HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 16990 užívateľov

Hry > Resident Evil: Revelations 2 > hodnotenie


Resident Evil: Revelations 2
75%

Moje hodnotenie - Resident Evil: Revelations 2





Recenzie - Resident Evil: Revelations 2

Resident Evil: Revelations 2 by sa dal zhodnotiť veľmi stručne: veľa muziky za málo peňazí. Avšak aj bez sympaticky nastavenej cenovky by stále šlo o veľmi zaujímavý titul, ktorému najviac pošramotil povesť samotný Capcom. Samozrejme tu nájdete niekoľko chýb. Niektoré prekážajú menej, iné viac. Stále dostanete veľmi dobrý zážitok, ktorý ťaží z dobrých autorských rozhodnutí a zaujímavej kombinácie sympatických postáv s rôznorodými schopnosťami. Ak sa do hry pustíte po epizódach, ťažko vydržíte do ďalšej. Ak absolvujete všetko naraz, ťažko sa vám od nej bude vstávať. A to je pocit, ktorý dnes už tak často pri hrách nezažívame.
Epizodický horor v podobě Revelations 2 funguje překvapivě dobře, a i když může odradit klišovitým příběhem a slabými dialogy, hratelnost a hromada obsahu to zachraňuje. Navíc opakované hraní tady funguje jako málokde. O dlouhé hodiny děsivé zábavy je tím pádem postaráno.


Užívateľské hodnotenia - Resident Evil: Revelations 2

Zbytočne tu špekulovali že rozdelili hru na epizódy. Keď je hra v celku ako campaign mám to radšej. Dobrý príbeh hra sa venuje iným záležitostiam ako v hlavnej sérií ale určite sa oplatí celé zahrať

+1 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

+1 Dobré Zlé
Není to špatný díl ale:
-Žádná změna grafiky od 5tky se to o moc nezlepšilo
-AI furt katastrofa už od 5tky
-Ovládání mohlo být lepší ale není
-Dobré je že už to není styl RE6 samá akce a z příběhu nic.

Takže hodnotím 60% je to dost.
A doufám opakuji doufám že Resident Evil 7 bude nejlepší a zlepší to co chybí od RE 5 ty nedostatky.

-1 Dobré Zlé
nejeto ziadny extra zazitok ale zazenie nudu. Grafika rozmazana, hratelnost na pc dodrbana, pribeh slaby

-1 Dobré Zlé
Aj keď dávam rovnaké hodnotenie než u prvého dielu, musím priznať, že sa mi táto hra páčila o trošku menej. Nové prvky (stealth) síce spestria pocit z hrania, no neuchvátia. Grafika svižná, pomerne bezbugová. Asi za najväčšie plus by som asi zaradil vylepšený Raid mód. Pre fanúšikov série samozrejme povinnosť.

-1 Dobré Zlé
Grafika príšerne slabá aj keď som dal všetko na max a čo ma fakt dorazilo je, že sa nedá nastaviť vyššie než Full HD rozlíšenie, teda také dačo som nezažil 10+ rokov dozadu, že by nejaká hra mala obmedzené rozlíšenie a to tiež iba u stratégiách. A k tomu všetkému sa ešte postava pri pohybe tak nepríjemne hlúpo trasie, že sa na to nedá pozerať. Ale kašlať na grafiku keby to malo dobrú hrateľnosť či príbeh. Bohužiaľ hrateľnosť by som nazval typickou "konzolovou sračkou" - jednoducho sa len presúvate a stláčate pár extra kláves čo sa vám zobrazujú na obrazovke, teda príšerne primitívna nuda. A tak isto príbeh je príšerne nazáživný. Neviem čo majú v hlavách konzolisti, preto toto môže byť v ich svete super zábavou, ale v PC svete je toto príšerný prepadák. Hlavne zase pobavili "profi" recenzenti a ich choré hodnotenia kde i céčková hra dostane 80%+ hodnotenie...

-2 Dobré Zlé
onicom cakal som konecne nieaku poriadnu coop horrorovu akciu a nic odflaknuta praca. To si radsej zahram resident evil 6

-2 Dobré Zlé
veľmi veľké sklamanie PC verzie. Na konzolách je to dobrá hra, ale PC verzia je absolútne nehrateľná, kvôli nedostatočnej optimalizácii. Kúpil som ju na steame za 30€, môj PC utiahne Battlefield 4 na Ultra a 60 fps, ale táto hra má 10-20fps, neovplyvňujú ani nastavenia. Keď sa na hru fakt tešíte, chodte si ju zahrať na konzoly.

-2 Dobré Zlé








100%Sandy9

100%Randy9

100%Bramir


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |