HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 41524 užívateľov

Hry > Get Even > hodnotenie


Get Even
75%

Moje hodnotenie - Get Even





Recenzie - Get Even

Z Get Even sa vykľulo niečo úplne iné, ako som čakal, zrejme aj ako čakali všetci. Je to hlavne pre nejasné prezentovanie hry autormi, ale na druhej strane to bolo oveľa lepšie, ako som dúfal. Hra ponúkla parádne rozpovedaný psychologický príbeh okorenený akciou a pridáva k tomu kvalitné herné mechaniky. The Farm 51 sa atmosférou vyrovnal hrám od Remedy a jedine vyváženie rozprávania príbehu, chodenia a akcie nie je práve najlepšie. Osobne hre hlavne za to strhávam body, keďže miestami neustále skúmanie a rozprávanie už nudilo a aj navštevovanie rovnakých prostredí prechádzalo do stereotypu. Tak či tak sa však hru pre veľmi kvalitný príbeh a aj jedinečné ukončenie oplatí prejsť. Je to psychologický triler, ako má byť.
Rozvrstvením příběhu a jeho dávkováním prostřednictvím kratších vzpomínek se tvůrci Get Even nejspíše připravili o přízeň jak fanoušků hororových her, tak stříleček. Radost ale udělá fanouškům thrillerů a napínavých příběhů, což rozhodně není málo.


Užívateľské hodnotenia - Get Even

+ pribeh
+ sbirani dukazu
+ prostredi asylumu + strileci a hledaci prostredi
+ brutalni story twisty
+ napinave az do konce
+ vyborny hudebni doprovod

+1 Dobré Zlé
-: grafické chyby, recyklácia prostredia, miestami stereotyp, rozbité ukladanie hry, miestami umelá inteligencia
+: grafika, audio, hudba, efekty, príbeh, atmosféra, zábava, zbrane, mobil a jeho funkcie, efekty, lokácie, hlavolamy, vyšetrovacia miestnosť, postavy, herná doba, snové pasáže
Verdikt: Get Even je zaujímavým mixom FPS, hororu, sci-fi a taktiež adventúry. Hlavnou postavou je Cole Black, respektíve aspoň to tak vyzerá. Po prebudení v sanatóriu sa snaží spomenúť na to, čo sa vlastne stalo a prečo mal zachrániť nejaké dievča. Preto má podstúpiť liečbu naordinovanú ďalším neznámym menom Red. Príbeh hry obsahuje mnohé zvraty a taktiež butterfly effect. Dôležitým prvkom hry je mobilný telefón, ktorý má bohaté možnosti použitia od baterky, scaneru až po infračervené videnie. Úlohov hráča je tak prebádať jednotlivé spomienky Blacka a to pomocou prístroja zvaného Pandora, ako sa neskôr ukáže. Taktiež hľadať rôzne informačné materiály a ďalšie stopy vedúce k rozlúšteniu záhady. Na druhú stranu aj táto hra má svoje negatíva. Pre opakovanie sa niektorých priestorov a aktivít dochádza k stereotypu. Taktiež môže dôjsť k rozbitiu uloženej hry. Následné hľadanie a prechádzanie správnej časti v pátraní je fakt otravné. Get Even môžno celkovo definovať ako slušné spojenie hier Alan Wake a Dear Esther. Pre milovníkov psychologických thillerov je to skvelý kúsok.

+1 Dobré Zlé
GetEven je inovátor FPS žánru kombinujúci odkazy známych, ale aj vlastných mechaník a prvkov skĺbených tak elegantným spôsobom, že prakticky prináša originálny FPS štýl. Atmosferická hra s pekným dizajnom, ktorý dokonale lícuje hudobný a zvukový doprovod vám miestami naženie husiu kožu, inokedy poskytne zábavné prestrelky. Čo však robí hlavne, je rozprávanie kvalitného príbehu. Ten odkrývate postupným vyšetrovaním, príbeh je nosnou stránkou GetEven a aj udavatelom tempa. Škoda že v niektorých posledných pasážach hra stráca dynamiku. V celku ma The Farm 51 prekvapili a to nie len dobrým a vyspelým titulom, ale najmä jeho komplexným spracovaním.

+1 Dobré Zlé
Get Even vas bude bavit uz aj od zaciatku a zaujimat kde budete
a ake riesit hadanky

+
stylovy pribeh a triler
zbrane a pistolne vybavenie
mobil: Mapa
Tepelne videnie
Cierne svetko a ptisky topanok
trochu zle pomeri pri skumavke
malo strachu ale temna sila tiene
Herna doba 10 az 15 Hod.

-
privelky komentar a dialok niektore pocat pribehu sa opakuju

Pozor na nepriatelov hlavne na pacientov maju palice, pacidla a sekery
ked vas zashiahnu tie hned mrtvy pri riesenie zahad mate viac zivotov

-1 Dobré Zlé


100%Sn4rk






100%Thiago








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |