HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 10911 užívateľov

Hry > Fist Puncher > hodnotenie


Fist Puncher
68%

Moje hodnotenie - Fist Puncher





Recenzie - Fist Puncher

Jízda jako na tobogánu. Jen na konci nesletíte do studené vody, ale spadnete vždycky rovnou mezi bizarní a násilnicky naladěné nepřátele. Jedna z nejlepších akcí, co jsem za poslední dobu hrál.


Užívateľské hodnotenia - Fist Puncher

-: bugy, pasáže hry na motorke a pštrosovi, umelá inteligencia, soundtrack, príbeh
+: štýlová grafika, zábava, hracia doba, atmosféra, retro, boj, rozvoj a vylepšenia postavy, počet postáv, humor, žáner, menu, originalita, nepriatelia a ich počet, multiplayer, cena, rôznorodosť lokácií, absurdnosť príbehu
Verdikt: Fist Puncher je hotová retro smršť akcie a zábavy. Autorom hry treba vzdať poklonu za originalitu prostredia a humor. Hra je v podstate paródiou na akčné super hrdinské hry a filmy. Jedine v tejto hre môžete použiť kravu na omráčenie nepriateľa a následne ho doraziť super kopom. Taktiež možno zmlátiť agresívnych nudistov na pláži, totálne zrušiť účastníkov gay pridu alebo narušiť narodeninovú oslavu Adolfa Hitlera. Hra obsahuje aj možnosť kooperatívneho multiplayeru, čím sa samotná hracia doba poriadne natiahne. Hra po grafickej stránke vyzerá naozaj pekne na retro. Naopak rušivo občas pôsobí soundtrack, ktorý jednoducho mohol byť lepší. Slabinou sú aj bugy v podobe nestálosti nastavenia, umelá inteligencia taktiež nie je najchytrejšia, ale to od takejto hry veľmi nemožno čakať. Príbeh taktiež nie je nič extra, ale jeho absurdnosť a vtipnosť to napráva. Fist Puncher je jednou z najlepších hier svojho typu a pre milovníkov akčných bitiek dobrou voľbou na vybláznenie sa.


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |