HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 50947 užívateľov

Hry > Grand Theft Auto V > hodnotenie


Grand Theft Auto V
95%

Moje hodnotenie - Grand Theft Auto V





Recenzie - Grand Theft Auto V

Celkovo je GTA V veľmi kvalitný produkt a dokazuje to aj v novej verzii. Ako hrateľnosťou, tak aj technologicky exceluje a keby neboli problémy s inštaláciou, Rockstar by mal vydanie hry na jednotku. Tak či tak, PC verzia ponúka definitívnu verziu hry so všetkým, čo k nej patrí. A teda s masívnou kampaňou, ktorá vám potrvá aj 30 hodín, ďalšie desiatky hodín vo vedľajších úlohách, rozsiahly GTA Online mód, s množstvom možností a aj Heist s kooperačnými úlohami. Nakoniec je tu aj novinka pre kreatívnych hráčov, a to video editor, kde si môžete vytvoriť vlastné videá. Jediné, čo už teraz hre ešte chýba, sú módy, ktoré budú postupne vychádzať a vyzerá to tak, že už aj Rockstar sa konečne chystá k vydaniu príbehových rozšírení hry.
Grand Theft Auto V je v PC verzi tou nejnašlapanější verzí epického kriminálního dobrodružství. Skvělá optimalizace a patřičně přizpůsobené ovládání dokazují, že kvalitní konverze ještě nevymřely.


Video recenzie - Grand Theft Auto V

Videorecenzia - Sector.sk


Videorecenzia - Games.cz




Užívateľské hodnotenia - Grand Theft Auto V

nulove hodnotenia su teraz v mode a navyse su tu uplne tolerovane tak si aj ja jedno pridam administrator by sa mohol prebudit

+2 Dobré Zlé
50%TsJK
Dlho očakávané pokračovanie série, ktoré nám toho veľa prinieslo ale oproti predošlým dielom série zasa vzalo.

----[ PLUS+ ]----
Skvelá grafika, LS mesto a jeho nekonečné možnosti, misie, Online ( o ktorý sa autori stále starajú, aktualizujú ), zvieratá, správanie botov AI, akčnosť, vozidlá, R* editor a dĺhe hodiny zábavy, ktoré rozhodne neomrzia.

----[ MINUS - ]----
HW nároky ( klamstvo od R* - kam tým mierili ?! ), ak si chcete užiť hru na úplne maximum, je potreba min. 8 GB grafická karta ( inak postačí v pohode 6gb ), takže nech R* neod*báva :-) + špatná optimalizácia hry ( na slabých detailoch to moc necítiť ), zabezpečenie ONLINE proti cheaterom a móderom, v ONLINE chýbajú zvieratá ( čo je na jednu stranu škoda na druhú proste R* )

Uvidíme časom ako sa ešte R* so svojou GTA V pohraje a ako ho dovedie ( ak vôbec ) k dokonalosti ktorú si táto hra zaslúži.

+2 Dobré Zlé
Perfektne prepracovany svet kazi stupidne urobeny pribeh. Vobec mi nesadol, posobil dost umelo a v porovnani s GTA 4 je to znacny krok naspat. Hra je vsak vyborne optimalizovana, ponuka omnoho viac moznosti ako predchodca a vsetko by bolo dokonale az na ten okolo postav.

+2 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

+2 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


+2 Dobré Zlé
Zas mi ten k*kot zmazal recenziu. Hra je o nicom, kto chce moze za nu vyhodit tie prachy. Potom olutuje, ze si mohol kupit radsej nieco uzitocenjsie. Takze pekne upiratit.

+1 Dobré Zlé
No cakal som viac. Ak to mam porovnat s gta4 tak 4ka mala viacej moznosti ako 5ka az na ten tunning co v gta 4 nebol mapa onicom strasne mala iba los santos? a kde su las venturas a san fiero ?
Pribeh tak isto niako ma nechytal a zbrane ani nekomentujem ci strielam z uzika alebo akacka stale mam pocit ze mam iba jednu a to istu zbran. a nakoniec outfiti a hairstyli takisto pre kazdu postavu zopar bludov a oblecenie ? mal som pocit ako keby bolo vsetko rovnake len s inou farbou.
Za tu cenu to ani nestoji to si radsej kupim saints row 3 .

+1 Dobré Zlé
Já som hru hral a nebola až taka [naj] ako sme si mysleli.Bohužial nič moc toho nového neprinieslo,grafika je síce fajn ale hra trpí stereotypom proste gangster,ženy,kradnutie to už bolo asi 100 krat v nejakej hre :(
+Grafika
+Zbrane
+Mesto
-Stereotyp
-Nereálne poškodenie
-AI
-Po 4 hodinách hraní vás to začne nudit
Určite bolo GTA San Andreas lepšie ako GTA V

+1 Dobré Zlé
No ty velkohubá prohlášení ze strany Rockstaru. Zas tak moc jim to nevyšlo a klasické "koupené" recenze od "velkých" game stránek nemůže člověk brát vážně...
Ve hře mě nijak neohromila grafika, AI a samozřejmě bugy. Nechybí samozřejmě skvělé prostředí (San Andreas) - no bohužel SF a LV se nedočkáme, což je škoda, ale modelovat města stejně detailně jako LS by bylo obtížné. Je škoda že již ve hře není CJ (nejlepší hrdina série GTA), nějaké ty mise s ním by byly super...
GTA bude jistě kasovní a herní trhák, ale ze strany prohlášení RG sem čekal o dost více všecky ty fotky působily spíše jako koláže - no možno to bylo z PC verze ;)

EDIT: PC verze již vyšla, recenzi (kterou sem psal již dávno, je to na mé práci se slohem vidět) doplním později :)

0 Dobré Zlé
GTA V som kupoval hneď ako vyšla na PC a bola to moja najdrahšia hra ktorú som doteraz kúpil (skiny do hier sa nerátajú). Teraz v roku 2022 sa môžem spýtať sám seba či kúpu ľutujem...

Nie. Šiel by som do toho znova. Toto je môj tretí PC (a konečne poriadna herná mašina) a musím povedať, že GTA V je vynikajúca hra a je len málo titulov, pri ktorých som strávil viac času.

Prečo teda 95%. Nič nie je dokonalé :) a GTA V takisto. Veľa vecí mi chýba (veľa vecí si vieme pridať cez módy) ale čestne vyhlasujem, že pokiaľ by som si mohol nechať len jednu jedinú hru (aj s módmi :D) bolo by to práve GTA V.

0 Dobré Zlé
Dlho očakávané GTA, až na začiatočné problémy dopadlo veľmi dobre. Rozmanitosť hry ako aj príbeh Vám zaberia desiatky hodín.
Grafika je dosť dobrá mnohí tvorcovia ju budú dlhé roky dobiehať. Rockstar sú perfekcionisti, dlhé roky skúseností nám predviedli v plnej kráse. Škoda až na ten neskorý dátum vydania, spôsobený markentingom niektorým hru znechutil.
Ale pre nás verných fanšikov GTA je to Klasika a takmer dokonalosť v každom kroku.
+Voľnosť a možnosti sveta
+Grafika
+Príbeh
+ 3 Hlavné postavy
+Prepracovanosť ale GTA IV má lepší jazdný model, deštrukciu prostredia atď.
+Dĺžka hry

-Marketing a začiatočné problémy s hrou.
-Stráca v detailoch na GTA IV ako aj v jazdnom modely atď


0 Dobré Zlé
95%futu
Skvele spracovane, velmi dobra optimalizacia hry

Plusy: 3 hlavne postavy, pekny svet, zbrane a v singleplayeri vlastne vsetko.
Minusy: Podla mna celkom nudny multiplayer.

0 Dobré Zlé
Zatial naj diel serie Grand Theft Auto čo som hral
+grafika
+pribeh
+vykrádanie
+Veľká rozloha
+konečne vyšlo na pc
no proste dokonale


0 Dobré Zlé
jednoducho dokonalost sama :)
grafika, hratelnost, misie, pribeh, multiplayer, vsetko je perfektne...
hlavne multiplayer ze pridali do hry je asi najvacsie plus.. uz sa tesim na dalsie pokracovanie

0 Dobré Zlé
100%Andy9
2015 - Grand Theft Auto V - 10/10 ..

Grand Theft Auto V je dokonala hra.

ani Vice City a ani San Andreas

nemaju na Grand Theft Auto V.


0 Dobré Zlé
Nemam slov, nemam čo dodať ani čo napisat. Perfektne spracovanie, hudba, prostredie (navrat do Los Santos), pribeh, akcia a vela dalsieho.

0 Dobré Zlé
Velmi dobrá a prepracovaná hra, no nie dokonala su tam veci ktoré bi sa dali spravit určite aj lepšie,keby na nej troška viac zamakali.No ináč jak hovorím dobra hra a dá sa v nej vybláznit,odreagovat. :)
verím že bude aj GTA6 a ta bude lepšia prepracovanejšia a zábavnejšia.

-1 Dobré Zlé
Toto bylo prvni gta, ktere jsem dohral do konce a zaroven to predcilo vsechny predchozi dily dohromady.S klidem muzu rict, ze je to DOKONALOST ve vsech smerech.

-1 Dobré Zlé
Grand Theft Auto 5 je sice hra zábavná a otevřená, bohužel si mě ale úplně nezískala. Fanoušky série GTA ale potěší.

-1 Dobré Zlé
100%14558
Skvelá grafika
Úžasná Optimalizácia
Fantastický Príbeh
Reálna fyzika hry
Prepracované textúry
Rozsiahle mesto
Zvieratá ako napr. Puma,Jeleň atď.
Dobrá cena
So štandardným internetom je hra sťiahnutá cez noc (Pri sťahovaní 2 MB/s)

-1 Dobré Zlé
Plusy:
-grafika
-open world
-možnosti
Mínusy:
-herná doba-hlavný príbeh (pre mňa krátky)
-menšia mapa


-1 Dobré Zlé
GTA sa konečne vymanilo z pseudo drsňáckeho gangsta štýlu predošlých dielov. Aj prostredie bolo fajn; mesto, predmestie, pláže, zapadákov, hory, zvieratá a štetky... v porovnaní s GTA 4 obrat o 100% k lepšiemu. Dej bol zábavný, prepínanie troch rôznych postáv mi pomohlo zabezpečiť zabitie 55 hodín môjho života a 850 virtuálnych životov príslušníkov bezpečnostných zložiek. Niekedy som len tak chodil po meste a rozbíjal autá a zastávky kladivom. Skoro rovnako zábavné bolo chodiť po meste s Franklinovym rotvajlerom a nechať ho útočiť na ľudí. Hlavné misie možno prelínať s bočnými misiami bez pošramotenia deja. Medzi najlepšie misie patrí u mňa misia Monkey Business, kde karma v podobe mojich nábojov dostihla vedcov, hoci ich stačilo knokautovať pažbou. To za tie opice. V misii Paleto Score cestou z banky, ktorú ste práve vykradli, s chuťou postrieľate zamestnancov bitúnku. Po kúpe lodeničky Sonar Collections môže zase hráč zbierať toxický odpad, zachrániť morský svet a aj zarobiť si. So zarábaním peňazí je tu inak problém. Väčší balík peňazí som získal až po odohratí poslednej misie hlavného deja. Bavilo ma to, avšak pre mňa je toto jedna z takých hier, ktoré sa hrajú len raz.

-1 Dobré Zlé
Popravdě jsem od nového Gtačka čekal víc. Že tam bude po dohrání o zábavu postarané a ono nic. Každopádně na dnešní dobu je hra skvělá. Zajímavé postavy a výborný příběh, díky kterému dávám těch 90%. Město je zpracováno přímo úchvatně, a proto si hru rád zahraju i po několikátém dohrání. Jen mně štve že je tam minimum vedlejších aktivit. Rád bych si třeba jen tak poseděl v baru, který je tam jenom jeden a je to strip bar. Prostě mám na mysli nějaké hospody, kde si zahrajete s někým kulečník, koupíte pivo, rum, whiskey. Bohužel to tam neni. Zajít si do trafiky na noviny, či na cigára, to tam také chybí, slibovali velký otevřený svět plný nekonečných aktivit a kde nic tu nic. město neni až tak velké a aktivit je tam minimum. Posilovna, bary, sednout si jen tak k bazénu a dát si cigáro s pivem. Ne. Ovládání vozidel je takové asi "arkádové" a to přetáčení auta ve vzduchu. Někdy jsem byl za to rád, ale nevim co si o tom myslet.

-1 Dobré Zlé
+ grafika
+ pribeh a hrani za 3 postavy
+ moznost 1st personu, ktery je velmi, velmi promakany!
+ cutscenes - ani jednu jsem neurychlil, bavily me
+ mnozstvi aut
+ heisty


-1 Dobré Zlé
U mňa je Gta V super hra , hlavný príbeh super ... vedlajšie ulohy tiež bomba , len trochu nezvik na 3 hl postavy ale pri hraní to moc nevadilo

-1 Dobré Zlé
Výborná hra, výborná optimalizácia na pc nie ako bolo kedysi GTA IV.
Krásna príroda, autá, lode, štvorkolky, celková grafika sa podarila.
Zaujímavý a pútavý príbeh. Pekne stvárnené príbehy a život jednotlivých postáv. Záver prekvapivý, ale očakávaný :D Možnosť tunningu vozidiel. Veľa zbraní a možnosť ich upravenia.

-1 Dobré Zlé
No takže 5 diel tejto nestárnúcej a peckovej gangesterke je proste dokonalý, neni tam čo vytknúť, možno pár drobností čo sa týka hratelnosti ale inak nič, hra je dobrá či už po grafickej, dejovej alebo neviem ešte akej stránke.
Atmosféra velké plus, slnko a tieňovanie ma veľmi dostalo, neskutočne to oživilo hru, keď si to máte porovnať s GTA IV tak ako neni očom, len dúfam že aj VI bude tak dobrá ako 5

+Atmosféra
+Grafika
+Dabing
+Prostredie
+Zvuk
+Prepínanie medzi postavami
+Dejová línia
+Hratelnosť

-Pár nedostatkov ktoré by sa dali vytknúť pri hratelnosti, no nič vážne

-1 Dobré Zlé
Rockstar Games ukazujú, že ešte v sebe stále majú tu starú krv. Dokázali obnoviť žáner, ktorému žiadnu inováciu už nikto nepripisoval. GTA V malo na začiatku technické problémy a preto nedávam plných 100%. Musím ale povedať, čo sa týka hratelnosti tak je to možno najlepšia open world FPS hra aká kedy vyšla. V hre dominuje perfektný príbeh, prepracovaný combat systém, GTA atmosféra a dobrá grafika. Technické problémy ale mňa osobne hodne sklamali a preto dávam 90%.

-1 Dobré Zlé
Parádní díl Konečně i na PC.
+Příběh
+Ovládání
+Hudba
+Inteligence
+Grafika 100% posun od gta 4
+Krásná příroda a město
...
když zapnu hru dám to vše na max. Tak u grafiky to zabere 4gb vram ne 2gb vram. Ram paměť místo 8gb si vezme 5,5 max. 6gb takže super.



-1 Dobré Zlé
GTA V je doposiaľ jediná hra, ktorá na IGN získala 10 bodov z 10. Všetci vieme prečo. Nemá jedinej chybičky, len mi ubehla ako voda :)

-1 Dobré Zlé
Takže Gta V ma veľmi prekvapila myslím že za to čakanie na to PC to stálo.Hra ma nekonečné množstvo možností a ciest kde ísť.Rozloha sveta 120km2 je obrovská (len pre porovnanie je to 3x väčšie ako gta san andreas). Odporúčam za tú cenu ku ktorej dostanete gta online to stojí.Hra je príjemne graficky spracovaná a narozdiel od gta IV to nemá take vysoké nároky,takže si tu hru môžete zahrať aj so slabším počítačom.Keby sa tej hre dalo dať aj 1000% tak ich dám.

-1 Dobré Zlé
Keby sa ma niekto spýtal, aký je rozdiel medzi GTA4 a GTA5 a musel by som to opísať len jedným slovom, asi by ma napadlo slovo "optimalizácia". Oproti predchádzajúcemu dielu je totiž GTA5 na tom o DOSŤ lepšie než GTA4 v roku 2008. Dĺžka hry je skutočne rozsiahla (nehovoriac o samotnom svete), dej skvelý (rozumej ako "nie až také klišé" :)) a misie dosť rôznorodé na to, aby ste sa ani na sekundu nenudili. No čo ma osobne asi najviac prekvapilo, bola možnosť zvoliť si pri niektorých misiách ďalší postup a sloboda rozhodovania. GTA5 je zatiaľ pre mňa hrou roka 2015!

-1 Dobré Zlé
Čo k tejto hre dodať ? Podľa mňa nepotrebuje slová, stačí si spomenúť na rekordné tržby z predaja za jeden deň. Týmto sa táto hra len utvrdila v kvalite. PEACE !

-2 Dobré Zlé
grafika,prostredie,rozmanitosť prostredia,mesto dediny,vedlajšie ulohy,zbrane,lietadlá a dalšie veci všetko je prepracované na 100%.Ale velké mínus u mna maju za príbeh hlavne za koniec pribehu,ten je totálne oničom.Hlavné misie ma tiež zozačiatku bavili ale časom to už bolo také nezaujímavé.čakal som neaký zlom v príbehu ale nič neprišlo.príbeh za tri postavy im velmi nevyšiel.proste na začiatku hra ohromí grafikou aj spracovaním aj postavami ale časom sa to vytratí.gta 3 san andreas je u mna zatial najlepšia hra a neprekonalo ju ani gta 5.Proste na CJ-a a spol. to nemá.

-2 Dobré Zlé
Nemam slov, nemam co dodat ani co napisat. Perfektne spracovanie,hudba,prostredie(navrat do Los Santos),pribeh,akcia a vela dalsieho.


-2 Dobré Zlé
2 a pol rokov sme cakali pokial bude na pc prve poziadavky na gta 5
intel 2 jadrovy, AMD 4 jadrovy 2 az 4 RAM a 40GB bolo prve asi tak pred rokom
a teraz nasledovne silnejsie ale aj tam dockali sme sa aj na PC nemam nic co by som povedal len musim suhlasit zo sektor.sk ze musime pockat az kym nebude na rockstar games social clube novy patch a malo uprav ale inak super hra nemam uz ziadny komentar

-2 Dobré Zlé
Hra ide v pohode aj na dvojjadrových procesoroch síce s nížšími fps ale dá sa to prežiť
+výborne optimalizované za to like rockstaru
+graficky je to výborne spracované
+fps mod
+rockstar editor
+gta online
+široký svet
+veľký výber misií, vedľajších misíí atd.
-občas sa dlho načítavajú textúry ale to je maličkosť

-2 Dobré Zlé
pre hracov ako som ja co s touto hrou vyrastame pomaly od malicka a prezili sme pri nich hodiny hrania je povinnost si ju zakupit a zahrat.

omacky okolo tejto hry ako aj okolo celej serie nema zmysel pisat vsetci ju pozname a zabavame sa pri nej dodnes

nepaci sa my ale ak niekto da 85 az 90 percent na akukolvek hru a potom ju brutalne zkritizuje ak sa vam hra nepaci ok nemusi sadnut kazdemu zvlast tento diel ale potom dajte adekvatne percentualne hodnotenie lebo jednak si protirecite a jednak to neskutocne vytaca

s nazorom v tomto smere suhlasim s antiRPG kde niekoho v prispevku slusne povedane zdrbal


-2 Dobré Zlé
GTA V je opravdu povedená hra, která pobaví spoustu hráčů. Já jsem sice vyjímkou, ale i tak si hru někdy zkusím. Doporučuji, a obzvlášť fanouškům série.

-2 Dobré Zlé
super hra.100x lepsi jako gta 4 nejen graficky ale i hratelnost mi sedla vic.

v gta 5ce se teste na :
grafiku
moznosti
hraci svet
dalsi moznosti :)
auta
tuning
zbrane
mise
internet
televize
atd...


-2 Dobré Zlé
No a moj názor na GTA 5 som spokojný na poslednu seriu gta preto príbeh je super i postavy no nakoniec aj grafika dal by som to hra roka a hodnotenie 100% tak tomu dávam aj ps4 , xbox one , a pc na 90%

-2 Dobré Zlé
100%edy71
Výborná hra, nemám čo vytknúť. Výborná grafika, príbeh. Veľkým plusom je možnosť prepínať medzi tromi postavami. Pri inštalácii nevyžaduje žiadne Social club a Windows live ako GTA IV. A samozrejme možnosť prepnutie svojho pohľadu či už v aute alebo ako postava. Zatiaľ najlepšia zo série GTA. Uvidíme aká bude GTA VI ak samozrejme niekedy vyjde.

-2 Dobré Zlé
100%ZUMPA
http://1gr.cz/fotky/idnes/12/092/org/REZ45e4a0_018_MICROCLAR_AT6_v_provozu.jpg

CIKNE PELE !

antiRPG,kilOfb a punky su CIKNE PELES !

SU TO NAIVNE ZUMPY !

CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE
CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE CIKNE PELE



-2 Dobré Zlé










100%vajcas




100%Saad20




100%misor2




100%Norman









100%Neo87



















100%SABS


95%juro





100%Miroj


100%Mlokon

75%manv






100%Milan9







100%Lewaa9



100%Mor9

95%puck

100%Rio10


90%Najt

100%Sandy9


100%Joe7

100%Vito9


100%BooM















100%Boris9


100%cl1m_x

100%Bramir

100%Foren

100%Neuer

100%Neeuer

100%Finch

100%Reese

100%Thiago

100%Floyd9


100%Januel

100%Loyd9

100%Bauer9

100%Lio10


100%Milo10

100%Randy9

100%Tony9

100%Buzna7



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |