HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 41779 užívateľov

Hry > Battlefield 3: End Game > hodnotenie


Battlefield 3: End Game
75%

Moje hodnotenie - Battlefield 3: End Game





Recenzie - Battlefield 3: End Game

End Game je povedené zakončení DLC cyklu pro stále pekelně zábavný Battlefield 3. Nabízí opět čtyři mapy, tentokrát však v otevřeném přírodním stylu, dva nové, povedené módy, které rozšiřují už tak širokou nabídku toho, co ve hře dělat, a ještě k tomu mrštnou motorku.


Užívateľské hodnotenia - Battlefield 3: End Game

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Posledné DLC pre BF3, pre mňa obsahovo asi najbohatšie, no s väčším počtom problémov. Začal by som s novým herným modom air superiority. prvých pár hier je relatívne zábavných, no po čase omrzí. Hlavným problémom, za ktorý však autori nemôžu, je absolútna demencia vašich spoluhráčov. Za 7 hier čo som hral, 75% mojich smrtí spôsobili spoluhráči, ktorí neváhajú kľudne to do vás napáliť, len aby získali kill. V hre sa dajú používať heat seakery, vďaka čomu dokáže skúseného pilota zlikvidovať aj uplný amatér. Získavanie skúseností v tomto gamemode mi príde až príliš rýchle, za jednu hru s 800 ticketmi nie je problém odomnúť servisnú hviezdu pre stíhačky. Gamemode mohol byť oveľa viacej zaujímavý, keby sa v hre nedajú používať heat seakeri a dali by sa používať aj lietadlá z modu rush. Ďalším modom je Capture the Flag, ktorý sa vážne vydaril. Dá sa však hrať len pokiaľ natrafíte na dobrú partu ľudí, ak hrá polovica teamu za recona zakempeného niekde v strede mapy, nemáte šancu. Motorky sem perfektne zapadli, zatiaľ som sa v BF3 nikdy viacej nebavil ako pri unikaní pred helikoptérou na motorke cez celú mapu s vlajkou prichytenou na chrbáte. Dropship nemá príliš veĺký význam. Conquest je veľmi ťažké zhodnotiť, často sa stáva, že jeden team tlačí nepriateľský team priamym útokom na základňu alebo kradnutím vozidiel (hlavne helikoptér). Pokiaľ za

-1 Dobré Zlé
95%S3aF
Myslím si, že Endgame je najlepšie DLC, prinieslo 4 nové mapy, 2 nové herné módy, 4 vozidlá, nové dogtags, a veľa ďalších vecí. Na mapách sa dá znova nájsť veľa Easter Eggov, ako v predošlých DLC. Jediný zápor som našiel asi len pri móde Capture the flag, kde sa viac stojí na spawnoch, ako bojuje. Pri druhom móde Air Superiority ide o kontrolu nad vzducholoďami, čiže niečo ako Conquest, ale vo vzduchu.
Podľa môjho názoru dobré ukončenie tejto série DLC.

-1 Dobré Zlé




100%Foren


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |