HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 36241 užívateľov

Hry > DiRT 3 > hodnotenie


DiRT 3
80%

Moje hodnotenie - DiRT 3





Recenzie - DiRT 3

Pokračování dotažené k dokonalosti rozšířením vozového parku, uhrančivým audiovizuálem a jízdním modelem, který uspokojí víkendové řidiče i fanoušky nekonečných driftů. Pod vším tím pozlátkem naleštěných kapot se ale nemůžeme zbavit dojmu, že DiRTu docházejí výmluvy... kdo chce kralovat rallye, ten musí nabídnout WRC od A do Z nebo alespoň trochu serióznější kariéru. Nezávazné a bezhlavé vyzobávaní napříč motorsportem zabaví i zasytí. Ale znáte to - s jídlem roste chuť. Příště budeme chtít víc!
DiRT3 patrí k špičke vo svojej triede a Ken Block je právom tvárou tohto freestylového eventu. Codemasters vsadili na vizuálnu atraktívnosť a adrenalínové disciplíny, ktoré v spojení s moderným pojatím pôsobia sviežo. Ak by sa pridalo viac tratí a vyladil ekonomický systém, mali by sme tu neprekonateľný off-road racing, ale ani takto ho nemožno nedoporučiť. Berte ho, kým je ešte horúci.


Užívateľské hodnotenia - DiRT 3

70%eaer
Rovnaké ako DiRT 2 a už celá séria sa mení na jazdu po meste, teraz sa už trocha pokúsili priblížiť k starým dobrým časom, no nevyšlo to na 100 percent. Nové autá neprekvapili a ovládanie zas išlo dolu, spracovanie pre PC zlé na rozdiel od X360. Veľké mínus sú prehnané požiadavky !!

+7 Dobré Zlé
Ak ste fanúšikom rally a vlastníte volant k PC nemáte nadčím váhať.
Grafika šla oproti DiRT 2 dole, ale aspoň to väčšina hráčom uplne v pohode rozbehne.
Ovládatelnosť závisí len od toho, či hráte na kvalitnom volante alebo na klávesnici.
Rozhodne veľým plusom je multiplayer vo forme split screen, a "šantenie" na gymkhane ;)
Pribudlo množstvo nových automobilov, skvelé trate, a hlavne SNEH :).
Jediné mínus je množstvo bugov s nastavovaním ovládania, grafické bugy a podobne.
Celkovo by som DiRT 3 zhodnotil ako podarenú hru, síce s pár bugmy ale hratelnosť to plne vynahradí - 85%


+2 Dobré Zlé
Dobrá hra smenšímy chybyčkami ešte som ju nedohral len tie drifty my nejdu ale musým codemaster pochváliť odviedly dobrú robotu.


+2 Dobré Zlé
podla mna je dirt 3 v pohode hra je tam super grafika a je to dobre spracivane ale tie naroky su prehnane a su tam take miniaturne chybicky ako napr. ked idete po blate a mate zapnute svetla tak pridete do ciela cely zablateny len na tych svetlach nieje ani jedna skvrna a podobne drobne chybicky co ma ale este zarazilo nieze by mi to tak chybalo, tak je to ze nerobite stopi, iba ked spravite smyk alebo tak a to ze robite stopy uz bolo aj v tych prvych collinoch tak neviem preco to nedali aj tu.

+2 Dobré Zlé
Hra mi miestami dáva pocit odfláknutia, je v nej veľa chýb a mnohé sa od predchádzajúceho dielu zmenilo k horšiemu. Osobnosť Dirtu 2 je preč, všetko čím bol výnimočný a tak skvelý. Hra sa chce podobať na iné terajšie závodné hry a obsahuje ich prvky. Tie sa sem však nehodia. Menu vás ničím neočarí, priam naopak sa zhrozíte až uvidíte tie trojuholníky ktoré vás budú sprevádzať celou hrou... Čo sa týka hudby, tak tá je hrozná. Veľa štýlov a len pár pesničiek, ktoré sa k rally naozaj hodia. Grafika je o niečo krajšia ale čakal som oveľa viac, toto je len slabé vylepšenie od jeho predchodcu. Najlepšia vec na celej hre je počasie. V noci na snehu a k tomu ešte sneží, len si to predstavte aká je to nádhera. Bohužiaľ sneh nieje natoľko prepracovaný aby ste si ho naplno užili. Hra je celkovo tmavá a pôsobí nudným dojmom. Celé to mohli zachrániť závody a trate, no výrobcovia sa rozhodli že tu nebude len rally alebo landrush ale dajú sem aj asfaltové okruhy, drifty a niečo zvané Gymkhana. Výsledok si domyslite... Čakal som aspoň tak dobrú hru ako bol Dirt 2, no začína sa to približovať k Need for Speed. Teraz nemyslím ich hry ale ich politiku.

+1 Dobré Zlé
Po skvělém DiRTu 2 přichází ještě lepší DiRT 3. Konečně návrat k starým, dobrým rallye závodům. Grafika je opět velice krásná a menu se mi líbí více než karavan ze dvojky. Gymkhana také není k zahození.

0 Dobré Zlé
100%Enriko
je to pecka hra hram to na plnych pozadavkach my PC : procesor : intel core i3 2,93 ghz grafika : gtx 250 ram 2g,win7 mam proti tejto hre len 2 vyhrady a to su mohla tam bit vecsi damage a viac sa tam mohlo zaspinit auto ako v DiRT 2 v malasii

0 Dobré Zlé
Myslím, že táto hra za moc nestojí. Zahral som necelý 1. závod a zistil som, že táto hra ma baviť nebude. Čo ma najviac sklamalo bolo to, že ovládanie bolo príliš citlivé a nepomohlo ani nastavovanie mŕtvej zóny. Inak, grafika je celkom podarená, ale na to, že dnes už má veľa hier podobnú musím povedať, že to je tiež pomerne slabé. Asi ma za to všetci zhodia, ale hra FIA: WRC bla, bla, bla ...ma bavila viac. Sorry, Codemasters...někdy příště...

0 Dobré Zlé
Grafika-100.Zvuk-100.Ovladanie-90.Značky Auta-90.Kariera-90.Trate-100.škoda že neny Rally kariera Zabudlo sa ako sa začina kariera.Sadnem sy N1-N4-N7.Až tak postupujen do WRC. Už sa nato zabudlo.

0 Dobré Zlé
Hra má čo ponúknuť v grafike a fyzike, ovládanie aj bez ABS a ostatných je hrozné a dobre autá už úplne vymizli, žiadne pokroky v okolí, až na viac tratí. WRC mi chýba a vidno ,že si na hre nedali záležať.

0 Dobré Zlé
100%bobi
je to dobra HRA s vybornougrafikou.odporucam kazdemu kto ma rad zavody.mna dost zaujala a aj sa oplati za tu cenu



0 Dobré Zlé
najlepsie spravena rallye hra ktoru som doteraz hral. perfektne ovladanie grafika detaily a vyber aut. niekedy mi vadili zavody v ktorych sa vyziva Ken Block ale dalo sa to zvladnut. WRC a ostatne sracky sa mozu schovat...

0 Dobré Zlé
Priznám sa že Rally moc nie som skôr ilegálne závodu typu Underground alebo Most Wanted ale táto hra ma celkom zaujala ja keď je to Rally.Hlavne prekrásne prostredia a grafika boli doménou tej to hry a tiež vyvážene riadenie aut (ani nie príliš Arkádove a ani nie príliš realístické).

Výhody: Prekrásne spracované prostredia a grafika,vyvážené riadenie,množstvo rôznych aut.

Nevýhody: Jednotvárnosť a stereotypnosť celej hry,extrémne dlhé loadingi,celej hre chýba nejaký koncept proste si len vyberiete auto a trať a jazdíte to je celý systém hry.

Dávam 80%.

0 Dobré Zlé
celkem povedená gameska, jen mi tam chybí trošku to klasické rallye s opravami auta. nemůžu říct, že se mi hra nelíbí, podle mě je dobře zpracovaná a Gymkhana je cool. nicméně opakovanst závodů celkem přestane bavit a stává se ohraným. další díl pokračování vypadá celkem slibně.

0 Dobré Zlé
Túto hru som si veľmi obľúbil, je to zatial najlepšia séria hry Dirt. Na Dirt 3 sa mi páči :
+Grafika pekne spravená
+ Dej hry
+ Prostredie
+ Autá
+ A samozrejme zážitok z hry
Milovníkom rallye hier, túto hru veľmi odporúčam. XD (najkrajšia je keď máte všetko na high detailoch).

0 Dobré Zlé
-: Gymhkhana, počet tratí, slabé možnosti nastavenia vozidiel, systém reputácie, menu, zloženie súťaží
+: grafika, audio, HW nároky, efekty, herná doba, zábava, atmosféra, pocit z jazdy, trate a destinácie, Flashback, multiplayer, automobily a ich jazdné vlastnosti, herná módy, diváci, umelá inteligencia
Verdikt: Nie si priaznivec totálnej simulácie alebo naopak bezhlavej arkádovosti? Práve DiRT 3 by mohol byť riešením, pretože sa snaží skĺbiť tieto dva odlišné póly jazdy. Možno konštatovať, že sa jedná o úspešnú snahu. Množstvo aut rôznych kategórií možno popreháňať však po malom počte tratí, čo je charakteristické pre hry od Codemasters. Naopak ich detailnosť a rôznorodosť to dokáže vynahradiť. To isté platí o módoch hry, no nie každému môže vyhovovať zloženie súťaží z rôznych typov pretekov. K tomu treba prirátať povinnú Gymkhanu. Prečo? Späť k pozitívam. Pocit z jazdy je skvelý, k čomu prispieva aj audiovizuálna stránka hry. Prekvapivo HW nároky nediskvalifikujú ani staršie PC. Ďalším plusom je multiplayer, v ktorom možno nájsť množstvo hráčov a odjazdiť nekonečno kôl plných zábavy. DiRT 3 sa síce uberá iným smerom ako jeho starší predchodcovia a ak by sa zbavil spomenutých nedostatkov, tak by výsledok bol o niečo lepší.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Takže moje prvé pocity pri tejto hre boli skvelé. DiRT 3 je najlepšie rally hra v súčasnom hernom svete. Prostredie, autá, počasie aj tí ľudia pri trati sú výborný. Ale je tam aj pár mínusom ako napr. interiér áut - vôbec si stým nedali prácu, vo všetkých autách je skoro všetko isté čiže tu odčítavam 5%. Potom aj kariéra je trochu nudná, mohli tam aj niečo lepšie dosadiť čiže - 5%. Ešte by som povedal že to ovládanie v "Gymkhana" je dosť ťažké, tam by to mohli trocha vylepšiť, ale to pre mňa nieje až taká chyba, lebo ja to veľmi nehrajem ("Gymkhana") . Ale inak som od tej hry očakával troška viac. Ale v konečnom dôsledku ma to baví a je to fakt dobrá hra. A dúfam že bude ešte ďalších dielov DiRTu a už sa nato teším. A tak tejto hre dávam veľmi pekných 90%.

-1 Dobré Zlé
THE best game forever , zatial som nenasiel nič čo by malo negatívny vplyv na moje hodnotenie :), porste doteraz najlepšie race game ,množstvo obtiažností a rozne druhy trati a vozidiel .

-1 Dobré Zlé
Neveril som žeby ma mohol DiRT ešte nejako prekvapiť, no stalo sa tak. Oproti predchádzajúcim dielom je oveľa zábavnejší, ponúka kvalitný zážitok z pretekania a len tak rýchlo neunudí. Grafické spracovanie je parádne. Takisto počasie je vynikajúco spracované, terén, trate a hlavne konečne je tu aj sneh. A ovládateľnosť je tiež taká aká má byť. Jedine to trojuholníkové menu nemuselo byť, ale čo už. Každopádne môžem DiRT3 odporučiť, momentálne ani lepšie rally závody ako je DiRT3 na hernom trhu nemáme.

-1 Dobré Zlé
Hra je podla mna dost dobra. Pekne menu, grafika, auta, trate a hlavne Gymkhana :D. Tuto hru som ocakaval a niesom sklamany.

-1 Dobré Zlé
80% percent len preto že sa dá dobre zabaviť pri multiplayeri:)
inak celkvo by som odporučil radšej Dirt 2 - celkovo vo všetkých stránkach je lepšia

+multiplayer
grafika
soundtrack

- ovládanie
HW nároky (grafika je horšia jak v Dirt 2,keď nie je naplno)

celkovo sa viac zabaví pri Dirt 2

-1 Dobré Zlé
Hra ma totiž dosť sklamala myslel som že to bude super pred 1 týždňom som hu sťahoval jedna základná chyba neviem či ste ju mali aj vy ale mne sa nedal vytvoriť OFFLINE účet tak som si musel sťiahnuť save to pol 1.mínus ale potom ma dosť sklamalo málo máp GYMKHANA neviem ako vy ale viac ako 85% si nezaslúži

-1 Dobré Zlé
Tato hra ma moc neoslovila , ovladanie take iste ako v Grid-e , no proste CODEMASTER , grafika je naslusnej urovni , ako kazda hra roku 2010-2011 , Tá hra ma skor nudila ako bavila , no ma svoje - , +



-1 Dobré Zlé
Neviem čo mám povedať ale táto hra sa mi voláko nevidí proste ovládanie auta sa ešte dá zniesť ale potom tá fyzika v hre keď máte pohľad z volantu tak to je strašné divne to trasie aj celé auto sa tak divne pohybuje v dirt 2 to bolo pekne urobené zase v dirt 3 sa mi zdá že je krajšia grafika okolia a tie zvuky v hre no to je asi najväčšia katastrofa to ako keby bolo len dáko divne odkopírované z dirt 2 tie kamienky popri aute to je úplne o ničom to tam ani radšej nemali dávať a to sú len prvé dojmi z hry ale tak za zmienku tá hra isto stojí !!

-2 Dobré Zlé
nič moc umňa ..
- grafika trošku nadpriemer
- menu nahovno
- prepracovanosť chyba
- zvuky naprd
- auta dizajn
- nudne jazdy

taky lepsi stred ..65-70 %

-2 Dobré Zlé
Od hry som očakával veľa, ale sklamala ma. Ovládanie hrozné, po vypnutí ABS ešte nerealistickejšie a grafika naozaj jediné plus. Doslova "DIRT" závody vymizli a autá prestávajú byť "dirty", terén proste zaostáva za jazdou na asfaltke. Nové autá sú prispôsobené pevnej zemi pod gumami a celkové prostredie, je graficky dobré, no vychodené - veľmi bežné.

-2 Dobré Zlé
Tak. Od tejto hry som čakal oveľa viac. Je tu síce lepšie prostredie okolo trate ,ale to trojuholníkové menu, hudba,... ma sklamala.

-2 Dobré Zlé
S mojho pohladu tato hra si velke hodnotenie nezasluzi ovladanie ako bolo spomenute kleslo dole zacina sa to pomaly tahat zase ku dirt 1 ked to takto pojde dalej budeme tu mat zase ovladanie nanic uplne by tam stacilo ovladanie s dirt 2 to bolo nieco super sice aj ked ta grafika upravuje trocha ten zazitok ktory ovladanie skazuje ale umna to ma len 50% nevzalo ma to nejak extra prva jazda a uz som si povedal ze to neni dirt co som ocakaval skoda no snad bude dalsie ked vlastne bude lepsie

-2 Dobré Zlé
Dočkali sme sa. DiRT 3 prišiel a doniesol spolu zo sebou neskutočný pôžitok z pretekania. Samozrejme, po prvej jazde som ako asi každý z nás nadával na jazdný model, že je neskutočne citlivý a až nebezpečne podobný tomu z DiRT 1-ky, ale všetko som vyriešil veľmi jednoducho. Vypol som ABS a všetky podobné serepetičky a hneď to dostalo ten poriadny švih. Grafika je opäť zvládnutá na výbornú, model poškodenia je úchvatný a vozový park je pestrejší než v DiRT 2-ke. Taktiež ma teší zmiznutie pocitu americkej hry, aj keď Block na vás pozerá doslova z každej zatáčky :). Gymkhanu beriem ako príjemné spestrenie hry. Čo mi však vadí je chýbajúca WRC licencia. Mať ju tak hre dávam takmer najvyššie hodnotenie. No i bez nej to je bezkonkurenčná hra z prostredia špiny, úzkych zákrut a nekonečných skokov. Neostáva mi nič iné, len túto hru každému rally-nadšencovi vrelo odporučiť. Pretekaniu zdar :).

-2 Dobré Zlé
70%Dado
DiRT 3 sa po druhom diele opäť vracia k vernejšiemu zobrazeniu sveta rally závodov a robí to skutočne veľkolepo. To najdôležitejšie, preteky, sú ešte viac adrenalínové a zábavné, grafické spracovanie položené na novom engine ešte krajšie, rozmanitosť áut obrovská, zvuková stránka hry takisto veľmi kvalitná. Osobitným plusom je tzv. Gymkhana, adrenalínové free-style disciplína preslávená najmä Kenom Blockom. Bohužiaľ hra však okrem skvelého zážitku zo samotného jazdenia prináša aj niekoľko záporov, ktoré dojem z hry kazia. V prvom rade je to jednotvárna a po čase stereotypná kariéra, na ktorej si autori skutočne nedali veľmi záležať. Rovnako ani trate, čo ako je ich výber rozmanitý, nie sú pre skutočných hardcore hráčov prakticky žiadnou výzvou a ich nástrahy čoskoro bude hráč poznať naspamäť. Mňa osobne navyše iritovali aj nudné vysvetlivky, ktoré sa často opakovali a dlhé, skutočne dlhé loadingy. Toto nie sú neduhy, ktoré by som mohol prižmúrením očí akože ignorovať a nemeniť hodnotenie, sú to mínusy, ktoré hráčom jednoducho pôjdu na nervy a keď si zoberiem do úvahy aj fakt, že DiRT 2 ma bavil oveľa viac, musím ísť s hodnotením ešte nižšie ako pri spomínanom predchodcovi.

-2 Dobré Zlé
100%papes
no na tuto hru som sa neskutocne tesil a splnila moje ocakavania proste skvele prostredie od snehu az po cesty skvela grafika, ako pisu niektory ze ovladanie kleslo podla mna vobec nie. Je to na tej istej ciare alebo este lepsie ovladanie by som povedal proste odporucam kupit proste super hra asi najlepsa arkada aku som kedy hral.Need for speed Shift 2 sa moze schovat!!

-3 Dobré Zlé



100%b.malo





75%dvC









80%Ben








100%misor

100%Tomy77

90%Fedo

100%hbk295



























100%misor2










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |