HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 46389 užívateľov

Hry > DiRT 4 > hodnotenie


DiRT 4
84%

Moje hodnotenie - DiRT 4





Recenzie - DiRT 4

Nejlepší rallye hra na trhu a triumfální návrat slavné série. Codemasters vyslyšeli ovace i nářky a přichystali skvělé ježdění pro všechny se spoustou bonusového obsahu. Minimálně na šotolině bude letos DiRT k neporažení.
Tento rok je veľmi silný na racingovky a DiRT4 vlastne len otvára pretekársku sezónu. Pre mnohých bola ale práve táto hra tou najočakávanejšou. A pre mnohých tiež bude trochu sklamaním. Aj keď sa recenzia možno niesla v dosť negatívnom duchu, stále tu nájdete dobrú rally, no problém je v tom, že by ste čakali asi viac. Rozhodne to nie je hra pre fanúšikov simulácie, skôr pre arkádových hráčov. Je tu ale hromada obsahu, veľmi dobrá ponuka áut naprieč rôznymi triedami, slušný manažment vlastného tímu a aj chytľavé komunitné eventy, pričom tým výpis kladov nekončí.


Užívateľské hodnotenia - DiRT 4

100%kaspar
Nový DiRT 4 přináší kvalitní zážitek a stává se důstojným nástupcem skvělého DiRT 3 (2011). Doporučeno.

+1 Dobré Zlé
-: nehratelná kategória Crosskart, zdržujúce animácie, spracovanie cockpitov, počet automobilov, absencia, niektorých vozidiel
+: audio, soundtrack, atmosféra, dabing, model poškodenia, jazdný model a jeho modifikovanie, trate, RPG prvky, kariéra, špeciálne eventy, nepovinná Gymkhana, správa tímu, multiplayer, nastavenia vozidiel, umelá inteligencia, herné módy, lokácie
Verdikt: DiRT 4 je hybrid, ktorý sa snaží vyhovieť relatívne širokému publiku, to znamená hráčom simulácie a na druhej strane aj hráčom arkádovej jazdy. Hneď v úvode prináša možnosť voľby jazdného modelu. Hráč má k dispozícii v rámci singleplayeru kariéru, kde môže jazdiť za iné tímy alebo postupne budovať ten svoj. Rozdiel je v príleve financií, ktoré možno investovať do nových vozidiel, zázemia a personálu. Jazdiť možno v rámci kategórii rally, landrush, rallycross a classic rally na tratiach rozosiatých po celom svete, no nejedná sa o reálne trate. Na druhú stranu si možno vytvoriť aj vlastné. Súčasťou hry je aj takzvaná škola, kde sa hráč môže zlepšiť v jazdení. Samozrejmosťou je multiplayer, ktorý dokáže znásobiť hernú dobu. Naopak, v DiRT 4 absentujú niektoré vozidlá, mne osobne chýba zastúpenie značky Škoda, ktorá je v motoršporte pomerne známa. Ani celkový počet vozidiel v hre nenadchne. Graficky hra neoslní, no ani neurazí. DiRT 4 však dokáže poskytnúť kvalitný jazdecký zážitok.

0 Dobré Zlé






100%sarius


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |