HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 18696 užívateľov

Hry > Mass Effect 3: Citadel > hodnotenie


Mass Effect 3: Citadel
83%

Moje hodnotenie - Mass Effect 3: Citadel





Recenzie - Mass Effect 3: Citadel

Výborné DLC, které obsahuje tolik pomrknutí směrem k fanouškům hry, že to ani není možné. Čeká vás zajímavý příběh, skvělé dialogy a navýsost zábavná akce, která se nebojí vnést do hry netradiční zpestření. Pokud máte ME rádi, musíte tohle DLC mít.


Užívateľské hodnotenia - Mass Effect 3: Citadel

A tak tu máme uplný záver Shephardovho príbehu a musím sa priznať že som čakal trošku viac (asi som zvykol na vysoký štandart série Mass Effect).Bolo to dosť krátke na záverečnej párty boli len plytké diálógi a zase ráz do akcie nepôjdete zo všetkými postavami ale len stými s Mass Effect 3 + Wrex s ostatnými sa stretnete až na záverečnej párty.Citadela sa reputáciu u mňa napravila až po jej konci keď sa stretávate s každou postavou osobitne a vediete celkom zaujímavé dialógy pri nejake činosťi npr. popíjanie v bare.Ale tak predsa len je to DLC tak nečakajte od toho moc možno budete spokojnejší ako ja.Ale napriek výhradám som veľký fanúšik Mass Effectu a Shepharda a toto DLC som si nemohol nechať újsť a svojím spôsobom som bol aj veľmi spokojný.

Výhody: Aleternatývný pohľad na život Shepharda a jeho priateľov,luxusný dom,kasíno a herňa.

Nevýhody: Krátkosť deja,(interkacii mohlo biť aj viac)

Dávam 90%.

Zbohoh Shephard.



0 Dobré Zlé
Citadel je geniálne DLC na spestrenie ME3. Odohráva sa v samostatnej časti Citadely pod názvom Silversun Strip, v Sheppardovom apartmáne a všetky questy začínajú buď stretnutím v niektorej z lokácií Silversun Strip, alebo prečítaním správy(správ). Určite je to DLC, ktoré odhalí súkromnú stránku života poručíka Shepparda. Je sa na čo tešiť a ak si ho zahráte (ako aj ja) priamo od začiatku ME3 (nainštalované ešte pred začatím hry), parádne spestrí celú hru. Hlavne je tu silná pripomienka DLC z prvého dielu ME a síce Pinnacle Station v podobe Armax Arsenal Arény, čo je ďalší podarený "klon" Unreal Tournament-u.

0 Dobré Zlé


100%Lyra









100%misor2



100%misor

100%msior2

100%simak




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |