi 10 misií, je to málo, dúfal som že sa na nej bude dať voľne vyplávať na more. Ďaľšia vec čo ma sklamala bolo množstvo drobných bugov a chybyčiek ale snáď to odstránia patchom. Connor ako postava na mňa pôsobil ako trošku neskúsený a naivný mladík a charizmou sa síce nevyrovnal Eziovi z predošlých dielov ale naozaj si ma získal svojim extrémnym zmyslom pre spravodlivosť a svojou dobrotou. Výborná hra

0 Dobré Zlé
Naprosto skvela hra, cekal sem dlouho a vyplatilo se. Vsechno se uz tady reklo, grafika, super, pribeh, hratelnost, engine, mp, velikost mapy, pocasi, soundtrack, proste vsechno, je tam par bugu ale kde nejsou.

+skoro vsechno
-par bugu, a rozdil ovladani mezi SP a MP, kdyz hraju dlouho SP a pak prejdu na MP, dost casto si to pletu nez si zvyknu...a naopak

ale jasnejch 100%, Connor je dobrej nastupce, doufam ze bude este nejaky dil za nej...

0 Dobré Zlé
Ach jaj...začnem tým dobrým. Grafika proste vyzerá skvele. Kampaň hry je dlhá dostatočne, niektoré misie sú proste epické a s geniálnym soundrackom a výbornou výpravou len zlepšujú zážitok z hry. Tak prečo som nedal viac? Od pasáži za Desmonda som určite čakal viac ale ich väčšia časť nieje skoro vôbec nudná. Príbeh je oproti minulým AC lepší ale stále to nieje úplne ono. Oveľa viac ma však trápi otravný hlavný hrdina. Áno je to tak indián Connor nesiaha vtipnému Eziovy a tajomnému Altairovy ani po členky, niekedy proste máte pocit že sa zle rozhodol a vlastne idete proti sebe. A ešte trošku ma sklamali naháňačky...niekto vás odhalí a idú po Vás snáď všetky stráže v meste ale to nieje až také hrozné no dosť mi to znížilo dojem z hrania. Tak potom prečo som nedal menej? Vedľajšie misie sú proste geniálne. Predlžujú hernú dobu a najmä Námorné bitky ktoré sú proste epické. Hľadania pokladu kapitána Kida má tiež proste dostalo. V skratke napriek všetkým záporom sa jedná o jednu z najlepších hier roku ale nemal som také dobrý pocit z hrania ako pri AC2.

0 Dobré Zlé
Je to veľmi dobrá hra zatiaľ ju hrám. Veľmi sa my páči lovenie. Škoda že tam nieje kováč. Som len v 7. sequencii , je to best assassin :) Myslel som si že to bude prepadák a že si to ani nekúpim no veľmi ma to prekvapilo. Mám to na Xbox a ovládanie sa my páči. Preto dávam 99%--- Trošku my to buguje :( :)

0 Dobré Zlé
Takze tuto hru hodnotim velmi vysoko bo neni co vytknut vsetko je super aj dej aj grafika aj hratelnost,pritom som brotherhood a revelations ani nedohral bo boli pre mna uz moc ...ale Assassins Creed 3 je jednoznacne najlepsi diel oplati sa kupit a podporit vyrobcov.

0 Dobré Zlé
Plusy:
+Grafika
+Rychle lezenie po budovach
+Bitky na mori
+Prepracovany bojovy system
+Vela zbrani
+Zaujimavy pribeh
+Lov zvierat

Minusy:
-lagy v Bostone
-trochu vysoke naroky na grafiku

0 Dobré Zlé
Nato že som fan AC-series.. tých 95% je dosť málo.
Ubisoft chcel priniesť niečo nové, niečo čo tu ešte
nebolo, ale ked si to tak vezmeme, jediné čo zme-
nili je ovládanie, ktoré sa mi vobec nepáči,a koho
sa spýtam povie deto.. Aj ked to mohlo byť lepšie,
stále je tam napínavý príbeh, super grafika, dobré
postavy, super scény, fajn videá.

A najväčšie mínus- Desmond..
Zomrel, znemožňujúc za neho v budúcnosti hrať..
Prečo v každej časti sa Desmond stáva škaredší a škaredší?

0 Dobré Zlé
Tak zacnem

dej je velmi dobry

grafika nad priemer

ale to co je najlepsie su krasne detiali a hlavne priroda

vyhrady nie su ziadne

Ubisoft siel do noveho a vydarilo sa

best game 2012

0 Dobré Zlé
Od tejto hry som očakával omnoho viac. Keď som zhliadol trailer tak som myslel, že to bude väčšia pecka, no nevadí. Dúfal som a j v to, že to bude lepšia hra ako AC2, ale to nikdy nebude ani omylom, proste na ten fantasticky príbeh a okolnosti AC2 sa to vôbec nechytá. Hral som to na PC a ovladanie mi tiež nejak nesedelo. Niekedy ani neviete, kde mate isť, nedosmylene veci niektore fakt, alebo to spravili naschval aby umelo predlžili čas hranie, fakt neviem. Obrovské mínus dávam ale tým blbostiam okolo Desmonda a tej atrapy, čo sa tam zjavovala, dosť to pokazilo dojem z hrania.
ALE napriek všetkému, je to jedna z najlepšich hier tohto roku a myslím si, že si zaslúži aspoň tých 85%...

0 Dobré Zlé
Najlepsia hra aku som kedy videl!Hral som len assassins creed 1 a bola to super hra!Takže 100% si tato hra zaslúži!

0 Dobré Zlé
100%Fedo
Je to super hra a aj pekna grafika ale su tam male bugy ktore zvyknu dost prekazat.
+Lov zvierat
+grafika
+namorne bitky
-male bugy
-desmond

0 Dobré Zlé
Ďalšia výborná hra roku 2012/2013. Grafika je úžasná. Misie sú all right :D, ja tejto hre nemám čo vytknúť takéto hry typu Assassins Creed žeriem a dávam 100%

-1 Dobré Zlé
Lepšie než Revelations, aj keď ten koniec si autori mohli odpustiť. Hrateľnosť je stále na vysokej úrovni, pribudli aj nejaké nové prvky (z ktorých asi najvýraznejší je plavba/boj na mori) a ak ste fanúšik, určite neoľutujete. S hlavným hrdinom som sa bohužiaľ akosi nestotožnil, Ezio je Ezio. :)

-1 Dobré Zlé
Asi najnudnejší AC zo všetkých, ani revelations ma tak nenudilo ako toto...proste grafika dobrá, len ten príbeh bolo sklamanie

-2 Dobré Zlé
No tak keď som si stiahol Assassin´s Creed 3 a hral som ju nejaké prvé 4 mesiace tak som si myslel,že lepšiu hru som dovtedy nehral...ale keď potom ako som to prešiel opadla zo mňa tá eufória tak som si to premietol z ostatnými dielmi a už to nebolo ono...Hlavná postava je taký suchý charakter ani raz sa skoro neusmial a vobec mi nesadol...Okolie okolo Bostonu a New Yorku ma tiež moc neoslovilo a neoslovili ma ani tie postavy a určite najhorší a najnudnejší bol začiatok hry...

+grafika
+lov zvery a jej predaj
+zmena počasia (dážď,sneh)

-Hlavná postava Connor (nesadol mi)
-začiatok hry
-hra za Heythama (na začiatku)

Proste Assassin´s Creed 3 som prešiel raz a viac krát by som to asi nevládal prejsť celé...raz stačilo :D


-2 Dobré Zlé
Tak tenhle díl mě moc nebavil..Bylo to zase dobře zpracované i příběh je fajn ale prostě mě to nešlo překousnout...Nebaví mě ta doba ty města se mi nelíbila i když byla dobře udělaná prostě mě nenadchla tolik jako ostatní díly

-2 Dobré Zlé
+grafika
+dej
+realickosť
-ovládatelnost
Zatial asi najlepí assassin. Odporočujem si kúpiť.Je to asi doteraz najlepšia hra ad Ubisoftu.Je tam trochu nemotorné ovládanie ale dá sa na to zvyknúť.



-2 Dobré Zlé
100%Pe-Do
Už jsem toho odehrál ranec ale teprve teď jsem si fakt PC hru užil se vším všudy. Kdy bude Assassin's Creed 4? :DDD

-2 Dobré Zlé
Pre oddanych pribeharov :) Ten kto však čaká zážitok alebo prvky AJ v štýle RPG tak bude sklamany :) na druhej strane mnoho vylepseni oproti predoslim dielom.

-2 Dobré Zlé
Po prvých piatich hodinách hrania som myslel, že to bude blbosť prvej triedy, čím som hral dlhšie tým bola hra lepšia. Občas sa objavili nejaké bugy (podobne ako na dvojke, ale tam sa to vyriešilo updatom), ale to sú len maličkosti. Druhá vec, ktorá mi vadila boli nepriatelia - opíšem situáciu: Čupím v nejakých krikoch a oni pol metra odo mňa a škrabú si hlavy. To by som rozdýchal, keby pritom nehovorili: "Pred chvíľou tu ten divoch bol". Takže k negatívam asi toľko.
Grafika dobrá, skvelá optimalizácia, množstvo zbraní, zaujímavý štýl boja, kvalitný a rozmanitý multiplayer, lovenie zvierat, možnosti v usadlosti (remeselníci, námorné bitky - veľmi sa mi páčili, len ich mohlo byť viac, rozšírenie ekonomického systému, výroba), nové ovládanie mne naopak padlo vhod, pasáže za Desmonda sa mi tiež páčili, príbeh tiež môže byť, avšak oproti Eziovi je Connor naozaj nič, to sa však dalo čakať. Síce som kritizoval to správanie nepriateľov, na druhej strane sa mi zas páčilo ich vyšetrovanie - vidia na zemi pohodenú mušketu už začínajú byť podozrievavý. Taktiež musím spomenúť perfektné spracovanie zmien počasia (zmena oblohy, hmla, dážď, atď.), ale hlavne zimu - stopy vo snehu, sneženie, tlmenie pádov, šmýkanie... fakt bravo. Hracia doba asi 40 hodín (99% hry) čo je o trochu viac než v dvojke, tam však neboli voliteľné ciele.

-2 Dobré Zlé
hra he sice skvelá ale ma svoje chybičky :
námorné bitky su skvele aj niektoré spôsoby boja ale veľa dali odposluchov alebo prenasledovania čo po dlhšej dobe aj prestane baviť a škoda že peniaze sa nedajú zarábať ako u starších assassiniek

-3 Dobré Zlé
Pribeh je nezazivny. Vobec som za celu hru ani len nesucitil s Connorom. hralo sa mi zanho s odporom. Avsak grafikovo je to velmi spickova hra aj ked uz si myslim ,ze to malo 2 skoncit. 3 jedno velke sklamanie oproti ostatnym assassinom

-4 Dobré Zlé
SUPÉÉÉR HRA.Ale umelá inteligencia Bola Trochu zaostalá.Grafika BOOOMBAAAA.skrátka bola to super hra ale zrovna najlepšia nie a BODKA.MOJ NAZOR.

-4 Dobré Zlé
Od tejto hry som ocakaval viac ako som spociatku dostal. Strasne slaby dej, nezazivny, malo prekvapeni, v prostredi sa mi zle orientovalo, Connor tazsie ovladatelny ako Ezio. Tema Americkej revolucie bola u mna velmi nezaujimava, koniec bol slabucky a nepacilo sa mi ako ho natahovali.
Malo arzenalu, ktory sa aj tazsie ovladal. Tie misie na lodi bola riadna p.covina, vobec sa mi nepacilo a uz sa ani tak velmi netesim na Black Flag lebo to s tym piratstvom je riadna nuda kedze nemozem tam toho vela ani robit. Chybali mi tam vselijake variacie konstrukcii budov ako boli v Brotherhood. Napriek tomu grafika celkom dobra ale celkovo to beriem ako zhorsenie.

-4 Dobré Zlé
ako ...:) prešiel som všetkych asasínov dva krat , sustredil som sa na nichdej a všetko okolo toho a boli to užasne hry :) pri revelations už to prestavalo byť ono ale stále to bola super hra no touto trojkou to fakt dorazili ...zmenili štýl boja už len to je čo by som vytkol a kopa iných vecí, je to až príliš jednoduche už to proste ani z daleka nieje asasin tak ako bol na začiatku ...je to obyčajna jednoducha nascriptovana blbosť pre gamblerov a male deti aby to oblo jednoduche ...za tuto časť ..hamba

-5 Dobré Zlé
Plusy:
-Perfektná grafika
-Lov zvierat
-Prostredie
-Zmeny počasia
-Lezenie po stromoch
-Sneh nie je len textúra
-Perfektné námorné bitky
-Viac hrajete za Desmonda
-Soundtrack
-Husté indiánské mená (napr. Ratonhnhaké:ton)

Mínusy:
-Ovládanie na PC (tak to na PC portoch aj býva)
-Grafické bugy

-5 Dobré Zlé
Zatím průběžné hodnocení, ale je to hrůza a sem zvědavej jestli to dohraju, začátek skvělej. Běháte po stromech s lukem na zádech, ale až zjistíte že hlavní postava je arogantní hovado bez úcty k ostatním a jde mu jen o sebe a pomstu...navíc to dětinské samo doléčování, nic moc arzenál...

-5 Dobré Zlé
98%0n3
Podľa mna asi najlepší diel, veľa noviniek a super príbeh
+ Ročné obdobia
+ Connor
+ Kombá
+ Nové Zbrane
+ Príbeh
+ Príroda ( lezenie po stromoch)
+ Lovenie zvierat
+ Plavby na lodiach
a mnoho dalších
- občas nejaký malý bug

ako som už vravel za mna jednoznačne najlepší diel ktorý ma uplne pohltil ;)

-6 Dobré Zlé
Hral som to asi tak 30min a očarila ma ani som
necakal ze tato hra bude takato podarena seria
jedno co my tam vadi to je grafika podlamna
na 2012 je slaba unak super hra!! :D :D :D

-11 Dobré Zlé






10%dobo









80%hujo

98%Enoo




100%joey






100%misor

100%jkb













100%Tomy77








100%Neo87



100%vajcas







100%Scooby






79%Lyra

100%susy

100%msior2

100%Roach









90%Ben




100%simak











100%misor2





100%R4PiD









100%picek














97%B3N

90%Zyo












50%Crew

85%puck























| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |