HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 41211 užívateľov

Hry > The Elder Scrolls Online > hodnotenie


The Elder Scrolls Online
76%

Moje hodnotenie - The Elder Scrolls Online





Recenzie - The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online sa vydal cestou mesačných poplatkov, no spomedzi konkurencie výrazne neprečnieva. Spôsobené je to hlavne veľkým množstvom bugov, ktoré sú už v podstate trademarkom Bethesdy a keď sa pozriete na taký Daggerfall, tak sa dá len sucho podotknúť, že sa história opakuje stále dookola. Zostáva len dúfať, že sa tvorcom podarí najvážnejšie chyby zaplátať čo najskôr. Fanúšikom Elder Scrolls ale nie je možné inak, než hru odporučiť, pretože ponúka dlhý herný čas a mechanizmy z predchádzajúcich tradičných RPG, ktoré máme tak radi.
The Elder Scrolls Online nabízí osvědčené herní systémy, které fungují a často baví, zatímco navazující úkoly s povedenou příběhovou omáčkou vytváří dojem fungujícího virtuálního světa. Zároveň ale TESO nenabízí nic výjimečného, co by vás mohlo vyloženě nadchnout.


Užívateľské hodnotenia - The Elder Scrolls Online

Veľmi dobrá hra priam skvelá.
+ Pekná grafika
+ Skvelí príbeh
+ Dobrý bojový systém
+ Dobrý pve/pvp obsah
- dlc sa musia kupovať :D

0 Dobré Zlé
-: množstvo bugov a odpájanie od servera, boj, mesačné poplatky (v minulosti), nekonzistentná grafika, miestami prázdny svet
+: hudba, herná doba, príbeh, úlohy, rozloha herného sveta, tvorba a rozvoj postavy, crafting, povolania, vylepšovanie predmetov, guildy, možnosti cestovania, skupinové dungeony, hra v partii všeobecne
Verdikt: The Elder Scrolls Online alebo TESO mohlo byť Skyrimom v online prostredí, no pre viaceré nedostatky hry a rozhodnutia autorov tomu tak nie je. Príbeh sa odohráva približne 1000 rokov pred TES 5, kedy o moc nad Tamrielom bojujú tri frakcie. Jedná sa o Aldmeri dominion, Daggerfall Covenant a Ebonheart pact. Ku každej prislúchajú tri rasy a špecifické územie. Cyrodiil zase slúži na hromadné PVP strety, ktoré môžu priniesť zaujímavé výhody pre dominujúcu frakciu. Herný svet ponúka úplnú voľnosť v rámci progresu, rozvoja postavy a voľby povolania. Na druhú stranu architektonicky nie je až tak atraktívny a miestami pôsobí prázdno. Rozvoj postavy je bohatý a závisí aj od používaných predmetov, respektíve zbraní a zbroje tak, ako v Skyrime. Slotov pre špeciálny schopnosti je málo, no postupne sa odomknú aj pre sekundárnu zbraň. Boj s nepriateľmi sa dočkal zmien, no nepôsobí najlepšie. TESO sa najlepšie hrá s dobrou partiou, než samostatne. Po hernom svete sa totiž pohybujú stovky vyvolených, čo trochu kazí príbeh a atmosféru. Celkovo sa nejedná o revolúciou, no evolúciu v rámci série áno.

0 Dobré Zlé
Túto hru si už hneď od začiatku netreba spájať zo Skyrimom. Pár tých questov čo som splnil nebolo nič extra a musím povedať že ani grafika nie je na túto dobu nič moc. Je pekné ž je dostupný (skoro) celý Tamriel ale musím sa spýtať hráčov: Naozaj ste toto chceli? Celý Tamriel? Áno je to pekný prídavok ale nie celkom domyslený. Hru som nikdy nevlastnil lebo niesom ochotný míňať toľko € za takú ľahko nadpriemernú hru ako je toto čudo ale BETA mi úplne stačila aby som si urobil obraz. Atmosféra sa mi celkom páči a vystihuje Tamriel ale len atmosféra nestačí aby ste z toho spravili prvotriednu hru. Nikdy som nevidel aby hra zožala toľko nenávisti z internetu a ani sa tomu nečudujem - tvorcovia úmyselne spoplatňujú túto hru aby čo najviac zarobili a čo najmenej dali hráčom a nepochybujem o tom že veľa hráčov ktorý hrali Skyrim si teraz nezahrajú ESO len zo vzdoru (a ja sa k nim pričleňujem). Táto hra môže byť dobrá len za nejaký rok keď updates úplne dopília všetky prvky aby vyzerali tak ako majú vyzerať a až vtedy keď sa táto hra prestane robiť pre biznis. Elder Scrolls séria neskutočne spadla po vydaní tejto "hry" robenej pre biznis a nie pre hráčov.

-7 Dobré Zlé



96%Fedo




100%misor2


100%misor



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |