HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 6225 užívateľov

Hry > Battlefield Play4Free > hodnotenie


Battlefield Play4Free
67%

Moje hodnotenie - Battlefield Play4Free





Recenzie - Battlefield Play4Free

Battlefield Play4Free si bere to nejlepší z Battlefield 2 i Bad Company 2, a je zadarmo. Pokud si však ceníte více času než peněz, lze ho zaručeně strávit v lepších multiplayerových hrách.


Užívateľské hodnotenia - Battlefield Play4Free

Je to veľmi dobrá hra pre tých ktorým ide COD MW3 na max ale seká im všedko ostatné.
Dám plusy:
-grafika (veď to je "internetová hra") kuknite napriklad quake live.
-zvuk
-technika
-skoro zadarmo
a podobne.
Mínusi:
-Kupovanie oblečka a zbraní
-Ping a malé bugy
Skvelá hra.


+5 Dobré Zlé
Nevem co tu ohovarate hrali ste ho niekedy viac ako mesiac ?? Tak po mesiaci zavislačenia sem pridite a napíšte komentár. Toto je najlepsia hra pre kompy ktore nestihaju Bf3 alebo Mw3. Upravili to tak, že si už mozete kupovat zbrane na vzdy za preniaze ktore si tam zarobite. A teras ked si zalozite nevy ucet tak dostanete 20000 C. Sice malo map ale aj tak je to ok. Davam 90 % a komu sa to nepaci tak nech si tu hru aspon skusi nie ze sa pozre iba na web stranku a povie si ze nuda.

+3 Dobré Zlé
94%Ampo
Skvelá hra, na ktorej oceňujem najmä fakt, že nepotrebujete originál, pretože je free. To znamená, že sa bez problémov napojíte na všetky oficiálne servere. Hráčov je vždy plno, takže sa nebojte, že by nebolo s kým hrať. Navyše vývojári do hry pravidelne pridávajú novinky v podobe zbraní, máp a pod. Expíte si levely a nemusíte sa báť, že o ne prídete, všetko je totiž uložené na nete.

+3 Dobré Zlé
Super hra . BFP4F veľmi zaujme hlavne tým že je FREE . Upgradeovanie zbraní , ovládanie vozidiel , stíhačiek , tankov , vrtuľníkov veľmi poteší :) Časom máte nové zbrane ktoré sa vám odomknú za nový level , lenže stoja veľa kreditov aby ste ju vlastnili navždy alebo si ju môžete kúpiť na 1 deň :) Samozrejme tý čo chcú iné uniformy tak si musia kúpiť 2 000 BF points za 2 eurá , alebo za inú sumu iný počet BF points . Časom stereotypné , málo postáv , troškičku slabá grafika (ale nezabudnite , je to FREE takže nemožete očakávať FROSTBITE 2) xDD

+3 Dobré Zlé
Tak čo sa mňa týka, tak hodnotím to veľmi kladne. Tento BF je veľmi zábavný, obsahuje prvky BF2 aj BC2. Grafika je celkom pekná. Čo sa mi veľmi páči je neobmedzená akcia, ktorú hra ponúka a to vďaka množstvu hráčov. Pri hraní sa ani chvíľu nenudíte, stále máte koho strieľať. Ďalším plusom je získavanie expov a zvyšovanie ranku. Dosiahnutím stále nového ranku si môžete vylepšovať svoje skilly. Za vaše úspechy v hre získavate peniaze, za ktoré si potom môžete kupovať zbrane. Za špeciálne peniaze si môžete kupovať aj nové oblečenie, ale za tieto peniaze si musíte zaplatiť skutočnými peniazmi. A viete čo je na tejto hre najlepšie? Cena:)



+3 Dobré Zlé
Osobne si myslím o tejto hre je: Je dobré že takáto hra je zadarmo, nechápem prečo by to malo biť za peniaze, hra sa furt zlepšuje a zlepšuje furt nové mapy, a mnoho ďalších vecí a požiadavky sú úplne pohode nevidím v tom nič extra zvládne to aj menej výkonný počítač, je to pohode .. jediné čo ma trošku sklamalo je grafika.. takže grafike by som dal asi takých 6 z 10 bodov.. :-)

+2 Dobré Zlé
Táto hra ma asi bavila pred rokom vtedy som si tam kúpil aj pár zbraní ale teraz je to Hrôza. Na polovicu svojich zbraní som si musel pokupovať nejaké sprostosti! Ako keby im nestačilo že som za to zaplatil ešte budú od teba peniaze pchať. To malo za následok zníženie munície v mojej obľúbenej zbrani o 6 nábojov. No už som to dáko rozdýchal a začal hrať a zase ma čaká prekvapenie. Po prvej hre som mal skóre asi 1/8 ale hovoril som si že mi chýba tréning. Po asi 5 hrách som mal 2/8 no ďakujem pekne keď pred rokom som mával 5/3-2. Zistil som v čom je chyba keď na mňa nepriateľ strieľal ja som vôbec nevidel odkiaľ tak som sa potom aj prestal čudovať keď ma nepriateľ dal 3x s devinou. Skúšal som všetko nastavenia,grafiku a tá grafika tá je ako z roku 2004 ale hlavne že načítava sa ako z roku 2015. Táto hra je strašná. Aj keď je to Play 4 Free stále su platí aj Pay 2 Win. Vôbec neodporúčam!

+1 Dobré Zlé
+Vozidla
+Velke Mapy
+Uzastne multiplayer boje

-grafika
-otrasna fyzika postav
-ping,a par chyb

Ale Kazdy fanusik hier Battlefield by si ju mal určite vykúšat.

+1 Dobré Zlé
Keby žijeme v poctivom svete kde si každý jeden človek kupuje hry tak by bola táto free verzia Battlefieldu určite vysoko cenená. No vzhľadom na to že nepoznám človeka ktorý by si hry nesťahoval, nevidím dôvod prečo by ma niekto zabíjať čas s tou hlúposťou. Grafiku to má nesmierne príšernú, hrateľnosť suchú a hráčov málo. Ak si chcet zahrať poriadnu online FPS tak si kúpte / stiahnite radšej starší a omnoho lepší Battlefield 2.

+1 Dobré Zlé
hra me docela dost baví akorat je na nic ze si vsechno musite kupovat za realne penize
ale kdyz je to hra volne ke stazení tak z toho tvůrci taky neco musí mít

+1 Dobré Zlé
Hrám bfp4f ta hra neni zla dobra grafika dobre zbrane len sa mi nelubi že za oblečenie musíme platiť eura alebo aj zbrane môžme aj zarobiť na zbraň ale aj dať práve peniaze to sa mi na tej hre nelubi a terás len keť mam len 13 rokov zatínam ohodnocovať hry budem skusať som pocitacovy maniak aj keť som dyslektik ale viem sa opraviť musíte mat trpezlivosť v tejto hre.

+1 Dobré Zlé
Nie vzdy je rozhodujuca grafika ale hratelnost a to je podstatne ma to dake chybicky ale da sa to prezit mna to bavi a chvilu mi trvalo sa zorietovat ale potom to slo ok a dalsiavec je ze hrate proti cloveku a nie dakej tupej ui

+1 Dobré Zlé
"Worst. Game. Ever."

+ celkem pekna grafika

- hrozne ovladani
- zasekane (mam rychly PC)
- battlefieldu se to moc nepodoba
- dlouho se stahuje
- neni UPLNE od EA
- nemozne se pripojit na urcity server
- neni singleplayer
- osobne pro mne hnusne mapy

Tato hra mě upřímně velice zklamala a proto 10% a uninstall. :(

0 Dobré Zlé
Battlefiled Play4Free je stred medzi Battlefield 2 a Bad Company 2.Hra, má multiplayer odfláknutý.Hra, nieje taká rozsiahla ako 2 alebo BC2.

0 Dobré Zlé
20%S3aF
Každá hra zo série strielačiek (!kvalitných! strielačiek, okrem CoD) má aj svoju free verziu (znamená download and play). Ale nikdy to nie je také, ako full hra. Battlefield P4F bola jedna z najhorších BFiek, je to vlastne prerobený Battlefield 2 + pridané nejaké mapky. Hra nedisponuje najlepšou grafikou, ani hrateľnosťou... Keď si chcete kúpiť zbraň, musíte si, samozrejme, zaplatiť €urami, čo je dosť blbé, keď sa to volá FREE. Ale aj tak si myslím, že sa s tou hrou dá zabaviť, aj keď len nachvíľu, lebo kto má väčší level (tým pádom viac bodov) má aj lepšiu zbraň, a už nemusí mať ani skill, aby vás v bojoch porazil.

0 Dobré Zlé
Battlefield P4F je dobré v tom že si tam môže každy upravit charakter podľa seba.
Zle je to ze sa to spušťa len cez net, nadá sa tam ľahnuť a že na každu úpravu si treba kúpit F-čka ktore si musite zaplatiť, či SMS alebo inak, aj ked bol uz jeden update a kazdy den si mozete zobrat jednu kartu z osmich. na kazdej karte je nieco bud na jeden den alebo sedem dni alebo navzdy, a mozete vihrat bud zbran alebo oblecenie alebo booster na crediti na jeden, 30 alebo 180 dni.

0 Dobré Zlé
+Grafika
+Zvuky
-Nuda a stereotyp
-Chýba Single player
Hra ma bavila asi tak 3 dni no potom rýchlo Uninstall.

-1 Dobré Zlé
toto battlefield je najhorsi omg zabijanie casu grafika je na hovno nic nove to radsej battlefield 1942 alebo si pockam battlefield 4 to je vsetko

-2 Dobré Zlé
Battlefield Play4Free neberem ako umelecké dielo EA, ale ako srandu a zábavu pre fanúšikov dielov Battlefield. Hra disponuje síce priemerne zlou grafikou, slabým ovládaním hlavne pri streľbe ale berme ohľad na to, že je to hra ZADARMO voľne stiahnuteľná z netu a každý hráč špecializovaný na akčné hry sa ňou pobaví. EA nám osladilo čakanie na Battlefield 3 :) ale ako úspešný diel to nepovažujem, berem to ako prepadák ale za všetko hovorí asi ten názov: Battlefield Play4Free

-4 Dobré Zlé
Je to dobré až na bugy. Ale je to Free, tak čo chcete. Dobrá hra celkom sranda.
Plusom je aj multiplayer zvuky sú fajn a hudba, možnosť upravenia postavy atd.

-5 Dobré Zlé
39%bfko
Tak tato hra ma velmi neprekvapila ale dost som čakal na beta kluč a ked už vyšla a bol ten trailer tak som si myslel že to bude super pekne efekty,grafika,stabilita vo fullscreen a bla bla bla ale nič nebolo bolo len sklamanie ale dost som ju hral ked som dostal beta key ale to je minulost a 39% si bohato zasluži :-D.

-6 Dobré Zlé
Strašné, práve som dohral CoD7:BO a ten je minimálne 80× lepší ako toto BFP4F. Neviem čím sa to deje, ale keď na jeseň nebudem mať riadny BF3, tak asi končím s BF1 aj BF2 aj ostatnými.

-8 Dobré Zlé
preboha horsiu hru uz ea nemohli vymyslieť otrasna grafika poziadavky mam 2x lepsie ako su na hre a laguje je tam malo map anebavi ma to tiez preto lebo zbran nastalo len za eura

-11 Dobré Zlé
Táto hra má ešte horšiu garfiku ako BF2 a BF2 je s roku 2005 a nie s roku 2011 pre boha. JE TO STRASNE ODFLAKNUTA HRA... Je to proste KOKOTI...

-11 Dobré Zlé
Taká lamacká hra vobec sa mi nepáči- na plnej grafike mi blbnu textury,laguje to,(pritom PC mam silné a net 5 MB za sec) proste nepodarená hra aj ked chválim prvky z BTF BC 2

-11 Dobré Zlé
Keby to vyslo 1 aprila tak sa nad tym aj zasmejem
Toto ea nemoze mysliet vazne

Battlefield 1942 bol na tom ovela lepsie

-Otrasna grafika
-Zabugovane
-Absulotne nerealne
-Tanky maju horsi dostrel ako maly v 1vojne
-Graficke modely a pohyby

+
Online

-14 Dobré Zlé
















100%sekin



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |