HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12903
1687

Online 35892 užívateľov

Hry > Metro: Redux > hodnotenie


Metro: Redux
85%

Moje hodnotenie - Metro: Redux





Recenzie - Metro: Redux

Napriek len malým updatom v Redux edícii sa Metro hry ukazujú ako nadčasové. Stále majú čo povedať.
Metro hry patří do zlatého fondu singleplayerových stříleček a jejich vylepšené verze na tom nemohou být jinak. Redux navíc není jen marketingový tah, nýbrž povedená předělávka, která přináší nejen výrazně lepší grafiku a obecně technické zpracování, ale též příjemné detaily, které dávají smysl.


Užívateľské hodnotenia - Metro: Redux

nesklamala a ani nemohla, ved je to uz davno jasna prejdena hra, kde je genialny dej, skvela hudba, zvuky, hratelnost, grafika, proste tesim sa na pokracovanie, verim ze metro 2035 na nas este len caka :)

+1 Dobré Zlé
Komplet vylepsena verzia hry od povodnich dvoch diel najviac nevem ci ste si vsimli je ked som si dal M2033 na dal sim si last light tak tan aj niektorych mam zmenili scenare aj spojili mapy do jedneho.

Co ma najviac ma trapi je ze pridali a starsom dennik je to zle neni to zle premislajte aj vy a skuste tiez na tim premyslat

+1 Dobré Zlé
Metro mam rad za dej a atmosferu, takze ani tento remake som nemohol lahostajne obyst. Celkove hodnotenie (zatial metro 2033): vynikajuce; hra sa stala svetlejsiou (u mna konkretne minus), ale stealth prvky su... :)) splnene priania. Myslim ze fanusikovia urcite najdu to co im chybalo v povodnej verzii.

+1 Dobré Zlé
Redux edícia dvojice hier Metro 2033 a Metro: Last Light, prináša ich remástrované verzie. V prípade hry Metro 2033 Redux sa jedná o razantný remáster, kým v prípade Last Light do prínosom kompletný obsah DLC zakomponovaný do pôvodnej hry. Edícia sa rozhodne vyplatí kúpiť tým hráčom, ktorí si chcú užiť pôvodné Metro 2033 v novom grafickom kabáte a nevlastnia kompletný obsah pôvodnej verzie hry Metro: Last Light.

0 Dobré Zlé
Metro Redux nie je kompilácia obidvoch. Musíte si ich kúpiť zvlášť ako Metro 2033 Redux a Metro Last Light Redux. Zatiaľ čo Metro 2033 Redux nový kabát prospel v Metre Last light rozdiely moc nespoznáte. Taktiež ak ste majiteľom obidvoch verzii vrátane DLC tak Redux sa vam vôbec neoplatí uz z toho dôvodu že remake hier je síce dobrý nápad ale nie hneď po ich vydaný
Metro 2033 (2010), Metro Last Light (2013) a metro REDUX 1,2 (2014)
- čo je vylovene blbosť a čistý trieskač peňazí.

-1 Dobré Zlé
Nuž, poviem na rovinu, že som ju po pár hraniach odinštaloval. Grafika slabá, to tie príšery sú normálne kockaté, aj pri najlepšom rozlíšení :-) Tiež mierenie a streľba, celé zle, vystrieľate celý zásobník a ešte musíte aj dobiť, aby ste nejakú príšeru zabili.

-1 Dobré Zlé














100%Sn4rk

100%simak


100%Mao27

100%micmar








100%misor2























| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |