HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 90 užívateľov

Hry > F1 2015 > hodnotenie


F1 2015
54%

Moje hodnotenie - F1 2015





Recenzie - F1 2015

Solidní jízdní model, nesmyslně osekaný herní obsah a sotva průměrná grafika dělají z F1 2015 mimořádně hořkou pilulku.
Nová F1 2015 je priemerná trojáčková hra. Ostáva jej prekliatím, že vychádza každý rok. Obsahovo sú formuly osekané na kosť a neprospieva im to. Ak po aktuálnom ročníku pokukujete a chcete ho hrať na PC, investujete svoje peniaze rozumnejšie - to bez debaty. Konzolisti nech zvážia, či im tento ohlodaný prívesok za to stojí. Hlavne ak tušíme, že nabudúce to bude lepšie. Bude musieť, toto je totiž jeden z najhorších ročníkov. Hrá sa o trochu lepšie ako tie predchádzajúce, ale to je za tie peniaze slabá útecha.


Video recenzie - F1 2015

Video recenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - F1 2015

Hra na novom engine síce ide celkom dobre, ale po grafickej stránke sa mi hrá zdá trocha slabšia ako v predošlej verzii. Chýba tam i kariérni režim, ktorý bol typický pre hru od kedy ju znova vydali. Ovládanie na úrovni expert je o čo si ťažšie ako po minulý rok, hlavne v zákrutách na druhom a tretom stupni pri akcelerácií dá dosť zabrať stabilizovať auto.

+1 Dobré Zlé
-: bugy, nutnosť stále nastavovať ovládanie, žiadná kariéra, málo módov hry, málo inovácií, bez možnosti vytvorenia si vlastného jazdca, cena
+: grafika, audio, efekty, trate, monoposty, umelá inteligencia, atmosféra, pocit z jazdy, hudba, menu, zábava, nastavenie medzi arkádou a simuláciou, jazdný model, prepracovaná fyzika, počasie, moškodenie monopostu, animácie, flachback, dve sezóny, gestikulácia jazdca
Verdikt: Čo sa to len stalo? Skutočne Codemasters prebrali stratégiu EA? Ročník 2015 virtuálnych F1 sa prezentuje v zmysle niečo sa pridalo a niečo ubralo, no hlavne nech sú z toho peniaze. Audiovizálne je hra na tom skvele. Nový engine prezentuje toto motoristické divadlo v novom svetle. Fyzikálny model a model poškodenia zaznamenali posun vpred, čo možno poznať už počas tréningových kôl. Na druhú stranu je celkový obsah hry chudobný. Možno si síce zahrať aj minulú sezónu 2014, ale okrem sezóny iných módov hre niet. K tomu treba pri každom spustení hry nastavovať ovládanie, ako volantu, tak aj klávesnice. Ako mohli autori urobiť tak detinskú chybu? Celkovo tomúto ročníku chýba motivácia pre dlhodobé hranie a tá cena... Jednoducho, buď to risknúť a napriek slabej ponuke sa vrhnúť aj do tohto ročníka alebo ostať pri staršom ročníku alebo si predsa len možno počkať rok a snáď sa dočkáme aj serióznej F1.

0 Dobré Zlé

99%om17



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |