HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 11578 užívateľov

Hry > Middle-earth: Shadow of Mordor > hodnotenie


Middle-earth: Shadow of Mordor
78%

Moje hodnotenie - Middle-earth: Shadow of Mordor





Recenzie - Middle-earth: Shadow of Mordor

Na první pohled „jen“ Assassin’s Creed ze světa Pána prstenů, na druhý pohled vtahující akční RPG, které sází na zábavné, efektní a velmi četné souboje. Tolkien se doteď nedočkal oné pověstné jedné hry, která by všem kázala a do temnoty svázala, ale Middle-earth: Shadow of Mordor k ní má blízko.
Čo si o Middle-earth: Shadow of Mordor myslieť? Je to ťažké. Hra jednoznačne má chyby a taktiež vás občas začne nudiť. No keď sa pozriete na svoje štatistiky, zistíte, že už máte nahraných 15 hodín a pred sebou aj tak ešte slušnú porciu obsahu. Ak by bola hra zlá, nikdy by ste v nej nestrávili toľko času. Len skrátka má svoje chyby. Je neoriginálna, no stále zábavná, s atraktívnym súbojovým systémom, skvelou prezentáciou a systémom hierarchie nepriateľov, ktorý vás pri nej udrží veľmi dlho a raz za čas poskytne aj solídnu výzvu. Príbeh by Oscara nezískal, no kvalitná atmosféra hre postačuje na to, aby si získala fanúšikov Tolkiena.


Užívateľské hodnotenia - Middle-earth: Shadow of Mordor

Prekvapivo vynikajuca akcna hra od vyvojarov 1. casti FEAR. Prakticky sa jedna o kombinaciu Assassin's Creed + Batman Arkham City + LOTR. A Vysledok? Viac nez dobry! Osobne si myslim ze je to jedno z prekvapeni tohto roku v hernej serii a hlavne v hernom Panovy prstenov!

Klady:
+grafika a atmosfera
+hratelnost ala AC + Arkham
+hudba
+velkost prostredia
+rozmanitost questov s nelinearnym pristupom
+hromada upgradov
+Tolkienov svet a zname postavy
+vyzyvava hratelnost
+Stealth, Akcia, akrobatika - takmer ziadne obmedzenia
+prekvapivo hlboky manazment titulov/rankov nepriatelov
+smrtou hlavnej postavy nic nestratite, ba nastanu zmeny titulov vojakov a niketory si vas budu pamatat

Zapory:
-pomerne narocne na hardver (mozno sa patchmy zoptimalizuje)
-neznalci AC, Arkham serie si budu musiet zvykat na bojovy system
-znalci Tolkienovych knih nebudu pribehom ohureny, ba mozno ho budu kritizovat

+6 Dobré Zlé
Monolith Productions je po dlhých rokoch späť a tak ako kedysi vzali do hrsti to najlepšie na hernom trhu a v roku 2005 priniesli legendárnu akciu F.E.A.R., tak aj dnes prichádzajú nie len s mixom herných prvkov osvedčených titulov, ale s hrou ktorá borí všetko okolo a razí cestu vpred. Herný svet už nebude taký ako pred tým.

+4 Dobré Zlé
Po čerstvém dohrání téhle SUPER hry, jsem vážně nadšen! Tahle hra je podle všeho nejlepší hra, zabývající se tématem: LOTR! Prostě kdo to ještě nehrál, nechť si dá facku, neboť tuhle hru by nikdo neměl přehlédnout! A já vám uvedu pročpak by ne!
Každá hra má mít přeci nějaký ten příběh, že?! Nu tahle hra ho má a ne ledajaký! Hrajete tu za Taliona (hraničáře kapitána), jehož rodinu a taky jeho zabije tzv. "Blackhand of Sauron". A Talion je posedlý, prokletý elfem, jehož jméno si nemohu vůbec zapamatovat! A vy jakožto hrdina naháníte tuhle bandu, ze 3 lidí a pokoušíte se pomstít za svou rodinu.
A takhle zhruba vypadá příběh hry Shadow of Mordor! Skvělý, ne?! :D
Hratelnost není špatná je asi průměrná až nadprůměrná. Všichni si stěžovali jak hra těžce kopíruje AC, Batmana a bůhví co ještě, ale řekněme si.. není to dobře?
Tahle hra to sice "kopíruje", ale parádně! Já, jakožto pařmen jsem hrál všechny díly těhle "okopírovaných" her. A vůbec mi to nevadí. Prostě kdo normálně myslí, tomu to bude jedno.
Grafika taky vypadá skvěle, ale vypadal by ještě líp kdyby byla dělaná jenom pro next-gen. No jo PS3 a XBOX 360 to furt brzdí. :/ Dělám si srandu, aspoň je co hrát, ne? :D
HW požadavky ty vás vůbec nemusí trápit podle CanYouRunIt jsem to neměl rozjet ani na minimální a já to rozjel na ultra nad 60FPS. Takže s

+4 Dobré Zlé
Skvělé RPG, které toho má dost co nabídnout, po grafické stránce i herní, zvlášť propracovaný je systém velitelů, díky kterému hráče čekají nové výzvy. Pro mě jedna z nejlepších her tohoto roku.

+4 Dobré Zlé
je to vyborna hra na odreagovanie kde sekate orkov vsetkymi moznymi sposobmi obcas vas vytocia bossovia a mate chut tresnut do monitora aspon ja som mal take stavy grafika postav a prostredia velmi pekna styl hry mix assassina a batmana

+4 Dobré Zlé
Pre mňa veľké prekvapenie , a viac menej oživenie po úbadku akčných hier s RPG prínosmi
+ dĺžka hry
+príbeh
+ súbojový systém ktorý je naozaj fantastický
+ Talion
- Mohlo byť väčšie prostredie
Ja osobne som za posledný rok nehral lepšiu hru ktorá by ma tak držala že som ju musel okamžite dohrať ako som ju pustil takže pre mňa veľké prekvapenie


+4 Dobré Zlé
Výborná a parádna hra parádna grafika, vyborné možnosti, dostačujúco velký svet a hlavne vela možností kombinácií pri boji a super vylepšovanie postavy. Po príbehovej stránke je to už trošku slabšie.

+4 Dobré Zlé
+ grafika, ktera je uplne peckovni a optimalizace
+ herni a soubojove mechanismy
+ atmosfera
+ hry za typka/wraitha

- prvnich deset minut, kdy bezi tutorialy je docela peklo, protoze vam ukazi miliony upgradu a xpeni atd, ale za chvili si clovek zvykne...

+4 Dobré Zlé
Tieň Mordoru je príbehovo slabší, než slabý, no hráčovi to vynahradí naprosto unikátnym spôsobom. Ucelená sandbox hack 'n' slash akcia s kvalitným a bohatým RPG systémom a funkčnou NPC AI. Svet otvorený a primerane rozsiahly, hlavná storyline úplne nezávislá od side-questov, pestré prostredie, rozmanité typy postáv, primeraný sumár reálií. In-game cut-scény vynikajúce. Úvodný tutoriál ponúka kompletné info o hre komprimované "RAR na ZIP-tú"... "Návykovosť" vysoká a celková atmosféra kryštáľovo čisto "Mordoroidná". Zvláštnu pozornosť vyžaduje systém "Nemesis". Nemeses sú v skutku veľmi nebezpečné NPC postavy generované z rozsiahlej databázy možností a ich hierarchický rebríček nie je rozumné podceňovať. Hra koncepciou pripomína Final Fantasy sériu od dielu FF-X. Zvukový doprovod špičkový, ambient ponurý a atmosférický, ale hudba je až epická. Optimalizácia primeraná celkovému pomeru detailov a fyzikálneho modelu. Hra je evidentne vyriešená aj pre majiteľov ROG AlienWare na 4K-QHD rozlíšení.

"Aš nazg durbatulůk, aš nazg gimbatul, aš nazg thrakatulůk, agh burzum-iši krimpatul."

+2 Dobré Zlé
100%eagle
Perfektna hra ktora ma maximalne prekvapila. Dost ludi ju definuje ako mix assassina
a batmana. Nastastie nieje tomu tak kedze ja assasina (zamotany vrah v kapucni)
a batmana (typek v elestakoch s usami ako srnka) vobec nemusim a ani jeden diel z tychto hier ma
nikdy nechytil. Middle-earth: Shadow of Mordor ma podobne mechaniky ako spomenute hry
takze v tomto ohlade mi to pripada ako tvrdit ze far cry 4 je ako call of duty pretoze
je FPS. Ani tematika pan prstenov ma nikdy nezaujala. Middle-earth: Shadow of Mordor ma
vsak svoje vysoke kvality a drvivu vacsinu hier na trhu nechava za sebou.

+2 Dobré Zlé
Mix Assassins Creed a Batmana v lepšom prostredí v lepšej grafike skvelá hra a dobrá ťažká obťiažnosť.

+2 Dobré Zlé
Super hra, ktorá ma celkom dlho držala. Vie vás pohltiť i keď dej nie je nič moc, ale celkovo je to vymakané. Pekný svet, grafika, akčnosť, rpg, stratégia, adventúra...jednoducho má zo všetkého trochu, ale nie moc aby zaťažovala. Či už spomeniem hodnostný systém nepriateľov, malé príbehy okolo predmetov, aj občasné sekvencie sú úžasné, boj je klikačka ale nie obyčajná, kombá a podobne a nie je to nič zložité...rôzne runy a vylepšenia, stealth mod, brutalita, ovládanie nepriateľov...no jednoducho veľa vecí po kope a všetko ide tak aby vás to bavilo. A aj po skoro roku čo som ju nehral som sa k nej večer vrátil, tak ma hneď dostala.

+1 Dobré Zlé
100%Jack7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

+1 Dobré Zlé
85%kejo
Príbehovo dosť nuda, ale hrateľnost je perfektná. Batmanovský súbojový systém funguje perfektne, a baví viac ako v Batmanovi. Skvelý pocit loviť kapitánov a všemožnými spôsobmi mordovať každého uruka na ktorého narazíte. :D

+1 Dobré Zlé
je to vyborna hra na odreagovanie kde sekate orkov vsetkymi moznymi sposobmi obcas vas vytocia bossovia a mate chut tresnut do monitora aspon ja som mal take stavy grafika postav a prostredia velmi pekna styl hry mix assassina a batmana

+1 Dobré Zlé
Vyborna hra dobry pribeh proste super. Tie suboje s kapitanmi proste top.
Pribeh 100%
Hratelnost 80%

+1 Dobré Zlé
Assassin's Creed + Batman: Arkham (Asylum/City/Origins/Knight) + Lord Of The Rings = Middle-Earth: Shadow of Mordor. Hra síce vykráda spomínané tituly, no to neznamená, že autori nepridali do hry aspoň trochu originality (orkskí kapitáni a všetko okolo nich). Výsledkom je skvelé akčné RPG s relatívne veľkým svetom a množstvom vedľajších úloh.

0 Dobré Zlé
-: bugy, príbeh, miestami kamera, umelá inteligencia, postavy, neoriginalita, quick time eventy
+: grafika, audio, hudba, efekty, svet, RPG prvky, atmosféra, zbrane, nepriatelia, herná doba, súboje a súbojový systém, zábava, Nemesis systém, vedľajšie úlohy, bonus materiál, animácie postavy, voľnosť pohybu
Verdikt: Mordor, esencia Assassin’s Creed a Arkham série, k tomu tvorcovia F.E.A.R. a pekne zamiešať. Výsledkom je akčná RPG hra zo Stredozeme s podtitulom Shadow of Mordor. O originálny kúsok sa však nejedná a to sa týka aj príbehu, ktorý sa odohráva medzi Hobbitom a Pánom prsteňov. V hre sa však snúbia viaceré zábavné prvky v skvelej kombinácii. Hráč sa zhostí role hraničiara Taliona, v ktorom sa nachádza duch elfa Celebrimbora. Každá z týchto postáv ovláda určité schopnosti, ktorých kombinácia rozsieva v radách orkov smrť. Značný vplyv na postup hrou má systém Nemesis, v rámci ktorého sú rozvedené jednotlivé posty v Sauronovej armáde. Z jej radov je potrebné postupne verbovať spojencov a tak slovné spojenie „Náš človek“ získava svoj ďalší význam. Hra po audiovizuálnej stránke exceluje. Hrený svet je rozdelený medzi územie Udun a Nurmen. Každé má svoje špecifiká, kde možno okrem otvoreného boja využiť aj stealth spôsob hry. Hra na druhú stranu obsahuje taktiež viacero chýb a negatívnych prvkov, ktoré môžu občas pokaziť zážitok z hry. Pre fanúšikov sveta Pána prsteňov sa však jedná o lahôdku.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
mne s tejto hry jebne , ste tam jediny clovek a zabijate vsetkych ako nič, uplna nerealna hovadina, no čo sa dalo už cakat od ubisoftu

-4 Dobré Zlé






100%-lOl-


25%Lyra


60%dobo



93%joey




100%Cebow



100%juriki



100%misor2























100%Bramir

100%Foren


100%Mark9


100%Tony9

100%Vito9

30%Pens

80%puck





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |