HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 6641 užívateľov

Hry > Sniper Elite V2 > hodnotenie


Sniper Elite V2
75%

Moje hodnotenie - Sniper Elite V2





Recenzie - Sniper Elite V2

Umělá inteligence, level design některých misí a pár dalších nedodělků sráží na kolena hru, která mohla po dlouhé době opět udělat dobré jméno odstřelovačům. Být víc nakloněná otevřeným úrovním a umělé inteligenci vojáků, aby nekolísali mezi stroji na vraždění a retardy, mohl to být hit. Takhle je to jen lehký nadprůměr.
Sniper Elite V2 ponúka nápadité, ale pomerne krátke ťaženie pre jednotlivca s príliš lineárnymi misiami a slabším ozvučením. Oddeliť najatraktívnejšiu misiu s lovom na Hitlera a spraviť z nej DLC pre predplatiteľov je od tvorcov trochu podraz. No likvidovanie nešťastných obetí ostreľovacou puškou nebolo nikdy také zábavné a pôsobivé ako práve v Sniper Elite V2 a kooperácia dáva hráčom dostatok priestoru na to, aby si tento masaker dokonale vychutnali. A to je dôvod, prečo sa akcia od Rebellion stane vašim favoritom.


Užívateľské hodnotenia - Sniper Elite V2

Nemam rad hry s touto tematikou cize odstrelovanie,ALE ked som hral Demo tejto hry tak som si povedal WAAAW tak toto je skutocna lahodka,davam palec hore a v ziadnej inej hre som este nevidel take realne odstrelovanie,napr ked strelite chlapikovi do granatu co ma na sebe tak on vybuchne takze SUPER ODPORUCAM!

+6 Dobré Zlé
Takže táto hra je podľa môjho názoru veľmi ale veľmi vydarená, pretože pohltí každého milovníka hier z WW2 (a nemusí to byť len človek čo rád hrá za odstrelovača). Má peknú grafiku, zaujímavý gameplay a vychytávky ktoré ste nevideli nikde a dostanú vás(spomalený čas je tu na dokonalej úrovni, jednou dobre mierenou ranou dokážete zabiť aj troch vojakov, ide o načasovanie) Proste paráda, má pár chybyčiek ale ktorá hra je bezchybná. Niektorí píšu že hra je krátka a ľahká (napr AI nepriateľov) Hrajte to na najťachšej obtiažnosti a potom hovorte o dobe hrania a o AI (hral som to niekolko dní a misie a zabíjanie nepriateľov dalo zbrať)

+3 Dobré Zlé
viborna hra s peknou grafikou a aj tie efekty su dobre.aj dej je dobry.a hudba sa tiez da.preto som dal 99 percent.a odporucam ju hracom s dobrou muskou.

+3 Dobré Zlé
Hra je prijemna odychovka, kedze misie nie su moc narocne, ale bohuzial su strasne linearne, proste idete do jednej predpisanej "ulicky" tam vsetkych postrielate ( podla ukazok z hry som myslel ze pojde aj o stelth akciu, teda nevzbudit pozornost, ale kvoli neinteraktivnemu prostredie, ktore vas pusti len po preddefinovanej ceste je to nemozne) a za rohom ako keby nikto nic nepocul a zase to iste ... proste hrat viac ako pol-hodinu sa to podla mna moc neda, ale inak tematika, spracovanie strelby, grafika su na slusnej urovni, len hru strasne zraza, strasna ale strasna linearita bez moznosti odlisneho stylu hrania ako sa ocakava, a tiez inteligencia vojakov je tiez rozporuplna, kde na jednej strane po 3 minutach poplachu sa zase vsetci vratia na pochodzku a netrapi ich ze ich tam maju kopu mrtvol, ale zase niekedy su az moc mudri, hlavne ked vas uvidia aj na 200m ked lezite medzi sutinami, a vy ich nemate sancu uvidiet, a nie to este trafit, kedze bezia, ale oni vas bezproblemov najdu, zameraju, a s obycajnou puskov trafaju na prvu ranu... alebo v niekorych misiach ked po sebe strielaju po sebe nemci a rusi a vy vystrelite na niekoho tak vsetci uz kricia "snipeeeer!! " a uz idu po vas, ked v skutocnej bitke by asi nepoculi z akej strany isiel vystrel, ked sa tam ostreluju gulometmy a tankami, a za druhe by sa obidve strany neobratili proti vam, ako keby boli kolegovia (takze ta AI je trochu divna :) )... a tretia vec ktora mi trochu vadi ( ale to je osobny nazor)... preco by som mal sakra strielat RUSOV?? Vsak hlavny hrdina je amik, a ma strielat nemcov a nie rusov... tuna mi to pride ako novodoba americka propaganda ( nie ze by CoD a BF neboli ;) ) ze americania su naj, a rusi ( aj ked nakoniec v WWII bojovali proti nemcom,) su tu vykresleni ako rovnaky zlodusi ako nemci

+3 Dobré Zlé
Tato hra podle mě nemá chybu, je moc dobrá, vývojářům se povedla, moc se mi líbí, nemám co vytknout, grafika,hratelnost a příběh je super. Proto dávám plný počet

+2 Dobré Zlé
Na Sniper Elite V2 som sa tešil už od prvého traileru, pri ktorom mi doslova padla sánka. Dopadlo to s ním tak, ako som si predstavoval, ba dokonca o niečo lepšie. Základným znakom tejto hry, vďaka ktorému táto hre vyniká spomedzi ostatných je BulletCam (vidíte po výstrele spomalene letieť guľku) a následne X-Ray, vďaka ktorému pri zásahu nepriateľa vidíte ako sa mu trieštia kosti a trhajú vnútorné orgány. Tento X-Ray systém je maximálne prepracovaný a nedokáže omrzieť. Často čítam, že hra je príliš lineárna, ale to by som veľmi netvrdil, lebo niektoré mapy sú dosť rozsiahle a dá sa tam dobre taktizovať. Tiež musím spomenúť užasnú balistiku striel, samozrejme záleží od zvolenej obtiažnosti. AI nepriateľov je vcelku na dosť dobrej úrovni. Táto hra je hlavne o stealth postupe, no treba byť dosť opatrný, nikde sa zbytočne neponáhľať, aby vás nepriatelia neodhalili. Po vizuálnej stránke hre nemám čo vytknúť. Akurát spomeniem to, že majitelia Win XP si to už žiaľ nezahrajú. Ak zvládnete kampaň, hra nekončí môžete sa smelo pustiť do Challenge módu, Coop-u, či multiplayeru. Tí, čo si hru predobjednali, získali aj DLC Zabite Hitlera, ktoré fakt stojí za to.

+2 Dobré Zlé
95%f86
Hru som včera celu prešiel, zazrel som tu vela kladných ale aj negatívne hodnotenia, hra oproti jednotke je pekne prepracovaná, ako vždy v pokročilej dobe je každá hra dejovo skrátená na minimum kôli grafike. Možno by som prijal interaktívnejsí hud mod aj ked čistý screen pri hre tiež nieje na škodu, zbrani je málo aj keď vybrali tie najkvalitnejšie a na taký krátky dej úplne postačia. Postavička je fajn, prostredie ako v jednotke uzatvorené s udávajúcim pevným smerom, čo už, nevadí, dej je super, intra a infa o misii tiež veľmi pomôžu, movie o lete guľky a prienik telom sú skvele ale pri viacnásobnom strielaní unavia a otravujú. Zamrzí akurát to echo pri zvukoch ktoré vydávajú vojaci a prebíjanie zbrane ...a na odpoved tých ktorých veľmi zaujala ai inteligencia že vojaci sú blbí a rýchly spád hry ku koncu príde skôr ako zapadne slnko, odporučím hru nehrať na úrovni marksman ale skúste si dať úroven sniper elite a vypnúť bulet cam a máte postarané o skvelú zábavu kde strielate iba podla svojích dovedností, pri focustime vám neukaže červený švorcek takže môžete hádať podla vzdialenosti ciela ako vysoko nastaviť optiku. V podstate je hra skvelá, oplatilo sa čakať aj keď je krátka. Veľmi dobre strávený čas a odreagovanie sa... odporúčam.

+2 Dobré Zlé
je to super hra , které nemám co vytknout, graficky super, hratelnost super, paráda.
čekání na tohoto snipera se vyplatilo, aspon já sem byl spokojený.

+2 Dobré Zlé
Sklamaný by ste z tejto hry nemali byť. Odstrelovanie je efektné a grafické detaily sú pekne vypracované. Nemilo ma však prekvapil výber zbraní a umelá inteligencia (spomeniem napr. že ked odstrelím vojaka a o chvílu sa promenáduje další,vôbec nič sa nedeje,žiadny poplach,proste sa otočí a "stráži" dalej).Ale inak je táto hra velmi dobrá.

+2 Dobré Zlé
Podla mna tato je hra je perfektna dlho som nanu čakal a dočkal som sa a som plne spokojny :) takže ja davam 100%

+2 Dobré Zlé
Myslim si ze celkom vydarena hra. ty co maju radi sniperov tak toto odporucam. najviac ma zaujala jedna vec scenky ked dakoho trafite tak ten zaber ako gulka prenika telom :) to je doslova na vychutnanie. je to prijemny sposob ako zabit par hodin casu...

+2 Dobré Zlé
Hra rozhodne nepredčila moje očakavania no ani nesklamala... na pár chýb v podobe grafiky a AI v niektorých momentoch je to skvely zabijak času a dobre na logiku a načasovanie...ako bolo spomenute ak ste lamka čo automaticky hra na easy tak niet divu,že hra rýchlo omrzi no normalny progamer si dava hard a tam to už neni taka prechadzka ružovou zahradou verte mi :)

+2 Dobré Zlé
-suprová grafika
-odstreľovanie je teraz vačším pôžitkom(scéna letu guľky a zásah nepriateľa)
-to je zle že to nieje na Windows XP (lebo ja este mam :( )

Hral som to u kamoša preto to hodnotím.A dosť sekala :D.Je drahá ale hra je čisto nova od výroby takže preto aj je.

+1 Dobré Zlé
Kedže som nehral jednotku, neviem ich porovnať, ale táto hra sa mi páči tak či tak. Dobré misie, pekná fyzika, animácie pri headshot atd. tiež fajn. Možno grafika mohla byť trochu lepšia. A tiež mi chýba nôž. Ešte som sa ďaleko nedostal, ale už viac krát by som použil nôž, ako tichý zabijak. Celkove grat vývojárom, páči sa mi hra.

+1 Dobré Zlé
PLUS
-grafika (v pohodičke)
-pribeh
-DLC (parada zabit Hitlera)
-zvuky
-ovladanie
-realita
-zbrane
-citlivost mierenia
-spomaleny zaber strely GOOOD
-perfektná atmosféra v hre

MINUS
-jednoduché prejdenie na Sniper Elite obtiažnosti

+1 Dobré Zlé
80%ASUS
Je to super hra.Niekedy sa naozaj ťažko prechádza a sem-tam mi liezlo na nervy ked ma zo všetkých strán obstrelovali.Ale aj tak je celkom super.

+1 Dobré Zlé
-: bugy, problémy s priestorovým ozvučením, krátka kampaň, zasekávanie sa o predmety, sporná UI, otravná reklama na DLC a SE3, príbeh
+: grafika, efekty, X-ray, atmosféra, MP, módy, zbrane, mapy, dabing, lokácie, zábava, viaceré spôsoby postupu v kampani, co-op kampaň
Verdikt: Sniper Elite V2 je ten typ hry, ktorá by pre svoje dobro a dobro hráčov, nemala obsahovať SP kampaň. Tvorcovia hry, kampaň prezentovali ako plnohodnotnú, ale svojím spracovaním vyznieva ako nepodarený tutoriál. Kampaň nezaujme príbehom, ale nájdu sa miesta s celkom dobrou atmosférou. Najväčším negatívom je sporná umelá inteligencia. Ak sa ozve signál hluku a vystrelíte, pritom je jedno či stojíte jeden alebo sto metrov od nepriateľa, jednoducho si vás nevšimne. Na druhú stranu strelou mimo spomínaný signál hluku UI vás vie zamerať okamžite a to doslova. S hocakou zbraňou je mimoriadne presná a dokáže vás objaviť aj na takmer neviditeľných pozíciach. Úplne inou kapitolou hry je MP. Ten patrí k tým najlepším vrámci tematiky druhej svetovej vojny. Svojím poňatím sa radí medzi tie pomalšie. Je naozaj potrebné uvažovať nad taktikov, vyhľadávaním úkrytov a presunom do toho ďalšieho. Celkovo má MP veľmi dobrú atmosféru a vydrží na dlho. Ak však hodnotíme SE V2 ako celok, finálne hodnotenie podráža SP kampaň, ktorú tvorcovia mohli radšej vymeniť za tréningový tábor a venovať viacej času na odstránenie niektorých technických chýb.

0 Dobré Zlé
Zasekávanie sa na misiach, umelá inteligencia, lineárnosť a mnoho ďalších vecí stojí za toto hodnotenie, u mňa podpriemerná hra

0 Dobré Zlé
+ romantická scenéria
+ relatívne dobrá grafika (na svoju dobu)
+ pestrá zmena prostredia a časových línií
+ originálny röntgen shooting

- neosvojený pohľad tretej osoby, netýka sa teleskopického zameriavania na objekt
- absurdne vykonštruovaná politická bipolarita príbehu (ale účel plní prostriedky)


0 Dobré Zlé
100%Randy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Tony9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Suva10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Na hre vidieť že je dobre spracovaná.
Grafika by mohla byť lepšia,misie sú tiež v pohode,
dlžka hry...iné ani neviem čo dodať...

0 Dobré Zlé
tato hra je uplne super , grafika či fyzika uplne najlepšie .. medzi rozhodovaním či áno či ne by som určite skúsil , rozhodne jedna z lepších modernejších hier ;)

0 Dobré Zlé
Zo SE V2 som bol príjemne prekvapený. Prekvapilo ma výborné spracovanie vojnového Berlína z dobrou grafikou. Výborná hratelnosť a spomalené zábery.
+vojnový Berlín
+grafika
+HW nároky
+spomalené zábery
+hratelnosť
+zbrane

-semtam bugy
Na začiatku ma príjemne prekvapila aj možnosť prejsť dáke časti aj potichu ako zabijak. Ale čim dlkšie som hral hru tým tieto časti ubúdali a to ma dosť mrzelo. Dávam 90%.

0 Dobré Zlé
Celkem dobrá hra s povedeným příběhem a spoustou sovětů a skopčáků, takže máte o zábavu postaráno.
Ale nato, že je vydána v roce 2013 tak má chudší grafiku a nevím jak Vám, ale mě tu furt chybí pohled první osoby (FPS), když tedy nepočítam zaměřování ze sniperu :D ..

0 Dobré Zlé
Na to,ze jednotka ma vobec nezaujala,total onicom,tak tato dvojka nema chybu,je to kvalita,odporucam.Jedine mi nesedelo to pomenenie ovladania na klavesnici,ale zvykol som si.

0 Dobré Zlé
Hra s ktorou som spokojný... Grafika bola fajn, hra bola super prispôsobená aj úrovniam obtiažnosti... Zbraní bolo viac než dosť... Mapy boli prehľadné, úlohy presné a jasné. Proste hra splnila moje očakávania...
a aby ste sa nenechali oklamať... :D misia z Videa asi nieje v hre :D alebo som len málo všímavý... a nikdy som si nevšimol či sa dá potichu zozadu niekoho zabiť niekedy by sa mi to fakt zišlo...

0 Dobré Zlé
Od tejto hry som čakal podstatne viac. Viac úrovní, viac inteligentných protivníkov, viac zbraní, viac všetkého. Jediné, čoho má hra dostatok, je brutalita, ktorou autori skutočne nešetrili a povedal by som, že pri vývoji jej venovali asi najväčšiu pozornosť. Ak sa vám nepáčil prvý diel, kľudne odoberte z hodnotenia niekoľko percent.

0 Dobré Zlé
78%pol9
hRA MA zaujimavy zaciatok, ale cakal som kus viacej od tej to hry...
graficky nema chybu ale niekedy sa vyskitol mensi bug, este jeden minus musim spomenut a to kratkost missii,. ale inač hra nieje katastrofa ako napr. ENEMY FRONT!...


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Pri tejto hre je hodnotenie veľmi ťažké,hra obsahuje a reálne prvky ale aj nereálne,
to že keď mám mp40 a som od neprietela 1 m a vystrelím doňho celý zásobník a on nie a nie umreť..

FAKTY
+ Third-person
+ grafika
+ príbeh

- nerealnost
- malo zbrane
- efekty výbuchov

Pre mna aj ano aj nie Takže 50 na 50

-1 Dobré Zlé
na to aká mohla byt ta hra dobra som s nou nespokojny ... sak hra je to dobran ale mala na viac ... rozhodne ... ten pribeh nestoji absolutne za nic ... je to proste cele na nic

-2 Dobré Zlé
Hra ma velmi sklamala hlavne v tom že to srátili min o polovicu, kde je tá časť čo zastrelím Adolfa Hitlera ? kde sú tie miesta čo sú aj v traileroch a gameplay... škoda hrať ani to nehrajte...

-6 Dobré Zlé
100%hbk295






90%Asot





100%Noper













45%dobo


100%Tomy77























75%dvC

100%Crew

100%Pens


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |