HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 23289 užívateľov

Hry > SimCity 5 > hodnotenie


SimCity 5
64%

Moje hodnotenie - SimCity 5





Recenzie - SimCity 5

Z něčeho, co vypadalo jako velmi slušný restart zasloužilé budovatelské série, se vyklubala omezená nuda. Nové SimCity možná jednoho dne bude dobrá hra. jen když budou města 4x - 5x větší, když se hry ujmou moddeři a online prvek bude fungovat tak, jak by měl.
Nové SimCity zabaví, ale ani zďaleka nie na jednotku. Hra síce má intuitívne ovládanie, nové nápady aj potenciál, ale to všetko vývojári ubili zbytočnými chybami a nešťastnými „vylepšeniami“. Odhliadnuc od problematickej DRM ochrany a serverov, ktoré už sú v uspokojivom stave, najväčším plieniteľom SimCity sú mikromestá, respektíve zúfalo malý priestor vymedzený na výstavbu. SimCity má byť synonymom mesta snov, ale v skutočnosti sú možnosti hráčov pri výstavbe natoľko oklieštené, že záujem v hre zotrvať opadáva. Nádej svitá v podobe zatiaľ neoficiálnych modov, ktoré majú šancu udržať potápajúcu loď nad vodou. SimCity neprepadlo, ale prechádza iba s odretými ušami. Tentoraz to nie je žiadna sánka dolu, šéfe.


Užívateľské hodnotenia - SimCity 5

Nechápem prečo je táto hra taká kritizovaná. Táto hra má veľký potenciál aby dosiahla aj 90% no problém nieje v hre a dokonca ani v ľuďoch, ktorý sa na výrobe hry podielali. Problém je vo vedení celého EA. Ľudia z EA nevydávajú špatné titulu, to nie. Ale problém EA bude v tom, že hry vydávajú nedokončené. Tejto hre stačil 1 mesiac k dokonalosti. Keby si EA počkalo iba 1 mesiac a doladili by detaily nemuseli by teraz mať s hrou také problémi. A namiesto toho aby niečo s hrou urobili vám strčia pod nos že si môžete vybrať iný titul od EA. Myslím si že vedenie EA by sa nad sebou malo zamyslieť.

Plusy:
+ Dobré grafické spracovanie
+ Ovládanie
+ Potreby simsov ( občanov )
+ Zameranie miest
+ Nové budovy ( vylepšenia budov )

Mínusy:
- Nevyužitý potenciál hry
- Málo miesta na vystavanie mesta

+2 Dobré Zlé
100%JoZQo
Hra má také zlé hodnotenie z toho dôvodu že na začiatku to hrozne padalo. Teraz je to v pohode, hra ma hrozne baví. Myslím že pre tých ako ja ktorý moc nehrali predošlé diely to bude super hra. Snáď len zväčšiť miesto na mestá.

+2 Dobré Zlé
Super hra odporúčam zahrať ;)
++++Grafika
++Online režim
Mále + Za to že to má české titulky :))
+++Regiony
---Veľká cena
-Problémy

Hre dávam 94%

+1 Dobré Zlé
Nebudem ja vypisovať plusy a mínusy jak mám vo zvyku táto sračka mi za to nestojí. Proste SimCity je jeden veľký fail, garbage a piece of shit. Zle optimalizovaný, zle hrateľný a plus díky povinnému online pripojeniu. Ja netvrdím že to stavanie zmysel alebo aj zábavu nemalo ale čo na tom keď...ale však na čo to tu vypisujem. Vy viete v akom stave táto sračka vyšla. Sťažovanie si hráčov a komunity...Proste giga shit. i keď neviem ja si nemyslím že simcity je modla a to number 1 budovateľská stratégia. Pre mňa to bolo tropico. Vyzeralo to lepšie volba hrania...vždy number one. Pre mňa. SimCity díky societies a aj tomuto mastershitu neznášam. I keď štvorka dobrá tiež nebola moc.

0 Dobré Zlé
Pri malej mape si budete pripadať, ako by ste hrali tertis. Moc priestoru vám na kreativitu neostane a už po hodine už nemáte kam staviať. Radšej siahnite po alternatíve Cities: Slylines

0 Dobré Zlé





100%misor2



15%eaer

100%misor

100%msior2

100%simak





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |