HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 6638 užívateľov

Hry > Outlast > hodnotenie


Outlast
85%

Moje hodnotenie - Outlast





Recenzie - Outlast

Jednohubka, která je ale perfektně stravitelná a dokonce i skvěle chutná. Vsází na bezmocnost hlavního hrdiny, nevyzpytatelné nebezpečí a bezpočet správně umístěných skriptů. Při hraní Outlast vystřídáte spoustu křečovitých poloh, ale zároveň se přistihnete, jak se samou spokojeností usmíváte. Mít v sobě trochu invence i mimo hratelnost, mohla dostat klidně o stupínek vyšší známku.
Outlast je adrenalínová výzva, kde pod rúškom tmy, vyzbrojený len kamerou a odhodlaním prežiť, zakúsite slastný pocit strachu. Ten pocit by mohol trvať o niečo dlhšie a finále nie je stopercentnou satisfakciou, ale celkový dojem je strašidelne dobrý. Preto neváhajte, pripravte si dostatok spodného prádla a poďte sa krásne báť!


Užívateľské hodnotenia - Outlast

100%dodush
Chcete pocitit riadny strach, beznadej? kto ma silne nervy odporucam hrat vnoci kto ma slabsie srdce tak s hudbou cez den alebo vobec hra typu Amnesia a Penumbra. Odhadovana doba hrania je vraj 5 Hodin. prie niekoho bude mozno este 10 vela :D...

+Grafika
+Atmosfera
+Hudba
+Spracovanie

-Tazko po tom zaspat

+5 Dobré Zlé
100%Bolt04
Tak toto bol zážitok je to najhoršia hororová hra akú som hral odporúčam pre lepšiu atmosféru si ju zahrajte v noci :)

+5 Dobré Zlé
Super hra,velmi vela lakačok,atfosméra ta hudba proste taka hra aká má byť.Len bohužial vívojárovia mohli urobiť hru s tím že by ste mohli použiť aspoň napríklad v nejakých scénach hasiaci prístroj na obranu,ale aj tak výborná hra!:).PS: Hrajte v noci :D
+Atfosméra
+Zážitok
+Hudba
+Lakačky
-Trochu zlí koniec mohli ho urobiť lepšie :)
-Malá hérna doba
Já davam hre 99%

+2 Dobré Zlé
Hororová hra, ako má byť! Ak chcete z tejto hry vyťažiť maximálny zážitok, tak si ju zahrajte v noci, respektíve v tme a so slúchadlami na hlave. Hra vás úplne vtiahne do príbehu a už vás nepustí.
Chodte opatrne, na každom rohu číha nebezbečenstvo!

+1 Dobré Zlé
Outlast je jedna z nejlepších současných hororových her. Nabídne vám příběh zahalený tajemstvím, která zjišťujete tím, že procházíte ani zdaleka prázdný ústav. Příběh, atmosféra, tajemství.. Doporučeno.

+1 Dobré Zlé
Hrať túto hru sám v noci mi bolo až nepríjemné, čo bolo vlastne presne to čo som pri tejto hre hľadal :) Väčšinu hier hrám na najťažšej obtiažnosti, ale túto hru prejsť na najťažšej obtiažnosti impossibru. Musel som si prepnúť na nižšiu obtiažnosť, čím hra u mňa trochu stratila na kráse. Ale možno som len ja taký krivý.

0 Dobré Zlé
Nemam rad hry/filmy, ktore su paradne, ale ich zaver znizuje ich celkovu kvalitu. Pri tejto hre som sa bal, ale o dost menej ako som si myslel, pri Amnesii som sa bal viac. Hry s pohladom z 1. osoby nehram, jedina hra co som taku hral bola Amnesia a teraz toto, ale stalo to zato.

+grafika
+hratelnost
+atmosfera
+zvuky
+kamera
+prostredie (hlavne vonku v burke)
+tma

-trochu hlupi nepriatelia
-koniec, ani nie ta uplne posledna scena, ta bola dobra, aj ta pointa z ktorej ta scena vyplyvala, ale cely ten zaver od kedy sa hrac dostane do toho laboratoria uz nemal taku atmosferu ako cela hra az do tohto okamihu

0 Dobré Zlé
je to dobra hra . len sa mi nezda že by pan špek behal tak rychlo ! ved ma nejaku nadvahu :D a niekedy sa stane že sa (špeki) bugne :P!!


0 Dobré Zlé
konecne poriadna hororova hra, az som skoro nedychal, velmi dobry pribeh, mrazive sceny, grafika tiez usla,... az na par bugov velmi dobra hra. Mohli to spravit aj tak ze pri obrane ste mohli pouzit rozne predmety po ruke, napr. hasiaci pristroj, flasku, pero a pod.

0 Dobré Zlé
Super hra hororovka aka ma bit a proste je na tejto hre vsetko super a pre vsetkych co sa rozhoduju ci si to maju alebo nemaju zahrat tak urcite si to zahrajte grafika tam je dobra pribeh no aj ten koniec :)

0 Dobré Zlé
Tak toto už hej, to čo mi vadilo v Amnesii, je tu zažehnané, a predo mnou je asi ta najlepšia a najstrašidelnejšia hra v tomto žánru čo som mal možnosť hrať, proste paráda, toto nemalo chybu, prešiel som to za jeden víkend, vždy len v noci, tá kamera, no trochu mi to pripomínalo film Grave Encounters. Trošku blúdenia bolo aj tu, a záver je trochu naprd. Ale ináč povinná hra pre ľudí čo už omrzelo kukať na horory :D

0 Dobré Zlé
Kvalitný horor.

+grafické spracovanie, strach v každom momente hry, zaujímavý koniec, svižný priebeh bez zaseknutí
-miestami opakujúce sa námety (najme úniky pred nepriateľmi)

0 Dobré Zlé
Hrali sme to dvaja aaa naštastie sme to prežili!! Jedna s najlepších horových hier čo som kedy hral.

0 Dobré Zlé
bomba,bola to pecka.taketo hry zboznujem ked ste nekde na psychiatrii a sú tam všelijaké tvory. a beha vam priom mraz po chrbte

0 Dobré Zlé
Perfektná hra, síce na horrorovky niesom ale na túto hru som sa namotal. Odporúčam hl. tým ktorí majú horrorovky v obľube.
OutLast je survival horror a ako všetci dobre vieme horror nikdy nemá šťastný koniec, v tomto prípade ani táto hra nemá šťastný koniec, prezrádzať samozrejme že viac nebudem, pretože ešte sa nájdu taký čo to hrajú ;)

+Grafika
+Atmosféra
+Efekty
+Hudba
+Hrateľnosť
+Cítenie s hrou (strach)

-Slabý koniec
-Po ruke len kamera


0 Dobré Zlé
Grafika je úžasná,príbeh ma zaujal hlavne keď som si stiahol Slovenčinu,trošku ma sklamal koniec hry čakal som že prežijem a preslávim sa pomocou toho čo som natočil ale inak hra je super :) 10z10 :) a najviac sa my ľúbilo keď vám padla tá kamera a ako sa rozbila to bolo graficky perfektné :)

0 Dobré Zlé
Ak to dohráte v noci, pochopíte velmi rýchlo, prečo sa nedá zaspať :D
+Strach, napätie, aj tá hudba ktorá tam je mi naháňala zimomriavky...
- Asi žiadne len treba mať stíšený zvuk inak budete s tej stoličky viac krát vstávať ako ja ^^

0 Dobré Zlé
+Grafika
+Neopisateľná atmosféra
+Adrenalín
+Hudba

-Krátky príbeh
-Trocha slabší koniec

Pre mňa zatiaľ najstrašidelnejšia hra. Hrať to v noci a sám chce poriadne veľa odvahy..


0 Dobré Zlé
100%pacuta
hra je paradna ta atmosfer no nije co dadat fakt parada a ked ESTE hrate v noci fuha tak potom to neda spat..

0 Dobré Zlé
Ja som to síce nehral a od GoGa som to poriadne nepozeral lebo som sa bál:DVedel som o čo tam ide.Ale podľa toho čo tu ste napísali o konci sa mi zdá divné.Síce mám 32 BIT Windows ale možno si to stiahnem.Len škoda že ste ako tá postava zomreli.No nevadí rozhodol som si nahnať odvahu k sebe a idem to kukať od GoGa.A možno to stiahnem:).A preto síce by som rád dal 100% ale dám 90% keby niečo tak napíšem ďalší koment a tam tomu dám 100%:):P

0 Dobré Zlé
obrovský humbuk, ale proč ? Outlast není zdaleka tak strašidelný jako první Amnesia a zdaleka ne tak hádankový složitý jako Penumbra. Za pochvalu určitě stojí grafika, příběh a souhra audiovizuální stránky...

+ grafika
+ atmosféra
+ prostředí
+ konec

- hrací doba
- lehké

0 Dobré Zlé
Tak ako uz bolo povedane, skvela hra, ale zlakol som sa asi raz ci dva krat, na zaciatku, potom to uz bolo stale o tom istom, niekto ta nahana, ty sa skryvas atd.Pekny pribeh a dost sokujuci koniec.

0 Dobré Zlé
Tady není co říct... Tato hra má skvěle propracovaný příběh, grafiku i parkour. Jsem fanoušek hororových her a tahle s polu s DLC jsou mou nejoblíbenější hororovou hrou. Proto dávám 100% a doporučení všem. SUPER!

0 Dobré Zlé
+grafika
+hw naroky
+skvely napad
+akcia
+prostredie
Zopar clenny tym Red Barrels dokazal vytvorit skvelu hororovu akciu aj ked nie pre slabe povahy, ale ako sa hovori "kdo se boji, nesmi do lesa". Pri tejto hre nemam co vytknut. Je skvele spracovana a strach a adrenalin samozrejme nechybal. Nelutujem tich 6 hodin stravenych pri tejto hre. U mna jasna 100vka.

0 Dobré Zlé
+ Príbeh
+ Grafika
+ Napätie
+ Prostredie
+ Konečne nový druh hororov :)

- Uvítal by som viac hodín hry :)

Vrelo odporúčam :)


0 Dobré Zlé
Je to super hra, má dobrý príbeh, primeranú hraťelnosť, a nedá sa u nej nudiť,ale je strašidelná :) Odporúčam ju hrať.

0 Dobré Zlé
Hral som už všeliake horrorove hry no outlast a amnesia su naj pocas hrania som mal cely čas spotene ruky XD

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
-: bugy, herná doba, príbeh, slabá interaktivita prostredia, miestami umelá inteligencia
+: audio, hudba, atmosféra, zábava, postavy, dizajn, strach, efekty, kamera, prostredie, dokumentácia, brutalita, nepriatelia, telo, ukrývanie sa, finále
Verdikt: Ak máte problémy zo zápchou, máme pre vás riešenie... Outlast. V roli investigatívneho novinára Milesa Upshura, sa na základe anonýmnej správy vyberáte do podivného sanatória. Samozrejme aby bolo všetko podstatné zadokumentované, vyberáte svoju tajnú zbraň, videokameru s nočnou optikou. Tá vám vo viacerých prípadoch dokáže zachrániť život alebo aj privodiť infarkt vďaka perfektne načasovaným ľakacím momentom. Od osadenstva sanatória nikdy neviete, čo máte čakať. Vzhľadom na ich mentálny stav je to prirodzené, no to už neplatí o brutálnych experimentoch na ľuďoch. Silnú atmosféru podporuje aj virtuálne telo reportéra. Postupom hry si uvedomujete jeho krehkosť vzhľadom na udalosti a poranie, ktoré utŕži. Kulisy samotné sú jednoducho skvelé, i keď graficky mohli byť na tom o čosi lepšie. V príbehu ako takom nemožno hľadať originalitu, ale spôsob akým je servírovaný, ten sa len tak nevidí. Outlast jednoznačne možno zaradiť medzi špičku v rámci hororových hier, škoda len, že to všetko zbehne behom troch hodín.

0 Dobré Zlé
60%BixS






85%Najt




100%Walt10


100%misor2







100%Kosot





100%miki07

100%futu










70%SABS







100%Samjo





100%stage6






100%Jintao


100%Asot





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |