HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 22722 užívateľov

Hry > ARMA III > hodnotenie


ARMA III
72%

Moje hodnotenie - ARMA III





Recenzie - ARMA III

Arma 3 je výborná vojenská simulace a zároveň konečně i hra, která má své chyby, ale při obrovském rozsahu se většina z nich dá tolerovat. Lepší „simulátor pěšáka“ nenajdete a větší sandboxové hřiště také ne.
Arma 3 sa nesie v duchu svojich predchodcov. To znamená, že má obrovský potenciál, ktorý ubíja množstvom nedostatkov. Bohemia Interactive opakujú staré chyby a pri modelovaní mega ostrovov (opäť) zanedbali kľúčové prvky. Hru čaká rovnaký osud ako predošlé časti, dlhé mesiace dolaďovania a oživovanie komunitou, ktorá z nej napokon spraví celkom iný produkt, ktorý bude radosť hrať. Nateraz je to však len polotovar, ktorý skrátka potrebuje dopracovať a dozrieť. Zatiaľ vás rozhodne viac pobaví Arma 2, ktorá už procesom dozrievania prešla a teraz je v slušnej forme. Arma 3 ju bude časom nasledovať a o rok neskôr by už hodnotenie mohlo byť podstatne vyššie.


Užívateľské hodnotenia - ARMA III

Nejvíc Best hra hraju ji 2 hodiny a ta grafika na Vojenskej simulátor je prostě úchvatná Zbraně,Vozidla,Postavy atd všechno ok akorát co bych vytknul ty hře jsou docela brutální HW nároky

+2 Dobré Zlé
Konecne skutocny vojensky simulator ako ma byt nemam slov je to pecka !!je to bomba na dlhe hodiny hrania

+1 Dobré Zlé
Konečne dnes po vydaní kampani môžem adekvátne ohodnotiť novú armu. Keďže som fanúšikom série arma isto len kladne. Oproti ,,dvojke,, je to ohromný pokrok vpred. Veľmi sa mi páči nový systém mierenia a viac reálnosti. Aj samotný editor prešiel úpravami a vytváranie misii je jednoduchšie. Prvá časť kampane je perfektná. Úplne ma pohltila a priklincovala k monitoru. Jediné čo musím vytknúť je že je to blízka budúcnosť. Chýbajú mi zbrane typu m4, ak47 tanky typu T72, staršie tipy heliniek ako mi24 a vozidla ako je hmmwv, každopádne toto ako negatíva nemôžem súdiť pretože v roku 2035 sa už táto technika nebude používať. Moje mínusové body sú za vysoké HW nároky a za občasné chyby v hre. Celkové hodnotenie sa mi ale zdá naprosto perfektné a neľutujem kúpu.

+1 Dobré Zlé
Hra je totálne nefunkčná nedorobená armored systém really ? ale za to nemôžu vývojári hra trpí nefunkčnosťou kôli idiockému trapnému DayZ ktoré nikdy nebude dokončené..Čert nám bol dlžný ten odpad mód.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
75%S3aF
Výborný simulátor, páči sa mi prerobenie enginu, a obmedzenie základných bugov, ktoré boli v ARME II. (avšak bugy/glitche sú tu stále, čo ma na druhej strane hrozne vytáča). Taktiež upravenie lietania, pretože mne (amatérskemu letcovi v hrách :-) ) to robilo dosť problémy, ale na druhej strane to môže sklamať skúsenejších hráčov. Jedno menšie sklamanie pre mňa je, že ešte nie je k dispozícii aspoň nejaká kampaň, ale to sa napraví postupom času, keď výjdu DLC.

-1 Dobré Zlé
Arma 3 bola pre mňa veľkým sklamaním. Nielenže autori "zabudli" dať do hry kampaň ale hra je celkovo nedorobená. Má pekné prostredie a všetko ale pre mňa je ovládanie neskutočne komplikované. Nehovorím že by mi komplikované ovládanie vadilo (Už som prešiel veľa hier s takým ovládaním) ale je toho strašne moc. Celé to zoznámenie s hrou je neskutočne dlhé a kým sa naučíte všetko ovládať tak aj zabudnete čo bolo na začiatku. Proste Arma je podľa môjho názoru urobená len pre hardcore hráčov ktorý presedia pri počítači aspoň 8 hodín denne a ja bohužiaľ medzi hardcore skupinu nepatrím a tým pre mňa celá hra stráca význam. Za tú peknú grafiku a dopílené veci 60% ale keby mne osobne hra sadla určite by bolo viac ;)

-1 Dobré Zlé



90%juro


100%Sn4rk


100%Melo79


100%kilOFb




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |