HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 16924 užívateľov

Hry > Dragon Age: Inquisition > hodnotenie


Dragon Age: Inquisition
90%

Moje hodnotenie - Dragon Age: Inquisition





Recenzie - Dragon Age: Inquisition

Vynikající RPG, které překonává své předchůdce, a nabízí poctivou zábavu na desítky až stovky hodin. Propracovaný svět Dragon Age konečně ožívá ve všech aspektech a míra drobnokresby desítek postav i příběhů bohatě kompenzuje poněkud tradiční základní zápletku o záchraně světa.
S pokojným svedomím môžeme povedať, že BioWare nesklamali. Na trhu asi momentálne nie je hra, ktorá by si vašu prvotnú finančnú investíciu a následne OBROVSKÚ investíciu v podobe stráveného času zaslúžila viac ako Dragon Age: Inquisition. Odvďačí sa vám pestrým, žijúcim svetom, tonou obsahu, množstvom RPG prvkov a bojmi, ktoré zachutia každému.


Užívateľské hodnotenia - Dragon Age: Inquisition

Tentokrat si Bioware (chvala Bohu) dal zalezat a napravil nedostatky ktore vydali pod nazvom Dragon Age 2. Tak v skratke je to prepracovane RPG s hromadou moznosti, obrovskym svetom, zaujimavymi postavami, nelinearnym postupom, kraftovanim a moznostami. Boj z D.A. 2 + hratelnost D.A. 1 + otvoreny svet. SKola len klische pribehu (zachrante svet pred zlom), no velmy nekazy dojem z hrania :)
Klady:
+navykova a dlha hratelnost
+vytvaranie postavy
+atmosfera
+pekna grafika, effekty a zvuk, hudba
+takticka akcia s hack-n-slash moznostamy
+obrovsky svet na preskumanie
+zname postavy
+moznost romantiky s postavamy
+vyvoj postavy
+moznost hrat za Qunnary rasu
+zaujimave lokacie
+draci
+ pre niekoho co-op

Zapory:
-par technickych chyb
-typicky pribeh typu "zachran svet!"

+4 Dobré Zlé
Konečne hra ktorá sa dá nazvať pokračovaním legendárnej Dragon age origins. Hra prináša zmes boja z 2 a možnosti z origins. Neskutočne krásny svet. Nádherna hudba. Možnosť preniesť sa do inej postavy. Veľký svet. Nová rasa. (bohužial) už pár krát opakovaný príbeh (sprav toto, sprav tamto a super zachránil si svet).

+2 Dobré Zlé
úžasná rpg :) nakoľko je nová zopár bugov v nej je ale sú vtipné :D epické a prepracované. Milovníci romance a interakcii s postavami si tiež prídu na svoje.

+2 Dobré Zlé
Vinikající RPG od Bioware které napravuje pověst DA po ne zas tak úspěšné Dragon Age 2 vřele doporučuji všem fanouškům trilogie Mass Effect nebo Dragon Age Origins

+hudba
+postavy
+grafika
+příběh

-absence češtiny

+2 Dobré Zlé
Dragon Age se konečně vrátil a je opravdu radost ho hrát.

Frostbite engine hře opravdu prospěl a grafika se náramně povedla.Příběh obsahuje spoustu úžasných momentů. Hra se hraje dobře osobně jsem s klávesnicí a myší žádné problémy neměl.Hra mi ani jednou nespadla a je těžké se od ní odtrhnout.

+1 Dobré Zlé
Je trochu iná ako jej predchodcovia, ale to jej na kráse neubralo. Nádherný príbeh už aj so slušnou grafikou vás vtiahnu do víru politiky a boja. Ste inqusitor a musíte rozhodnúť o taktike. Bude to boj, diplomacia alebo pošlete špiónov? Je to len na vás.
V tomto ma táto hra úplne dostala. Viete si tam vybudovať armádu, máte vlastného mounta, môžete rozhodovať o osude väzňov. Okrem toho že boje už sú aj viac akčne a nie je to iba o klikaní na súpera, máte aj super nové schopnosti. Neviem ako vy ale ja mám túto hru veľmi hlboko pod kožou.

Ps: Všetci čo hráme BioWare hry na nich milujeme romance. Tak tu už si na tom dali extrémne záležať. :)

0 Dobré Zlé
100%henhay
Tato hra je uzasna, skvela grafika, skvela optimalizacia, otvoreny svet sice rozdeleny na oblasti ale ak ich chcete preskumat zabere vam kazda z nich niekolko hodin a ak by som ich mal dat dokopy je ten svet este vätsi jak v skyrime. Fyzika je fakt kvalitne zrobena ked bezite do kopca, z kopca pekne to vyzera. Podla mna kazdy hrac co ma rad RPG hry by toto mal zahrat urcite to pekonalo Dragon Age 1 a samozrejme aj slabsiu dvojku pribehovo, graficky a tym otvorenym svetom. Bojovy system je kombinacia najlepsich prvkov z jednotky a dvojky. Samozrejme nechyba moznost vztahov jak je u bioware zname :)

+grafika a optimalizacia
+skoro ziadne bugy ja osobne som len postrehol par krat lietajucu zbrat ale to naozaj len parkrat
+velmi vela oblasti na preskumanie
+strasne dlha herna doba
+moznost vylepsovania brneni a zbrani
+samozrejme moznost vytvorenia vlastnej postavy
+pestre oblasti je tam pust, snezna krajinka, lesna krajinka, zahrate si v dazdi, v noci proste pestrost ziadna jednotvarnost
+pokial nevstupujete do podzema a pod. su oblasti bez zdlhavych nacitany

-verzia na pc nema moznost chôdze jedine ak pouzijete cheatengine
-na niektorych nepriatelov potrebujete proste urcity level, brnenia a zbrane
-zdlhave expenie hlavne na zaciatku ked ziskavate len par skusenosti za zabitych protivnikov
-do niektorych oblasti sa da vtupit len v urcitych leveloch napr. 8-11 ked to uz prekrocite neda sa do nich vratit
-ja s tym nastastie nemam problem ale ty, ktory nevedia dobre po anglicky si tu hru moc neuziju kedze je to hlavne o tych rozhodnutiach a cestina pri tej kpe textov skor ako do roka nedude

toto nedavam ako za minus ale aby som hru rozbehol potreboval som posledny graficky driver potom to fakcalo bez problemov



0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra ... graficky aj po hratelnej stranke Zaklinacovi 3 som dal 100% tejto hre davam 92% i ked som predosle diely nehral. Keby bola ceska lokalizacia tak hodnotenie je o 5% vyssie :) Inak dobra hra zabavy na vela hodin :)

0 Dobré Zlé
90%juro
Po neúspešnej a (pre mňa) nudnej druhej časti prichádza tretia časť s názvom Inquisition, ktorá nesie všetky výhody prvej a druhej časti. Grafika, zvuky sú na veľmi vysokej úrovni, svet je velikánsky a človek v ňom navštívi všelijaké lokácie (púšť, prales, hory, jaskyne, dediny a mesto, atď.) a je v ňom neuveriteľne veľa vedľajších úloh. Hlavná dejová zápletka je výborná, plná rozhodnutí. Po prejdení singleplayera na hráča čaká ešte multiplayer, ktorý zabaví na niekoľko ďalších desiatok hodín. Hru odporúčam, 5% strhávam za absenciu prekladu, bez ktorého sa ľudia nehovoriaci anglicky v príbehu stratia a nebudú vedieť o čom je reč (ako sa to i mne neraz stalo). Zároveň hráča potešia romantické chvíle so spoločníkmi.

0 Dobré Zlé
pre mňa ako fanúšika Dragon age série nemohla prísť lepšia časť. Tá hra je naozaj to najlepšie s dragon age 1 , 2 a mnoho dobrých nápadov tvorcov. Hra je veľmi dlhá , no neprestane baviť je v nej kopa taktických možnoťí a súboje s obrami a s drakmi si budete rovnako ako ja užívať .prejdeenie hry mi trvalo okolo 110 hodín , čítal som na nete že zo všetkými vedľajšími misiami sa dá hra hrať až viac ako 200 hodín , čo je podla mňa veľmi slušný čas a určite za tie peniaze aj stojí.
Hra je veľmi dobre optimalizovaná
V hre je možnosť hrať multiplayer
Krásne prepracované lokácie
Skvelý dej ktorý vás nepustí

0 Dobré Zlé
Bioware zapomíná na rozdíl mezi RPG a MMORPG. Hru jsem nainstaloval s tím, že to bude mé RPG roku. Konec konců mě předchozí dva díly nesmírně bavily.
Po zhruba 5 hodinách jsem to s touhle sra.kou vzdal. Hra má obrovský herní svět a souboje se stávají velmi otravnými už po hodině hraní. Nehledě na to, že questy opravdu utekly z TOR a jejich kreativita končí úkoly jako: zab 9 debilů, přines mi 5 kůží prasopsa atd.
U téhle hry je vidět, jak si kritici namastili kapsy Biowerským zlatem, a jak hráči zblblí z volnosti a grafiky ignorují všechny chyby ve hře.

-1 Dobré Zlé

100%Lyra







100%Asot


100%Mlokon





100%misor2







100%Mimz



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |