HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 1238 užívateľov

Hry > Orcs Must Die! 2 > hodnotenie


Orcs Must Die! 2
73%

Moje hodnotenie - Orcs Must Die! 2





Recenzie - Orcs Must Die! 2

Orcs Must Die! 2 přináší stejně návykovou zábavu, jako první díl, kterou upravuje přidáním skvělého kooperativního režimu. I tak ale hra kvůli menší porci nových levelů, absenci editoru a přílišné podobnosti s originálem, připomíná spíše datadisk, než plnohodnotné pokračování.


Užívateľské hodnotenia - Orcs Must Die! 2

Túto hru by som rád prirovnal ku hre Assassin's Creed 2. Samozrejme, nič s ňou nemá spoločné, ale rovnako ako tu, išlo o značný pokrok oproti predchádzajúcemu dielu.

0 Dobré Zlé
-: málo nového obsahu, bugy, niektoré úrovne
+:grafika, audio, hudba, multiplayer, pasce, nepriatelia, postavy, atmosféra, hracia doba, dizajn, efekty, audio, dabing, animácie, ovládanie
Verdikt: Hordy orkov je potrebné opäť krotiť a Orcs Must Die! 2 obsahuje presný postup ako na to. Jadrom hry sú pasce, respektíve ich taktické rozmiestnenie, ktoré si niekedy treba poriadne premyslieť. Dôležitým aspektom hry sú samotné lokácie. Každá má svoje špecifiká, ktoré sa dajú využiť vo svoj prospech. Čo sa týka technického spracovania je hra na tom vcelku dobre. Grafika je pekná a to isté sa dá povedať aj o dizajne. Hra taktiež obsahuje multiplayer, v ktorom sa najlepšie hrá a poskytuje hodiny zábavy. Negatívom hry je slabší obsah noviniek, ktoré do hry pribudli. Určite ich mohlo byť viac. Orcs Must Die! 2 je kvalitnou hrou, ktorá sa najlepšie hrá s kamarátmi.

0 Dobré Zlé
Parádne pokračovanie prvého dielu nové mapy,staré aj nové zbrane a hlave coop tento kráť to možete začat gembliť z partákom! Super svizná akcia na cca 15 hodín.

0 Dobré Zlé




100%Rio10



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |