HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 1077 užívateľov

Hry > Need for Speed: The Run > hodnotenie


Need for Speed: The Run
53%

Moje hodnotenie - Need for Speed: The Run





Recenzie - Need for Speed: The Run

Zařazená zpátečka ve všech kategoriích. Koho napadlo udělat skriptovanou závodní hru s béčkovým příběhem na enginu ze střílečky, jehož vizuální výstup připomíná tři roky staré hry? Ať mi nikdo neříká, že tuhle hru Black Box nevytáhnul z trezoru. Protože jestli ne, přestává to být roztomilou anekdotou.
Hollywoodsky prístup sa Black Boxu vymkol spod kontroly. Vzrušujúca jazda zo San Francisca do New Yorku je nepríjemne prerušovaná loadingami, vlečie sa a akákoľvek snaha o vybudovanie drámy je pochovaná. Na kontrolované a skriptované monumentálne sekvencie tu máme MotorStorm a Split Second. Vodič mimo auta je krokom vedľa, rovnako aj hranice spútavajúce hráča a oberajúceho o akúkoľvek slobodu. Need For Speed: The Run je akčnou atrakciou so silne prchajúcim obsahom a frustrujúcou hrateľnosťou.


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed: The Run

Podľa slov autorov dlhá a vzrušujúca cesta zo SF do NY, ale podľa mňa hrozný diel na úrovni starý NFS. Podľa HW som tyoval špičkovú grafiku, ale biela je v hre prepálená, čierna je tmavomodrá a postava počas závodu nemá žiaden pohyb a vyzerá ako kreslená (stačí ak sa ohliadnete). Fyzika ata a ovládanie je ako tak slušné na rok 2011. Ako plus by som hodnotil široký vozový park, veľa aut je upravených, dajú sa na ne aplikovať len sady aerodynamiky - čo je bieda. Ďalšie plus je rozmanitosť a veľkosť prostredia, na druhej strane však žiaden kontakt s ním, keďže čast vidím na obrazovke RESET !, a to len trocha zídem z trate. Každý očakával voľný pohyb mimo auta a menej lineárny postup, tuuning a neviem čo ešte... Posledné plus je asi tak príbeh a pre niekoho veľa závodov (výziev).

+9 Dobré Zlé
Hru jsem sice prošel do konce, ale při poslední scéně jsem se skoro vyvrátil obsah žaludku. Řekl jsem si - to je všechno. Trapná grafika, slabé ovládání, minimální možnosti s vozidly, sice velký ale chybami přeplněný svět. Ty boční závody, hrál jsem asi tucet a pak ... to se nedá, je to ještě horší než BF3

+6 Dobré Zlé
Táto hra si zaslúži 40% možno aj menej. Je úplne o ničom každá ďalšia etapa je rovnaká opakujú sa stále do kola. ďalej žiadna možnosť tuningu auta, dosť divné ovládanie auta. Na tie nároky aké ma hra je grafika dosť úbohá. Neviem čo robili vývojári ale asi len okopírovali NFS Hot pursit (2010). Shift 2 sa im podarila to bola parádna hra ale toto je nič. Očakával by som že spravia aspoň niečo podobné NFS Carbon alebo U2-ke ale dosekali to ako sa len dalo.
Sklamali ma na plnej čiare !!

+5 Dobré Zlé
Táto hra je úplna ubohosť milujem vsetky NFS-ka čo EA vyrobilo od kedajšieho Hot Pursiut až po dnešné Shift 2 Unleashed.Ale TOTO ?! tato hra je uplný prepadák plná bugov skaredej grafiky...myslel som si ze to bude parádna hra no je to úplna blbosť hral som to 5 minút a stačilo my idete na Pagani Huayra idem okolo 400Km/h a nissan GTR si ma pohode dobehne esce ma aj obehne alebo posledna misia proste nedoporučujem túto hru nikomu škoda zabiteho času stahovania inštalovania a prechadzania nedám tomu ani 1% pretože si to vúbec nezaslúži.

+4 Dobré Zlé
NO co dodat proste maximalny prepadak , vsetci sme z napatim ocakavali ze to bude konecne poriadne NFS ale sklamanie bolo oto vacsie preco ty magori nevedia spravit take nfs viac zamerane na tuning kombinacia NFS U2 a takeho most wandet to by bola kombinacia, a nato ake naroky pozaduje tato hra no proste 0 bodov .

+3 Dobré Zlé
V prvom rade musím vytknúť GRAFIKU - OTRAS !! Potom možnosti s autami, ovládanie a koniec koncov aj všetko čo sľubovali a nesplnili. Na druhej strane veľa vozidiel, celkom slušná zábava a akýsi duch NFS. Inač to stojí len za prd, a samozrejme za vyskúšanie.

+3 Dobré Zlé
Sklamanie roka! The Run obsahuje presne všetky OPAČNÉ prvky závodnej hry ktoré má mať. Začiatok hry sa začína veľkým príbehom ktorý sa nedá ani preskočiť, ani zrýchliť a ku všetkému je nudný (aj keď neviem prečo tam dávali príbeh keď ostatné série NFS ho nemali a boli omnoho, omnoho lepšie). Grafika je opotrebovaná; tento engine chalani z BlackBoxu a EA Games použili už v Undercoveri a aj Hot Pursuite [2010]. Autá neprešli žiadnou zmenou oproti minulému dielu. Policajti sú síce + ale veľmi malé pretože naháňačky s nimi sú už stereotypné, pretože používajú tie isté prostriedky už od Most Wanted. Neoplatí sa to dokonca ani stahovať, a ak máte chuť po niečom novom musíte si počkať na nový diel (ak nie aj na ďaľší :) ) alebo si stiahnite Hot Pursuit. Ľutujem tých ktorí si ju predobjednali s dojmom že to bude začiatok nového smeru závodných hier. Nedá sa nič robiť, len sa modliť aby nevyšli nejaké packy (1 už vyšiel :@), datadisky apod. ale hlavne aby sa výrobcovia zamerali na novú časť a aspoň na nový engine!

+2 Dobré Zlé
Prepadak, nic moc to nebolo. Podla mna je na tom dobre grafika a tie akcne sceny. Nepacilo sa mi - velke HW poziadavky
- opakujuce sa pasaze
- neda sa nainstalovat na Windows xp
Hru som dal kamaratovi lebo to bola strata casu. Davam jej 15 percent.


+2 Dobré Zlé
Chujovina celá hra žiadny dej, žiadny tuning, ide len oto aby som sa dostal z bodu A do bodu B v živote som nehral horšiu hru ako je táto... tvorcovia nech sa nad sebou zamyslia !!

+2 Dobré Zlé
50%eaer
Hra ma dosť sklamala, čakal som aspoň niečo na úrovni Undercover, no nestalo sa. Je to asi najhoršie NFS aké tu bolo. Keby tam neboli tie suprové autá, tak by to boli len grafické chyby a zopár celkom zábavných pretekov. Veľmi slabý výkon, no teším sa na nové MW2.

0 Dobré Zlé
Pôvodne som chcel sať 60%, ale to sa mi zdalo ako príliš veľa. Na tejto hre nie je prakticky nič zaujímavé, aj keď neoriginálny nápad na cestu naprieč amerikou je na NFS niečo nezvyčajné. Bohužiaľ, prevedenie nestojí za nič, všetky eventy sú prísne naskriptované a všetko je nechutne lineárne, plus polícia sa správa nezmyselne ako to je v nových NFS sériách zvykom. A to som ešte ani nezmienil úplne smiešné a s prepáčením, debilné Quick time eventy, ktoré sem jednoducho vôbec nepatria a pôsobia extrémne lacno. Takže, 20% dávan za nápad a 30% za pekné zvuky a grafiku, aj keď tá je zbytočne náročná a vôbec neohromí. Mimochodom, celú hru som hral asi hodinu, nestrácajte s týmto čas a radšej si zahrajte staré dobré oldschoolové Hot Pusruit II a Porsche alebo Underground a Most Wanted.

0 Dobré Zlé
+Preto dávam 6 z 10 lebo som fanúšikom NFS Kolekcie
+Páčilo sa mi grafické spracovanie frostbitu 2
+Dobrý nápad jazda krížom cez USA
+vysoký vyber aut v challenge series
-zlé ovládanie
-dosť krátke
-slabý príbeh

0 Dobré Zlé
Ta hra je TOTÁLNY PREPADÁK. Grafika je dobrá, veď to poháňa Frostbite 2 ale nemôžete si kupovať autá, upravovať ani len vyberať. Veľmi zlé ovládanie áut. Kamera skáče ako na kolotoči a zdá sa ako keby ste išli celou cestou 20 Km/h a pritom idete 250 Km/h. Dávam iba desať percent za grafiku a nič viac.

0 Dobré Zlé
Katastrofa! strata casu! skoro ziaden tuning, zle ovladanie, grafika je uplne na ... (mam pocit ze uz len pro street malo lepsiu grafiku),zbytocne ukazky ktore sa nedaju prerusit, zvuk je katastrofa... 5% som dal len preto lebo to nesie meno Need For Speed...

0 Dobré Zlé
Ja sa k tejto hre vyjadrim na 70% nehovorim ze hra je zla to zas nie ale ma chyby asi taka najvecsia chyba ktora sa mne nepaci je ovladanie vozidla uz by bolo nacase spravit nejake to NFS kde bude ovladanie vozidla lepsie ohladom grafiky je to moc slabe nato ake poziadavky tato hra pozaduje vobec neni taka prekna grafka aku som cakal a mozno aj kazdy somnou

- Grafika
- Volny pohyb krajinou
- Ovladanie vozidla
- Naroky

+ Dej
+ Prostredie


0 Dobré Zlé
Musím sa priznať že ma hra veľmi sklamala.Odmietal som veriť že by to bol taký brak ako o tom tvrdili rôzne servery a defakto aj hráči.Predsa len drsná nahánačka naprieč amerikou to znelo dosť zaujmavo ale opak bol pravdou.Hre proste niečo chýbala bola proste nudné a jedine prečo som ta hrával bol fakt že som chcel dokončiť Carieru.Technické spracovanie je na najvýš priemerne a celá hra je do botky naskriptovaná.Oceniť môžem tak maximálne drsné nahánačky s policiou a podsvetím ale tých bolo sakra málo.

Výhody: Rozmanite trate,niektore sekvencie hry (drsne uteky pred policiou a podsvetím).

Nevýhody: Po väčšinu hry nuda,priemerne technické spracovanie,a množstvo iných detailov.

Musím uznať že to fakt najhoršie NFS aké som hral...no proste nuda.

Dávam: 70%

0 Dobré Zlé
Asi najhoršie need for speed zo vsetkých. Strata času inštalovania a už úlplná strata peňazí.
10 percent dávam len za dobrý nápad výrobcov.

0 Dobré Zlé
+Grafika
+Široký carlist
+Trocha adrenalínu
+Ovládanie je trošičku reálnejšie (pocítite rozdiel medzi RWD a AWD)

-Slabý a krátky príbeh
-Dobrý nápad na jazdu ces USA zostal nevyužitý
-Motion Blur sa nedá vypnúť (fps dropy)
-Zlá kompatibilita
-Soundtrack mohol byť dobrý pokiaľ by som ho vôbec mohol počuť alebo aspoň vedieť čo to hrá
-Slabý tuning vás limituje na 3 farby na vaše auto

Je to fakt asi najhoršie NFS, horšie ako Undercover alebo aj MW 2012. Príbeh som ešte nedohral ale už od začiatku v tom nič nevidím. Vraj ma čaká 4 400 km cesty. Dobre, prejdem 2 závody asi tak 20 km a hľa ostáva 4 300km. Wów!!
Máme tu aspoň pár bodykitov ale ten limit farieb na auto je neúnosný. Máte na výber len 3 farby ktoré sa vám nepáčia a nemôžete s tým nič urobiť.
Sú tam skryptované momenty a tá kamera tomu aspoň dodá adrenalín a nebude to nudné, ale kľudne to mohli spraviť dlhšie a menej skriptované.
Samozrejme to padá a zamŕza. Navyše si počas závodu nemôžete zmeniť grafiku ani ovládanie. Keď to zvládne BF tak prečo nie toto? Len to potvrdzuje že stýmto enginom nevedia pracovať.

Pokiaľ do toho chcete ísť tak si to len stiahnite a nekupujte, ajtak už to štúdio zrušili a EA si tých pár eur nezaslúži.

0 Dobré Zlé
Hra na grafike ujde... ale hram to z volantom a neviem a asi sa na tejto NFS nedá cúvať... pekné autíčka tam sú a pre VW GOLF - a som to kupoval a nič... Nijako ma nezaujala... Naďalej hram Undergroundku 2 ... a ešte že mam ORIGINÁLNE CD kúpené a dnes mi naskočilo že aby som vymazal ULOŽENÉ SÚBORY a bol som na tretej MISII a teraz zase hram od 2 Misie... a ešte mimichodom mi vzdi hapruje zvuk... síce som ju nepresiel celu ale hned na zaciatku prva MISIA bola zla... sak to jak LOGICKÁ HRA --- hlavne tota prva misia... nechcem byť vulgarny ale je to doslova Debilna hra ... NEODPORUCAM !!

0 Dobré Zlé
Perfektne zakompovane akcne sceny do pretekov ktorych je malo nato aby z The Run spravili dalsi skveli NFS. Bohuzial myslienka dobra prevedenie zle. Graficky je to sice pekne, a krasna krajina ale bohuzial otrasne caste a dlhe loadingi cloveka poriadne rozculia. Zo zaciatku som sa dokazal vzit do hry ale od polky som uz cakal kedy to konecne dohram uz to bolo dost nudne bez fantazie az som si pomyslel este ze je ta hra tak kratka. No co uz dalsi NFS co som si zahral a vraciam sa naspet k Most Wanted.

0 Dobré Zlé
Fuuha, úprimne. Hru som kúpil v zľave a dlho mi ležala v Launcheri. Jeden deň som sa nudil a napadlo ma že by som si túto jednohubku mohol dať. nečakal som som nič od toho, len že si trocha zajazdím. A na prekvapnie? ...sfúkol som ju na jeden záťah. Príbeh je klišé scénar ktorý napíše aj žiak na základnej škole. Ale to ako to bolo podané+spracovanie time eventov+ cut scény...za mňa príjemne prekvapnie. Koniec ma prekvapil rozmanitosťou trate, ale zase trošku zamrzelo že to bolo až moc scripted...na druhu stranu, taka bola skoro cela hra, takže sa dá cez to prejsť, je to predsa linerne SP. Z mňa spokojnosť :)

Plusy:
+aj v roku 2022 kedy som si to prvý krát zahral tak príjemna grafika
+AI vie celkom potrápiť aj na normal obtiažnosti
+pekne spracovaný príbeh (Time Eventy, CutScény) malo to hlavu aj pätu
+príjemna jednohubka na voľnú nedeľu
+soundtrack, OST dávam osobitnú známku 8/10

Mínusy:
-je to krátka hra, oproti starším dielom série
-policajti su jemne priblblí
-občas nejaky bug na trati, ale len velmi málo
-koniec je až moc scripted oproti celku hry
-mohol som si ju zahrať aj skôr ako po 11 rokoch od vydania :D :D

0 Dobré Zlé
Trápne ukážky sa nedajú zrušiť, trošku auto vybočí s trate hneď je reštart, úplná debilina celá hra! V každej zákrute hneď do driftu hádže nedáva zmysel ani tých 15% čo som dal si nezaslúži.

-1 Dobré Zlé
Úplne ma sklamala tá hra. Asi najhoršie NFS aké kedy bolo. Oproti underocver, Hot pursuit je to nič ! grafika je fájn, to prostredie je výborne spracované. No o ovládateľnosti sa to povedať nedá. Celé je to spomalené, otrasné. Idem autom príklad 250 kmh a pritom si myslím že idem das 70-80... . Aboslútne sklamanie. Potom to auto sa ovláda dajak čudne, zatáčky vyberem aj v 270 kmh pohode. Zvuky auta tiež príšerné, najmä keď máte kameru na ceste, alebo ako by som to nazval. Nepodarilo sa to im dajak. Tak jak som si všimol na battlefielde 3 tiež dajak to sekalo, tak to isté to robí pri tom istom engine aj tu.
35 %dávam grafike, originálnemu nápadu a to je všetko.

-1 Dobré Zlé
80%akto
Pre mna mile prekvapenie, mna ta hra bavila aj vdaka deju a presiel som ju celu.

+ grafika
+ pokus o inovaciu (zapracovanie deja)
+ prostredie (cesta z jedneho konca USA na druhy)
+ moznost zmeny auta pocas misie

- ziadny tuning
- vysoke HW naroky
- maly vyber aut
- uvital by som napr. cestu po Europe, Azii, ...


-1 Dobré Zlé
Grafika fajn ,no preteky +a dej ale prestalo ma to baviť rýchlo

- Ovládanie je strašné ,dôvod prečo ma to nebavilo. 50%

-1 Dobré Zlé
toto je najhoršie nfs aké som kedy hral nemá nič poriadne spravené je síce pravda že dej je výnimočný ale inak nič moc
+grafika
+dej aj keď to mohli ešte dotiahnuť
+prostredie

-strašne krátke ako celok
-krátke trate
-autá sa dajú meniť iba na pumpe
-nič moc tuning

-1 Dobré Zlé
Tak a je tu dalsi prepadak od NFS, Grafika jak-tak OK a tu by sme aj s chvalenim skoncili.
Dej je o nicom, postupnost hry nudna priam nezazivna, nastavenie ovladania sa neda ulozit stale sa resetne a to ide na nervy. Je to rovnake ako u HPS. ovladanie na hovno. vyer aut ubohy. ziaden tuning. policajny ford obehne z miesta porsche ktore ide 348KMH ako keby stalo, no prosto realita pretekania absolutne pritiahnuta za vlasy. Naco potom su super auta v tej hre ked mi staci policajny ford a vyhram hru ide z 0 na 500 KMH za -1s. auta a zabrany na ceste stoje presne tam, kde vas to vynasa a to vzdy. Bez buracky sa neda prejst ani jedno kolo naplno. je to ako destruction derby anie preteky.

-2 Dobré Zlé
100%SlaX
zo san franciska do new yorku som zacal opol noci hrat the run lebo neslo mi instalovat furt vipise disc eror ale jeto zabezpecene a to je velmi dobre ak vam toto pripada ze to neni the run nemilte sa ja mam the run limited edition mozno to v obicajnom neni origin ale
velmi dobre spracovana grafika ale aj ked niektore veci su moc hranate (kockovate) ale velmi dobra hra
ale problem je ze je kratka kampan ale aj benzinky kde si mozte vibrat auto ake odtial chcete
multiplayer ma prekvapil velmi dobry je multiplayer
ale aj vizvy aj autolog je velmi dobre spracovavi ne hovorim auta aj auta su velmi dobre spracovane sice maly tuning ale dasa to je vsetko.

-2 Dobré Zlé
Uzasne trochu grafika narocna ale ta amerika paradne prepracovana. Od San Francisca do Nevadskej puste odtial do zamrznuteho Colorada odtial do americkeho vidieka odtial do priemyselneho mesta Cleveland odtial do lestnatych statov Massachuetesc a Marylan az po Manhattan. :-)

-3 Dobré Zlé
takze +i su nieco nove co tu nebolo ... pekna grafika ... rôznorodost misii -i vysoke hardverove naroky a ... poprosil by som datadisk aby som sa moho na com zabavit xD

-3 Dobré Zlé
Grafika tak zlá neni ako tu každý opisuje(asi hrali na minime) no dej,stereotip,nemožnost tuningu,nerealne situácie-jenoducho aby som to správne zhrnul to čo tu všetci písali.NFS nasadilo latku vysoko predošlími dielmi ale tento diel ju jednoznačne podliezlo ...

-3 Dobré Zlé
+ interaktivni sekvence, + zadny tuning (uz to bylo nudne a stupidni - vyjma shiftů, na zavodni okruh to patri), + siroky zaber znacek a modelu aut, + neco jineho nez vsechny ostatni hry - cesta ze sf do ny. Grafika neni spatna a naroky na hw taky ujdou

- Pribeh je mizerny a i ingame videa sou trapne, ale o to v autove hre moc az tak nejde.

-3 Dobré Zlé
Dalšia skvela hra od NFS :-) Na grafiku sa tu nemožte vyhovarať lebo je špičková, Gameplay že wooow proste ppči hra ;-)

-3 Dobré Zlé
Tak čo k tomu ...Príbeh bol skvellý a páčili sa mi tam aj tie akčne scény bolo to tak spestrenie ...podla mňa ich tam bolo ale málo...ale teraz k celkovej hre...ziadny tuning? ziadny volny svet ? ...kde sa sakra to NFS ubera ? zachvilu z toho spravia asi fps hru ...alebo nieco na styl gta...chce to poriadny tuning ...tuning a este raz tuning ...ich trhak bol NFS U 2 preco sa stale neodrazauju od toho dielu ? stavim sa ze byt tam toho tuningu a volnej jazdy tato hra dostane smelo 85-90%

-3 Dobré Zlé
50%jlo
ako grafika krasna celkom aj hratelnost ale ten pribeh 0 bodov tak davam 50%
hralo sa mi to celkom dobre ale kratko dalsie sklamanie

-3 Dobré Zlé
77%14K
pre všetkých hlupákov čo tu basnia o tuningu:hra je zameraná na dej,chcela byť v niečom nová ako vo všetkých typoch hrách o rýchlych autách..ked chcete tuning zahrajte si hociktorú inú nfs..snaha sa váži a preto za grafiku a dej-dávam hodnotenie 77

-3 Dobré Zlé
Po 4 rokoch konečne dobré NFS. Ale aj tak by som chcel aby spravili NFS podobné ako napr.
underground 2, most wanted či carbon.

-3 Dobré Zlé
+grafika
+dej
+paradne auta
+pekne filmove sceny
+moznost zmeny auta pocas misie

-jazdny model je uplne divny (ked stuchnete do supera tak ho to odstury, ked on do vas s vami to nepohne)
-auta akosi neidu na plny vykon...(v zakrtutach ked idem 100kmh mam pocit ako by som siel 50 to iste aj pri 200stovke... asi som slepi alebo mam verziu spomalenu lebo inac to neviem vysvetlit)
-ZIADEN TUNING (okrem debilnych farieb) ,,autory su skvely a zasa nas pocuvli,,
-strasne nudne dlhe nacitavanie kazdeho sektoru to nevravim kolko trva kym sa vamnacita farba na aute ...
-nemozete kupovat auta za svoje peniaze. tunovat,zlepsovat ich tier (kategorie vykonu) atd
-pomaly stereotyp (kazda misia skoro rovnaka... ked mas dobehnut 10 aut preco ked si dobry nemozes predbehnut aj viacej? preco ich neni viacej na mape??
-opakovanie sektoru je mozne len pri zniceni .. nie z vlastnej vole

kedy sa uz autori umudria a spravia nieco nove ako konbinacie NFS U2 a NFS MW(aj kity doplnkov mozu byt ale aspon TUNING)
proste EA games -- su to trdlovia... pohnojili si to

-3 Dobré Zlé
No, je to parádna hra, len si treba ju trochu zahrať a vžiť sa do deja. Zo začiatku som tiež myslel že to hneď odinštalujem, ale po čase som začal vnímať aj tie pozitíva. Každý ohovára že tam nie je tuning, ale predstavte si v tejto hre a s týmto dejom tuning. Podľa mňa by to bol "odpad" a to ja mám tuning veľmi rád !! Zase grafika je tam nádherná. Jazdný model je tam fakt iný, ale keď si na to zvykneme, tak to bude lahoda. Ja som v tom hľadal nejaké veľké chyby, ale som ich nenašiel.

A prosíímmm, zahrajte si ju aspoň hodinku a potom komentujte...

-3 Dobré Zlé
80%S3aF
Nedá sa o tom povedať, že je to najlepšie NFSko, ale aj napriek tomu je to veľká pecka... doporučujem, nejdem tu točiť o tom čo tam všetko je,... veď je to NFS ;)

-3 Dobré Zlé
Nepatrim medzi hracov,ktory by si velmi vsimali a vedeli nejako finalne vyjadrit pozitivne herne zazitky,no negativa si vsimnem vzdy.NFS seriu poznam ako svoje boty a The Run patri medzi nie velmi vydarene kusky.Vlastne som sa ani nemohol donutit ju dohrat celu,pretoze kampan bola neskutocne nudna,ovladanie aut dost blbe (resp nie take, na ake som zvyknuty). Grafika potesi,ale nato,ake to ma poziadavky,by sa z nej dalo vyzmykat,myslim,ovela viac. Dalsia dyka do chrbta bola,ked som zistil,ze namiesto pobehovania po meste a unikania pred policiu "po svojich" len mackam blbe klavesy,ktore sa mi zobrazuju na obrazovke. Neostava mi nic ine,len dufat,ze dalsi diel NFS uz bude ten,na aky som zvyknuty a aspon hratelny.

-3 Dobré Zlé
Tak takuto s prepacenim hovadinu som este asi ani nehral.. asi nahorsie NFS ... grafika na rok 2011 uplne uboha, zvuky to uz ani nehovorim, fyzika aut katastrofa auta si veselo upaluju 300km/h na zasnezenej zladovatelej ceste, idu 200km/h do zakruty, a realita pripomina klasicky holywoodsky film kde vsetko vybuchuje a hlavny hrdina dokaze veci ktore by ani Chuck Norris nedokazal...no proste maximalny prepadak... napad s cestou zo zapadu na vychod celkom dobry ale dej uz viac nudny a monotonny ani nemohol byt.. par veci stale dookola..tuning aut nikde... zhodnotim to asi tak ze tie 2% je aj vela...nato co som ako mnohi ostatny od NFS ocakaval...takze maximalne sklamanie..:/

-4 Dobré Zlé
96%Ampo
Neviem, čo všetci majú proti tejto sérii NFS. Podľa mňa je veľmi vydarená, od samotného deja (nelegálne preteky zo San Francisca až po New York) až po hrateľnosť a najmä grafické spracovanie. Počas hry sa stretnete s obrovským množstvom pestrých scenérií od hôr, cez mestá, púšte, tornádové plošiny, zasnežené kopce a pod. Všetky tieto prostredia sú nádherne a do detailov spracované. Trasenie kamery pri vysokých otáčkach vám dodá pocit, akoby ste v aute priamo sedeli, stúpa vám adrenalín v krvi. Osobitne ma dostali najmä snežné kolá, hlavne preteky downhillom počas padajúcej lavíny. Podľa mňa jedna z najlepších závodných hier.

+ hrateľnosť
+ detailne spracovaná krajina
+ pestrosť v prostredí
+ možnosť získavať XP
+ grafika

- občas haprujúci zvuk
- menší výber áut

-4 Dobré Zlé
super hra, veľa aut, mierne úpravy, super závody, veľké prostredie, nový engine, ako mínus by som hodnotil nesplnené očakávanie s kontaktom s okolím (vsytupenie z auta, a vždy to dáva reset, vtedy keď netreba). graficky som očakával viac,...

-5 Dobré Zlé
100%Tyson
Mńa to bavilo a vďaka namakanému enginu som mal z hry aj skvely zážitok. Hra určite mala veľa chýb, pre mňa najväčšou bola obmedzenosť výdenia z dráhy ,.. ale všetký chyby som bral ako skvelé pridanie na obtiažnosti ! Konečne to nebolo to trapne lahké pretekanie sa na autíčkach ,kde som závod vyhral na 1. krát. Konečne som sa potrápil, postresoval a dalo mi zabrať kým som sa na najťažšej úrovni obtiažnosti posunul ďalej - po Most Wanted , pre mňa najlepšia závodná hra !

-6 Dobré Zlé
+ grafika
+ dej
+ hratelnosť
+ efekty husté
+ jazda
+ autá

- za 4-5 hodín prejdené

no a čo, že to nie je ako MW?! keby som nehral žiadne NFS pred tým ako toto, tak tomu dám 100%

-8 Dobré Zlé
Táto hra je dobrá doporučují ji Lebo má... je proste skvělá! Sou tam proste nové auta overal má na 100 per-cent a mA lepší mapku jako budiž lépe auta lépe mapky . Všecko mA dobreč je
taká Racinová hra je lépe vylepšená a mA

-15 Dobré Zlé





100%Pe-Do





100%muf16





90%dobo



40%dvC




















65%Ben














100%dodush






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |