HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 52598 užívateľov

Hry > The Technomancer > hodnotenie


The Technomancer
53%

Moje hodnotenie - The Technomancer





Recenzie - The Technomancer

Projekt, kterému podráží nohy nudný boj, nezajímavá herní náplň a plytký scénář společně s nepovedeným dabingem. Dobrá výtvarná stránka a několik zdařilých scén ve třiceti hodinách průměrné šedi na kvalitní hru nestačí.
Technomancer vyzeral nádejne, ale po niekoľkých hodinách hrania to už bola jazda z kopca po hrboľatej ceste. Základ je pritom dobrý, ale hra dopláca na veľmi limitovaný priestor, v ktorom sa odohráva. Udeje sa toho dosť, ale stále na tých istých miestach, kam sa treba x-krát vracať a čakajú tam tí istí nepriatelia, ktorých ste už niekoľkokrát zabili. To už naozaj prestáva byť zábava a čaro hry pod tlakom okolností upadá a postupne sa vytratí. Ale aspoň tá záverečná výzva stojí za to. Je naozaj veľká škoda, že to takto dopadlo, pretože Technomancer je už na prvý pohľad sympatický. Lenže nadšenie z hry dlho nevydrží a dorazíte ju už len zo zotrvačnosti.


Užívateľské hodnotenia - The Technomancer

+ tema
+ moznost kdykoliv menit figting style

- grafika
- dialogy
- pribeh
- cutscenes
- pofiderni upgrade system, na ktery se ale po case da zvyknout

+1 Dobré Zlé
-: bugy, stereotyp, umelá inteligencia, respawn nepriateľov, príbeh, ovládanie, mimika postáv, slabý crafting, chybné collidery
+: grafika, hudba, lokácie, boj a štýly boja, rozvoj postavy, nepriatelia, systém reputácie, reálne dopady rozhodnutí, možnosti riešenia úloh, herná doba
Verdikt: Ľuďmi kolonizovaná planéta Mars sa zmieta v konflikte viacerých frakcií. V skratke sa jedná o príbeh hry The Technomancer alias futuristický mág. Jej hlavnou postavou je Zachariah Mancer, ktorý sa radí práve do kasty technomancerov. Tí majú prispievať k poriadku v meste Ophir a skúmať pradávne technológie. Nepriatelia sú rôznorodí, no nie najchytrejší. Rôzne úlohy, ktoré postupne ako aj celková náplň hry upadajú postupne do stereotypu, poskytujú voľbu ich riešenia a to buď násilne alebo konštruktívne. Keď už dôjde na boj, tak v rámci neho je možné si zvoliť z troch štýlov boja a to boj s obojručnou palicou, jednoručnou zbraňou a štítom alebo strelnou zbraňou a dýkou. To všetko za podpory špeciálnych schopností. Podobne sú na tom aj dvaja spoločníci, ktorí môžu hráča sprevádzať. Zachariah má k tomu bohatý strom rozvoja, kde možno upraviť základné atribúty, rozdať skúsenostné body a talenty. To má vplyv aj na používanie lepšej výbavy. Škoda, že všetky pozitíva sú zrazené na kolená negatívami v podobe viacerých chýb a predovšetkým stereotypu. Autori hry The Technomancer premrhali potenciál tohto titulu.

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |