HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 39304 užívateľov

Hry > Euro Truck Simulator 2 > hodnotenie


Euro Truck Simulator 2
79%

Moje hodnotenie - Euro Truck Simulator 2





Recenzie - Euro Truck Simulator 2

Chýb sa dá na Euro Truck Simulator 2 nájsť mnoho a všetky by sme mohli hre otrieskať o prístrojovú dosku. Nebolo by to fér už len preto, že sme za virtuálnym volantom strávili niekoľko desiatok hodín a tento čas si užívali. Takže áno, Euro Truck Simulator 2 je momentálne najlepším simulátorom kamiónov na trhu. Stojí síce o pár Eur viac, než by bolo vhodné, no pri viere, že bude obsah do hry postupne prúdit, to pustenie žilou peňaženke stojí. A teraz už dosť zbytočných slov, čaká nás dlhá cesta z Kielu do Milána, výjazd na diaľnicu sa blíži, tak zapíname tempomat a hor sa na výlet.
Fortelný náklaďácký zážitek není pro každého a musí bojovat s nevalnou pověstí vyhraněných žánrů. Nebojte se mu vlézt do kabiny a budete se sami divit, kolik toho odvezete. Triumf českých barev a splněný dětský sen, který vám nezruinuje celoživotní úspory.


Užívateľské hodnotenia - Euro Truck Simulator 2

Bomba hra, nemam co vytknout, mozna jen to, ze mi nejde nastavit grafika, furt je to 800x600.. Jinak vřele doporučuji, rozhodně lepší než minulý díl, ale štve mě taky to, že odstranili Španělsko, Portugalsko, kus Itálie a do Polska nedali Varšavu

+dobra ovladatelnost
+tuning model
+vlastni spolecnost
+AI
+celkove hra je velmi povedena
+je tam Brno a Bratislava :D

-neni tam Portugalsko, Španělsko, a odstranili kus Polska a Italie

+12 Dobré Zlé
co dodat , oplatilo sa cakat , hram to neustale a vobec ma to neprestalo bavit .Super grafika, super spracovanie prostredie, kamiony no proste vsetko super . Myslim si ze zo vsetkych simulatorov co sa tyka kamionov je najlepsia .Dufam ze bude coskoro nejaky datadisk popripade vydaju dalsiu cast a este viac prepracovanu .

PS: podporte vyrobcu kupov original hry,zasluzia si to za to co dotoho dali :)

+5 Dobré Zlé
Pre mňa je táto hra trochu sklamaním, čakal som o veľa viac. Grafika a trucky sú pekne prepracované, aj ovládateľnosť je perfektná, ale škoda tej malej mapy a trocha ma vytáča AI.
+ grafika
+ ovládateľnosť
+ trucky
+ vylepšovanie truckov
+ kariéra
+ rádio

- AI, niektoré autá robia zaujímavé veci
- strašne malá mapa!!
- mohli by byť väčšie mestá, a nie len kopa v Nemecku!
- chýbajú mi značky vedľa cesty, že ktoré mesto je ako ďaleko (bolo by to realistickejšie)
- málo miest odpočinku
- pri ríchlej jazde som sa prevrátil v zákrute, no kamion aj náves sa zničili tak o 4% a truck sa prevratil späť na kolesa...

PS: uvítal by som multiplayer!

+3 Dobré Zlé
DOBRA HRA,DOBRA GRAFIKA PROSTE SUPET HRA,LEN BI MOHLI DAT CELU EUROPU PACI SA MI TA HRA POCHVALUJEM SCS SOFTWARE

+3 Dobré Zlé
ETS2 nesklamal, no určite ani neprekvapil. Grafika je len trochu lepšia než tie predošlé, ovládanie je otras, fyzika kamiónov tiež katastrofa (prejavuje sa pri cúvaní a rýchlej jazde). Stále je tu však problém s licenciami a zopár ďalších detailov (fanúšikovsé módy to síce čiastočne vyriešili, no tu hodnotím hru a nie ochotu fanúšikov, takže to rátať nebudem). Na stranu kladou môžem zaradiť napríklad kvalitné spracovanie prostredia, vylepšenia kamióna, nový herný a ekonomický systém a podobne. Takže keď to zhrniem, hra je dosť nepodarená a ešte má čo doháňať, ale aj tak som sa nejaký čas bavil. Stále ma však zaujíma čo by sa stalo, keby to robil nejaký veľký výrobca ?

+3 Dobré Zlé
Hra je vermi náročna na grafiku, na slabších počitačoch problémy ci už so spustením alebo hratelnosťou. Inač je to pekne spracovaná hra hlavne po stráke biznisu, odporúčam hrať na volante (väčia zábava). Trochu ma mrzí výška pokút za prekročenie rýchlosti, vzhľadom na zárobky ma to nepresvečilo jazdit podľa pravidiel cestnem premávky. Osobne ma hra prestala baviť asi to 1 týždni hranie ked bola moja firma tak veľká ze som už náklady nemusel prevážať. Ale ak by som to zhrnúť: grafika+,hratelnosť tiež, len časom je to taky stereotip.

+2 Dobré Zlé
Dlho som sa na ETS2 tešil až do chvíle kým som to nezapol. Hodnotenie v bodoch:
Grafika = 9/10
Engine = 7/10
Kariéra = 8/10
Menu = 6/10
Mapa = 2/10 mapa je obrovské sklamanie kedže každý hráč ktorý hral staršie dieli si všimne že je to skopírovaná mapa GTS++UKTS+ETS1 a nejaké tie nové cesty.
Licencie = 0 bodov na plnej čiare
Slovenčina = 10/10 -aspoň niečo
a ešte jedna poznámka pre SCS Softvare: Nabudúce si hru poriadne zabezpečte proti pirátom:D.



+2 Dobré Zlé
Jednoznačne najlepší simulátor aký som kedy hrál!!

+internetové rádia
+grafika
+ovládanie
+AI
+trucky
+vylepšenie truckov (úprava kabíny...)
+kariéra
+GPS
+Slovensko (Bratislava)
+mestá
+detailnejšia mapa

-mohlo byť viac krajín (Španielsko,Portugalsko...)
-chýbajú licencie na Valiant (Volvo), Mercedes (Majestic)
-model poškodenia
-občas je zmatok v pokutách

+1 Dobré Zlé
100%oron.3
Hra je dokonala s modami!! je to zavislacka hra !! :) Mozete sa vzit do kamionnistu... zarabat penia chodit trajektom atd... Inteligencia okoloisucich aut je ako realna... mate dilakove- olo iduce auta budu blika ze im svietite priamo do oci :DDD Odporucal by som to zahrat kazdemu !! :)))

+1 Dobré Zlé
na tuto možem povedat par slov vela veci natejto hre vilepšili ako je grafika alebo si možte počuvat radio alebo si tam možte dat vlastnu hudbu v jednote ste nemohli počuva radio ale čakal som ešte jednu vec od tejto hrz a to abi som mohol prepravovat večie nakladi preto jej musim da iba tolko precent co vidite

0 Dobré Zlé
velmi dobra hra na oddych.pekná grafika aj hratelnost.vydia mi tam len par drobnosti ako napriklad ze je tam vzdy leto a nemeni sa rocne obdobie.preto 99 percent.

0 Dobré Zlé
100%MrKubo
Je to uplne uzasna hra ked mate volant. Je tam Bratislava :D. Grafika je super! Premysleli hru az do uplnych detailov. SCS Software zase nesklamal. Po update na 1.3.1 tam su vsetky znacky az na Mercedes. Ako Plus hodnotim vlastnu firmu s vodicmi ktori mi zarabaju peniaze.

0 Dobré Zlé
+ možnosti jazdenia
+ simulácia únavy
+ dĺžka a rozmanitosť ciest

- zlé riešenie miest, uvítal by som normálne mesto, nie zopár zákrut a plôch
- grafické rozdiely (veľký rozdiel medzi high a medium)
- na hranie treba volant, šipkami je to nepohodlné
- bugy (zastal som na križovatke a po pridaní plynu som sa prepadol pod textúru, musel som sa nechať odtiahnuť a objavil som sa, namiesto najbližšej opravovne, niekde v Anglicku.)

0 Dobré Zlé
Euro Truck Simulator 2 nesklamal, no určite ani neprekvapil.
Grafika = 9/10
Engine = 8/10
Kariéra = 8/10
Menu = 7/10

+ dobrá ovládateľnosť
+ servis (tuning) kamiónov
+ rádio
+detailnejšia mapa
--------------------------------------------------------
- Neni Španielsko a časť Talianska
- AI

Určite zatial najlepší truck simulator ktorý som hral. Oplatí sa to skúsiť.
Prijemne hranie.

0 Dobré Zlé
Je to skvelá hra, doteraz ju stále hrávam a hra je vtedy lepšia keď máte veľa módou :) Aj keď tam chýba Španielsko a Portugalsko dávam 95%

0 Dobré Zlé
100%Zaliv
Tahle hra mě velmi zaujala, líbí se mi grafické zpracování, licence téměř na vše, velikost mapy, vylepšování náklaďáků, rozdílnost prostředí, různé měny, fyzikální reálnost atd. :) Myslím, že se výrobcům povedla :)

0 Dobré Zlé
Hru jsem dva roky s nadšením očekával, nakonec to byl ale obrovský propadák! Dvě věci, které se mi líbily, byly: úchvatná grafika (kolem silnic byli různé např. hrady, zámky, přehrady, mosty, atd.) a to, že přibyli normální silnice. Co se nepovedlo:hrozná úroveň AI ostatních řidičů, horší než v ETS1, chyběla licence (kterou jsem ale do kamionů, benzinek a společností stáhl), pokaždé, když jsem hru zapnul, tak to po mě chtělo aktivační kód a po cca 10ti minutách hraní, když jsem se chtěl podívat na autoatlas, abych věděl, kde je třeba nejbližší benzinka, tak hra opět vyždadovala aktivační kód, který jsem si asi třikrát zkontroloval a stejně nejel, takže jsem se musel vrátit na plochu a opět spustit. Ovládání byl úplně největší propadák. ETS a podobné hry hraju z volantem a tady i po půlhodinovém přenastavování byla obrovská citlivost zatáčení (u ETS1 to bylo v pohodě). V ETS1 bylo skvělé to, že jsem si musel převážením nákladu vydělat, abych si mohl odemknout další země, tady už kašlu na ježdění podle předpisů, protože mám vydělané kopy eur a jediné na co peníze jdou jsou v klidu pokuty. Takže hra se mi vůbec nelíbila a vracím se zpátky k ETS1, 50 %. :(

0 Dobré Zlé
Euro truck simulator 2 je jedna z najlepších simulatorov. Môžete si tam vyskúšať riadneie kt. sa vam zide aj ked si budete robiť vodičák. Ja ju milujem a rad ju hram s kamaratmi.

0 Dobré Zlé
Jeden z mála simulátorov, pri ktorom sa človeku nechce zvracať, minimálne za to si hra zaslúži plus, ale hra nie je len o jazdení, sú tu aj prvky managementu a obrovský otvorený svet Európy.

0 Dobré Zlé
Ja neviem, fakt neviem, všetko pekne vyprplané do detailu, plno kaminónov, dlhé cesty, dialnice, dokonca aj Slovensko zo všetkým čo má byť ale kazí to jedna vec - GRAFIKA. V živote som nevidel nič otrasnejšie, ved preboha, všetko mám na max a ledva viem niečo prečítať z tachometra na palubovke, o prídavnom displeji ani nevravím. A to okolie, fakt strašné, pripadám si akokeby som to hral na rozlíšení 800x600. Fuj!! Pritom to pálim na Ultra detailoch na high-endovej karte. Dlho som hral ETS 1 a keď spatne porovnávam, grafika v ETS 1 je proste super, všetko ostré a tu je všetko rozmazané. A najlepšie, tráva mizne a vzniká cca 50 metrov za a pred kamionom. Pripadam si akokeby som to hral na PC z roku 2001 Hnus, to sa proste nedá hrať ani. Chyba nie je v mojom PC, u každého je taká grafika, niekomu sa páči no podla mna je to otras. Rozmazané a žiadna OSTROSŤ!!

0 Dobré Zlé
S volantom Logitech G 27 je to super hra aj kompatibilita je OK , zatiaľ najlepší Truck simulator aký som kedy hral. Veľké plusy : na výber sú tam štyri možnosti ovládania radenia: jednoduchá automatika , reálna automatická prevodovka , sekvenčná a radiaca páka.Grafika je slušne prepracovaná proste SCS Software sa táto hra podarila. Odporúčam každému nech si záhrá.

0 Dobré Zlé
Je to skvelá hra, keby to mám rozpitvávať iba by som opakoval ostatných ale ako tak čítam nikoho vôbec neserie že sa nedá prekročiť 90 ? teda pokiaľ nejdete dole kopcom, za toto strhávam body, koho napadla taká blbosť..

0 Dobré Zlé
Musim Povedat ze euro truck simulator 2 ma velmi prekvapil
+
grafika
ovladanie
technicke spracovanie
AI
mesta a staty
pozadie
GPS navigacia
Internetove radia {Europa, Jemne melodie, ...a dalsie} - si mozes pustit aj v hre ako skutocnom zivote
Engine

-
mozno semafori stale doprava funguje jak streotip

GPS nav. funguje super prakvapila ma ta hra to co bolo stich starsich to bolo jak problem aj z datami mozno bude aj dobre hodnoena ako ja pisal

0 Dobré Zlé
70%Lety
+ vylepšovanie kamióna
realisteckejšie riadenie

- katastrofálna mapa
v zákrutách som sa pár krát prevrátil na bok bez dôvodu aj pri primeranej rýchlosti
zlé nastavenia konzol
taktiež nereálne označovanie kamionov... už by mohli mať reálne značky aspon niektoré

0 Dobré Zlé
Hral som ETS1, GTS, UKS a s týmto sa to nedá porovnať. Výrazne lepšia grafika (aj keď mohla byť ešte lepšia), realistickejšia fyzika a správanie sa kamióna, oveľa lepšie riadenie a ku tomu perfektne spracovaný kariérny rast. V podstate nemám čo vytknúť, posun od poslednej verzie je značný. Herný svet je podstatne rozmanitejší ale myslím si, že ešte stále nie sú naplno využité všetky možnosti a v tomto smere je čo zlepšovať. Rozšírenie v podobe Going east bolo takmer nevyhnutné a v tomto ohľade nechápem, prečo tvorcovia hry Slovensko a Česko nedali už do základu a rozšíriť ho mohli o také krajiny ako Rusko, Ukrajina a pobaltie. Bolo by to zaujímavé.

+grafika
+široké možnosti úpravy kamióna
+ovládateľnosť
+kariérny mód

-nevyužitý potenciál hernej mapy
-málo štátov
zlá kompatibilita s volantmi

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra, pri ktorej sa dá veľmi dobre zabaviť, viac možností dopravy, vylepšovanie firmy, agentúra, veľa kamiónov, výborná grafika ( vyžaduje oveľa silnejší počítač ) dlho by som vymenovával plusky :). SCS software - táto hra sa ti podarila, pokračuj v rozvoji :)

0 Dobré Zlé
87%Tomi
Euro Truck Simulator 2 je skvelé hra, ktorá je menšou revolúciu od starších dielov, ktorou sa SCS Software prekonalo na plnej čiare... Hra zabaví a neunudí k smrti... Avšak súhlasím so strasiakovou myšlienkou, že keby to vzala do rúk nejaká veľká firma tak by bol výsledok aspoň 2-krát krajší a lepší ako tento... Zatiaľ najlepši simulátor kamionizmu na trhu.
+ grafika
+ ovládanie
+ hrateľnosť
+ jednoduchosť
+ pravidelné updates
+ rádio
+ pri hraní so zapnutým rádiom sa dobre premýšľa o veciach.. :-D
+ Bratislava a v DLC sú Košice a Banská Bystrica :)
- AI správanie
- obmedzenia na cestách... napr. Práca na ceste je vždy na tom istom mieste a v mestách sa nič nedeje... Žiadne nehody, uzavreté ulice, obchádzky, ktoré by sa obmieňali
- kamióny sa "nešpinia"
- absencia deštrukčného modelu

... Takže dosť vychvaľovania, čaká nás cesta z Bratislavy do Prahy, zaraďujem vyššiu rýchlosť a hor sa na diaľnicu smerom na Brno...


0 Dobré Zlé
Skvělá hra, která dokáže zabavit na dlouhou dobu. Vývojáři ji vylepšují a upravují, aby byla ještě lepší.

0 Dobré Zlé
Okej chcú po mne aby som sa vyjadril čo najobjektívnejšie :D može mi niekto vysvetliť aký má hra zmysel ? preto 3 precentá lebo ani ja sám neviem...

-1 Dobré Zlé
je to dobra hra silna hra ludvo nema pravdu je to super hra grafika trochu mimo da sa to hrať aj s volantom a môžeš mať aj dvepostavi aj viac a furt sa prevracam to je mi luto inačje to dobra hra odporučam

-2 Dobré Zlé
100%mpuco1
Tak grafika ma dosť prekvapila oproti predchádzajucím dielom.
Jazda je bezkonkurenčná, neseká ani na dual core.
Príbeh je fajn, možnosť pôžičky ktorá vám skráti hru o nepoznanie.
Recruitment Agency, Truck dealer, odhaľovanie ciest, to všetko spríjemňuje hru.

Netreba ani tak pozerať na recenzie, alebo porovnávať z inými hrami.
Hrateľnosť je dobrá, aj menu je super. Osobne sa mi najviac páči driver profile a ranky na lvls.

Hru nehrám v slovenčine pretože ma to moc ruší pri jazde.
Ale naozaj si zaslúži tých 100%. Ale len v prípade že som si ju nekúpil.

-2 Dobré Zlé
Euro Truck Simulator 2-podľa mna vydarené pokračovanie hra sa aj graficky posunula vpred čo sa týka ovladateľnosti tej by som dal 100% je to skoro jak realita :))veľké plus odomna dostanu aj internetové radia a možnosť tuningu kamionu čo v 1 bolo len také povrchové ale naopak čomu som musel ubrať tych 10% je za blbé spávanie AI aj ked bolo ich správanie prerobené stále to neni ono :) ..dalej čo ma sklamalo je už spomínané že ked idete do zakruty veľmi rychlo kamion sa prevalí na bok a to sa stáva dosť často aj na diaľniciach a to je miesto kde by sa to stávať nemalo, ale cez to všetko je to NAJ-lepší simulátor aký som kedy hral !!

-2 Dobré Zlé
+ dobrá ovládateľnosť
+ detailnejšia krajina
+ na mape je Bratislava
+ servis (tuning) kamiónov

- pri výmenách kamiónov presunutie do základnej garáže

-2 Dobré Zlé
Je škoda, že tam není reálnější fyzika a to, že se tam tvoří kolony u semaforů to, tak to k tomu patří. Jinak jeden z nejlepších simulátorů vůbec.

-2 Dobré Zlé
Tato hra je perfektná hra aj grafika, tuning taka hra už mala byť prvšej vytvorená nemam slov.
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

-3 Dobré Zlé
najlepsi simulator ktory som hral najlepsia hra radio iba dve chyby to aj tak ma tu su : licencia ,mapa
a konecne mohol byt ja multiplayer aby na serveri z kamaratm mohli mat vlastnu firmu zarabat skoda ze to neni najvecia chyba multiplayer to mohli urob ked si zato pitaju 28eur

-3 Dobré Zlé
Je to super, jen nevím, proč vždy když jedu tak se mi zničí motor a jeho poškození je 100%, nic jiného není poškozeno, nevím jestli je to chyba, nebo naschvál :)

-3 Dobré Zlé
+ grafika, ovládanie, úpravy kamiónu, GPS systém, prehľadnosť, prostredie a okolie ciest, AI dopravy
- semafory - po oranžovej celkom rýchlo skočí červená

Inak ma nenapadá nič iné čo by som tejto hre vytkol :) u mňa 9.5/10

-3 Dobré Zlé
+ grafika, hratelnosť, budovanie firmy, pestrá škála konfigurácie truckov
- chýba dym z výfukov, zasnežené a šmyklavé horské priechody

-3 Dobré Zlé
Vynikajúce,oproti jednotke je to fantastické!
+Bratislava
+Lepšia Grafika
+Viac miest
+Výborná kariéra
+GPS

-Neni Španielsko a časť Talianska

INAK FÁMOZNE!
95 %

-3 Dobré Zlé
Takže ja to upresním v bodoch + a -.
Plusy hry :
+Grafika
+Engine
+Rádio
+Tuning Kamionov
+Počet miest
+Premávka večer/deň , malé mesto/veľké mesto
+Zručnosti a vylepšené GPS
+Aj keď dosiahnete mínusových € neskončíte
+Vlastné nastavenie klávesových skratiek
Mínusy hry :
-Veľká Británia ×
-Autá nereagujú na signalizovanú smerovku ×
-Miesto odpočinku je vyhradené ×
To je všetko :) ale som spokojný z hrou pretože neskutočné milujem Truck simulátory hrával som dlho 18wheels, German Truck Simulátor ale toto je proste bomba. Prijemne hranie.

-3 Dobré Zlé
jednoznačne najlepší truck simulátor aký tu bol do teraz, skvelá grafika, perfektné ovládanie kamiónu, máte k dispozícii celú Európu plus Spojené Kráľovstvo (UK), môžte si rozvíjať svoju vlastnú firmu, väčšie a lepšie úpravy kamióna a kopec iných skvelých možností ... doposiaľ najrealistickejší simulátor aký tu bol, BRAVO !! :)

-3 Dobré Zlé
Toto je ovela lepsi ako jednotka alebo 18 wheels of steel
+grafika
+navigacia
+viac miest
+vlasna firma
+tuning
+radio

-3 Dobré Zlé
Určite najlepší simulátor aký kedy vyšiel. Grafika trochu otrasená ale to nie je až tak závažné. Občasné bugy ako napr. keď vás obehuje auto a potom začne brzdiť a sa zaraďuje naspäť, tak ostane stáť páru sekúnd v protismere. Ale to určite postupne opravia patchom. Inak čo sa týka ovládania je úplne do detailu premakané podľa reálu. Kto už sa viezol na kamióne pochopí.

-3 Dobré Zlé
podla mna je to vydaranena hra ale mapa mohla byt lepsia ale ta grafika to dohana a este minis sa tu naslo chyba tu licencia od mercedes, volvo a iveco.
+grafika,Bratislava,Praha,Brno,realne radia,realnejsie ovladanie
-mapa- Chyba Spanielsko, Portugalsko ,casti Talianska, Polska a Francuzska
Najlepsi simulator roku 2012


-4 Dobré Zlé


85%Ben














70%dobo



100%CEKYNO




98%j76
















100%Foren

100%Neuer

100%SABS

100%Neeuer



80%juro






75%puck






100%Lubino



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |