HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 11842 užívateľov

Hry > The Walking Dead: Survival Instinct > hodnotenie


The Walking Dead: Survival Instinct
33%

Moje hodnotenie - The Walking Dead: Survival Instinct





Recenzie - The Walking Dead: Survival Instinct

Výsledkom je absurdný zážitok, ktorý občas prerastá do paródie na hru. Z akčnej zložky pichá pri srdci, z boja o holý život toho veľa nezostalo, zo sterilných prostredí a stereotypu kampane rozbolí hlava a nelogických, ba občas až trápnych situácií v akože príbehu je veľa. Nezachráni to ani bratská dvojica ani výnimočne použiteľná kuša a bohužiaľ ani celkom vydarený manažment zdrojov. Ruky preč.
Papírově zajímavý koncept se podařilo realizovat do naprosto příšerné a nudné kombinace střílečky a stealth akce, kterou nelze doporučit ani fanouškům seriálu či komiksu Walking Dead. Jediným výrazným pozitivem je pouze dabing hlavních postav.


Užívateľské hodnotenia - The Walking Dead: Survival Instinct

Serial je vymakany, pravidelne pozeram od prvej casti. Ale tato gamesa teda nic moc. Klasicky CoD styl kde vas to vodi za rucicku, to killovanie zombikov je tiez dost pritiahnute za vlasy, mlatim donho kladivom a len sa prizera na mna, a neviem ale aj to ovladanie mi pride nejake uletene, hravam battlefield 3 a so snipou to docela viem ale tuto bars kedy som sa nemohol trafit, mys sa uplne cudno sprava, mozno je to ale len o zvyku. Skoda toho tesil som sa na to.

+4 Dobré Zlé
Odpad... jediné čo sa na túto hru dá povedať. Potenciál na papieri to malo veľký ale na obrazovke to totálne sklamalo. Najväčšia "sranda" je keď chvíľu zostanete pri mŕtvom tele zombie. Po 5 minútach zmizne.
Grafika 2/10 - dobrá akurát na rok 2005
Fyzika 5/10 - pohoda, ale na Euphoria Engine to nemá
AI 1/10 - to zamrzí aj zamrazí
Obtiažnosť 3/10 - ak vyskočíte na auto, zombie na vás nemajú šancu
Level Design 6/10 - celkom v pohode
World Design 4/10 - po chvíli je už stereotypný
Dabing 7/10 - dabing postáv zo seriálu (Norman Reedus - Daryl Dixon a Michael Rooker - Merle Dixon) hre pomohol
Zbrane 3/10 - nič moc
Život nepriateľov - 0/10 - sekáte do zombieka 2 minúty ale aj tak stále žije
Celkovo 4/10

35%

+3 Dobré Zlé
Neviem že či je to tým že som velký fanúšik TWD alebo tým že Deril Dixon bola moja najoblubenjsia postava zo serialu ale mne sa táto hra celkom páčila(niesom nijak moc náročný). Hral som prvé tri misie a pri nich ma hra dost chytila no potom to šlo dolu vodou. Ale aj tak si myslil že priemer 20% je dost málo. Najskôr idú tie dobré veci. Na hre ma velmi zaujalo ze môzete prezivcim zzo svojej skupini dat nejaku zbran zo svojho inventara alebo im prikazat co maju robit. Taktiez je celkom fajn ze si môzete vybrat kam chcete cestovat, podla toho kolko mate paliva. Survival systém mohol byt lepší ale aj tak nieje najhorší(Musíte hladat vodu,jedlo palivo). Taktiez to nieje tak linearne ako CoD je tam niečo ako menší otvorený svet a aj par vedlajsich uloh(vymienat jedlo za municiu atd.)Stealth system tiež nefunguje zle.A teraz minusy. Grafika tak na rok 2008(trosku komixova), Bugy. Keby tôto hru robilo iné studio napr. Ubisoft mohlo to byt o mnoho lepsie. Ale hrat sa to dá. Keby ste si mohli vyrabať predmety, upgradovat zbrane alebo by zlepšili príbeh mohlo to dopadnúť inak. Polovične odfláknutá hra.

0 Dobré Zlé
Hamba hamba a este raz hamba maximalne sklamanie ... Nikdy v zivote som nevymazal hru z PC z takym zhnusenim.Som fanusik Walking dead ale toto ziadne plus nema.

0 Dobré Zlé
Mínusy:
- Graficke spracovanie je pormerne slabé na rok 2013.
- Príbehová línia je veľmi krátka.
- Linearita.
- Stereotyp (Stalo sa toto , tak najdite tamto. Dones mi toto a budeme kamoši...).
- Nedá sa pokračovať v hre (MP , Co-op) , po dohratí príbehovej línie to už len stačí odstrániť.
- Myslím , že na hre nieje nič prečo by sme to mali hrať po druhý krát.
- Zombíci maju vzhľad skôr ako upíry nie zombící.
Plusy:
+ Kuša.
+ Dabing.
+ Atmosféra.

0 Dobré Zlé
no takze v skratkosti hra plna bugov , kokotin , jebnutosti zombikov to je az prehnane jaky su tupy jebem donho nozom 5 minut a kuka na mna a to na normal obtiaznosti co to kurva je ? alebo ked znicho nic na mna skoci z boku zombik ktory sa tam zjavi len tak lala :D no viac sa zlaknem ked mama buchne ocakavane dverami :D a dalej este k tomu to je az uplne neskutocne co sa tam este najde som hore na betonovej streche domu zombici co su vo vnutry tam rozbijaju nabytok a casti z neho necakane cez ten strešny beton vyletuju hore na tu strechu no asi ma jebne to je jako uz co?- uplny prepadak mali natom este taky rok popracovat aspon a potom to vydat tak som sa nato tesil a sklamalo ma to davam 9 percent za tu uvodnu pesnicku ta je tam aspon dobra :)

0 Dobré Zlé
zacneme radsej dobryma vecaama :D zombici i ked niesu proste taky dobry ako v inich hrach hlavne ze zombik sa nemoze zadichat ... kusa tiche a ucinne ... dobry styl co sa tyka zabijania zozadu ale mohly to viac vypracovat ako napriklad farcry 3 ... celkom sranda co sa tyka survivality musis stale nieco hladat ... Teraz tie zle veci grafika je troska hmm kreslena sa my zda ... strasne ide tazko miska a to mam nastavene na velkej citlivosti ... spravanie zombikou je trocha uletene plus aj ten ich divny respawn uvediem priklad vyvrazdil som ich vsetkych aby som mal cele mestecko pre seba a aby som nasiel veci isiel som za jeden roh a zrazu BOOOM vsade novy zombii a aby to nebolo malo bolo ich tam o 100% viacej O M G ... keby to troska porobily ze mozte tam zbierat a vytvarat svoje veci a trocha upgreadovat bolo by to celkom fajn ale zato ze je to podla takeho divneho serialu kde sa mrtvoly volaju chodci :D tak to berem proste ak mate radi zombi hry TAK TOTO URCITE NEHRAJTE PREBOHA je to cista strata radsej si dajte sniper elite s zombii nacistama alebo call of duty s tym ich modom je to viac zabavnejsie ako toto

0 Dobré Zlé
Tuto hru nikomu NEodporúčam je to otras. Vysolite za nu 40 mozno 50 € a nic z toho nemate v hre som urobil asi tri kroky a nasledne ju vypol.
-grafika
-príbeh
-zbrane
-nezáživna akcia
-absurdne situacie

-1 Dobré Zlé
podla mna celkom dobra hra ale neni to na viac prejdeni maximalne 2 krat +pribeh,postavi,zbrane,misie -grafika,kratkost-

-1 Dobré Zlé
davam 50% pretože je to The Walking Dead
Neviem či Activision pri robení hry spali alebo čo je to jedna z najhorších hier od Activision
+ Spracovaný serial
+ vízor Hlavnej Postavy (Deril)

-Walkers
-Grafika
-obmedzený život(Poraidna Blbosť sme v 2003 či čo !!)
-Zbrane
a este vela chýb


-2 Dobré Zlé












100%misor

100%msior2

100%simak




40%Asot



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |