HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 32473 užívateľov

Hry > The Darkness II > hodnotenie


The Darkness II
74%

Moje hodnotenie - The Darkness II





Recenzie - The Darkness II

Výborná hra, která těch pár neduhů plně kompenzuje příběhem, brutální a návykovou hratelností a v neposlední řadě i specifickým šarmem. Pokud už jste z vojáků, tanků a dalších armádních propriet ve střílečkách unuděni k smrti a láká vás se pro jednou do němoty opít obskurně účinnou mocí Temnoty, rozhodně byste neměli The Darkness 2 minout.
The Darkness II ponúka výborné akčné dobrodružstvo, ktoré však príliš skoro končí a nie ste ušetrení ani klišé s otvoreným koncom. Od iných FPS sa snaží odlíšiť hlavne použitím elementu temnoty a použitím celshadovanej grafiky v leveloch, ktoré sú však príliš lineárne a odbočiť alebo zabaviť sa dlhšie nie je kde. Dlhšiu zábavu by ste mohli skúsiť nájsť v multiplayeri, no hrať znovu to isté aj keď s kamarátom nie je ono a tých zopár máp v hre pre štyroch natiahne hernú dobu tak na hodinku - dve.
Pre fanúšikov prvého dielu a komiksovej predlohy je to však povinnosť.


Užívateľské hodnotenia - The Darkness II

Tvorcovia hry by, mohli porobiť :) veľa vecí je tu ofláknuté.
Na hernej scéne toto sa nepreslávilo . Horor ako horor no nie?

+2 Dobré Zlé
tato hra je velice dobrá střílečka z příběhem ...výborná akce akce ale trošku zkreslená grafika
a pro mě docela krátký příběh a málo brutální scény . nevím jak vy, ale já bych si tuto hru nikdy nekoupil a proto jsem si ji radši stáhl :-)

+2 Dobré Zlé
Začiatok sa celkom slušne rozbehne, no po čase príde stereotyp a pocit z arkádovosti. Navyše je hra dosť krátka a hrať ju znova si vyžaduje maximálnu znudenosť.

+2 Dobré Zlé
Na začiatku hra pôsobí ako kvalitná hra s peknou grafikou, ale neskôr zistíte, že je to stále to isté, prostriedia už nejsú tak kvalitne spracované, a po par leveloch stereotypné. Rozhodne som očakával viac.

+1 Dobré Zlé
vynikajúca grafika,zaujímavý komiksový dizain.ak máte radi akčnejšie hry s prvkami trošku strašidelnejšej atmosféry,tak ju vrelo doporučujem.je to perfektná hra od ktorej sa neviete odtrhnúť a strhne vás do deja a neviete sa od nej tak ľahko odpútať

0 Dobré Zlé
Fadna bezducha blbost. Nechapem co ludi na tomto taha? Ta bizardnost, alebo ta kreslena, skareda grafika?

0 Dobré Zlé
Plusy:
Brutalita
Temnota
Darkling
Velmi dobre zvladnuta akcia
Pekna grafika
Nizke naroky na Hardware
Dva odlisne konce (jeden vsak debilnejsi ako druhy)
Dobry coop

Minusy:
Strasne kratke (cca 5 hod.)
Bud ostanete v blazinci alebo skysnete niekde v svete temnoty
8/10
Je to super akcna jednokubka,ktora je ale kratka a tie konce ma vytocili.
Pokial si chcete len zastrielat tak ste tu spravne.


0 Dobré Zlé
-: miestami bugy, herná doba kampane, umelá inteligencia, priamočiarosť hry, absencia multiplayeru
+: grafika, engine, audio, hudba, efekty, príbeh, postavy, dizajn, zbrane, špeciálne schopnosti a fatality, prostredie, dej a dejové zvraty, dabing a dialógy, atmosféra, zábava, sídlo, ovládanie, animácie, nepriatelia, Darkling, humor, RPG prvky, boj, menu, HW nároky, naturalizmus
Verdikt: Temná stánka sily má svoje čaro, no taktiež svoje úskalia, o čom sa presvedčil aj Jackie Estacado. Ako hlava mafiánskej rodiny Franchetti, však nedokázal zabrániť smrti milovanej Jenny, k tomu ho ešte prenasleduje Bratstvo, túžiace po esencii jeho temnoty. Človek si jednoducho neoddýchne. Nepriatelia sa valia odvšadiaľ a tak neostáva nič iné, ako ich decimovať a to viacerými spôsobmi aj za využitia temnoty a fatalit. Stačí len ostať mimo svetlo a show pre fanúšikov legendy F.E.A.R. sa môže začať. Tieto možnosti si možno dokonca odomykať a vylepšovať. S príbehom sa autori skutočne pohrali a obsahuje viacero zvratov. Po technickej stránke je na tom hra veľmi dobre a celkový dizajn vyšperkovaný k dokonalosti, no treba pripustiť prítomnosť niektorých démonov, ktorý hru mierne kazia. Bugy sa občas vylezú na svetlo, no zamrzí herná doba, ktorú sa autori snažili o niečo nafúknuť ďalším herným módom. Ten je zábavný, ale nevydrží dlho. Na druhú stranu je kampaň o to intenzívnejšia a hráča nenechá vydýchnuť. Surový naturalizmus je tou správnou iskrou na rozpútanie pekla. Jackie, Jackie, Jackie!

0 Dobré Zlé
Celkom výborná hra :
grafika skvelá , hrateľnosť vynikajúca síce s toho príbehu mám prt ale hra nemá chybu
hlavne tie zbrane a chápadlá. U mňa 85 %... sranda hra

-1 Dobré Zlé




80%dvC









100%Walt10

85%J0ZQ




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |