HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 35676 užívateľov

Hry > Pro Evolution Soccer 2013 > hodnotenie


Pro Evolution Soccer 2013

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Pro Evolution Soccer 2013





Užívateľské hodnotenia - Pro Evolution Soccer 2013

Najhoršia futbalová hra aká kedy bola od pes 6 to ide dole vodou zvuky umele hratelnost umela hráči sa pohibuju ako babky :D fifa o 100% lepšia :-)

+1 Dobré Zlé
35%JBan
Osobne ma hra sklamala. Prvé momenty fajn, ale akonáhle som začal hrať... proste ma to nudilo. Pohyby hráčov nič moc a správanie , by som povedal že horšie ako v 12. Grafika sa nepohla a celkové spracovanie tiež nič. Jediné čo je dobré, je len to že si to udržalo akú takú úroveň, no to nestačí.

+1 Dobré Zlé
pre mna celkovo sklamanie z hry , jedine dobr je tam grafika a niektori hraci sa podobaju , este som nehral fifu tak nechcem porovnavat

+1 Dobré Zlé
Som milovník futbalu a tak tiež peska. no ma sklamali zas. :( umelé IQ hráčov. 70% len preto lebo je pesko a nie fifa a za pesEdit

+1 Dobré Zlé
O hodně lepší než fifa 13
+Grafika o 15% lepší než ve fifě 13
+pohyby hráčů
+nové funkce

- menu je stejný jak pes 12 akorát jiná barva
-ČESKÝ DABING TO JE VĚC KTERÁ UŽ OD PES 2010 NENÍ A TO JE CHYBA PROTO JE FIFA LEPŠÍ PROTOŽE MA CZ DABING.
Těším se na pes 14 ten bude 100x lepší než fifa 14

0 Dobré Zlé
Táto hra ako ja hovrím je suchá nič dobrého nepáčia sa mi tváre a mnoho dalsieho aj ked je tam liga majstrov ale ta celu hru nezachráni takze asi take aj hodnotenie.

0 Dobré Zlé
Viete čo, FIFA od EA Sports nemá na túto hru.
-CR7 sponzor
-Licencia na UEFA CH.L., čo FIFA nemá
-je tam Slovenská reprezentácia, síce zle spravené, ale je v menu taká vec že EDIT a vybavím si to sám, tak isto pri iných kluboch ;)
-grafika lepšia ako na FIFE
Ako sa to hrá tu nebudem rozoberať, zistíte si to sami, no určite lepšie ovládanie ako na FIFE ;)

0 Dobré Zlé
PES 2013 je pre mňa subjektívnym sklamaním. Neviem čo je hlavným dôvodom. Ale dovolím si tvrdiť, že medzi hlavné prvky, ktoré ma odradili je asi príliš prepracovaný systém hry. Pre mňa osobne príliš neprirodzené, strnulé, a "stereotypné" v slabom slova zmysle pohyby, ktoré nie sú autentické s reálnym futbalom. Avšak grafické spracovanie je výborne, tá podstata PES je tam skrytá stále, ale čím ďalej, tým viac sa mi PES prestáva páčiť, ako futbalová simulácia, ktorá by mala mať určitý komplexne herný progres. Po vizuálnej stránke si dovolím tvrdiť, že je výborne spracovaný, ale po stránke hernej má veľa nedostatkov, teda aspoň pre mňa. Plusy: Grafické spracovanie, herný systém. Mínusy: Licencie, prílišne prepracovaný herný systém, pohyby, hrateľnosť.

0 Dobré Zlé
Podľa mna lepšia ako fifa 13 .
+Grafika
+Dobrá hratelnosť
+Veľa trikov
+Podoba hráčov
-Menu sa vôbec nezmenilo

-1 Dobré Zlé
Nadherne graficky spracovany Futbal
+Pohyb Hračov
+Pohyb lopty
+HW nároky oproti fife su ovela nižšie pričom pes ma ovela krajšiu a realnejšiu grafiku

-Malo licenčnych Timov

-1 Dobré Zlé
KATASTROFA!! sikmooki si z hracov robia rok co rok dobry den a ti im to este budu vynasat do nebies ako bozsku hru, pritom je to totalna sracka, viac dovodov na udelenie tohto hodnotenia najdete v odo mna v diskusii k tejto akoze hre. mozno keby tu nebolo natlacenych tolko pes fanboyov, tak hodnotenie napisem normalne, ale takto sa to neda
(objektivne hodnotenie tejto hry - 50%)

-1 Dobré Zlé
pes ako som hral ,tak nic moc. menu presne iste ako v predchadzajucej casti len v inej farbe s inym pozadim.rozsirenie sutazneho treningu a ako stale malo lig. co sa tyka slovenskej reprezentacie, tak v pes 2012 nam urobili hracov s ruskopolskymi menami a v pes 2013 s madarskymi.

-1 Dobré Zlé
Nie je to najhoršia hra ale oproti PES 12 tam toho vela nového neni a podla toho dávam aj svoje hodnotenie.

-2 Dobré Zlé
+ Pro Evolution Soccer 2013 sa zlepšil hlavne v novom obrannom systéme, držanie lopty, lepší umelej inteligencie protihráčov, systém formácie, komentátor konečne komentuje aj gólmanov

-Spomalenie celej hry je rozhodca, vizuálna stránka skandujúcich fanúšikov. Grafika, ktorá hru stále zaraďuje na druhé miesto pred FIFOU, ktorá nastavila po grafickej stránke vysokú laďku!

-2 Dobré Zlé
perfektna hra co sa tyka pohybov hracov,zakroky brankarov,proste uzas,perfektna grafika velmi realna oprati fife 13 no ale skoda ze niesu licencie :D

-3 Dobré Zlé
100%CR7
Podla mna velmi nádherne spracovaná hra. Vylepšené pohyby hráčov, všetko dobré. Ale nepáči sa mi že niesu licencované týmy.

-4 Dobré Zlé

85%Ben


















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |