HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 11085 užívateľov

Hry > Quantum Break > hodnotenie


Quantum Break
67%

Moje hodnotenie - Quantum Break





Recenzie - Quantum Break

Quantum Break je najväčším a najriskantnejším experimentom za celých 21 rokov existencie Remedy, no vyplatil sa. Neznamená revolúciu, no stále je to fascinujúci zážitok, v ktorom sa prelínajú dve rôzne médiá v koherentnej a vynikajúco fungujúcej zmesi. Seriál nie je len do počtu, rozhodnutia majú zmysel a scenár, aj keď už tušíte, kam sa bude uberať, dokáže prekvapiť. Samotné zakončenie je skvelé, rovnako aj uzatvorenie cyklu a zostávajúca atmosféra tajomná, aj keď je zároveň pravda, že sa z otvorených koncov už stáva klišé. Nezaostáva ale ani hrateľnosť, ktorá ponúkne širokú paletu zaujímavých momentov a zábavnú akciu, pri ktorej sa len neskrývate za prekážkami, ale za pomoci časových schopnosti rozdávate smrteľné rany v zlomkoch sekundy. A hlavne to skutočne nie je „filmová“ hra a podobný hybrid. Keď sa hráte, hráte sa naplno. Keď sledujete, tiež to má zmysel a nie je to len polovičná práca. Celý tento zážitok máte za sebou po troch intenzívnych večeroch. Chyby tu sú, najmä ale zamrzí, že si Remedy opäť nepostrážili záverečný súboj. Tých 8-9 hodín sa síce na prvý raz môže javiť málo, no sami dobre viete, že hru ihneď rozohráte opäť. Lebo kdesi vo vás sa na povrch bude prehlodávať pocit: „Čo ak by som sa práve vtedy rozhodol inak?“
Na některých částech Quantum Break sice je rukopis veteránů z Remedy znát, ale hratelnost je stereotypní a nenápaditá. Navíc nefunguje ani proklamované propojení hry a seriálu, který plní jen roli „gimmicku“ a doplňku.


Video recenzie - Quantum Break

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - Quantum Break

odporna grafika+idiocky PC port+debilna kamera+nudna hratelnost+idiocky kratka doba+debilny serial a aj herci+nulova atmosfera+neexistujuci melee combat+trapne hranie sa s casom=Quantum break=ODPAD HERNÉHO PRIEMYSLU !!

0 Dobré Zlé
Veľmi priemerná záležitosť, čo sa týka nápaditosti a gameplayu. Po grafickej stránke super. Mimika postáv taktiež na vysokej úrovni. Hracia doba nijak závratná, no na to, že sa dokopy nič nové nedeje, je to až-až. 5% za Aidana Gillena.

0 Dobré Zlé
+ vyborny a napinavy pribeh
+ stridani hrani za jacka/paula
+ uzasna realita v dobe zastaveni casu, kdy vse stoji
+ hrane cutscene
+ docela dost dlouha kampan na dnesni pomery
+ moznosti volby, kama se bude pribeh ubirat
+ hratky s casem

- grafika a optimalizace neni chvilemi nic moc
- neni melee

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Herni titul s extremne nejbohatsi propracovanosti nejdulezitejsiho tematu v historii Science-Fiction = CASOPROSTOR. Optimalizace hry neni o nic horsi, nez u AC Black Flag, takze si staci jen pohrat s nastavenim sve grafiky a hra jede obstojne ciste.

0 Dobré Zlé













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |