HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 12275 užívateľov

Hry > Sniper Elite 3 > hodnotenie


Sniper Elite 3
73%

Moje hodnotenie - Sniper Elite 3





Recenzie - Sniper Elite 3

Sniper Elite 3 je skvělým příkladem toho, jak se studio poučilo z nedostatků předešlé hry a zdárně si napravilo reputaci. Otevřené a chytré lokace plné možností vás zabaví na hodiny. Stealth je díky upravené, i když místy stále problematické, AI velmi schůdným způsobem plnění misí a pocit ze střelby je skvělý. Pro hráče nezasvěceného do tématiky časem hra ztratí prvotní kouzlo, ale pokud toužíte po zábavném zážitku z práce s odstřelovačkou, neměli byste Sniper Elite 3 minout.
Ako som už raz napísal, Sniper Elite 3 má svoje vlastné publikum a to určite nesklame. Oproti druhej časti prináša niekoľko dobrých vylepšení, oveľa lepšie prostredia v misiách a podobne, no taktiež sa hra nevyhla ani chybám. Má ich viac ako V2 a to nie je pre autorov dobrá vizitka. Hra kvôli tomu nie je nehrateľná, no výsledný dojem by bol bez kazov určite lepší. Ak si však chcete dobre zastrieľať (a presne na hlavy) v období druhej svetovej vojny, pravdepodobne dnes nie je lepšia voľba.


Užívateľské hodnotenia - Sniper Elite 3

Nevýrazná hra ktorej najväčšie lákadlo výstrel z pušky je aj to jediné čo prináša. Celkovo pôsobí ako vykopávka, aj keď študovať skutočnú fosíliu slimáka by ma asi bavilo viac. A možno keby bol hlavný hrdina plešatý liliput s hrbom, tak by bol aspoň nejaký dôvod si na hru spomenúť.

+1 Dobré Zlé
zahral som si znova sniper elite V2 ktorá ma bavila v dobe kedy vyšla , v tej dobe by som ju určite hodnotil vysoko pretože bola zábavná , no multiplayer ma neoslovil, no zahral som si Sniper Elite V3 v ktorom vidno ako veľké zmeny v grafike tak aj v prvkoch hry , samozrejme že sa hra ešte nechytá so stlealthom na hry ako Splinter cell , no je dostatočný a omnoho lepší ako vo veľa iných hier , hra je zábavná aj keď by som si viac zastrielal ako sa ukrýval

+1 Dobré Zlé
Oproti V2 par pridanych veci, mozno trosku lepsie prostredie ale az tak velmi sa nelisi, tejto hre akoby stale chybala podstata,nejaky duch ktory ju ozivi. Napriek tomu hratelnost celkom dobra az na paru bugov, snazil som sa hrat co najviac stealth mod. Myslim, ze viac ako 75% si nezasluzi a to som este skromny.

+1 Dobré Zlé
Vůbec to nejhorší v celé sérii co mohlo studio vydat, nechápu jak Tiscali games mohlo tuhle hrůzu ohodnotit na 70% asi měly zavřené oči!! bohužel tímto kouskem si to celý sniper elit zkazil a zkončil

0 Dobré Zlé
Hru hodnotím viac menej 50 na 50 ako námet bol celkom v pohode aj keď s Elit V2 sa to nedá zrovnavat ale aj grafika aj prostredie je v pohode.
Mne vadia osobne zábery tých lietajúcich projektilov ako ono to je super tými zábermi je vlastne séria Sniper elite výnimočná ale u III mi nejak tie zábery neladia vystreli projektil letí potom sa ukáže nejakí divný zaber akože zboku nejakého uhla ako keby letela niekde mimo potom sa nasmeruje na jeho hlavu. Alebo vystrelím a cely projektil sa začne triast akože cely obraz projektilu letiaceho neviem podla mňa to chceli tak cele vyšperkovať až to prehnali na 2jku sa to nechita. Skor by som uvítal zaber akože vystrelím a kamera ide tesne za projektilom počas celej dráhy letu alebo zaber napríklad zamierim vystrelím v tej chvíli by sa ukazal zaber letiacej kameri nie samotného projektilu akože kamera by bola ten projektil a tesne pred zásahom by sa uz ukázal projektil ako ho zasiahne do hlavy napríklad také zábery. Tie čo máju oni nejaké zvláštne sú neviem

0 Dobré Zlé
+ grafika a optimalizace
+ pribeh a konecne jine prostredi
+ tisice moznosti, jak zabit/ nezabit nebo se proplizit

0 Dobré Zlé
100%mirodk
Ako fanúšik SE série dávam 100 hlavne pre Co-Op. Hrateľnosť je fajn, ovládanie fajn. Nemám viac čo dodať.

0 Dobré Zlé
pri dnesnej biede dobrych hier celkom dostojne pokracovanie serie aj ked ovladanie je trochu nemotorne

0 Dobré Zlé
Na túto hru som sa veľmi tešil a splnila moje očakávania. Síce sú tam nejaké buggy a umelá inteligencia niekedy nie je v poriadku ale je tam množstvo vylepšení oproti Sniper Elite V2 a navyše množstvo takýchto hier dnes nie je na trhu.

0 Dobré Zlé
+ grafika a optimalizace
+ pribeh a konecne jine prostredi
+ tisice moznosti, jak zabit/ nezabit nebo se proplizit
+ tažka tak ja ma byt

0 Dobré Zlé
Najhorší diel série !! NEREÁLNE, NEREÁLNE, NEREÁLNE !! Vlastnosti zbraní zrejme navrhoval nejaký znalec (Idiot, tupec, blbec !!) Ďalej čo mi najviac vadilo je, že strelím do nepriatela a čo sa asi tak stalo ?? nepriatel sa otriasol ako keby som ho pošteklil a začal sa čudovať čo sa stalo ?? NEREALITA !! a vela vela vela iného. A ešte si dovolujú za túto sračku pítať okolo 30 €, že sa nehambia !! REBELION sú SRAČKY !!

0 Dobré Zlé
Mno nebolo to teda tak skvele ako sa čakalo ...čo sa vybavenia a grafiky nebol to ani velký posun vpred,prakticky sa nezmenilo nič a pokračujete v SE V2 .Body som udelil za hratelnost a takpovediac pokračovanie predošlého dielu,no nič viac ...

0 Dobré Zlé
-grafika
-celá hra je taká jednotvárna
-Al nepriatelov,niekedy vás uvidia až z polovice mapy

+momentálne najlepšia sniper hra
+vela možností zabitia nepriatela
+upgradovanie zbraní
+hratelnost

HRA NEOMRZÍ ALE ANI NEPREKVAPÍ.PREDCHÁDZAJUCE DIELY SA MI ALE PÁČILI VIAC.

0 Dobré Zlé
dobra hra az na par detailou:
-AI je tak hluba
-8 map skoda ze nie viac aspon 12 alebo 15

najviac co ma sklamal je Multiplayer jeden krat som to zahral velmi sa mi nepaci tak dost hracou kempuje a niektory si sadiena na usiach no COOP zatial sa da hrat ale tiez niekto tak zacne hrat ako ja som macher, ja viem co mam robit, ja vsetkych zabyjem, ja ta zachranim keby aspon uvazovali nad niejakou stategijou alebo trochu lepsie by otvorili oci

0 Dobré Zlé
+ dobré zbrane
+ vylepšovanie zbraní
+ grafika
+ exotické prostredie
+ zábavný zásahový röntgen striel (prepracovanejší oproti dvojke)
- v sniper elite som si nevedel nikdy príliš zvyknúť na pohľad hráča, môže zmiasť a stať sa ľahkou obeťou nepriateľov, i keď niekedy je to naopak výhodou, pretože je krytý a je vidieť pozadie
- vylepšovanie zbraní pripomína medal of honor airborne, ale je prideľované "hala-bala", nezaslúžene
- prostredie je oproti v2, i keď exotické, pomerne monotónne
- röntgen po čase možno prestane tak baviť
výnimočne som zmenil hodnotenie, neviem sa nabažiť hry. tí, ktorí tvrdia, že je to B-čko, sú dosť na omyle. ak hej, je to to najšpičkovejšie B-čko, ktoré som zatiaľ hral. jediná vada je snáď prízvukovaný pohľad, ktorý môže zmiasť a hráč sa môže stať ľahšie obeťou, no naopak má aj lepší výhľad na nepriateľov v statuse crouch. to, že sa hra odohráva na jednom kontinente na rozdiel od dvojky mi vôbec nevadí.
po stiahnutí dlc verzie (15a) mením názor. rozšírenie zbraní pridalo na bodoch, mne to určite šmakuje, plus ďalšie misie hru určite oživili. jednoducho paráda.



0 Dobré Zlé
100%Bramir
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Randy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Nemal som velke oči, keď som si nainštaloval túto hru, ale oproti ostatným hrám s tématikou "SNIPER" je určite na lepšej úrovni, takže v pohode jej dávam 90%.

0 Dobré Zlé
nic nove same bugy ... fuj fuj hral som to asi hodinu a mam dost nic nove furt to iste zbytocne ju vydali...

-2 Dobré Zlé




























| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |