HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 12614 užívateľov

Hry > Hunting Unlimited 2011 > hodnotenie


Hunting Unlimited 2011

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Hunting Unlimited 2011





Užívateľské hodnotenia - Hunting Unlimited 2011

30 % aj tak neviem či to nie je veľa, táto hra ma s poľovačkou spoloční iba názov :). Graficky je to lepšie spracované ako predchadzajúce, ale čo sa týka hrateľnosti nič moc a ak vôbec neaká je.

+3 Dobré Zlé
Toto je na rok 2010 úplne sprostá hra , zbytočne som to sťahoval , ešte že to malo len 500mb lebo by ma asi roztrhlo keby som to stahoval týždeň a bolo by z toho toto . Grafika o hovne je to ako nakreslené hlavne tie stromy v pozadí a sú to len misie neni tam ani FreeHunt ako v ostatných ale len stojíte na veži a zabíjate vlkov alebo čo vám dajú zabiť , blbosť 1% vôbec za snahu že túto hru vydali ..

+3 Dobré Zlé
Táto hra je úplný blud! Je to hlúposť najvyššieho stupňa! Prosím vás ľudia keď nechcete mať skazený deň tak to vôbec nesťahujte a už vôbec nekupujte!!! Všade píšu že óóó aké je to vynovené, nová grafika--- blud! -Hrateľnosť je vážne nanič a tá grafika je tiež oničom! Toto je počítačová mora!!!!

+3 Dobré Zlé
Tak toto je pre mňa obrovským sklamaním, pretože predošlé Hunt. Unlimited boli celkom fajn. Toto nie len že nič nové neprináša, dokonca by som povedal, že je táto hra ešte omnoho horšia. Horšia v grafike, aj logike. Ak zastrelíte zver, o 3 sekundy zmizne. To už by bol taký problém pre vývojárov, aby tam ostala zver ležať ?Niektoré kvety a kríky sa pohybujú dva metre doľava a doprava - to má asi znamenať, že fúka vietor, hmmmm. Alebo misie typu - stojíte na veži a strieľate vlkov. Neskutočné množstvá vlkov k vám pribiehajú a vy ich strieľate ako myši v sýpke. Alebo stoja vedľa seba dva jelene, jedného skolíte a druhý jeleň tam pri ňom stojí a čumí. Ani sa nezľakne ani neodbehne. Je tam toho viac, po 5-tom leveli som to odinštaloval, škoda času. A perlička na záver - v procese inštalácie vám hra oznámi, že máte vypnúť antiviráky a ochranné programy. Nuž - má to niečo do seba - aj nod32 vie, že táto gebuzina do počítača nepatrí.

+2 Dobré Zlé
Řeknu vám jen tohle,ten co si stáhne nedejbože koupí tuhle hru je pěknej magor,protože tohle je na rok 2010 pohroma nejvyšího kalibru.1% dávam za odvahu tohle vůbec vydat

0 Dobré Zlé
Najhorší diel, len grafika a všetko ostatné je proste v riti, to už nikdy nebude ako to bolo. Koho to baví, je riadny debil a koho nie tak má na to právo a určite jasný dôvod - je to proste blud stereotypný.

0 Dobré Zlé
grafika -
hratelnost -
realnost -
a ostatne tiez
najdebilnejsia hra aku som kedy hral

najstarsi hunting unlimited ma lepsiu grafiku a realnost nez toto

1% totalne na hovno hra nevem naco to vyrabali mali by vyrabat ako doteraz PS:na 2010 hrozne slabe

0 Dobré Zlé
tak tohle bylo odporné !! byla to nejhorší hra co jsem kdy hral . v takom counterovy aspon zabijas teroristov preto lebo su zli ale tuto nie tak obycajne ale tak sadisticky tu zabijas tie nevinne zvierata . hra absolutne nema pointu . o co tu vlastne vobec ide ?? len sa prechadzas po lese a strielas zvierata ktore tebe ani nic neurobili . spojí sa tu zla grafika s malo moznostami a tupim dejom a vznikne zmes ktora patri leda tak do žumpi . a to poradne smradlavej nacpanej hovnami . je to hnusna odporna a sadisticka hra a ja vam hovorim . vyhnete se teto hre . je to hrůza . 10% davam aspon za odvahu dat na trh takto sprostu hru . fuj !

0 Dobré Zlé
Dosť slabé!!
- nereálnosť
- znakovanie po zásahu, dohladávanie..to všetko tu chýba...
- voľnosť...
A preto hrajem 2009
Ak takto chcú pokračovať, tak nech stým radšej skončia...

-1 Dobré Zlé
-
Málo zvierat
Málo zbraní
Moc dlho to nebaví
+
Grafika
Veľa levelov

...

MOJE HODNOTENIE : 65%



-1 Dobré Zlé
Zbytocne davat vela % hodnotenia,ked si chce nekdo tuto hru stahnut,alebo "kupit",tak mu radim,aby usetril cas a peniaze a aby sa na tuto hru vysr**...hra od THQ ...sklamali ma.Grafika na velke ho*** !! zopar zvierat a fakt ...to nabijanie brkovnice a odstrelovaciek...na tom sa nemozem prestat smat xD,neni multiplayer a aj by bol nanic,a este velke MINUS za to,ze to je hra na rok 2011...to uz malo byt take HD ze...a oni sem daju grafiku z crasha bandicoota 1.Aj crash Bandicoot 1 je lepsi nez toto,ale aspon nejake to % dam,za to ze sa "natrapili" xDDDDD

-1 Dobré Zlé
Graficky lepsie ako predchadzajuca verzia, ale v porovnani s datumom aky sa pise dnes je to trapne. vylepsenie oproti predchadzajucej verzii je to ze tu je aj zver na strielanie a nie len bezduche chodenie po trapne graficky spracovanej mape. su tu dokonca aj nejake pusky luky atd ktore si mozte menit. strielate bud v ohrozenych alebo v neohrozenych oblatiach zveri tam je naozaj neurekom ochranari by sa tesili :D po dokonceni hry by boli asi vsetky druhy ohrozene heh:D celkovy dojem--- hmm je to lepsie ako minule ale aj tak na hovno hra nestoji za to si ju kupit.

-5 Dobré Zlé
je to velmi dobra hra uz sa tam musia ziskavat body aby ste ziskavali nove zbrane,musite plnit misie skoda ze sa neda hrat len tak a neni tam tak vela zvierat ale inač ako som uz hovoril je to vinikajuce.


-9 Dobré Zlé

100%ado30


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |